pot
|
Mi imamo prvi zobek zunaj! Točno na 5. mesecev mu je ven pogledal. Pa ni tisti zgoraj ven pokukal. Spodaj je zunaj. Zdaj vem, zakaj je imel mojo bradavico za žvečenje zadnjih par dni. Ava! Kapljice za krčenje maternice sem začela jemat. Bistvenih stranskih učinkov nimava, torej tudi malecki ne. V kopanju čedalje bolj uživa, zdaj že noge stegne in malo šprica naokrog. Čez dan je začel čudežno spati, tudi po več kot uro.Trenutno spi že 2 uri. Zdaj, pa da odgovorim, za nazaj... Kakšno luštno deco imate v albumih. *kinnie*, midva imava željo po 3 , trenutno pa imamo 1. Vse je pa odvisno od višje sile. IZVIRNO SPOROČILO: Kasija A prideš ti na kako srečanje? Ko smo bile nosečke si ga zorganizirala, zdaj si nam pa pobegnila. Ja. Če bo vse po sreči ta četrtek, pa čisto zares. Ker pa nisem na tekočem, mi malo razložite, če je treba kaj s sabo prinest. Dekce, hrano... Mafinov ravno ne bom pekla. Češenj pa tudi še ni. Moj se je 14 dni nazaj peljal ob 9ih zjutraj mimo Tivolija, pri Rožni dolini in je rekel, da je tam vse zasedeno, tako da tam najbrž ne bo možno parkirat, kot čez vikend. Meni tudi skoraj bolj odgovarja notri bit, ker drugače moram tisti težek voziček s sabo trogat, pa še rabljen je in ga je težko razstavit in nazaj sestavit. Še moj se zraven za glavo prijema, kaj bi potem šele jaz nardila. Za notri sem pa mislila kar marelo imet, ker lupince pa tudi nisem sposobna nosit, je pretežka z Oskarjem vred. Klaudia, tako kot ti tudi jaz iščem gesla za albume, če niso na voljo samo tako, da moraš avtorja prosit. Samo, jaz nimam računalničarjev doma, pa tudi ne 5 računalnikov. Tako, da še enkrat naprošam, tiste, ki hranite gesla, razen, tistih, ki ste mi ga že poslale, če bi lahko prosila za gesla do vaših skritih albumov, kjer so notri vaši zakladki . Hvala. skuštrana, mi tudi ne bomo imeli hojce. Stajico pa najbrž bomo imeli. Med kuhanjem pa res ne bi želela še gledat kam se mi plazi otrok, sploh, če bi še zračla stanovanje, da mi ne gre na balkon... Ležanik smo imeli sposojen, pa smo ga vrnili, ker mu ni odgovarjal, je skozi polival v njem, notri pa ni zdržal več kot 15 minut. IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai A je še latera tako pozabljiva od poroda dalje? Čista katastrofa Jaz tudi, zakaj pa nevem. Sem že v porodnišnici imela kar kakšne luknje v spominu. Vodo za mleko še prekuhavam, pa kdaj pa kdaj tudi še flaške, da ne bo spet kakšnih močnih pretiravanj. Sicer mi je pa lažje dat flaške prekuhat, ker v mikrovalovki je to 1,2,3. Zdaj sem pa pozabila, katera je rekla, da imamo enak izbor oblačilc... No, mi imamo po večini vse sposojeno. Alina-alin, je pa cukr, vaša prvorojenka. Zdaj pa morem it, konec spanja.
|