|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
31.3.2008 11:03:10   
tyna79
ojoj, kolk ste se razpisale. Komaj prebrala.
suzamamai čestitke Mai-ju
pingi ja tisto je letnica mojega rojstva
skuštrana sem zasledila, da se da preko tebe kupit mei tai. Pa me zanima od kdaj (katerega meseca) se ga lahko uporablja? In pa če je samo ena velikost-namreč jaz sem bolj majhne sorte, mojuser posted image je pa velik in, če bi ga lahko potem oba uporabljala? Pa v njem lahko nosiš user posted image na boku, spredaj (tummy to tummy in tako, da gleda naprej) ter na hrbtu? Pa še to koliko pa stane?

zdej pa moram it user posted image user posted image ,

lp

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.3.2008 11:03:59   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan
veni pa kar škaf za grozdje (mislim, da je bil 450 litrski) in mu je bilo zelo zanimivo bit v škafu, ampak samo za kratek čas, se razume.

user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobrauser posted image . Si me spomnila na to, kako je naju z sestro stara mama okoli nosila. V košu na hrbtuuser posted image . Vse prav prideuser posted image

Alina, a si ti imela plonk ceglc za pisanje posta?user posted image

Janja, za rolanje sem si takrat nabavla rabljen trikolesnik z bremzo. Je pa ena mamica rolala s Plikotom. Sam dobr moraš znat bremzat.

Polnost dojk - meni že pri vseh desna bolj "dela". Pri levi se tudi kasneje sproži izcejalni refleks.

Skuštrana, pa ste bili v CE v parku tudi aprila? Ker tla so res še mrzla.

Naša važičkauser posted image  je pa včeraj začela brez opore sedet na tleh. Se igra z obema rokama hkrati.

LP

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
31.3.2008 11:08:46   
mehurčica
2ursae, sem končno pogledala slikice. Maladva sta prava lepotca, tako kot mamica.user posted image

Tyna79, z Mei tai-em se lahko otroka nosi na hrbtu, spredaj in na boku. Sem ravnokar gledala spletno stran od skuštrane(zaenkrat je še ni na netu).

Skuštrana, kot si vidla se še nisem spravila napisat mnenja o slingu.user posted image Bom, obljubim.

Zdaj se je pa Eni že zbudila in se pogovarja verjetno z mojim pouštrom - si ga čez glavo potegne. A se vaši tudi zjutraj tako dobre volje zbudijo? Eni se zjutraj obvezno, čez dan pa včasih v joku - včasih ne odspi dovolj.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.3.2008 11:11:07   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Skuštrana, pa ste bili v CE v parku tudi aprila? Ker tla so res še mrzla.

Naša važičkauser posted image  je pa včeraj začela brez opore sedet na tleh. Se igra z obema rokama hkrati.

LP
Jasna, Neli verjetno ne bo nič motilo, ker bo do 21.4. že shodila.user posted image Pa čestitke še za samostojno sedenje!!!user posted image user posted image user posted image Se klanjam spet.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.3.2008 11:55:50   
Alina_alin
Pandica, pridni ste, glavno da hiška napreduje. Jaz si zmerom mislim, še dobro,da sva prej, ker sedaj z 2 otrokoma, ne vem ,koliko bi uspela naredit. Sploh, ko nimava nobenih bližnjih blizu.

MB vrtec,danes sem klicala, vpisi so od 7.4. Posebej sem še vpr, kako je v mojem primeru, ali lahko Tjašo vpišem, ko se mi izteče porodniška 7.10., pa je rekla, da seveda lahko. Tak da, mehurčica,preveri še enkrat. Rekla je, da jo bom pač še prej uvajala, oktobra.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.3.2008 12:08:22   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: janja

A mu lahko dam na glavo kolesarsko čelado, al obstaja posebna čelada. Ne bi rada kupovala nove, ker bo kmal cela bajta čelad.

Naša ima kolesarsko tudi za rolanje (tudi na deklaraciji piše, da je primerna tudi za rolat)user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.3.2008 12:12:49   
skuštrana
Tyna, jaz ga nosim od cca 4 meseca. No, saj ti je že mehurčica napisalauser posted image Spredaj, zadaj in na bokuuser posted image http://kozycarrier.homestead.com/instructions.html 

Mehurčica, saj veš kako gre - kovačeva kobila je vedno bosauser posted image Drugače pa meni tudi desna dojka dela ko luda, leva pa bolj počasiuser posted image

Jasna, ja mi smo tudi aprila bili že na tleh, na armaflexih, samo mora bit kak teden prej že lepo vreme da se tla posušijo...Drugače odpade.

Arsenu sem pa danes poskusno dala malo jabolka - zmiksanega in se je revež skoraj zadavil..da ne govorim o tem, da mu ni bilo všeč..no, saj še ima pol meseca časauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.3.2008 12:15:21   
skuštrana
Skuštrana, jaz imam zaenkrat 20ml v zmrzovalniku.

Hi, hi..torej je zame še upanjauser posted image

Janja, kako si ti delala riževo mleko?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.3.2008 12:16:23   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

DO KDAJ KUHAT SADJE ???

Mene verjetno pri teh stvareh ni preveč za poslušat, ker delam po občutku.... Jabolko je že jedel surovo...pa ni bilo nič narobe...tiste stvari ki se jedo surove, jaz nič ne kuham.
Teka:user posted image user posted image za slikco
Klaudia: Mi smo iz posvetovalnice, tako da bi te prosila, da ko boš imela čas:
6 mesecev, teža 8400 g, velik 68 cm. Je pa vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
31.3.2008 12:17:55   
skuštrana
Mehurčica, moram javno pohvalit tvojega možička - stran je res superuser posted image user posted image Grem danes hosting vplačat, potem pa akcijjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaauser posted image

Pri nas je danes spet tak lep danuser posted image user posted image

Jasna, ti si spraševala za kamp - kamp jezevac na Krku ima full sence tam kjer se šotori postavljajouser posted image In pa plaže super za tamale, pa otroško igrišče, pa peskovnik na plaži...ni kaj niuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
31.3.2008 12:19:05   
Klaudia
Pandica - imamo bremzo. Zaenkrat nam pride prav samo po klancu navzdol, da ne tečem za vozičkom user posted image . Malo kasneje bomo pa tudi rolal - upam...
Zakaj si pa ne daš pod modrček blazinice za dojenje. Sploh od Chiccota so fajn. Meni skozi te blazinice nikoli nič ven ne pride...

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Klaudia  zakaj pa ne shranjuješ mleka, če ga imaš dovolj? V zamrzovalniku je lahko 3 mesece, pol pa še ga itak lahko vedno vstran vržeš, če ga ne porabiš.

Sem ga na začetku ful shranjevala. In sem po enem mescu vzela tisto vrečko ven. Kako je nagravžno smrdel!! O okusu pa tut raje nebi. Takrat sem stran vrgla okoli 2l mleka ( se je user posted image  hecu, da bi lahko palačinke spekl user posted image  ).

Janja - bravo da si ga ujela. user posted image  Jst jo ko točim vodo raje dam na tla da se igra... pa kar nago

IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Alina, a si ti imela plonk ceglc za pisanje posta?user posted image

Najbrž dela tako kot jst. Odpreš odgovor in lepo sproti bereš kaj je katera odgovorila user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.3.2008 12:26:26   
jasna
Skuštrana, hvala. Verjetno jo bomo res kar tja mahnli. A vi boste tam?user posted image  Juhej za spetni stranuser posted image . Čakam na linkuser posted image

Tole je počela prejle:
http://www.youtube.com/watch?v=5_ImAtRxNwk
Če težim, pa kar povejte...

< Sporočilo je popravil jasna -- 31.3.2008 12:27:19 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.3.2008 12:27:56   
*kinnie*
Vas moram mal povprašat
user posted image a gre katera za 1. maj na morje? Al pa kam drugam?
Mal ideje nabiramuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.3.2008 12:42:49   
jasna
Mi bomo šli h tašči in tastu. Sta otroke videla nazadnje novembra. Vsi ostali sorodniki pa Neli še sploh niso videliuser posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.3.2008 13:00:54   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Mah, nisem bila tako zagnana za šolo, samo sem imela razgovor  za službo, pa se mi je šlo da jo dobim user posted image . In sem jo user posted image .

Enako user posted image . Samo da sem jaz razgovor imela, preden sem se sploh spomnila, kaj bi delala za diplomo, potem sem imela pa 2 meseca in pol časa, da dostavim potrdilo o diplomi. Še dobro, da je bilo tako, sem vsaj zmigala svojo rit, drugače bi čakala do zadnjega trenutka. Ker bom po mojem prej doktorirala kot naredila diplomo še na drugem faksu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Ziva, ojej, nič ti ne zavidam takega lektoriranja. Nisme slavistka, ampak te klobase spravit v red pa ni kar tako. Joj joj. Boš morala imeti 2 različni tarifi, kolk računat: za lažje in težje primere.Koliko je pa tvoj starejši otrok star - mogoče si že pisala - oprosti ponavaljanju... Primerjam glede dnevnega spanja...

Tudi jaz nisem slavistka user posted image , zato pa ne morem pošteno računat za lektoriranje user posted image .

Moj večji je star 2 leti in 2 meseca. Zdajle sem ga dala spat, bomo videli, kaj bo. Vstal je ob 8h (po novi uri). Sem ga sprehajala 3 ure, pa nič ne kaže, da bi pomagalo pri spanju user posted image . Edino na malega vpliva, mi že od 9:45 spi v vozičku user posted image . Tudi ponoči je spal od polnoči do 8h brez dojenjauser posted image .

2ursae.......slike so the best user posted image user posted image ....samo daj mi nekaj povej....a ne drži otročka boterca pri krstu user posted image  mislim da pri nas je tako

Poznam že nekaj župnikov, ki so rekli, naj otroka drži kar mamica, ker se pri njej bolje počuti user posted image .

Jasna, seveda sem brez besed. Neli user posted image .

Shranjevanje mleka: ga ne shranjujem. Imam že od večjega isto izkušnjo kot Klaudia.  

Mali se je zbudil, lp,

živa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.3.2008 13:49:06   
tyna79
skuštrana mi ne odpre straniuser posted image

vrtec pri nas je treba vlogo oddati do danes (31.03), jaz sem jo že prej in sem tudi že dobila od vrtca vprašalnik za izpolnit (ker je prošenj več kot prostih mest), odgovor pa se mi zdi naj bi dobili naslednji mesec. Je pa dobro vlogo oddati čim prej ko se otrok rodi, ker imajo tisti, ki vlogo prej pošljejo prednost v primeru istega št. zbranih točk (upam, da razumete, kaj sem hotela povedat, sem mal zakomplicirala).
hojca dejte mi prosim razložit v čem je problem hojce, kajti mene so prepričal, da sem jo kupila, pa jo zdej pač ne bomo uporabljal.
morje a gre katera na Rab -rajska plaža, mi smo hodil, ko sva bila z bratom majhna vsako leto na Rab. Za otroke je dobro, ker je ful dolgo nizka voda, pa popoldne  se ful segreje, pa mivka,... Edino ni nobene sence na plaži. Kamp mi je pa super-borovci in senca.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.3.2008 14:30:32   
jasna
KLIK

Če se ti da brskat... Dejstvo je (ponovljivo dokazano že en 30 let, če ne več) da so hojce odgovorne za ogromno poškodb otrok med 4 in 15m starih. Vpivajo pa tudi na razvoj otroka. V eni raziskavi npr. so primerjali več parov dvojčkov, po eden iz para je bil 2h/dan v hojici. V skupini , ki so uporabljale hojco se je razvil abnormalen vzorec hoje, registriran z merjenjem mišičnih potencialov.... Je o razvoju ogromno napisanega...
Boš pa slišala seveda pripovedi našemu nič ni bilo, je užival... Saj otroci tudi na tleh uživajo:)
LP

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 31.3.2008 21:56:36 >

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.3.2008 14:40:45   
jasna
Zakaj je pa tko raztegnilo post?user posted image

Še to sem hotela napisat. Saj dolgoročno večinoma ni nekih hudih posledic (če ne gre seveda za hudo poškodbo). In tudi napačne vzorce z razvojem spet nadomestijo s pravilnimi. Ampak zakaj otroku ne bi ponudili najboljših pogojev? Pa še najceneje jeuser posted image . Če pa nekaj ne poznajo pa to tudi ne zahtevajouser posted image

Sedaj pa šibamo ven...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.3.2008 14:54:19   
živa

Vas moram mal povprašat

Mi gremo ali pa grem vsaj jaz z malima user posted image . Na Pag, tokrat v Gajac.

Alina_alin, moj večji je zaspal ok. 13:30 user posted image . In še spi, pa mali tudi že spet user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 31.3.2008 14:55:32 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
31.3.2008 16:25:27   
noa1
[

Vas moram mal povprašat

Mi gremo v Opatijo. Sem bila lani prvič ... že kot user posted image  in sem gledala, kje se bom letos z mojo user posted image  sprehajala. So full dobre sprehajalne poti.
Joooj, komaj čakam, da spet nekam grem.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
31.3.2008 17:02:44   
Kasija

alina_alin, jasna in suzanamai hvala za odgovore o čeladi in rolanju. Voziček pa ima ročno zavoro in tudi pasove za privezat otroka na sedež.

jasna jaz zelo rada gledam video posnetke od neli in jih vedno kažem še mojemu, tako da nič ne težiš, ker jaz posnetke prav čakam. si predstavljam, kaj vse bo znal elian kasneje.  

elian se je pa parkrat obrnil tudi iz trebuha na hrbet nazaj user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
31.3.2008 17:04:02   
Kasija
za 1. maj pa ne gremo nikamor, vsaj nimamo še načrtov

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
31.3.2008 17:37:19   
Jenny Anny
Zdravo, pri nas je vse ležečki.
user posted image je že od petka bolan, user posted image pa je danes dobila vročino user posted image (zobki ??? prehlad od user posted image ??????)
Seveda ni treba spraševat, kdo je bolj siten, odgovor je namreč jasen: user posted image , ah ti moški, še dobro, da jim ni treba rodit, ker drugač bi jih pri porodu itak verjetn umrlo okol 90% (ko je pa že en prehlad tako huda reč)!!

No mi gremo za 1.maj u Primošten, ampak gremo u hotel, mi je kar malo odveč, bi šla rajši v app, še posebej sedaj, ko kuhamo za user posted image , ker v hotelih je vsa hrana slana. No za 1 teden se bomo že nekak znašli, sveže sadje, pa kupljene kašice, pa bo, bomo pa doma več kuhali za pikico.

Srečanje v četrtek: pridemo, če bo z user posted image vse OK, če bo imela še vedno vročino, nas ne bo.

A katera ve, baje se da v LJ nekje kupit verižico, ki pomaga pri izraščanju zobkov, saj je bla že debata na dojenček, ampak je sedaj nikakor ne najdemuser posted image

No zdaj moram pa it naprej, moram še perilo oprat, pa za user posted image juhco skuhat za večerjo (ma hujše želje kot jaz ko sem bila user posted image ), upam da se čim prej pozdravi (in gre v službo, da se dopoldan malo počinem, ko ga ne bo domauser posted image )

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
31.3.2008 18:01:40   
pot
Mi imamo prvi zobek zunaj! user posted image Točno na 5. mesecev mu je ven pogledal. Pa ni tisti zgoraj ven pokukal. user posted image Spodaj je zunaj. Zdaj vem, zakaj je imel mojo bradavico za žvečenje zadnjih par dni. Ava!user posted image

Kapljice za krčenje maternice sem začela jemat. Bistvenih stranskih učinkov nimava, torej tudi malecki ne.
V kopanju čedalje bolj uživa, zdaj že noge stegne in malo šprica naokrog.
Čez dan je začel čudežno spati, tudi po več kot uro.Trenutno spi že 2 uri. user posted image

Zdaj, pa da odgovorim, za nazaj...

Kakšno luštno deco imate v albumih. user posted image user posted image

*kinnie*, midva imava željo po 3 user posted image , trenutno pa imamo 1. Vse je pa odvisno od višje sile.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
A prideš ti na kako srečanje? Ko smo bile nosečke si ga zorganizirala, zdaj si nam pa pobegnila.

Ja. Če bo vse po sreči ta četrtek, pa čisto zares. Ker pa nisem na tekočem, mi malo razložite, če je treba kaj s sabo prinest. Dekce, hrano... Mafinov ravno ne bom pekla. user posted image Češenj pa tudi še ni.
Moj se je 14 dni nazaj peljal ob 9ih zjutraj mimo Tivolija, pri Rožni dolini in je rekel, da je tam vse zasedeno, tako da tam najbrž ne bo možno parkirat, kot čez vikend. Meni tudi skoraj bolj odgovarja notri bit, ker drugače moram tisti težek voziček s sabo trogat, pa še rabljen je in ga je težko razstavit in nazaj sestavit. Še moj se zraven za glavo prijema, kaj bi potem šele jaz nardila. Za notri sem pa mislila kar marelo imet, ker lupince pa tudi nisem sposobna nosit, je pretežka z Oskarjem vred.

Klaudia, tako kot ti tudi jaz iščem gesla za albume, če niso na voljo samo tako, da moraš avtorja prosit. Samo, jaz nimam računalničarjev doma, pa tudi ne 5 računalnikov. user posted image
Tako, da še enkrat naprošam, tiste, ki hranite gesla, razen, tistih, ki ste mi ga že poslale, če bi lahko prosila za gesla do vaših skritih albumov, kjer so notri vaši zakladkiuser posted image . user posted image Hvala.

skuštrana, mi tudi ne bomo imeli hojce.
Stajico pa najbrž bomo imeli. Med kuhanjem pa res ne bi želela še gledat kam se mi plazi otrok, sploh, če bi še zračla stanovanje, da mi ne gre na balkon...
Ležanik smo imeli sposojen, pa smo ga vrnili, ker mu ni odgovarjal, je skozi polival v njem, notri pa ni zdržal več kot 15 minut.

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
A je še latera tako pozabljiva od poroda dalje? Čista katastrofa

Jaz tudi, zakaj pa nevem. Sem že v porodnišnici imela kar kakšne luknje v spominu.user posted image

Vodo za mleko še prekuhavam, pa kdaj pa kdaj tudi še flaške, da ne bo spet kakšnih močnih pretiravanj. user posted image user posted image user posted image Sicer mi je pa lažje dat flaške prekuhat, ker v mikrovalovki je to 1,2,3.

Zdaj sem pa pozabila, katera je rekla, da imamo enak izbor oblačilc... user posted image user posted image No, mi imamo po večini vse sposojeno.

Alina-alin, je pa cukr, vaša prvorojenka.

Zdaj pa morem it, konec spanja.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
31.3.2008 19:19:43   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

2ursae.......slike so the best user posted image user posted image ....samo daj mi nekaj povej....a ne drži otročka boterca pri krstu user posted image  mislim da pri nas je tako

Poznam že nekaj župnikov, ki so rekli, naj otroka drži kar mamica, ker se pri njej bolje počuti user posted image .

ja, res. Men je župnik razložil, da je včasih otročka res držal boter, a to zato, ker se je v tistih časih krstilo otročka, ki je bil star komaj dan ali dva in je bila mamica še prešibka, da bi otroka držala sama. Zdaj, ko smo pa mame spet vse čile, pa naj kar me držimo male, saj so pri nas najbolj mirni. 

1. maj - gremo na Hvar- Že odštevam dneve user posted image .

hvala vsem za pohvale slikic, zlate ste user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 31.3.2008 19:21:31 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?