|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
31.3.2008 16:42:56   
pikovit
Jst sem pa našla nekaj za našo Mismis.   user posted image  A takole izgledaš?Ti pa najdi Heinekena in ga prilimaj zraven.Pol bo pa perfect pictureuser posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.3.2008 16:42:58   
bambi75
Sulfinija še tukaj ti četitam za plusek. user posted image user posted image user posted image

Sapi plusek tudi pri tebi. user posted image  Sedaj pa se hitro prepričaj še s krvnim testom, da boš mirna.

Hormonček user posted image  za uspešno prestano punkcijo in lepo število celic.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 31.3.2008 16:50:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 977
31.3.2008 16:46:26   
bambi75
Jadrnica pa ne no.user posted image Pa ne obupuj, vem da je hudo, ampak saj veš kako pravijo. Za vsakim dežjem posije sonce.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.3.2008 16:48:16   
bambi75
No pa še stanje pri meni. Danes pade stopka, v sredo pa punkcija. Me pa malo moti, ker mi je dal stopko pri foliklih velikosti 19. Ampak ni kaj , doktorjem pač moramo zaupati.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.3.2008 17:29:15   
sapi
Sem šla kar danes v Adrialab in je krvni test pokazal betahcg 53 ... nosečnost je potrjena sedaj samo še čakam prvi UZ in upam, da bo najin polžek v maternici in mu bo bil srček ....  
ledenka, mismis, konina, Abra, jadrnica, spelka12, mavrica72, bambi75 hvala vam za vzpodbudne besede danes sva oba čisto v šoku ... sploh ne moreva verjeti, da se nama to dogaja ... sicer bom pa tudi jaz ostala z vami, ker ste res super punce

jadrnica res mi je hudo zate pošiljam ti nešteto objemov user posted image  ... zjokaj se, poišči oporo zagotovo ti bo vsaj malo lažje ...

bambi75 pa čim manj boleča punkcija ...

Tudi vsem ostalim borkam pošiljam veliko user posted image  za srečo ...

sapi

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.3.2008 18:17:11   
Abra
Jadrnica še tuki user posted image user posted image user posted image boš videla, da bo kmalu bolje. Več ali manj vse tuki vemo, kako grozno je to. Se pa ne damo, še en minus nas ne zlomi. Pomisli na Arnejin avatar - ko misliš, da ne zmoreš več, si šele na polovici svojih moči.

Sapi, super novica! Pojdi v sredo ali četrtek še enkrat, da vidiš, če se ti vrednost lepo podvaja. Potem ne bo več dvomov user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.3.2008 18:18:48   
Abra
Bambi, jaz sem tudi dobilo stopko pri velikosti 19 mm in sem imela vse folikle polne, 80% celic se pa je oplodilo. Dr. že ve, kaj dela user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.3.2008 18:19:29   
gloria
Punce moje res hvala za take lepe besede podpore...zlate ste...
Abra mene je na ac naročila kr gin.v lj....tam me zdravijo za toxo tak da mi automatski pripada tudi ac na napotnico,zakaj pa je tako pozna nevemuser posted image Mal bom spet Pušenjaka vprašala kaj on misli,ampak nevem če bom zvedla kaj novega ker so njega tud takrat v lj.klical za nasvet kaj naj nardijo z mano...
Pf sonosečka...ja res upam na dobre izvide ac
Ozone,Goldy,Jadrnicauser posted image user posted image user posted image
Mijavček vesela sem da je vse okuser posted image
Pija,Pika čestitke za nov štartuser posted image user posted image user posted image
Sulfinija čestitke za ++++...to pa je novica
Sapi čestitke za ++++
Sonček moj...pa ne da je padla že prva špikicauser posted image user posted image user posted image ...konc mesca bomo skupi čakale dobre rezultate...ti na ++++ jaz pa na ac....Vesela sem da se zdaj počutiš bolj sproščeno...jaz sem se v drugo tud...saj veš.Mogoče se pa spet srečamo v lj.Jaz mam 16.4.ac gdaj pa ti uz?
Vsem novim puncam želim dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.3.2008 18:31:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Hormonček user posted image  za uspešno prestano punkcijo in lepo število celic.

Pod tole se pa kar podpišem

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.3.2008 18:33:19   
pikovit
No Sapi tole si pa pametno naredila.Zdej ti lahko čestitam.user posted image user posted image user posted image Bravo.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.3.2008 18:35:14   
pikovit

No pa še stanje pri meni. Danes pade stopka, v sredo pa punkcija. Me pa malo moti, ker mi je dal stopko pri foliklih velikosti 19. Ampak ni kaj , doktorjem pač moramo zaupati.

Bambi saj nas vsi štopirajo tam nekje.Lepo si danes zapiči stopko.V sredo pa bomo držali pesti.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.3.2008 19:01:46   
konina
jadrnica, en velik user posted image .
sapi tebi pa čestitam iz srca. Kaj niso lepe take zgodbe, ko nas narava preseneti?!

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.3.2008 19:04:35   
Sulfinija
Jadrnica,user posted image user posted image user posted image user posted image .Imaš pa ZS.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.3.2008 19:13:31   
hati
Drage dame, se vam pridružujem še jaz.

Najprej nekaj podatkov, da me bo mismis lahko uvrstila na seznamček. Če kaj pozabim me opozorite.

Sem prvič v IVF postopku pri dr. Rešu. Stimulacija z Diphereline ( 1 ampula ) in Menopur ( 2 ampuli ). Špikala sem se zelo kratek čas in v soboto sem imela že punkcijo. Pridelala sem 7 jajčnih celic in sem z rezultatom zadovoljna. Nisem imela veliko foliklov. Tisti dan ko sem dobila stopko je bil samo en folikel velik 19mm in eden 17mm. Ostalih mi Reš sploh ni izmeril. Sedaj sem v pričakovanju transferja in upam, da so se celice oplodile.

Mojca tebi čestitke še tukaj in res mirno in lepo nosečnost. Sapi tudi tebi vse najlepše in mirnih devet mesecev.

Jadrnica.... ah... vem da sedaj nobene besede ne pomagajo in da je vse brez pomensko. Ampak me že vemo da enkrat bo. More bit. Saj smo res že prave fosilke. Jaz sem zelo zadovoljna za vsako, ki ji uspe. Sama sem pa še vedno tukaj. Ampak vidim, da je v tem času puncam uspelo (Anitki, Emimar, Goyi, MuciMAci, lani38, Astri, ki je zamnjala celo nik, ko je zagledala magični plusek.... pa Mijavčku, Betyupa....) vidiš da je seznam dolg. Pa nisem niti približno vseh napisala. Tako da, tudi k nam bo štorklja prišla. Mogoče z malce zamude, ampak jaz verjamem, da bo tudi te kalvarije enkrat konec. En velik user posted image user posted image user posted image zate.

pozdravček vsem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.3.2008 19:15:09   
bambi75
Abra hvala za tolažbo. Upam da bo tudi pri meni tako. Muči me zato ker sem v prejsnjem postopku imela skoraj polovico nezrelih celic in tudi stopko nekje pri tej velikosti foliklov. Od 9 celic 4 nezrele.

Pikovit si jo bom zapičila ja , je kar dosti speheca tak , da ni problema. Jutri pa grem še enkrat h Karmen bomo videli kako bo ona komentirala. Aja pa še nekaj. Mi je zadnjič Karmen rekla da si ful kul puncauser posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.3.2008 19:23:26   
kikaa
Sufinija - čestitke user posted image user posted image user posted image

Tia-na - kako si kaj...počutje?

Neposredna povezava do sporočila: 991
31.3.2008 19:24:42   
kikaa
Jadrnica - user posted image , vzemi si malo časa, da prideš k sebi, potem pa pomisli, da te čaka zamrznječek...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
31.3.2008 19:26:11   
kikaa
sapi - bravo, user posted image  

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 993
31.3.2008 19:48:12   
hormoncek
Punce - najprej hvala za vsa sporočila. Res je lepo zagledati svoj vzdevek. Pa še v tako imenitni družbi.

jadrnica - ne no. Mislim nate.

sapi - ti si pa frajerka. Bravo.

bambi75 - tokrat bo vse v redu. Boš videla. Bova pa skupaj trepetali.

Ostalim pa lepe pozdrave.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 994
31.3.2008 20:00:14   
sapi
Hvala Abra res bom šla v četrtek še enkrat dati kri, da zagotovo vem pri čem sem ....
gloria, da bi se do konca odvijalo kot se mora ...
konina ja res narava je pa ...
hati dobrodošla ...
kikaa, hormonček hvala ...

Saj jaz se že kar veselim pa kar bo bo .user posted image ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 995
31.3.2008 20:14:52   
pika74
Ojla pupike,

vas samo na hitro pozdravim in povem, da sem dobro preživela tale prvi - otvoritveni - dan 4.IVF.
Torej, Sonček33 in Pija76... mi trije smo najboljši par user posted image user posted image user posted image  al kako že gre user posted image . Sam nas bo na koncu mal več hehe... če bo vsaka pridelala enga user posted image , nas bo kar 6 user posted image .

No, lep večer še naprej. Vas berem, sam kako stran vmes prešpricam, ker ste preveč hitre pri pisanju... ampak duhovno sem z vsemi borkami tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 31.3.2008 20:15:05 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 996
31.3.2008 20:17:23   
dajamaja
Mojca, pa to je krasna novica!! Ti čestitam iz srca in želim mirnih in srečnih user posted image

Sapi, tudi tebi čestitke!

Jadrnica, ne obupaj. Ene moramo pač čez več preizkusov. Bo pa veselje potem toliko večje! Čas celi vse rane, tudi tvoje bo. Zamoti se s čim, postavi si nove cilje, pa boš počasi bolje.

Jaz že tudi počasi dneve odštevam do odhoda k Rešu. Prej grem še k Voglerju na kontrolo, predvsem da se mu zahvalim, ko me je tako lepo porihtal. Drugač pa poskušam kaj koristnega v pripravah na postopek naredit. Kolikor pač utegnem.

Uspešno vsem!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 997
31.3.2008 20:18:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Drage dame, se vam pridružujem še jaz.

Najprej nekaj podatkov, da me bo mismis lahko uvrstila na seznamček. Če kaj pozabim me opozorite.

Sem prvič v IVF postopku pri dr. Rešu. Stimulacija z Diphereline ( 1 ampula ) in Menopur ( 2 ampuli ). Špikala sem se zelo kratek čas in v soboto sem imela že punkcijo. Pridelala sem 7 jajčnih celic in sem z rezultatom zadovoljna. Nisem imela veliko foliklov. Tisti dan ko sem dobila stopko je bil samo en folikel velik 19mm in eden 17mm. Ostalih mi Reš sploh ni izmeril. Sedaj sem v pričakovanju transferja in upam, da so se celice oplodile.

Mojca tebi čestitke še tukaj in res mirno in lepo nosečnost. Sapi tudi tebi vse najlepše in mirnih devet mesecev.

Jadrnica.... ah... vem da sedaj nobene besede ne pomagajo in da je vse brez pomensko. Ampak me že vemo da enkrat bo. More bit. Saj smo res že prave fosilke. Jaz sem zelo zadovoljna za vsako, ki ji uspe. Sama sem pa še vedno tukaj. Ampak vidim, da je v tem času puncam uspelo (Anitki, Emimar, Goyi, MuciMAci, lani38, Astri, ki je zamnjala celo nik, ko je zagledala magični plusek.... pa Mijavčku, Betyupa....) vidiš da je seznam dolg. Pa nisem niti približno vseh napisala. Tako da, tudi k nam bo štorklja prišla. Mogoče z malce zamude, ampak jaz verjamem, da bo tudi te kalvarije enkrat konec. En velik user posted image user posted image user posted image zate.

pozdravček vsem

Hati dobrodošla in čestitke za punkcijo.Kako je bilo.Vidim,da si preživelauser posted image .

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 998
31.3.2008 20:20:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla pupike,

vas samo na hitro pozdravim in povem, da sem dobro preživela tale prvi - otvoritveni - dan 4.IVF.
Torej, Sonček33 in Pija76... mi trije smo najboljši par user posted image user posted image user posted image  al kako že gre user posted image . Sam nas bo na koncu mal več hehe... če bo vsaka pridelala enga user posted image , nas bo kar 6 user posted image .

No, lep večer še naprej. Vas berem, sam kako stran vmes prešpricam, ker ste preveč hitre pri pisanju... ampak duhovno sem z vsemi borkami tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa
user posted image

Pol bi pa lahko nazdravile,ko je Pika imela otvoritevuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 999
31.3.2008 20:21:06   
pikovit

Pikovit si jo bom zapičila ja , je kar dosti speheca tak , da ni problema. Jutri pa grem še enkrat h Karmen bomo videli kako bo ona komentirala. Aja pa še nekaj. Mi je zadnjič Karmen rekla da si ful kul puncauser posted image .

Bambi,zdej me je pa user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?