|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
31.3.2008 0:26:48   
Pandica
Evo, še mene user posted image   tako kot ponavadi zadnja gor user posted image

Nič ni bilo novega, dan smo preživeli tako kot ponavadi. Ko mi je Zala odspala prvo rundo spanja, sma se porihtali in odšli za ostalimi na bajto. Tam jo je prevzela moja sestra in šla z njo prvo na sprehod, pol pa še jo skoraj cel čas čuvala, da sem lahko "v miru" delala user posted image   Sem kar vesela danes, smo full veliko naredili, se pozna, da sem imela varstvo za ta malo in sem lahko skoraj cel dan delala. Sem pa zdaj crkjena, ko pes, pa še ta nova ura.

Samo kako pa je fajn, ko še je ob sedmih zvečer svetlo, superca user posted image
In kakšen sonček je bil danes in toplo vreme.

Alina_alin   moja včasih tut kaj zajoka kr med spanjem in spi dalje. Mogoče kaj sanja ali kaj. Kaj pa vem. Mi še ne more povedati user posted image

Katera je napisala od Mariborčank, da je hodila rolat tja na ono "traktorsko" stezo k Bauhausu? Jaz tut par let nazaj in to vsak dan, vsak večer. Po dnevniku, ko ni bilo več vroče, to mislim za poleti.

Jaz bi tut šla mogoče kdaj v vami rolat, če se bote kaj zmenle user posted image
Samo povejte mi a imate vse na vozičku na ročaju ono ročno bremzo? Ker jaz je na mojem nimam, pa me je strah, da, če bi dobila preveliko brzino, da nebi mogla ustavit user posted image user posted image

Tjaša in Aneta čestitke za obmesečnico  user posted image

Noa1  super, da je kruh uspel. In še boljše, da je Ajša zvečer lepo zaspala.
Moja je tut zaspala full lepo, brez problema, je bila tako utrujena in zaspana, ko sma prišli domov, da je blo joj. Zgleda jo res "zdela" sveži luft.

Črpanje mleka   jaz si ga tut ne črpam, ampak, ker mi ga veliko steče ven med dojenjem shranim kar tega. Se ga od jutra do večera nabere kar nekaj.
Jaz še vedno spim tako, da imam v enem starem modrcu not 2 majhni tetra plenički zloženi in se zjutraj še vedno zbudim včasih vsa premočena  user posted image
user posted image   Kdaj se bo to nehalo punce? Tako mi ni fanj spati z modrčkom, ampak drugače ne gre. Eh, boljše to kot pa, da nebi imela mleka.

Janja   joj, še dobro, da ni Urban padel dol z previjalne. Jaz ravno zarad tega ne spustim niti za sekundo male iz oči, ker je, ko živo srebro user posted image

Klaudia  zakaj pa ne shranjuješ mleka, če ga imaš dovolj? V zamrzovalniku je lahko 3 mesece, pol pa še ga itak lahko vedno vstran vržeš, če ga ne porabiš.
Mi imamo take zaloge mojega mleka kot, da bi bila krava simentalka  user posted image

Teka  pošlji mi na ZS tvoj mail, imam slikice od Maxa iz srečanja, da ti jih pošljem.
Seveda, če želiš   user posted image

2ursae  Bor pa je tako zlat fantek, da je joj  user posted image
In super, da ste se imeli fajn. Sem pogledala slikice, vsi ste full lepi, Andraž je tut lep fantek. Kakšne rjave očke ima, tako kot moja miška.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
31.3.2008 0:40:09   
Pandica
Nočko

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
31.3.2008 0:45:51   
jasna
Pandica, nisi zadnjauser posted image

Kasija, a ti imaš ročno bremzo?

janja, HB si ga ujelauser posted image . Ma se res zgodi v trenutkuuser posted image .

Mene še tudi spet čaka perilo pol pa user posted image .

Nočko!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
31.3.2008 0:47:55   
*kinnie*
Pandica, danes sem pa jaz zadnjauser posted image
user posted image user posted image
Zjutraj, ko bo treba v posvetovalnico, verjetno ne bom tako razposajena.
Mah zdaj grem pa res spat
Nočko

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.3.2008 1:00:26   
živa
Kdo je zadnji? user posted image

Jaz sem tudi čisto preč, sem cel dan v pogonu in za računalnikom, ampak sem pa vsaj zlektorirala do konca user posted image

Pa še mala dva mi je očitno ura čisto zbegala, večji se je že ene štirikrat v joku zbudil, mali pa tudi že dvakrat user posted image .

2ursae, lep krst, ste res luštni (pa domek tudi, vsaj od znotraj user posted image ). Janja, čestitam za hitro reakcijo, da Urban ni padel s previjalne user posted image .

Zeham na vsa usta, lahko noč!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.3.2008 6:50:32   
*kinnie*
Dobro jutro
Danes bom pa jaz kavico skuhala, evo zaspanke moje, rana ura zlata ura user posted image
Tukaj je obljubljena kavica user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Kdo je zadnji? user posted image

user posted image user posted image user posted image
Živa: Ja, dobra si ej....jaz če se samo spomnim svoje diplomske...celo noč sem odpravljala slovnične napake (sama svoja lektorica), printala, sestavljala...printer nagajal....jooj bolje da se ne spomnimuser posted image . Zjutraj sem nesla vezat, čakala vezavo kar tam in še tošle nesla oddat na fax.
Mah, nisem bila tako zagnana za šolo, samo sem imela razgovor  za službo, pa se mi je šlo da jo dobim user posted image . In sem jo user posted image .
2ursae: Veš nisem prej nikoli pokukala v tvoj albumček...sem se te čisto dtugače predstavljala (zelo kratke rjave temne lase, manjše postave....v glavnem čisto drugače). Fotke iz krsta so res lepe! Bravo za Bora, da je bil tako pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.3.2008 6:55:26   
*kinnie*
Ja, jest nisem jutranji človek, se vidi.
Bi rabila tudi jaz eno lektorico, a ne  Živa. No saj mogoče se pri naslednji diplomski kaj zmeniva

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
vezat, čakala vezavo kar tam in še tošle nesla oddat na fax.

...sem hotla napisat...
sem še tople nesla oddat na faxuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.3.2008 7:14:49   
janja
Evo, sem glih pokonc, ker je moj user posted image tak frajer zjutraj, da moram jaz oblečt Andraža za v vrtec. Ma so komot ti deci.

mišk - znaki za alergijo so lahko različni, od kožnih do notranjih. Jaz se bojim, da ima Urban notranje, ker še vedno ko se pokaka smrdi kot po kislini. Pa niso nič dokazali, sem pa ravno prej prebrala, ko so punce debatirale o bioresonanci, da ga bom peljala še tja. HB jo delajo ravno pri moji osebni zdravnici. Malo jo opazuj, pa namaži lišajček s kako nežno kremico. Ti pa tako povem, da Elocom tanjša povrhnjico. Pri alergijah oz. lišajih je sicer učinkovit, ne sme pa se namazane kože izpostavljat soncu in ščasoma se koža tam stanjša. Zato namaži res le takrat, ko je potrebno.

klaudia - lahko se dobimo tudi notri, ker mislim, da je zunaj še prehladno, da bi otroke na tla na dekco dajali. Men je čist vseeno. Smo pa seveda bolj komot, ko otroci kobacajo po dekcah, oni pa bolj zadovoljni, ker jih ne mečkamo skoz po rokah. Se bomo zmenile.

Torej, srečanje v četrtek  3.4. ob 11h - kraj še določimo. Prijavljene:
  • janja,
  • oktoberka,
  • pingi
  • klaudia
valči - res, zakaj daješ Lari za pit kravje mleko? S tem le spodbujaš alergijo. Poskusi z riževim mlekom, mislim da bi ji bil lahko všeč. Je še naravno sladek. Otroka moje sestre sta oba alergična na KM, pa ni šanse, da bi jima dala kaj kar vsebuje KM. Pri starejšem (7 let) alergija počasi izveneva, mali (3 leta) je pa še alergičen. V tem primeru mu vse pripravlja brez KM. Res, ni se za hecat ker s tem delaš več škode kot koristi.

jasna - a ti si rolala z vozičkom (PP)? Vprašam, ker jaz bi tud rolala, pa ne vem če bi šlo s tem vozičkom. Nameravam pa v kratkem kupiti rolerje Andražu, sam moram najti take za njegovo številko noge. A mu lahko dam na glavo kolesarsko čelado, al obstaja posebna čelada. Ne bi rada kupovala nove, ker bo kmal cela bajta čelad.

Čestitke vsem nazaj za obmesečnice - ne utegnem pisati sproti.

2ursae - me veseli, da je krst lepo uspel.

suzanamai - sem čist pozabla napisat. Čestitke Maiu!
Za ribežen je pa moj rekel, da je prelep, da bi not ribala, nej ga mam raj za okras.

Zdaj grem pa še mal delat družbo Urbanu - še spi. Pol pa na sončka.

tave - se kaj vidimo. Mam tvoj ribežen.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.3.2008 8:28:59   
sanosan
Dobro jutro! user posted image  je kuhana!

Joj, joj, punce, ve ste takšne čveke, da to skoraj ne more biti res user posted image .

Samo na hitro, kar sem si zapomnila:

Črpanje mleka - jaz si ne črpam, če bom potrebovala za kakšno kašico ali pire, bom sproti načrpala ali pa dala gh brez mleka, potem pa še podojila. Sem tako delala tudi pri Blažu pa je bilo čisto vredu.

Hojice, stajice in podobno - nisem in ne bom imela hojice, ker mi ne palijo. Stajice nimamo, ker ni bilo prostora, sem pa ob potrebi (na vikendu ko je bila trgatev) uporabila notri prenosno posteljo, veni pa kar škaf za grozdje (mislim, da je bil 450 litrski) in mu je bilo zelo zanimivo bit v škafu, ampak samo za kratek čas, se razume.

Plavanje dojenčkov - mi imamo danes na Ptuju uvodno predavanje in potem v torek začetek tečaja, tako da Brina bo hodila na tečaj. Štajerke, če katero zanima in ji je Maribor predaleč, lahko hodi na Ptuj.

Vsem še čestitke za dosežke in obmesečnice.

Se tipkamo

< Sporočilo je popravil sanosan -- 31.3.2008 8:29:26 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.3.2008 8:41:19   
noa1
Dobro jutro!
Mi smo tudi že vstali. Ni sledi posledic premaknjene ure. Je pupa spala lepo do 7.00 in potem zdržala do 8.00...kot običajno.user posted image user posted image

Črpanje  mleka: jaz imam nekaj načrpano in v zmrzovalniku, vendar tega ne delam vsak dan. Nekaj sem načrpala, ko sem kam šla in sem mleko mojemu pustila (pa ga tako ni hotela pit oz. ji g asploh ni dal) in ko sem imela naval mleka. Imam tudi posodice od aventa in se mi zdijo super zaradi navoja in ker lahko kasneje tudi GH notri shranim.

Pandica: jaz sem dosti rolala po traktorski cesti ampak ponavadi opoldan ali popoldan. Zvečer smo ponavadi rolali kar po cesti mimo stadiona do kmet.faksa....sploh ni bilo prometa.
Jaz sem kupovala voziček z bremzo ravno zaradi rolanja, ampak glede na to, da je tam ravnina, po moje ne rabiš bremze.

Grem se malo z Ajšo igrat...je tako pridna na svojem vrtu

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
31.3.2008 9:12:38   
skuštrana
Lane in JASNA, Hvala za nasvet o ABuser posted image   Sem tako tudi naredila, pojest do konca, itak.

2ursae - fajn, da ste se lepo imeliuser posted image user posted image

Srečanje v Celju - če bo lepo vreme se lahko dogovorimo zunaj. V parku je igrišče zagrajeno, tako da noter ni kakcev, pasjih lulanj in podobnih zadevuser posted image , lahko prinese vsaka, ki ima kak armaflex in jih damo na tla, pa deko čez in bo superuser posted image user posted image Celjanke smo delale tako..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
31.3.2008 9:14:57   
skuštrana
Črpnje, ok potem nisem edina ki tega ne počneuser posted image Ma, stalno berem kako si črpate, pa shranjujete, jaz pa nimam v zmrzovalniku ničuser posted image ma, črpalke sploh še nisem uporabilauser posted image

Veza me nekaj zeza, ne bom več pisala ker mi vse ven vrže user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
31.3.2008 9:17:24   
teka
juhu user posted image uspelo mi je naložit slikico za avatar user posted image hvala klaudia za navodila za mozilo user posted image

no, zdaj ko sem se pomirla, pa vsem lepo sončno DOBRO JUTRO!!!

pri nas se je danes ura poznala in sva spala do 8.00 namesto samo do 6.30 user posted image še en veliki juuuhuuuu! upam in trkam, da tako ostane.

ponujam pa kavico, čaj, vročo čokolado...štrudl, potico...pa najino družbo seveda user posted image  

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
31.3.2008 9:23:38   
sanosan
Teka dobro jutro. Jaz pridem na vročo čokolado in en kos štrudla in potice. Pa Brino bom zraven vzela, da bo Max imel družbo.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.3.2008 9:26:01   
mehurčica
No, končno se javljam. Včeraj potem nisem mogla več za računalnik. Kinnie, hvala za kavico - oz. kapučino.user posted image Teka, tebi pa za višnjev štrudl.user posted image

Je pa včeraj Eni spala od 18:30 - 20:20, potem sem jo preoblekla kar v pižamico in sem mislila, da itak ne bo mogla zaspati...pa je. Tako da je v bistvu kar naprej spala do danes 7:20, z vmesnim dojenjem(mislim da 2x-se sploh ne spomnim, ker sem tak trdno spala).

Neli, superca! user posted image Res jo je užitek gledat. Je od moje znanke tamali začel plazit pri 5m, kobacat in se posedat pri 6m....tako da ko je bil David 9m star(torej 3m razlike) sta se prav lepo skupaj igrala in se na enak način gibala.user posted image
In slike so lušne - Neli kar preko brateca.user posted image David pa Eni dostikrat vzame igračko, ker noče da mu poslini
user posted image in ga samo čudno pogleda.user posted image

Skuštrana, jaz imam zaenkrat 20ml v zmrzovalniku.user posted image

Dojilje
: jaz imam ponavadi v desni dojki več mleka. Včasih je celo tako, da imam ob naslednjem dojenju spet desno tako polno, da imam prav bolečo in že na videz dosti bolj polno.user posted image Ima še katera tako? Zakaj sploh pride to tega? Pri Davidu se mu to ni dogajalo.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
31.3.2008 9:42:53   
noa1
Mehurčica: jaz imam pa v levi dojki vedno več mleka...je bilo že od začetka tako...pa se mi na obleki kar pozna, kort da bi imela eno večjo kot drugo

Teka: mmmmm kaki zajtrk. Jaz bi vročo čokolado in kokosovo potico. Prideš kaj na sprehod v mesto? Danes je tako lep dan.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1116
31.3.2008 9:43:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Dojilje
: jaz imam ponavadi v desni dojki več mleka. Včasih je celo tako, da imam ob naslednjem dojenju spet desno tako polno, da imam prav bolečo in že na videz dosti bolj polno.user posted image Ima še katera tako? Zakaj sploh pride to tega? Pri Davidu se mu to ni dogajalo.

To se meni včasih zgodi pozno popoldne ali zvečer. Potem navadno dojim kar iz iste, saj drugače me bili ko user posted image , pa ni nikoli do sedaj bilo še nič narobe ali da ne bi bilo dovolj za en obrok. Druga se pa medtem že 2. rundo polniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
31.3.2008 9:52:40   
lane31
Dobro jutrouser posted image
Jaz včeraj nisem imela skoraj nič časa,ker dopoldan- do 16h smo bili sami 3-je zunaj....popoldan pa obisk, mamica z tremi in smo po pol ure spokali ven user posted image
Prestavljanje ure smo preživeli...je šla ob 21h spat in danes do pol 9 user posted image user posted image user posted image
super ni kaj user posted image

2ursae.......slike so the best user posted image user posted image ....samo daj mi nekaj povej....a ne drži otročka boterca pri krstu user posted image  mislim da pri nas je tako

Mehurčica...........morda ti bolj pije iz ene dojke in jo bolj stimulira kot drugo,hm user posted image

Mama06......bravo za lepo ajčkanje user posted image

Teka.......lep avatar...super user posted image user posted image

Mišk...če se prav spomnim je Dona že dolgo na AM....spremembe na koži pa se ji pojavljajo zgolj občasno....pomoje,če bi bila alergija na KM bi se te spremembe javljale pogosteje in jih elocom ne bi kar tako odpravil...ker ti lahko mažeš kolkor hočeš,pa če še dalje vnašaš alergen v telo  ne more priti do izboljšanja....pri vama pa je drugače,če pišeš da kar nekaj časa ni imela sprememb na koži

Ko smo dobile ribežnesem želela vprašat-kdaj v bistvu lahko daš surovo sadje-jabolko,korenje itd....no včeraj sem ji dala in je zmazala na šus celo jabolko in pol korenja.....ni bilo videt nič narobe,pa vendar DO KDAJ KUHAT SADJE ???

Tako lepo se imejte....midve greva na sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
31.3.2008 10:11:37   
teka
sanosan, noa1 in meurčica - dobrodošle na zajtrku! ko pa je max slišal, da spet pridejo punce, je raje kar zaspal user posted image user posted image user posted image mami pa na net iskat info o vrtcih - za našo malčico, jo bomo jeseni vpisali, user posted image pa k babicam za kakšno leto. noa1, jo bova danes najbrž res mahnila v mesto, ampak nekje okrog 12.00, pa vidve? te še pokličem...ooo, zdaj pa na radiu shiver od natalie imbruglia (sem prav napisala?), ki me spominja na rojstvo prvorojenke...mi je bla takrat ful všeč, potem pa se je kot nalašč na dan D v porodni sobi odvrtela kar 2x...se mi kar oči solzijo...eh mam rada ta naša mala drobižka...čeprav včasih živce kravžlatauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
31.3.2008 10:13:59   
noa1
Teka: moja pupa tudi spi in bo sigurno do 11.00 v mižulah. Pol pa ji moram še jabolko skuhat in pojest...tako da bova šli tudi ven nekje okoli 12.00. Se slišiva.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
31.3.2008 10:17:53   
noa1
Štajerke....kaj se bomo spet kaj dobile? Spet bom jaz prevzela pobudi. Kaj pravite na 8.4. ob 11.00 v Marpurghi?user posted image
Meni je res bilo full fajn na vseh srečanjih, pa bi spet malo čvekala z vami.
Dajte še svoje predloge: kje, kdaj ob kolkih
Lahko pa organiziramo še srečanje na progi za rolanje (traktorska cesta) za vse zainteresirane mamice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.3.2008 10:17:54   
mehurčica
Bi se vama pridružila, ampak greva z Eni danes tolažit prijateljico. Zdaj še zaenkrat spi - od 9:30. Pa še lahko malo, ker se morem it zdaj stuširat. Upam, da se ne bo ravno vmes zbudila. 

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.3.2008 10:19:45   
mehurčica
Ojej, Tjaši in Aneti še nisem voščila: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.3.2008 10:26:40   
Alina_alin
Ziva, ojej, nič ti ne zavidam takega lektoriranja. Nisme slavistka, ampak te klobase spravit v red pa ni kar tako. Joj joj. Boš morala imeti 2 različni tarifi, kolk računat: za lažje in težje primere.Koliko je pa tvoj starejši otrok star - mogoče si že pisala - oprosti ponavaljanju... Primerjam glede dnevnega spanja...
Noa, zanimivo, da z uvajanjem gh pridno kaka, prej pa ni...Ponavadi je obratno, koliko je meni to znano, sploh pri dojenju.
Kruh, ko spečem dam v kuhinjsko krpo z blaga, ko je hladen v vrečko. Mi tako delamo. Ampak kuhinjska krpa obvezno, da ni mehčalca pri pranju, ker drugače meni ta okus mehčalca na kruhu nič kaj ne paše. Sem zadnjič jedla domače rezance in je juha imela okus po mehčalcu. bljak.
Rolanje mb,na traktorski stezi, z veseljem. Je bila tam tudi včasih moja proga - ob večerih - vsak drugi dan. Hja, ko sem bila še brez otrok in ledik.user posted image Zdaj sem 1 teden malček bolj zasedena, ker moj odide na sejem v tujino, in bom sama z 2user posted image , ko pa se stvar umiri, sem takoj za.
kinnie,tudi meni je 1x šlo čez testo, in povrh vsega sem še pekla ponoči - da bo zjutraj fini topel svež kruh. Smo se zbudil v megli in smradu, da joj. In posodica je še danes zažgana od spodaj  - od zunaj. Sem takrat pekla po enem receptu, ta večjo količino. Po tem receptu lahko samo manjšo količino. Sicer lahko večjo. Se tolažim: če ne probaš, ne veš.
Vedno pa se striktno držim pravila, da ne dam nič več, kot po receptu, da ne bi šlo čez.

Hvala za čestitke za obmesečnico. Mami sicer ni torte, je pa vsega drugega dovolj, saj smo bile pri mojih starših, ko je ati nekaj delal, v nedeljo se nam pa je pridružil. IN ko smo pri  naših, to pomeni allinclusive.
majazarja, upam da se vam noči porihtajo, ko ste že lepo spali. Mi smo 14 dni pred zobkoma se zbujali na uro, da se je naša dama malo na ziziki pocartala, pa seveda tudi jedla (ampak ne na uro).
Lane31,ti si pozabila na datum, kak ti je to uspelo? S čim te je dragi spet tako shipnotiziral, da si pozabila. user posted image NO, jaz priznam, da se mi pri Tjaši to dogaja, pri prvorojenki pa smo vsak mesec "praznovali". Pa imam slabo vest. Ko nočem delati razlike med obema. Ampak tak je, ko jih imaš več, ali pa EMšo vpliva na sklerozo.
mama06, kak veš, da imam najraje jagodno torto? ti si ko big brother.
janja, super da si ujela Urbana. Jaz ko točim vodo, z eno roko držim za nogo ta malo in jo tiščim na previjalno. Še dobro da se je tako končalo.
kasija, ne nima čelade. Je še v košari, rolam z dojenčico. Priznam pa, da me skrbi, če bi slučajno jaz padla, in z vozekom vred, ona pa z mano.  S športnim vozičkom, s ta večjo, ji pa lahko dam čelado gor, ja.
Vozek pa ima bremzo ročno, imam speedy sx. Rolam samo po znanih poteh, ko ni sestopanj s pločnikov ipd.
2ursae, super za lep krst. Anže je pa mali ati, kaj? O Borčijevi frizuri ne bom izgubljala besed. Se ob vašihlaskih spomnim na tisto rožico Mr. grassy - ko je samo glava s semenkami, pa zalivaš in v 1 tednu zraste travica za laseke...
valči,naša prvorojenka je bila tako zaspana pred krstom sem bila prepričana da v avtu do cerkve zaspi in ni. In kaj je bilo tam? JOkala in pela na ves glas čisto do konca. Jaz župnika sploh nič nisem slišala. Mi je župnik že proti koncu kazal, naj ji dam dudo. Pa ni pomagalo. Revica je tulila. Ko je bilo konec, insmo bili pri gasilski sliki, pa je ona zaspala in spala celo kosilo. Župnik je rekel, da bo dobra pevka. Če je, hm, ja, kar precej pesmic že poje, kako je pa s posluhom pa ne vem, če se pri 2,5 letih že lahko določi. Zaenkat ne zgleda  najbolj. user posted image
Ne skrbi, saj ne bo edina, ki bo jokala.
Max,(teka) kuku, super, da te vidimo!
teka, se vidi, da sta dlje spala: že kuhaš zajtrke...Lane31,jaz prvorojenki po 3 tednih kuhanega sadja, nisem več kuhala. sem zmiksala kar surovo...
evo, sem se prebila skozi, pa sem imela dela samo za 3/4 dneva.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
31.3.2008 10:44:08   
suzanamai
Najprej hvala vsem za čestitke, smo dobro proslavili našega šampiona.
Cel žur...
Pa hvala za vse pohvale za ribežne, jih moram že spetr naredit, sem še svojega včeraj prodala. Ja ni kaj, kovačeva kobila je vedno bosauser posted image

V glavnem, kakšni so še kaj znaki za alergijo na kravje mleko?

Mišk pri Maiu so bili znaki takšni, kot jih opisuješ. V vsakem primeru gre za reakcijo, vendar ni nujno, da na kravje mleko. Lahko je tudi vanish, mehčalec ali prašek. Seveda tudi druge stvari niso izključene. Vendar glede na to, da ima lišajčke tudi po obrazu, gre verjetno za reakcijo na zaužito hrano in ne na kontakt. Razen če ima lišajčke po obrazu tam, kjer se z obrazkom pritiska na posteljico ali pleničko.
Sicer pa boš težko vedela, dokler se ne opravijo alergijski testi.

Jasna Neli je res caricauser posted image user posted image . Kot izgleda je imel moj prav, ko je komentiral, da bo pri enem letu že kuhalauser posted image .

Bor čestitke za krstuser posted image

Valči, ne zamerit če se vtikujem, ampak zakaj pa daš Lari pit KM če je alergična?

Ja Jasna dokler nimaš doma alergika, je to čisto normalno vprašanje. Pri nas je bil Mai na začetku alergičen na pšenično moko, jajčni beljak in kravje mleko. Pri treh letih sem ga parkrat zalotila, kako je pil mleko, ki si ga je sam postregel iz hladilnikauser posted image . Sicer pa vsa homeopatija sloni na dodajanju alergena, sicer v majhnih količinah...

Jaz veliko rolam, tudi z maiem, vendar nikoli ne pustim, da je brez čelade, tudi v ulici ne, ko se vozijo s kolesi, rolajo in skate-ajo. Kaj pa vem, nekako se zdi, da prej se navadi na čelado, bolje je. Zoja bo pa zaenkrat v vozičku, brez čelade, varno pripeta. Sem imela test prevračanja vozička z Maiem, pa je bilo vse ok.

Kaj pa če vzamemo v celje na srečanje še rolerje in udarimo en kroguser posted image

Janja user posted image user posted image user posted image , jaz kar zgornji predal previjalne odprem, za vsak slučaj.
Za rolanje pa se uporablja kolesarska čelada.

Srečanje- seveda pridem.

Sedaj pa na sončka...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?