špelin@
|
Lubice moje zlate, ste mi pa dale enega branja Glede kajenja v nosečnosti imam sama zelo jasno izoblikovano stališče: če ženska 9 mesecev ne more zdržati brez čika, jo čaka v prihodnosti še hudičevo veliko preizkušenj. Imeti otroka namreč ni "walk in the park", ampak terja ogromno odgovornega obnašanja in primeren odnos do življenja. Sama sem prenehala s kajenjem 2, 3 mesece pred prvo zanositvijo, potem sem pred drugo nosečnostjo spet nekaj časa kadila, ampak sem dobrega pol leta pred ponovno zanositvijo spet prenehala in od takrat več ne kadim. tally, iskrene čestitke za stanovanje IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem se pa danes kupila vložke VIR 80 ROZA, a ste tudi ve kupile rozaste?? Jojj kolk so grde pa debeleeeee Jaz sem kupila Vir ekstra (brez folije) in Vir 80 - res so debeli, staromodni in podobni plenicam, ampak verjemi, da prve dni po porodu pridejo zelo, zelo prav Še boljši so vatiranci, ki še bolje vpijajo, takega dobiš v LJ med noge po porodu v porodni Čišča pač ni menstruacija jana81, pazi nase Sem šla pogledat še slikce: srčkana postelja in nobel poslikave Naty*, jaz imam trebušček že zdaj zelo spuščen - se marsikdo obregne, da bom šla kmalu rodit. Ampak zase vem, da pač nosim nizko (tudi pri mali piki je bilo enako) in pri meni to "spuščanje" še nič ne pomeni. Estrella*, meni iz prsi še nič ne teče, mi nikoli ni - pri meni je vsak otrok po porodu najprej na suho vlekel pol dneva, šele potem se je prikazal kolostrum edinaos, kakšna prekrasna posteljica Drugače je pa tista posteljnina, ki je bila namenjena za fantka, odlična tudi za deklico In za tvojo mami, ki je izbrala tako lepo posteljnino! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelina, meni so objemi nekaj zelo lepega in toplega. Če si tega navajen in so v družini objemi vsakdanji, da izkažeš toplino in ljubezen, ni nič neprijetnega. Doma smo se vedno objemali, z očetom, mamo, bratom, teto, sestričnami..... in še vedno se, vedno ko se vidimo, pozdravljamo....... Če pa izhajaš iz čisto drugačne vzgoje in navad v družini, pa je morda neprijetno. Pri mojemu se objemajo le, ko si voščijo za kak praznik in še to ne vsi, za izrekanje sožalij bližnnjim..... ni pa nekaj vsakdanjega...npr. pozdravi...in to zelo pogrešam pri mojemu. Nikoli ga še nisem videla, da bi sam šel k mami in jo objel, kot počnem jaz in moj brat moji ... zato pa otroka vzgajam po mojem, objemamo se zelo radi. Zdaj pa že dolgovezim hotela sem le reči, da je morda komu neprijetno, ampak ni pa prav nič slabega, če dobi kakšen objemček Hvala ti IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja še to vam napišem, da je naša majčica GoYa v bolnišnici, ima strogo ležanje,lahko gre le do WC-ja, odprta je 4 cm in upajo, da zdrži 3v1 še vsaj dva tedna, da ne bo treba v LJ. Pikeca pa sta prava borca in lepo napredujeta. IZVIRNO SPOROČILO: narava spali smo tko-tko (nating nju ), se pred uro pa nas je zbudil grrrrrrrooozen sunder v kopalnici. Pridrviva z mojim in vidiva, da nama je cev za toplo vodo razneslo in imava poplavo v kopalnici!? Grrrroooza!! V tem novem stanovanju bi blo treba najprej vse dihtunge in vse cevi zamenjat.. v glavnem, zapreva ta glavne ventile - zdaj nimava vode v stanovanju, pol bo pa treba klicat vodovodarja, upam samo, da ni slo k spodnjim sosedom O, groza barbaw, meni so bili "umetni" popadki (no, niso umetni, le tvoji lastni, pač ojačani z dodatnim "šusom" hormona ) čisto ok, sem absolutno "ZA " tudi v četrto V drugo sem v 20. tednu rodila brez "umetnih" in me je bolelo enako kot z "umetnimi". Oz. še bolj, ker je svoje dodala tudi psiha IZVIRNO SPOROČILO: Katina Špelin@, jaz imam objem še v dobrem, ne? Itak Tebe pa vsakič bolj občudujem: tvoja prehranjevalna disciplina je vredna vseh pohval in je lahko za zgled komurkoli Glede sanj pa: točno tako kot pravi barbaw jana81, kako je z izcedkom?? Aha, sem videla, da si dobila odgovor od dr. Pušenjaka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Špelin@: hvala za objem, že po postih se vidi da si zelo topla oseba Ma nisem mogla iz svoje kože Hvala ti TamaraJ, Timko je bil zakon Odlično je zdržal, res bravo Ful dobre fotke Naty*, tebe pa res zdravje heca ****: blondddd In se podpišem pod komentar od kasso IZVIRNO SPOROČILO: kodrana ve boste prale cotice za bebice s kakim bolj milim, posebnim praškom? brez mehčavca? Uporabljam pač en precej "prijazen" pralni prašek, mehčalca pa za belo itak ne, za drugo pa po potrebi - enako bo za hijenca, krvavenje dlesni je ponavadi povezano s pomanjkanjem železa - a piješ kakšen sirup oz. jemlješ železove tablete?? IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo pa danes prejeli obvestilo, da bo avto kmalu tukaj . Če bo vse po sreči ga prevzamemo v petek. Držite pesti, da bo vse v skladu z dogovorjenim, če ne grizem ! IZVIRNO SPOROČILO: kasso V kakšnem smislu pa je vaša stara mama zlobna? Eh, mojo mami že celo življenje zatira in se do nje obnaša kot do zadnjega dreka Raje ne grem opisovat, kaj vse ji je počela še pred mojim rojstvom, gre za izredno delikatne zadeve No, zdaj ima ponoči takšne izpade: se zbudi in začne dreti na mojo mami, da je kača, da jo hoče zastrupiti, da ji je žal, da jo je rodila itd. itd. Ma raje ne bom nadaljevala valentina2006, glavno, da je vse ok Punce, hvala vsem za spodbudne besede
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 31.3.2008 15:29:32 >
|