|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
30.3.2008 13:45:12   
noa1
No...kruh je uspeluser posted image . Sva pa dala noter kar že namešano moko iz Hofferja...so jo full hvalili. Bomo vidli kakšen bo kruh.
Moje vprašanje je bilo...kam dat kruh, da ne bo postal trd (pa nimamo posode za kruh). Kupljen kruh sem vedno imela kar v vrečki, sedaj pa ne vem, kam dati tega. Ko sem ga ven vzela sem ga v krpo zavila... aje to OK?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
30.3.2008 13:58:19   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Ko sem ga ven vzela sem ga v krpo zavila... aje to OK?

Kruhek mnjamuser posted image user posted image . Jaz sem pečenega ponavadi postavila na krpo ali leseno desko, da se je ohladil, nisem ga nič zavijala. Pa je bil ok.
Jaz sem tudi kupovala moko  v Hofferju, tisto mešanico, samo sem vedno primešala nekaj navadne bele zraven.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
30.3.2008 14:14:14   
sanwebdra
Slavljenjke vse najlepše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes papali brokolijev pire za kosilo in njami, njami, naše dete se res nad ničemer ne zmrduje - razen nad zmiksano melono. Danes poskusimo še mango.

Zdaj pa na sprehod ...

Aja - ati user posted image  se je vrnil iz Zreč - ČAGA!!!

Lep dan še naprej ...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
30.3.2008 14:24:07   
maja zarja
Dober dan!
joj kaka debata....mmmmm sveže pečen kruhek.Noa ti ga kar tako shranjuj kot kupljenega...saj ni razlike,ko je čisto ohlajen ga lahko spraviš v vrečko...če bo sploh kaj ostalouser posted image .Ko ga moja mama speče ga običajno več ne shranjuje.....user posted image ga kar toplega zmažemo.

Joj kako pa mi zopet slabo spimo ponoči....user posted image user posted image ne vem ali so to zobkiuser posted image kateri je naslednji za spodnjima enkicama?zgornje enkice?user posted image
Tako nemirno spi in stoka.Sem mislila,da ima zopet kakšne krčke,ampak zakaj jih pa nima podnevi?Mislim,da če bi bilo to bi bilo to opazno tudi čez danuser posted image ....

Je pa danes krasni dan,sva bile 3 ure zunaj zdaj pa user posted image jaz pa ji kuham bučke in korenček za pozno kosilouser posted image ....jaz pa grem ravnokar v spodnje nadstropje mami v pisker gledat,če ima kaj za mene...dragi dela te pa se mi ne da samo zase kuhati....saj veste,da je bolj dobro,če jih več jeuser posted image .

Joj Neli te pa si asica user posted image user posted image user posted image ....to pa je vzpon.

Pa čestitke Tjaši in Anetiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
30.3.2008 16:28:36   
lane31
Evo full na brzino,ker so obiski že na vratih.......
ANTIBIOTIK......kljub pozabljeni dozi pojest do konca ,kar na iste ure kot da ga je dobila

Hvala vsem za čestitke.....z dragim smo bili pa res na kosilu in tortici- pa se še spomnila nisem na datum.....hvala

NOA1,,....Bravo za kruhek user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
30.3.2008 19:23:44   
mama06
Tjaša in Aneta iskrene čestitke!!!

Mleka tudi ne črpam, ampak sem si pa kupila od Aventa posodice za shranjevanje in so super. Tudi za kasneje, ko  bo treba delat in shranit kako kašico. Mislim, da je Pandica pisala o tem. So pa res drage.user posted image

Spanje - smo danes tako spali, da ja joj. Mislim SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bi le tako ostalo. Sva jedla ob 19:30, 23:30 in ob 5:45user posted image user posted image

sprehod - danes smo bili vsi trije zunaj 3,5 ure in smo šli s kolegi na kosilo vmes, potem domov previt( beri stuširat, ker kaka na 2 dni, pa je bila plenica tako polna, da je vse prišlo skozi podložene hlače, žabice,..), se najedli in šli dalje ven!! Je skoraj vse prespal, razen kosila, ko se je v vozičku igral in se animiraluser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.3.2008 19:24:36   
mama06
Še nekaj: a je isto revija mama in mami? Jaz sem dobila naročilo za revijo mama

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.3.2008 19:26:06   
mama06
user posted image

To pa je za slavljenki!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.3.2008 19:39:52   
maja zarja
Noa prosim za geslo srečanja 28.3.2008,hvalauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.3.2008 19:56:04   
jasna
Aneta in tjaša čeestitkeuser posted image user posted image user posted image

Skuštrana, ni panike. Lahko nadaljuješ, kot sta jemali. Mleka tudi jaz nisem nikoli shranjevala. Bi ga pa imela za sproti.

Še nekaj sem mislilanapisat, pa pozabilauser posted image  kaj. Hvala za pohvale.

Oktoberka, saj bouser posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.3.2008 20:21:25   
mehurčica
Kak lep dan je bil danes.user posted image Smo bili dolgo zunaj, tako da se je Eni še v slingu nosila. Aha, zdaj se je zbudila, tako da morem it..

Aja še to - mleka si jaz tudi nisem shranjevala nikoli in tudi ne bom kaj dosti, ker mi črpanje ne gre. Nekaj malega si bom vsake toliko, da imam za kako kašico.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.3.2008 20:44:34   
*kinnie*
ojla
no, mi smo pa sedaj po večerji, smo bili do 8 zunaj,user posted image user posted image
Ta urica se poznauser posted image .
Zdaj grem pa babya umit, pa zrihtat...

se še beremouser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.3.2008 20:55:37   
janja
jasna - saj jaz tudi nimam mleka za izvoz. Se spomniš, ko sem še pred časom pisala, da si ga niti za večerni obrok ne morem zbrizgati. No, zdaj ga zbiram čez dan, tako da zvečer ni kriza. Da bi ga pa shranjevala v skrinji, pa ne pride v poštev, ker ga toliko pa nimam. Večere, ko ga ni bilo dovolj pa sem reševala z doma narejenim riževim mlekom.
Neli je pa res carica. Očitno ji je to tudi malo prirojeno. Bravo Neli!!

oktoberka - lepo da si se javila, sem te pogrešala prejšnji teden na srečanju. Pa še muffine sem prinesla. No, pa drugič.

srečanje, kje ste zdaj vse - pingi, jaz sem tudi za to, da se ob lepem vremenu dobimo kje zunaj.

Torej, srečanje v četrtek  3.4. ob 11h - kraj še določimo. Prijavljene:
  • janja,
  • oktoberka,
  • pingi

Nikoli ne reci nikoli. Vedno sem zviška gledala na tiste, češ, da jim je otrok padel iz previjalne. No, pa se mi je skoraj to zgodilo. Mali je že letel, pa sem ga na pol poti ujela. Pa nisem bila oddaljena več kot 1m, samo vodo za kopanje sem hotela natočit. Sem se pa tako ustrašila, da sem kar banjico z vodo iz rok spustila. No, pa je bil na srečo srečen konec. Urban še dojel ni, kaj bi se lahko kmalu zgodilo, samo smejal se je. Tako, da sem dobila lekcijo.

Grem še malo pospravit, pa se mogoče kasneje vrnem.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.3.2008 21:00:31   
mišk
Bok punce!user posted image

Dejte mi povedat, če ima katera od vas dejanske izkušnje z alergijo na kravje mleko. Jst sem že pisala, kak je imela Dona take lišajčke po nogicah in obrazku, pa ji je pediatrinja za začetek predpisala Elocom kremo. Čeprav je že takrat rekla, da če ne bo boljš jo bo dala na alergijske teste (zaradi alergije na KM)  Dvakrat smo namazale in je blo O.K. Danes pa sem opazila, da ima poleg ponovnih lišajčkov po nogicah in obrazku, še lišajčke po rokicah!user posted image  
Pediatrinji nazaj ne mislim hodit, ker imamo tko al tko desetega marca sistematski pregled. Driske nimamo, bruhamo ne...
Malo pa sem posumla tudi to, da sem zadnjič dala v pralni stroj z njenimi cotkami Vanish in nisem dala na dvakratno izpiranje. Ne vem no.
V glavnem, kakšni so še kaj znaki za alergijo na kravje mleko?

Drugače smo pa danes zeeloo zgovorni. Nonstop nekaj vriska in žlubodra. Ful je smešna.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.3.2008 21:14:38   
Klaudia
Joj joj joj... zele sem rabila 1uro da sem vse prebrala, zdej bom pa še eno za odgovor user posted image

Štajerke - dajte mi poslat gesla. Od Pandice sem si še ogledala, zdaj pa še od ostalih user posted image

Pandica - navodila za slikice lepit z mozilo sem ti napisala na 40 strani, če si slučajno zgrešila

suzanamai - bravo Mai!! user posted image

mehurčica - en nov filmček pa res imam. Bom poskusila jutri naložit, da si ga boste ogledale

mama06 - baby center ima 100%. Imamo tegale ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158345 )in je user posted image . Ga lahko uporabljaš ko je v lupinici in kasneje ko je že v stolčku.

2ursae, miska1 - kako je bilo na krstu? Sta kaj jokala user posted image

srečanje v LJ - Prideva. Sem pa bolj za noter, da lahko damo user posted image  na tla. Lia kar živčna rata po rokah... A je možno kje zunaj, da se da tudi dekice na tla?

domač kruh - sicer ga pečem v pečici, vendar vseeno. Taokj po pečenju, ga zavijem v vlažno krpo da se ohladi, potem pa ga shranjujem isto kot kupljenega. Pečem pa ponavdi mešanice kupljene v Lidlu

shranjevanje mleka - ga ne shranjujem in ga tudi ne dajem v kašice. A to je treba delatuser posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.3.2008 21:30:23   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

shranjevanje mleka - ga ne shranjujem in ga tudi ne dajem v kašice. A to je treba delatuser posted image

Jaz ga v zelenjavne in sadne kašice, ki jih pripravim sama, ne dajem.  user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.3.2008 21:34:15   
*kinnie*
Mišk: Jaz konkretnih izkušenj z alergijo na kravje mleko nimam, tako da ti žal ne morem pomagatiuser posted image . Upam, da pikice čimprej minejo. Lahko vprašam če uporabljaš Johnsonovo (al kako se napiše) kozmetiko?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.3.2008 22:25:47   
teka
dober večer!

evo, vikend je mimo in končno imam malo časa pred čarunalnikom...sem čez dan sicer malo brala tako da sem bila updejtana...sem držala pesti za maia in ČESTITKE!!!!, super fant. čestitke tudi aneti in tjaši za obmesečnicouser posted image

moram še za nazaj povedat, da sva se z user posted image imela na srečanju ful fajn, plac je bil dobro izbran, čeprav z adrenalinsko zamudo user posted image , punce ste pa super, ful dobra družba user posted image o ribežnu ne bom zgubljala besed, ker je brezveze, nisem niti pod razno pričakovala kaj takega, čeprav ste ljubljančanke že komentirale, pa vseeno...suzana svaka čast!
jasna,ne vem če sem to že napisla, ampak meni se zdi, da nas ti s tvojo neli malo farbaš glede starosti user posted image user posted image user posted image ne morem verjet, kaj malecka obvlada, prava je!

majazarja, upam da prideš na naslednje srečanje, ker vaju že pogrešamo...itak nas najbolj zanima, kaj trenutno študira zarja user posted image

rolanje, kaj je že to? user posted image bi se tudi enkrat pridružla, z veseljem...bo spet malo adrenalina

zdaj pa pod tuš in v mižule, preden se user posted image oglasi!

mirno noč vsem in en poseben pozdravček davidu, ko je tako frajersko zdržal babji direndaj v petek user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.3.2008 22:27:44   
teka
čer lane31! a si se prišla odštemplat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.3.2008 22:44:21   
2ursae
tako, krst je za nami, je 100% uspel user posted image . Bor je v cerkev prišel naspan in sit in bil skozi cel obred zelo priden, nič ni jokal, niti takrat, ko ga je župnik polil po njegovih dolgih laskih user posted image . Ja, pri tej količini las je bil dejansko kar moker user posted image . Se je pa blazno razživel, ko smo prišli domov na after-party, se je na veliko smejal in bil na sploh zelo prikupen.
Slikce so v albumu (Moj album), mal velik jih je, nisem mogla izbrat, katere bi, pa sem dala kar vse, ki so mi bile všeč user posted image , poleg tega jih bodo gledali tudi moji bližnji, za njih je pa treba narest malo bolj obsežno zbirko.

Skrataka, zelo lep dan je bil, fajn smo se imeli.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.3.2008 23:12:49   
noa1
Se še malo javim preden grem spat.

2ursae: lepo, da je krst uspel. Me pa tvoj Bor vedno znova očara s svojimi laski. Oba sinkota sta prekrasna (očke za dol past).

Teka: ja dajmo se kaj zmenit za rolanje. Sedaj ko sem projekt "sami z avtom" uspešno izpeljala, ko sva šli na srečanje, se lahko kje dobimo in gremo skupaj rolat. Bo tudo Alina_alin najbrž za.

Ja mala lepotička Neli pa nas vedno znova preseneča. Se vidi, da ima dva bratca, pa bi rada čim prej  z njima okoli tekala. Kar ne morem verjet, kako hitra je. Mi smo pa še zeeelooo daleč.

Kruh je uspel, ampak bom drugič še kaj semen dodatno noter dala, ker jih imam zelo rada.

Naša pupa je danes zaspala čisto normalno po novi uri. Se ji sprememba ure sploh ni poznala.user posted image user posted image user posted image  Sva jo šla kopat po novi uri in zgleda sploh ni opazila razlike...je pa bila kar utrujena.

Tako, sedaj pa grem še jaz spat. Po poti pa še mojega zraven vzamem....je zaspal na kavču  pred TV.user posted image

Nočko

< Sporočilo je popravil noa1 -- 30.3.2008 23:14:21 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.3.2008 23:14:27   
Kasija
jasna neli user posted image  sem pokazala še možu njene vragolije in je bil impresionran

noa1 kruh takoj po pečenju zavijem v bombažen prtiček, kasneje pa ga ali pustim tam ali pa dam v papirnato vrečko. sicer mi pa kruh iz kruhomata dalj zdrži svež, vsaj zdi se mi.

skuštrana jaz si ne črpam, ker nimam črpalke brez pa mi ne gre. bomo drugače morali delati kašice z adaptiranim ali pa z riževim.

alina-alin a ima tamala ri rolanju čelado če greš kam dlje ali hitreje? a misliš da jo rabi - me zanima zaradi rolanja z elianom.

2ursae lepe slike in bor je res videti miren in zbran kot se spodobi user posted image  Čestitke!

Lahko noč vsem.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.3.2008 23:22:43   
valči
2urase,bravo za lepo poravljen krst,nas še to čaka danes teden in me je kar malo strah,kako bo,bo Nina jokava?Ker mora bit obvezno naspana,če ne je joj.A ste krst naredili med mašo ali po maši?Ker mi bi najraje po maši,če bo možno,ker pri otroku nikoli ne veš,kako bo.Pa vsi ste tako lepiuser posted image

Mišk,Lara mi je še sedaj alergična na mleko.Čez vikend mi ga nekaj spije,ker res ne more brez in mi je po rokicah taka boga,na zapestjih ima tako rdečo koprivnico,malo hrapavo na dotik.In tudi po nogicah malo in po ritki.Take mamo,kaj češ,upam,da ji bo minilo.Se pa alergija na mleko kaže na koži.Opazuj Dono,če bi bilo bolj rdeče,pojdi prej,ker nikoli ne veš.Ostalim odgovorim jutri,grem še na mrzli balkon perilo obesit,pa spat,ker komaj še živimuser posted image Lahko noč vsem.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.3.2008 23:35:30   
2ursae
hvala za pohvale user posted image

valči, krst smo imeli po maši. Seveda, takale štručka pa ja ne bo potrpela skozi celo mašo, po maši je najbolje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
31.3.2008 0:05:17   
jasna
2ursae, lepe slikice in še lepša družinicauser posted image . Kok ti je pa bratova punca všeč?
user posted image

Valči, ne zamerit če se vtikujem, ampak zakaj pa daš Lari pit KM če je alergična?

Kasia, jaz sem z malim tudi veliko prerolala pa ni imel čelade.

Neli joka...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?