Alina_alin
|
Ziva, ojej, nič ti ne zavidam takega lektoriranja. Nisme slavistka, ampak te klobase spravit v red pa ni kar tako. Joj joj. Boš morala imeti 2 različni tarifi, kolk računat: za lažje in težje primere.Koliko je pa tvoj starejši otrok star - mogoče si že pisala - oprosti ponavaljanju... Primerjam glede dnevnega spanja... Noa, zanimivo, da z uvajanjem gh pridno kaka, prej pa ni...Ponavadi je obratno, koliko je meni to znano, sploh pri dojenju. Kruh, ko spečem dam v kuhinjsko krpo z blaga, ko je hladen v vrečko. Mi tako delamo. Ampak kuhinjska krpa obvezno, da ni mehčalca pri pranju, ker drugače meni ta okus mehčalca na kruhu nič kaj ne paše. Sem zadnjič jedla domače rezance in je juha imela okus po mehčalcu. bljak. Rolanje mb,na traktorski stezi, z veseljem. Je bila tam tudi včasih moja proga - ob večerih - vsak drugi dan. Hja, ko sem bila še brez otrok in ledik. Zdaj sem 1 teden malček bolj zasedena, ker moj odide na sejem v tujino, in bom sama z 2 , ko pa se stvar umiri, sem takoj za. kinnie,tudi meni je 1x šlo čez testo, in povrh vsega sem še pekla ponoči - da bo zjutraj fini topel svež kruh. Smo se zbudil v megli in smradu, da joj. In posodica je še danes zažgana od spodaj - od zunaj. Sem takrat pekla po enem receptu, ta večjo količino. Po tem receptu lahko samo manjšo količino. Sicer lahko večjo. Se tolažim: če ne probaš, ne veš. Vedno pa se striktno držim pravila, da ne dam nič več, kot po receptu, da ne bi šlo čez. Hvala za čestitke za obmesečnico. Mami sicer ni torte, je pa vsega drugega dovolj, saj smo bile pri mojih starših, ko je ati nekaj delal, v nedeljo se nam pa je pridružil. IN ko smo pri naših, to pomeni allinclusive. majazarja, upam da se vam noči porihtajo, ko ste že lepo spali. Mi smo 14 dni pred zobkoma se zbujali na uro, da se je naša dama malo na ziziki pocartala, pa seveda tudi jedla (ampak ne na uro). Lane31,ti si pozabila na datum, kak ti je to uspelo? S čim te je dragi spet tako shipnotiziral, da si pozabila. NO, jaz priznam, da se mi pri Tjaši to dogaja, pri prvorojenki pa smo vsak mesec "praznovali". Pa imam slabo vest. Ko nočem delati razlike med obema. Ampak tak je, ko jih imaš več, ali pa EMšo vpliva na sklerozo. mama06, kak veš, da imam najraje jagodno torto? ti si ko big brother. janja, super da si ujela Urbana. Jaz ko točim vodo, z eno roko držim za nogo ta malo in jo tiščim na previjalno. Še dobro da se je tako končalo. kasija, ne nima čelade. Je še v košari, rolam z dojenčico. Priznam pa, da me skrbi, če bi slučajno jaz padla, in z vozekom vred, ona pa z mano. S športnim vozičkom, s ta večjo, ji pa lahko dam čelado gor, ja. Vozek pa ima bremzo ročno, imam speedy sx. Rolam samo po znanih poteh, ko ni sestopanj s pločnikov ipd. 2ursae, super za lep krst. Anže je pa mali ati, kaj? O Borčijevi frizuri ne bom izgubljala besed. Se ob vašihlaskih spomnim na tisto rožico Mr. grassy - ko je samo glava s semenkami, pa zalivaš in v 1 tednu zraste travica za laseke... valči,naša prvorojenka je bila tako zaspana pred krstom sem bila prepričana da v avtu do cerkve zaspi in ni. In kaj je bilo tam? JOkala in pela na ves glas čisto do konca. Jaz župnika sploh nič nisem slišala. Mi je župnik že proti koncu kazal, naj ji dam dudo. Pa ni pomagalo. Revica je tulila. Ko je bilo konec, insmo bili pri gasilski sliki, pa je ona zaspala in spala celo kosilo. Župnik je rekel, da bo dobra pevka. Če je, hm, ja, kar precej pesmic že poje, kako je pa s posluhom pa ne vem, če se pri 2,5 letih že lahko določi. Zaenkat ne zgleda najbolj. Ne skrbi, saj ne bo edina, ki bo jokala. Max,(teka) kuku, super, da te vidimo! teka, se vidi, da sta dlje spala: že kuhaš zajtrke...Lane31,jaz prvorojenki po 3 tednih kuhanega sadja, nisem več kuhala. sem zmiksala kar surovo... evo, sem se prebila skozi, pa sem imela dela samo za 3/4 dneva.
|