|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
1.4.2008 10:27:07   
ledenka
johnie user posted image  super!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
1.4.2008 10:27:32   
pikovit
Punce nekaj sem našla na spletu,pa si malo oglejte.Če je katera to že brala naj mal pove kako se ji dopade.

v založbi Vale Novak sem kupila knjigo:
Zita West: Plan to get pregnant

[www.dorlingkindersley-uk.co.uk]

toplo priporočam!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
1.4.2008 10:28:31   
hati
Dobro jutro

Takole, moje poročilo iz ETja.
Od sedmih celic so se oplodile 3. In še to po zaslugi Reškota in Čedota. Pač glede na to, da je z mano vse v mejah normale in ima moj odličen spermiogram sva bila v IVF postopku. Ker sem pridelala sedem celic se je najbrž Čedo odločil, da bo 4 delal po IVF metodi, 3 pa po ICSI. In oplodile so se samo tise iz ICSI. Najbrž je ovoj mojih jajčec tako močan, da ga spermiji ne morejo prbit. user posted image user posted image user posted image Ali pa so moja jajčka trmasta (po meni) in ne pustijo zraven.user posted image user posted image user posted image Skratka imam dve pikici ( Reš je rekel, da sta vitalni in lepi. ) in če Bog da, bomo dobili še enaga pingvinčka. Torej test moram naredit na 15.4. Moram še povedati,  da je bilo danes prav super in sem se prav nasmejala. Najprej sem imela debato s Čedotom, kasneje pa še z Rešem. user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
1.4.2008 10:29:04   
Pija76
Pikovit delala do 22.48h, pol pa gasa domov. Si že odpočivam user posted image , sam jem, tolk sem lačna za ponoreti. Evo juhica že skoraj kuhana user posted image , pa reč če nisem za ožent! Te zvrcnem, da se zmeniva midve za kafetek.

Rožica rabiš napotnico za IVF, izvid od brisa, ki naj ne bi bil star več kot eno leto in krvne izvide. Pa srečno!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.4.2008 10:34:17   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  vstala ob 5h, ob 5.30 sem bila pri Rešu na mizi, in 15 minut po tem spet v postelji. če ne bi mela nove doze, bi še mislila, da sanjam user posted image  

pridelala sem 2 folikla desno in 2 levo, no, ni nek pridelek, je pa boljše kot nič. največji je 13 mm, v petek imam še en UZ in če bodo zreli, pade stopka in punkcija v nedeljo user posted image  no, tako nekako zgleda plan... če bo pa res tak, bomo pa še vidli user posted image  

Ledenka, vem kaj misliš. Jaz sem bila podobna. S tem, da sem po UZju peljala 100 km v službo. Ti povem sem bila kot mesečnik, nobene efektivnosti.user posted image
Kar se foliklov tiče pa ne skrbi nič, tole bo čisto dovolj. Jaz nisem imela nič večje bere. En folikel 11mm in enga 13mm. Potem je pa to do stopke prirajžalo do 19mm pa 16mm. Ostali so bili vsi manjši, sem pa vseeno pridelal 7 celic. Tako da...glavo gor...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
1.4.2008 10:38:45   
sapi
mismis hvala, ker si mi spremenila datum vendar so mi UZ iz danes prestavili na jutri mislim, da bom imela dr. vogler-ja, čeprav ne vem kaj bodo gledali saj mislim, da je prekmalu glede na to, da sem imala zadnjo M 2.3. ... oni že vejo ...

Žur ste pa imele včeraj sem videla, da je bilo noro, no nekaj mi je že mož povedal, ko je zijala pasel na našem forumu user posted image  ...
Pija76 presenečam še sebe ... tam okoli miklavža je zaenkrat dan D ... sicer pa ne vem kako se računa saj moraš upoštevati ovulacijo a ne .... sicer sem pa optimist in upam na najboljše ...
konina te tvoje slabost ti pa ne dajo miru ... a kar mentorica lepo, lepo čestitkeuser posted image ...
iannia tale je bila pa nora ... res najbolje, da se pogovoriš in vprašaš kaj je s tem mislila ...
ROZICA29 s seboj prinesi krvni izvid zate in tvojega moža, kopijo zadnjega brisa-PAP, pošto, katero si prejela od konzilija, napotnico tvojega G za neplodnost ... srečno ...
ledenka boljše to kot nič mogoče pa se bo v petek še kaj videlo ...

sapi

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
1.4.2008 10:41:18   
sapi
hati super za pikici user posted image user posted image user posted image  ... naj ostaneta pri tebi vseh 9 mesecev ...

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
1.4.2008 10:41:38   
ROZICA29
Pija76 in Sapi, hvala za hitri odgovor. Sapi vse čestitke za nosečnost, sem bila zelo vesela, ko sem prebrala.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
1.4.2008 10:44:45   
Abra
Dan!
Danes samo na hitrco. Ste ga pol včeraj le žurale user posted image user posted image user posted image
hati user posted image user posted image za otročke, naj ti 15. april prinese plus user posted image

Pikovit, v knjigi dr. Beera, je Zita West tudi napisala eno kratko poglavje o hrani in njenem holističnem programu. Je kar zanimiva. Ima tudi svojo spletno stran, kakšnih pretiranih informacij pa tam ni, je za vse treba plačat ...

Pija živijo! Upam, da si v službi vse naredila user posted image bo več časa za pir user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
1.4.2008 10:50:11   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ
Hormonček - ET
Hati - ET

Sreda, 02.04.
Bambi75 - punkcija
Sapi - UZ

Petek, 04.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image
user posted image  Jadrnica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008 
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje    user posted image user posted image   - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008
  Hati greje      user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

user posted image  Sulfinija

user posted image Sapi 

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.4.2008 10:52:45 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
1.4.2008 11:11:14   
iannia
Punce, mogoče je pa res rekla, da se odstranijo jajcevodi, sej pravim, da me je čist šokirala s tem, takoj ko sem vstopila, potem pa nisem nič spraševala, ker nisem hotela o tem razmišljat. Sam slišala sem nekaj odstranituser posted image . Moj problem je neprehodnost jajcevodov. Sicer sem imela laparaskopijo-3 leta nazaj, ki mi je tudi uredila menstr., da je bila prvič v življ. točna, no, ampak potem je šlo spet vse nazaj in so spet neredne in lahko tudi na 2 meseca. Ne vem kakšno je točno stanje z jajcevodi. Vem pa, da imam en jajčnik bolj švoh, da je nekako čudno zavit. Mislim, da je bilo govora tudi, da se dela neka tekočina, al kaj. Joj, ko sem čist butl na tem področju. Morm začet spet malo spraševat in se dobro pozanimat. A ti lahko odstranijo jajcevode,jajčniki pa ostanejo in kar delajo, al kako?
No, malo ste me pomirile, verjetno res ni rekla jajčnike, ampak tudi tole z jajcevodi me skrbi. Bo treba počakat na drug teden, da malo povprašam.

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
1.4.2008 11:14:18   
pikovit

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

user posted image  Sulfinija

user posted image Sapi 

user posted image user posted image

Punce rečte kar hočete,ampak tale seznam je res lepo videti,pa še tako dolg je.Ne vem,če sem v svoji karieri videla tako dolg seznam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
1.4.2008 11:16:52   
ledenka
Iannia, jajčniki ostanejo in delajo, IVF še vedno lahko naredijo. eni znanki so odstranili jajcevode, pa je zanosila v IVF v prvem user posted image  če so slabi, jih je menda boljše odstranit, ker se sicer lahko samo kaka vnetja delajo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
1.4.2008 11:17:45   
ledenka
pikovit user posted image  sam upam, da bo to tud aprila tako pozitivno user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
1.4.2008 11:18:12   
Mijavček
Oj,

se še tukaj javim. Pri nas nič novega, samo slabo mi je in danes že 2x bruh bruh. Ful sem zanič. Otroc so lačni, jaz pa ne vem kaj naj jim dam za jest user posted image .

fajn se mejte, pa uživajte v pomladi!

Aja, najbolj pridna mis user posted image ; ko boš naslednič popravljala seznam predlagam,  da daš stare nosečke med navijačice z unim znakcom za nosečke zravenuser posted image , al pa vsaj v eno vrsto, da ne bo seznam taka jara kača.  Vsaj mene daš lahko no,ker jaz sem zagledalauser posted image  1.03. in sem pravzaprev še februarska user posted image . zdaj sem že celih 9 tednov in grem v 10.

Navijam za prav vse, da se mi hitro pridružite (pa ne ob školkiuser posted image ), ajde punce go go go !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
1.4.2008 11:18:19   
pikovit
Iannia kakor sem že rekla,če so jajcevodi zares slabi in da se jih ne da popravit,potem je boljše,da se jih odstrani.So samo za zgago.Velikokrat pride do IMN,kar si pa res noben ne želi.Zto se ful pozanimaj,napiši si,ker če boš iskala drugo mnenje je fajn,da imaš te stvari zabeležene.
Kar se pa jajčnikov tiče pa bom prepustila doktorjem,je pa fajn,če bi šla tudi po 2 mnenje.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.4.2008 11:23:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Oj,

se še tukaj javim. Pri nas nič novega, samo slabo mi je in danes že 2x bruh bruh. Ful sem zanič. Otroc so lačni, jaz pa ne vem kaj naj jim dam za jest user posted image .

fajn se mejte, pa uživajte v pomladi!

Aja, najbolj pridna mis user posted image ; ko boš naslednič popravljala seznam predlagam,  da daš stare nosečke med navijačice z unim znakcom za nosečke zravenuser posted image , al pa vsaj v eno vrsto, da ne bo seznam taka jara kača.  Vsaj mene daš lahko no,ker jaz sem zagledalauser posted image  1.03. in sem pravzaprev še februarska user posted image . zdaj sem že celih 9 tednov in grem v 10.

Navijam za prav vse, da se mi hitro pridružite (pa ne ob školkiuser posted image ), ajde punce go go go !

Ti bogi barjanski muc, ker ti je tolk slabo. Sicer pa še ta mesec, potem bi moralo biti pa bolje, kajne. Kateri teden pa si?

Seznam bom pa ažurirala v petek, da bosta naši Sulfinija in Sapi imeli prbližno teden dni svojega zajčka, Potem so pa tako ali tako na vrsti aprilke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.4.2008 11:26:29   
pikovit

Iannia, jajčniki ostanejo in delajo, IVF še vedno lahko naredijo. eni znanki so odstranili jajcevode, pa je zanosila v IVF v prvem user posted image  če so slabi, jih je menda boljše odstranit, ker se sicer lahko samo kaka vnetja delajo.

Točno tako.Jaz sem brez jajcevodov amoak noseča še vedno nisemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.4.2008 11:30:45   
pikovit

pikovit user posted image  sam upam, da bo to tud aprila tako pozitivno user posted image

Tudi jaz,pa da boš med njimi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.4.2008 11:31:16   
Mijavček
Ja ja, sej sem mislila, sam ta stare. Se nič ne mudi.

Sem pa 9 polnih tednov. Ja, še en mesec, pol pa upam na bolše časeuser posted image .

Neki je blo govora o snidenju v živo. Če bom kokertok pr seb, predlagam Supernovo na Rudniku, je ene par fajn lokalčkov, sem šla včer mal pofirbcat (ker mi začuda par urc ni blo tok slabo). Men je to ful bliz, zato navijam za to, drgač pa lahk tud kje drugje. Sam še datum povejte, pa gremo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.4.2008 11:35:40   
pikovit
Mijavček lepo,da si se še tu oglasila.Vidim,da gre vse po načrtu,tudi bruh,bruh.user posted image Ja tole prinesejo user posted image user posted image .Želim pa ti,da hitro izveni tale bruh,bruh.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.4.2008 11:37:38   
pikovit

Neki je blo govora o snidenju v živo. Če bom kokertok pr seb, predlagam Supernovo na Rudniku, je ene par fajn lokalčkov, sem šla včer mal pofirbcat (ker mi začuda par urc ni blo tok slabo). Men je to ful bliz, zato navijam za to, drgač pa lahk tud kje drugje. Sam še datum povejte, pa gremo!

Evo ene,ki ni sramežljivauser posted image user posted image user posted image .Jst sem takoj za!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.4.2008 11:38:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo ene,ki ni sramežljivauser posted image user posted image user posted image .Jst sem takoj za!

če me vzamete zraven user posted image  pa supernova mi tud ustreza user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.4.2008 11:39:22   
pikovit
Mijavček sem te že 100x hotla vprašat,pa vedno pozabim.A to slikco,ki jo imaš v albumu-poročna obleka.Je tvoja oz. si ti v njej,al je kr ena?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.4.2008 11:39:48   
iannia
Ja, Ledenka, res je eden od zdravnikov, ki je bil na UZ mi je rekel, da on vidi nek stafilokok-če sem si prav zapomnila, kar naj bi bilo neko vnetje. Prej nisem še odgovorila, katera mi je delala transfer-torej, ne vem imena, sem bila pa na GK, zdravnica pa je dokaj mlada in simpatična za pogledat, s krajšimi rjavimi lasmi. Če bo katera predlagala ime, se bom morda spomnila user posted image . Drug teden javim kaj sem zvedla. Mogoče pa res jajcevodi kaj ovirajo.

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?