Bajsa
|
Ojla punce! Najprej hvala vsem, ker mislite name, hvala za lepe misli in želje!! Upamo, da bo z mamo vse dobro, ker zdravniki nam še vedno ne potrdijo 100% diagnoze, vsi pravjo samo da je 99% in potem se mi tolažimo s tistim 1% in upamo, da je le zdravniška zmota. Ne uspem vas glih vse prebrat, tako, da ne morem glih na vse dajat komentarjev. Želim pa vse čim manj težav z dojenjem, čim več pomoči vaših in čim bolj pridne . Naša pikica je ful pridna, je včeraj spala od 22.30 pa do zjutraj do 5.40, sm mislna, da me bo kap ruknla, ko sem pogledala na uro. To je blo sicer prvič tkole čez noč, upam da bo zmeri večkrat, da se tud mami lahko spočije . Mi2 še vedno popijeva kakšno flaško dodatka, včasih tud samo 30ml, ampak drugače ne gre. Hvala bamby za informacijo za robčke, smo zraven vzeli še po en paket pleničk, pa so za enkrat kr dobre, nč ne spušajo. V mercatorju majo tako fino igralno blazino od tiny love, pa ma kr dost igračk gor, pa stane samo 33,99€, se mi zdi ful poceni, ker so drugač vse, ki sem jih gledala od 50€ naprej. Smo jo kupl in je naši miški kr všeč. Sm prpopala slikico, da lahko pogledate, pa je res fajna, tko da, če jo glih kera rabi, kr hit v nabavo, se splača. Kar se pa tiče, bi pa jz mojga tud kr poslala nekam kakšen dan. Se obnaša prav butast, kot da je Zala samo moja, on bi sam počival in užival, ker on je utrujen, hodi v službo ! Jaz sm pa na porodniški, mam pa 26 ur na dan čas, da vse pospravim, skuham, pa še z Zalo se morem zadnje čase po cel dan ukvarjat, ker skor nč ne spi čez dan, mogoče ene parkat po 15 min do pol ure. Me je pa dons presenetu in mi je prnesu en roza nagelj, kar je zanj velik uspeh, ker on meni ne nosi rožic. Tko da za . No sej je prav, če jo že za dan žena nisem dobila, niti za materinski dan , pa moj prvi je bil, ko sem mamica . Nč punce lepe sanje vam želim in lepo jutro!! Pa vsem pošiljam en topel