Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:14:17
|
|
|
|
narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Najprej moram seveda počakat na odločbo od dohodnine, sem med temi srečneži, ki jo bodo dobili v prvi rundi, da vidim, kolko bo treba doplačat, pa čeprav sem zmeraj nazaj dobila. Imam občutek, da bom danes namesto plenic, plačala dohodnino. ko smo ze pri dohodnini, vceraj je una teta na dnevniku rekla, da lahko na spletni strani od dursa preverimo, ce smo med tistimi, ki bodo dobili odlocbe v tej taprvi rundi..zdaj pa iscem in iscem in ne najdem seznama?, kjer bi bilo to navedeno? mogoce katera ve?
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:19:14
|
|
|
|
aurora28
|
Ojla! Danes sem dobila še previjalno podlogo, ki so mi jo šivali po naročilu in sem vse skupaj poslikala. Posteljica pa še ni sestavljena, kar pa sledi kasneje. V glavnem nove fotke previjalne mize vas čakajo v mojem albumu.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:19:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ker vidim, da boste vse nabavljale še zadnje stvari za , me zanima, katere plenice boste nabavle? hijenca: Jest bom nabavla Mullerjeve... so pocen in OK.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:21:57
|
|
|
|
hijenca
|
narava če greš na stran DURS, pa klikneš pri tej Vidi, v tisto okence pa vpišeš svojo davčno številko, pa ti izpiše, kdaj ti bodo poslali odločbo za dohodnino
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:22:26
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava ko smo ze pri dohodnini, vceraj je una teta na dnevniku rekla, da lahko na spletni strani od dursa preverimo, ce smo med tistimi, ki bodo dobili odlocbe v tej taprvi rundi..zdaj pa iscem in iscem in ne najdem seznama?, kjer bi bilo to navedeno? mogoce katera ve? narava: Na strani od DURS-a tuki klikn na Vido, pol pa vtipkaš baje sam svojo DŠ in ti izpiše. Upam, da ti rata.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:23:53
|
|
|
|
narava
|
ajaaaaa, a na teto vido moram it?! jest pa vse ostalo presnofala, ampak na vido se pa nisem spomnila hvala obema
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:25:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 V glavnem nove fotke previjalne mize vas čakajo v mojem albumu. aurora28: Luštkane stvari ... pa kuža s slinčkom in ... si me pa nasmejala
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:30:26
|
|
|
|
narava
|
vprasala vido. dobila odgovor. hvala
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla! Danes sem dobila še previjalno podlogo, ki so mi jo šivali po naročilu in sem vse skupaj poslikala. Posteljica pa še ni sestavljena, kar pa sledi kasneje. V glavnem nove fotke previjalne mize vas čakajo v mojem albumu. Luštnoooo, pa kužka s slinčkom . Mami se je lepo potrudila za svojega sinčka aurora: plisss slikaj še bušija, ker me kar febec matra 128
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:35:15
|
|
|
|
TamaraJ
|
Ojla majčice! Včeraj sem poskušala narediti še album našega Timija zidarja in mi seveda ta neumna Vista ne dopušča . Potem mi je zablokiralo cel net in sem obupala. Moj na žalost nima časa ta teden.. drug teden pa je obljubil, da mi da XP-je nazaj. Ker Vista je znort počasna in za vsak korat te nekaj sprašuje No, sicer pa ne boste verjele... v pralnem stroju so zdajle tetra planice in še kaj bo na vrsti danes. Kupila sem previjalno podlogo, pa banjico, dve dudi, vato, blazinice za dojenje, škarjice, oljček za kopat in še par malenkosti. Mislim, da imam vse za zdaj. No, hladilno mazilo še dokupim. Flašk ne mislim še kupovat, ker sem jih pri Timu rabila šele potem, ko je začel piti čaj (pol leta nekje). Pa od vozička prevleke sem nesla v čistilnico in še cotke operem in sem ready . Ne mislim čakat okna v spalnici.. bom kar pripravila vse skupaj in potem itak vse zaščitila do dneva D . Jutri pa bom pridno presadila moje uboge rožice..komaj čakam malo z zemljo packat. Mi že prav manjka. No, zdaj grem pa pogledat, kje imam likalnik založen. Bom pridna in bom tetra plenice še mal speglala. Če sploh še znam lep sončen dan majčice
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:40:28
|
|
|
|
TamaraJ
|
Aurora...pridna . Si mi pa kar malo slabe vesti vzbudila..moja previjalna je še čist prazna. Le v predalih je nametano nekaj malenkosti pa seveda vsem čestitke za preglede in tistim, ki vas še čaka...držim pesti. Čmrlika: jaz sem imela CTG tik pred porodom. Bomo videli, kako bo zdaj..No, Taševa imam za G
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:40:48
|
|
|
|
Naty*
|
aurora ful luštkano vse skupi . Me pa previjalna spominja na našo, maš glih tolk nafilano ...vse ready to go! Ampak se mi zdi da DeeDee ni preveč navdušena nad slinčkom . Tamara ti si se tud razjezila pa šla v nabavo ! Ja se vidi, da sonček dobro vpliva na nas...mamo vse polno energije za raznorazne stvari . A si boš vzela kej časa za kakavčkanje ta teden?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:50:31
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Še enkrat se pa zahvaljujem tisti,ki mi je priporočila urološki čaj za nosečnice in Estrelli za dostavo... tudi Valentini in Martini za ponujeno uslugo... Vse težave so izginile, pijem ga 3 skodelice na dan in počutim se krasno. Urin nič ne smrdi, ledvica nič ne bolijo in še se mi zdi da grem bolj redno na vodo... Da se nič ne zadržuje... Skratka super in hvalaaaa ****, me fuul veseli, da ti je pomagal! Ta čaj je res zakon in kljub temu, da piše, da je za , ga priporočam vsaki s težavami z mehurjem in ledvicami. Ga moram tudi babici dostaviti, še dobro, da si me spomnila Kar se pa tiče čaja iz malinovih listov - Čmrlika, jaz ga imam doma, pa čakam na 36 teden, ko je dovoljena uporaba Tako, da ti žal ne morem poročati o njegovem okusu... Sploh pa - verjetno že ni tako grozen... saj maline so čist dobre... Hujši kot materina dušica ali žajbelj že ne more biti
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:51:15
|
|
|
|
TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Tamara ti si se tud razjezila pa šla v nabavo ! Ja se vidi, da sonček dobro vpliva na nas...mamo vse polno energije za raznorazne stvari . A si boš vzela kej časa za kakavčkanje ta teden? Ti samo sporoči, kdaj imaš čas in če se bolje počutiš. Sem absolutno za. Lahko tudi jutri dopoldne na sončku? No, zdej sem spet besna , ker tudi 24 ur videa ne morem gledat, ker mi vse žlajfa. Sploh ne razumem, za koga so naredili Visto. pa imava močan comp in ADSL... Grem poiskat moj izgubljeni peglezn..bom boljše volje
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:52:06
|
|
|
|
TamaraJ
|
Aja...malinov čaj pa to... ??? Zakaj ga rabimo???
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:52:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla! Danes sem dobila še previjalno podlogo, ki so mi jo šivali po naročilu in sem vse skupaj poslikala. Posteljica pa še ni sestavljena, kar pa sledi kasneje. V glavnem nove fotke previjalne mize vas čakajo v mojem albumu. tvoj kuža je pa zakon. lepa previjalna, pa že vse nafilano...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:52:43
|
|
|
|
aurora28
|
Edina evo pa sem še svoj buši poslikala in ga dala v isti album ˝previjalna miza˝ . Naty ja vse je nafilano , Dee Dee se pa vidi, da je full happy ko ima gor slinček . Mah malo afne guncam.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:54:38
|
|
|
|
sesil
|
malinov čaj je za mehčanje materinčnega vratu. pomaga kao za lažji porod. alternativna varianta. jaz bom tudi provala, če kaj deluje, vendar ni še čas.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 11:56:50
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ker vidim, da boste vse nabavljale še zadnje stvari za , me zanima, katere plenice boste nabavle? Tiste iz Mullerja, ki so jih punce priporočile, imam že en paketek za čist tamale ritke
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 12:03:44
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil malinov čaj je za mehčanje materinčnega vratu. pomaga kao za lažji porod. alternativna varianta. jaz bom tudi provala, če kaj deluje, vendar ni še čas. Ja, res je Pije se od 36 tedna naprej. Če bo kaj delovalo - bomo videli, škoditi sigurno ne more
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 12:05:04
|
|
|
|
TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil malinov čaj je za mehčanje materinčnega vratu. pomaga kao za lažji porod. alternativna varianta. jaz bom tudi provala, če kaj deluje, vendar ni še čas. Aha, super! To se najbrž nabavi v lekarni? če verkamete ali ne... me je tega drugega poroda malo bolj strah.. No, prvi je malo presenetil, kar je bilo še najbolje. Kot bi me vrgli v vodo in pač plavaš . Nazaj ne moreš. najdla sem peglezn . grem probat po letu in pol mal peglat
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 12:05:19
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem tudi kupila plenice v Mullerju, sam nisem vzela za new born, ker so te čist majhne, sem raje vzela paket od 3-6 kg.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 12:06:14
|
|
|
|
Aurea
|
Punce, nova tema: MODRČKI ZA DOJENJE Kje kupiti? (nekatere mamice so mi svetovale Mullerja?) Kakšnega kupiti? Je treba biti na kaj posebno pozoren?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 12:07:19
|
|
|
|
Aurea
|
TamaraJ: jaz sem ga nabavila v Medisanu. Verjetno ga imajo tudi v lekarnah
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 1.4.2008 12:08:39
|
|
|
|
narava
|
jest pa ze prav mrzlicno iscem po netu tisto ogrado, ki gre v notranjo stran posteljice, pa je ne najdem?! se jo da kje dobit na netu in narocit? ker ce cem v BC it, si moram prov splanirat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?