|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
1.4.2008 15:50:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Lepo, da se me še spomnite. Jaz sem vedno med vami, le da pišem bolj malo. Ne sledim čisto in se bojim, da bom katero prizadela, ker bi jo slučajno spustila. Jaz sem še vedno na "stand-bayu" oz obdobju nirvane. Pripravljam se na nov postopek, mogoče bo pa le prej kot septembra....
Konina, meni so se solze ulile, ko si sporočila, da si nova srečka.
Pikovit, kdaj greš v postopek? mogoče bova pa skup. Srečanja se pa tudi jaz veselim. Pozdravla bi pa še deyzico, ki je ravno tako v stanju mirovanja (če slučajno še kaj bere) in seveda tudi vse ostale.

Blanč najprej bom naredila genetske preizkave,če bo vse ok,potem grem takoj v postopek.Če ne,.....Tako,da računam,enkrat septembra,oktobra

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.4.2008 15:59:27   
bambi75
Jelka bravo zauser posted image . Mirno in lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.4.2008 16:27:01   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo jest se prva pofočkam za tole srečanje, samo mismis dela do 16-ih potem mora pa domov (to je odvisno od gužve na Brezovici)  priti pa user posted image doma pustiti, mu avto vzeti,  potem pa lahko prletim, torej tam nekje od 17.30 ure dalje

Ime lokala pa kar ve povejte, jaz nimam pojma kakšni lokali so tam oz. kje jih sploh iskat.

A lahko pridem še jaz?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.4.2008 16:35:16   
mandreja
Pozdravljene!
Nova članica med vami, če hočete še eno čakajočo dušo user posted image

Meni je danes 12 dan po ET in upam, da je skoraj vse minilo brez večjih problemov, razen da me včasih zelo močno zvije. Nekje sm zasledile da ste nekatere jedle neke tablete proti krčom? Meni niso rekli nič.

Sem pa v postopku v Lj in če bo šlo vse tako naprej, grem v po 7.4. na odvzem krvi.
Veliko sreče vsem!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.4.2008 16:43:58   
Pija76
Mandreja dobrodošla! Glede tablet takole: dajo ti jih na GK po pozitivnem krvnem testu, tako da v ponedeljek jih boš že pridno zobala. Pa srečno!

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.4.2008 17:06:01   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo jest se prva pofočkam za tole srečanje, samo mismis dela do 16-ih potem mora pa domov (to je odvisno od gužve na Brezovici)  priti pa user posted image doma pustiti, mu avto vzeti,  potem pa lahko prletim, torej tam nekje od 17.30 ure dalje

Ime lokala pa kar ve povejte, jaz nimam pojma kakšni lokali so tam oz. kje jih sploh iskat.

eh, cetrtek pa ni ravno fajn zame user posted image  no, bom videla, mogoce pridem za par minut user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.4.2008 17:24:04   
sapi
mismis hvala za zajčka ...
jelka123 a srčka si že videla, gotovo je bilo lepo ...
andreja 07 ne pusti se jim ...
mandreja ti le pridi med nas ste vse dobrodošle ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.4.2008 17:26:17   
Anonimen
Imam eno vprašanje za vas, ki ste bolj izkušene.
Ali 10 dan po ET-ju lahko krvni test že pokaže nosečnost? Hvala.

(odgovor članu sapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.4.2008 17:44:58   
Goldy
Anonimna - nekaterim puncam je pokazal prav, drugim ne. Mislim, dasem prav napisala, če ne me pa naj katera popravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.4.2008 17:51:44   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Pozdravljene!
Nova članica med vami, če hočete še eno čakajočo dušo user posted image

Meni je danes 12 dan po ET in upam, da je skoraj vse minilo brez večjih problemov, razen da me včasih zelo močno zvije. Nekje sm zasledile da ste nekatere jedle neke tablete proti krčom? Meni niso rekli nič.

Sem pa v postopku v Lj in če bo šlo vse tako naprej, grem v po 7.4. na odvzem krvi.
Veliko sreče vsem!

Mandreja dobrodošla. Vidim da pluješ proti koncu. Stiskam pesti tudi zate, da zagledaš en velik in debel plusek.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.4.2008 18:00:17   
konina
jelka123, čestitam za srček. midve sva nekje skupaj. Upam, da naslednji torek pa jaz takole lepo poročam iz UZ.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.4.2008 18:36:35   
Tia-na
Najprej čestitke vsem novim nosečkam, še posebej fosilkam, ki jim uspe naravno. Bravo punce.
p.s. A lahko izdata recept? user posted image

Za vse ostale ... trepetalke in rejke folikelčkov pa itak skoz držim pesti.

Klepetate kot zmešane in mi uspe sam mal pošrek vse prebrat, ker imamo v službi tako gužvo.

Pri nas nič novega, sva itak šele na sredi poti, čeprav ne trenutke se mi zdi, ko me začne fejst šraufat, da se bo zdaj-zdaj ulilo, ampak se ne dam. če ne bo zdaj, bo pa naslednjič.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.4.2008 18:41:54   
Grethy
... jaz bi tud pršla v četrtek pa sem popoldan na delu user posted image , eh saj bo verjetno še kako srečanje ...

... danes sem bila v LJ pri sestri Blanki, drug teden se začnem pikat Menopur-om (točno še sporočim - računam nekje od nedelje do torka enkrat ) in potem sedmi dan UZ v LJ, potem pa dobim nadaljna navodila in špikce user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.4.2008 19:22:18   
hormoncek
Še moje poročilo s ET. Oplodilo se je 5 jajčec. Dva že grejem za ostale pa bom poročala kasneje. Zdaj pa pride meni najtežji del. Test delam 15. aprila.

Za snidenje sem absolutno ZA.

jelka123user posted image

mandreja - dobrodošla. Upam, da boš kmalu sporočila veselo novico.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.4.2008 19:25:57   
ledenka
user posted image

je kje kaka spikarka? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.4.2008 19:26:41   
ledenka
hormoncek, bravo! user posted image

jelka, cestitam! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.4.2008 19:43:58   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

Evo mene!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
1.4.2008 19:45:04   
Pija76
Hormonček user posted image , lepo ju grej.

Jelka čestitke za srček, pa vse dobro za naprej!

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.4.2008 19:45:54   
Pija76
Evo pa je Kikaa ušla! Kako si punca?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.4.2008 19:46:25   
Mijavček
Oj,

mandreja živjouser posted image

Mater danes me je pa zdelalo, že 4x sem user posted image . Dizaster, zdaj mam pa že mal dost tega user posted image .

Takole, jaz bom zdaj kar že mal zaokrožla tole srečanje, saj bo četrtek vsak čas tukej. Zaenkrat je situacija taka:

Dan: četrtek 03.04.
Ura: 17.30 naprej
Kraj: Supernova Rudnik LJ (lokalček še zberemo)

Prijavljene interesentke:
Pikovit
Mismis
Sayuri
Pija76
ledenka ("za par minut " - dej vsaj pol urce nouser posted image )
hormonček
Mijavček (če ne bo lih bruh bruh stanje)

Tako, to je zaenkrat, če sem katero spustila, naj se zbuni. Kaj pa ostale? A vam snidenje ni po godu, al vam kraj pa datum ne paše? Saj če vas je velik za kakšen drug dan lahko tud prestavimo.
Grethy, če sem prav vidla si med takimi zaenkrat edina, mi je žal, ampak sej veš, za čist vse nikol ne bo OK, čeprav bi jaz spoznala čist vse.

No, še katera?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.4.2008 19:52:57   
ledenka
user posted image  no, mogoc pa bo kaj iz tega srecanja user posted image  pa, punce... Spelka12 ima ob 17.30 v cetrtek UZ, bomo lahko skupaj navijale user posted image  za lokalcek pa povejte, jaz se nisem bila tam.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.4.2008 19:55:06   
Pija76
Jaz tud še nisem bila tam, še dobr da vsaj približno vem v kateri konec LJ se moram peljati user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.4.2008 19:55:23   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

Dej Ledenka no user posted image user posted image user posted image user posted image ne me zdaj rajcat s to pivo...veš da ne smem več user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem tistim ki lahko pa....NA ZDRAVJE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.4.2008 19:57:43   
ledenka
hati, posebej za tebe

user posted image

avstrijsko brezalkoholno pivo user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.4.2008 20:00:19   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Sam sedaj si me pa v smeh spravla, se ne morem nehat smejat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image

No pa na zdravje. Ampak jutri bom pa res nealkoholno pivo kupila, škodit valda ne more.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?