Naty*
|
Jutro! Sonček se že neki kaže zuni, upam, da bo tud čez dan še tko ostalo . Pri meni spet standardno spanje, na wc je blo treba it petkrat, čeprav sem ugotovila, da se je očitno neki spremenilo. Ker včasih sem šla po kapljicah, zdej pa vsaj konkretno. Ja ni kej, naš mali definitivno nekaj naklepa . IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj ja jaz sem te klicala (od Primoža gsm), ker sva glih šla na kavico, pa sva vaju hotela povabit zraven. Ej sem vidla samo tvojega jaz sem čisto falila, sem mislila da je en drug tvoj Slikce, hmmm sem imela od 16h pa do zdaj obiske , bom dala pa samo posteljico gor ostalo pa jutri Se mi je zdel, pa sm si zadnjič očitno pozabla cifro shranit (ampak mi je bla pa znana). No zdej mam tud tvojga shranjenga . Js pa zdej, kot kak težek upokojenc, sploooh ne nosm več mobitela s sabo. Sva mela pa itak s sabo, ker smo šli mal v gozd na sončka. No naslednjič, ko se srečamo ... Aja pogledala sm slikce, ful luštkano gnezdece za ! aurora js mam tud špičko od trebuha že skoz, pol ko se pa spomnim, da dve, ki jih poznam nista mele prou nič špičastega, pa sta tud nosile ... Kaj pa vem no. Pa sej oblike je moj še zmer iste, ampak prej sm ga mela čist pod joški, zdej je pa kr nekam nižje pobegnil, ampak upam, da še ne misl tkole potovat proti izhodu! Anitka pa ti si res dobra, da maš še tolk energije za delo... joj punce js vas prav občudujem! Js pa posesam stanovanje pa mam trebuh že tolk trd da je joj, da o utrujenosti sploh ne govorim ! Kar se pa AC tiče, sem pa tud js sam za trenutek pomislila, da ga mogoče vseen ne bi, pol ko sm vidla pa tistle včeri, pa ja - definitivno ga bova kupila, čeprav tud js nism nikol kadila!!!!!! Za GoYa pa seveda stiskamo pesti, da bojo res še neki časa 3 v 1, čeprav priznam, da tud js nism vedla, da bo mela dvojčka. jana sej verjamem, da se paziš, čist nč nism fouš tistim, ki mate s cukrom probleme . V tem obdbobju, ko mamo že itak sto in eno stvar za razmišljat pa pazit, pol še tole. Upam, da se vam bo vsem čimprej uredil . barbaw tud js ti želim, da bi zdej rodila s svojimi popadki, ker vsaka s katero sem govorila (pa da je probala oboje) pravi, da ni za primerjat, kolk so umetni hujši. Sej konec koncev nimaš kej ane, glavno, da se dete rodi, ampak če bo sreča mila...čimmanj umetnih . Glede spravljanja v prvotno stanje sm pa js ful optimist, pol sm se pa spomnila, da itak ne bo za dolgo, če mislva kmal še enga met . kasso sej js sm tud na začetku razmišljala kr o varuški, ampak zdej ko že kupujeva, bova dala pač tistih nekaj evrov več za AC. Normalno, če maš pa že varuško doma, da ne boš kupovala novga. Če bo najin otroček v svoji sobici, midva pa na terasi, al pa v kuhinji, tud ni variante, da bi ga slišala, dokler ne bi orng jokal. Estrella* men je zadnjič ena prijateljica znanstveno ugotovila, da je prva polna luna okrog 20. aprila, naslednja pa enkrat čez polovico maja , tko da zdej pa računajmo kdaj bi znal bit naval na majske porode .