|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
31.3.2008 22:08:47   
Pija76
Punce,
samo na hitr javim....še vedno delam user posted image

Špika padla uspešno.

Hvala za dobre želje vsem, ki ste mi jo zaželele.

Sulfinija user posted image user posted image user posted image , to pa je res prelepo. Srečno vseh 9 mesecev naprej!!!!!!!

Preberem vse jutri, pa se javim, ko bom doma. Bravo zame user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
31.3.2008 22:09:21   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ
Hormonček - ET
Sapi - UZ
Hati - ET

Sreda, 02.04.
Bambi75 - punkcija

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image
user posted image  Jadrnica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008 
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje    user posted image user posted image   - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič, 31.03. nizki štart špike)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

user posted image  Sulfinija

user posted image Sapi 

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
31.3.2008 22:10:11   
mismis
A ja Pija76 a nimaš ti jutri SIR? Ali se motim, no v vsakem primeru samo zate user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
31.3.2008 22:12:53   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Hati moja stopka gre v trebuh čez 15 minut.

A kar v trebuh? No meni je Reš ukazal da v tazadnjo. Pa saj ni nič bolela.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.3.2008 22:24:10   
Grethy
danes ste pa tako pridno pisale da sem misla da ne bom uspela prebrat vsega ... pa sam popoldan me ni blo doma ... in kolk enega piva ste prikazale, saj ne moreš da ne bi dobil pene na usta user posted image user posted image hehe ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.3.2008 22:31:20   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: hati

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Hati moja stopka gre v trebuh čez 15 minut.

A kar v trebuh? No meni je Reš ukazal da v tazadnjo. Pa saj ni nič bolela.

Ja kar v trebuh. Je odvisno katero dobiš. No stopka je padla sedaj pa vas še jaz zapuščam saj grem user posted image  Moj pa že itak user posted image  na kavču, čeprav " gleda "  TV.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.3.2008 22:36:41   
Rubin.
Aha, seznam je tu. Bravo mismis user posted image .
Pismo se ta seznamček z objemčki kar daljša user posted image , no z aprilom bo bolje.

Ker sem bolj poredko tu bom držala pesti na dolgi rok user posted image .

Torej držim pesti user posted image  za:

Teja*  
Tia-na  

Kikaa 
Mavrica72 
Yuliah
Hormonček
Hati

da boste konc aprila vse srečke nosečke user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.3.2008 23:08:42   
pikovit
Pa ste šle vse spat.Sem prišla nazaj,pa je moj okupiral računalnik.No zdej,ko pa sem ga nazaj dobila ste šle pa vse spat.

lepe sanje vam želim

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.3.2008 23:44:14   
pikovit
Kakj

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.3.2008 23:46:42   
pikovit
Jadrnička vidim,da si gor.A si kaj bolje?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
1.4.2008 6:50:04   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: naja2

Hojla,
vsem ki ste zgledale pluse čestitke še z moje strani.  Za vse ostale pa držim pestke.
Jaz sem prvič v IVF pa imam vprašanje - če katera ve odgovor.

zakaj sem dobila tabletko (apaurin) da jo moram vzeti večer pred punkcijo. (sem pozabila vprašat). Sem v postopku v Lj, a ti tukaj dajo kej proti bolečinam?

Se opravičujem ker kar tako vletim, ampak mi ni čist jasno.

Apaurnin si dobila  proti bolečinam, pa mislim da si morala dobiti še odvajalo

Mismis a ni apaurin za pomiritev???? Vsaj jaz sem tako mislila, in ga sploh nisem vzela, ker sem hladne sorteuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.4.2008 7:07:02   
Pija76
Dobro jutro,

evo eno uro sem brala vaše včerajšnje pisanje user posted image , madoniš ve naklofate. Vidim, da ste ga spet sračkale tle gor.

Moja današnja pika je spet uspešno padala, se vidi da že mojster vajo dela user posted image user posted image user posted image , pismu nikol si nisem mislila, da bo takole obvladala pikanje....

Ste se pogovarjale o raku zaradi IVF spet, jaz sem tole zadnjič prav vprašala pri sestri Blanki in mi je zatrdila, da ne pride do raka po IVF, je pa zelo pomembno da se po punkciji počiva! NO malo me je pomirila.

Sapi user posted image user posted image user posted image , presenečaš in prav je tako. Vse lepo ti želim na tej poti do decembrauser posted image , pismu a bo Miklavž?

Jadrnica žal mi je, potolaži se in pogumno naprej, tudi sama imam  6 t.i. angelčkov, od tega enega res.

Mismis SIR v petek, moram pišuka študirat začet, ni več časa velikouser posted image

Punce trepetalke držim pesti, a vas že kaj živčki dajejo?
Vsem želim res uspešno pikanje, neboleče punkcije in lepe zarodke, nosečkam pa čimmanj nosečniških slabosti.

Grem v akcijo za avto, ap govejo juho kuhat, sem našemu obljubila, da danes bo pa mal južne user posted image , se pa še beremo, sem namreč mal več doma danes.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
1.4.2008 8:09:36   
mismis
Danes imamo pa akcijo tu gor... 
Ledenka - UZ
Hormonček - ET
Sapi - UZ
Hati - ET
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

DAJMO DAJMO PUNCE!

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.4.2008 8:10:40 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
1.4.2008 8:55:05   
Anonimen
Ojla punce,
tole bom kar kot anonimna napisala - problem pri IVF so hormončki po stimulaciji in seveda sama stimulacija, ki lahko privede do raka na DOJKI.
Na enem izmed UZjev - abdominalnem, ki nima veze z neplodnostjo - me je izvajalka vprašala ali me ni strah raka na dojki, saj ima sama kar nekaj primerov karcinoma dojke po IVF postopkih. In to pri mladih ženskah. Tudi sama sem bila takrat precej prestrašena.
Zdaj pa seveda hodim naprej v postopke, le da sem precej bolj pozorna na dojke, katere si tipam vsak mesec.
Pa srečno!

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
1.4.2008 9:06:34   
konina
dobro jutro, čveke. Še dobro da včeraj zvečer niste priklicale dežja. user posted image  

Lepo vas je bilo prebrati, ko ste bile tako dobre volje.

Jaz pijem jogurt, ker vse drugo smrdi. Čakam, da mine dopoldne, ker je popoldne bolje. Danes imam pa doma še hčerko, ki je pol noči bruhala. Menda je na njo še skočila moja slabost. user posted image  Se bova crkljali in šli malo na sonček.

Uf, pa še pohvalit se moram. Sem v službi napredovala in postala mentorica. Jupi!

Vsem, ki se danes dogaja, želim čim več uspeha. Držim pesti!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
1.4.2008 9:06:47   
mavrica72
Dobro jutro punce. Sem šele kakšnih 10 minut nazaj odprla oči, pa vidim, da zunaj sije že sonce, jaz pa še kar v postelji user posted image . Sem včeraj popoldan šla do osebnega zdravnika in mi je dal bolniško kar za ves ta teden. Tako da bom sedaj bolj počivala, pa čeprav vem, da to verjetno nič ne pomagata za user posted image . Ampak občutek je vsaj boljši user posted image . Se pa počutim danes že veliko boljš, tu pa tam me včasih še kaj špikne, kar me pa sploh ne moti.

Vidim, da ste imele včeraj zvečer velik žur, pir je kar v potokih tekel. Škoda, da nisem vedela, bi vam še mojega odprla.  user posted image Nekaj ga je še ostalo v hladilniku od špikanja, sedaj ga pa tako ne smem več piti.

Hati - dobrodošla med nami user posted image , danes pa uspešen ET user posted image

Pa tudi za vse ostale današnje borke navijam:
Ledenka - UZ
Hormonček - ET
Sapi - UZ
Hati - ET
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

DAJMO DAJMO PUNCE!

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
1.4.2008 9:24:10   
iannia
Živjo punce,
evo mene spet mal nazaj. Tooooolk ste napisale v teh treh dneh, da sem komaj vse preletela. Tale naša runda je bila res slaba. Kaj luna ni bila prava?

No, po user posted image  se mi prav ni dalo nič za računalnik.Ni bilo nobene volje in še vedno sem kr razočarana.Tokrat sem imela kar velike upe in pričakovanja. Klicala sem na GK, dobila cifro, Blanka pa mi je rekla, da naj se pogovorim z mojo g. kako zdaj naprej, ker sem 4 poskuse pokurila in ker baje še ni uradno, da so naprej postopki brezplačni, ne ve, kako je s plačilom.
Drug teden bom šla k moji ginek. in Bokalovi, ki je moja zdravnica za IVF, da rečemo kako naprej. Malo me skrbi izjava, ki mi jo je namenila zdravnica, ki mi je delala transfer. Tik predno sem se ulegla na mizo, me je vprašala, če sem kaj razmišljala, da bi dala odstranit jajčnike. Pa sem jo samo butasto pobulila in rekla Neeee, zakaj pa? , pa mi je odgovorila: No, če zdej tole ne rata, se pogovorte z ginek. o tem. Ker sem bila z mislimi pri transferju in mislimi, da mi tokrat rata, sem njeno izjavo ignorirala, da me nebi preveč težilo. No, ampak zdej pa ne vem zakaj je to rekla. Bom vidla drug teden. Mislim, da je en jajčnik nekaj čudno zavit, ampak če sem lepo celice naredila, kaj je pol narobe. Če jih dam ven, kaj mi pa potem preostane?user posted image
Lep dan vsem....user posted image

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.4.2008 9:32:33   
Linda25
iannia,

tole je pa res čudna izjava. In kaj, če je jajčnik malo čudno zavit? Saj proizvaja celice, kajne? Ne razumem te izjave. Katera g je pa to izjavila? Priznam, da me je teh postopkov čedalje bolj strah.

Držim pesti za vse nas.

Lp

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.4.2008 9:51:59   
Pija76
Iannia izjava je res čudna, zakaj pa bi dala jajčnike stran? Da ni rekla jajcevode? Kje pa je pri vama težava, če ni preveč osebno?
Katera pa je delala transfer?

Ostalim pozdravček, jaz si bom kar eno kavico zdele privoščila, jo lahko še kateri ponudim?

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.4.2008 10:01:40   
ROZICA29
Pozdravljene drage moje punce,
nisem vam nič pisala, vas pa vsak dan berem, in se z vami smejem in jokam. Čestitam novim nosečkam, za vse ostale pa  en velik user posted image .
Jaz grem jutri končno k sestri Blanki po inekcije. Zamina me katere papirje moram imeti s sabo.
Mismis, vesela bi bila, če bi mene tudi dala na seznam, je pa to moj prvi IVF, GK LJ.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.4.2008 10:05:43   
ledenka
jutro user posted image  vstala ob 5h, ob 5.30 sem bila pri Rešu na mizi, in 15 minut po tem spet v postelji. če ne bi mela nove doze, bi še mislila, da sanjam user posted image  

pridelala sem 2 folikla desno in 2 levo, no, ni nek pridelek, je pa boljše kot nič. največji je 13 mm, v petek imam še en UZ in če bodo zreli, pade stopka in punkcija v nedeljo user posted image  no, tako nekako zgleda plan... če bo pa res tak, bomo pa še vidli user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.4.2008 10:14:06   
pikovit

Iannia ja tole je res čudna izjava dr.Kaj pa če si narobe razumela in ti je rekla jajcevode.Ker jajčniki so tu zares glavni faktor.Po mijem ti ne bi tako hladno rekla,zdej si pa tole odstranite.Je pa res da so slabi jajcevodi velikokrat ovira in so dr. bolj veseli,če jih ni.
Pija do kdaj si pa bila včeraj v službi?user posted image No upam,da si si kaj spočila,pa dobro južno danes nared.
Konina hitro se pocajtita z tvojo malo miško.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.4.2008 10:20:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  vstala ob 5h, ob 5.30 sem bila pri Rešu na mizi, in 15 minut po tem spet v postelji. če ne bi mela nove doze, bi še mislila, da sanjam user posted image  

pridelala sem 2 folikla desno in 2 levo, no, ni nek pridelek, je pa boljše kot nič. največji je 13 mm, v petek imam še en UZ in če bodo zreli, pade stopka in punkcija v nedeljo user posted image  no, tako nekako zgleda plan... če bo pa res tak, bomo pa še vidli user posted image  

O Ledenka si opravila.Ja taka sem bila tudi jaz.Vsa zalimana sem prišla k Rešu.Zjutraj sem edino stvar izdavila je bila dobro jutro.Pol pa tišina,do naslednje besede adijo.potem pa nazaj v posteljouser posted image Tudi jaz sem imela nazadnje samo 4 celice.Me je kar malo skrbelo.No na koncu jih je bilo 7.Sem bila zadovoljna.Do petka je še dolga in bo še kakšen rataluser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.4.2008 10:21:24   
johnie
Ojla!
Samo na kratko vam sporočam, da sem prejšnji teden imela nuhalno in je vse ok - tveganje zelo nizko.  Držim pesti in navijam, da se mi čimprej pridružite.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.4.2008 10:25:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: johnie

Ojla!
Samo na kratko vam sporočam, da sem prejšnji teden imela nuhalno in je vse ok - tveganje zelo nizko.  Držim pesti in navijam, da se mi čimprej pridružite.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?