|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
29.3.2008 10:23:05   
torcica
Meti, tut jest že 2 dni jemljem Lekadol +C. Sem pa včeraj v lekarni vprašala, kaj lahko vzamem za lizat, pa je rekla, da skoraj nič, ker se vse izloča v materino mleko. Meni je svetovala Granobil tablete ali Isla moos tablete za lizanje. Upam, da ti bo kmalu bolje.

Drugače pa sem šla prejšnji teden prvič sama na daljši izlet s tamalima dvema, smo šli k mojim staršem v LJ, in to ravno v času, ko je bilo največ snega. Od Kopra do LJ sem rabila kar 1 uro in 40 minut!!! Ampak je bilo pa nepozabno (sem prilepila par slikic od Gašperčka, Maške in snegeca user posted image ).

Sicer vas redno berem, samo kaj ko je bolj malo časa za kaj več napisat.

Zdej šibamo ven na sonček, tukaj na obali je takoooo lepo vreme, upam da tudi drugje po Sloveniji.

Lep pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.3.2008 10:42:52   
anandrej
Sam da link popravim, ker je včeraj še presledek zraven potegnilo:

http://www.ejbjs.org/cgi/content-nw/full/82/7/1004/T01

je pa od tod

http://www.ejbjs.org/cgi/content/full/82/7/1004

< Sporočilo je popravil anandrej -- 29.3.2008 10:43:09 >

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.3.2008 11:15:49   
tuna
Meti, meni so rekl, da do 3 Lekadole na dan ne škoduje. Tako da brez skrbi jemlji, da ti bo pomagal.

Gremo ven user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.3.2008 17:33:10   
pina-1
končno sem se uspela prebit čez vse vaše poste in da mi je ostalo par minut, da vam še kaj napišem.

Včerajšnji pregled pri G je bil ok. Vse se je vrnilo na svoje mesto, tehtnica pa je pokazala še 1 kg viška. Sem bla kar zadovoljna. Bomo pa tudi mi dobili mireno in to čez 3 tedneuser posted image user posted image user posted image

Danes je pri nas res lepo vreme. Sem že 4 stroje opralauser posted image . ANa je pa danes cel dan s tatijem odzuni. Mami jo dobi samo na zizo.
Naju pa čaka danes še ena preizkuššnja. Mami gre zvečer Mio gledat kako pleše, tati bo pa Ani dal jest ( sem si spumpala mleko) in jo dal spat. ME prov zanima kako bo to zgledalouser posted image . Mam pa eno vprašanje. MEni je uspelo nabrizgat 130 ml mleka. A je to dovolj za en obrok? JAz namreč pojma nimam kolko ona rabi. Več pa mi ni uspelo. Sem prvič uspela eno zizo spraznit do kraja. Sem ostala kar malo šokirana, ampak je to tista ziza na katero je na zadnje jedla. Uff upam, da je to ok in da ne bomo meli sedaj premalo mlekauser posted image

dolenjka, tako kot so ti ostale rekle, ne prenehaj z dojenjem, ker je vprašanje kako bo z mlekom potem. Vidve se kar dojita in če si še spumpaš ji raje daj tvoje mleko na flaško.

grem sedaj zizo ven dat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.3.2008 18:56:18   
buči
Jaz grem pa popoldne ven, pa ravno, ko se s kolegicami na kavi dobimo, totalen naliv. No, gremo v lokal vedrit, moj dragi možek se je pa k sreči pravočasno zbudil in mi odnesel 3 žehte suhega perila v hišo. Sem pa oz. Tilen je dobil za darilo nastavek za kopanje v veliki banji. Sva ga preiskusila le na suhem v dnevni, zvečer ga preiskusim še v vodi. Vam sporočim, kako bo, ampak msilim, da ok, ker ga bom tako lahko sama kopala, ne da bi morala pripravljat malo banjico.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.3.2008 19:44:08   
Janey
Čer

Kak ste ble zgovorne danes. Mi smo pa danes hitri in pikec pokec že aja. Me zanima kdaj bomo vstaliuser posted image če je bla taka butasta ura zdaj za jest in če bi čakali na naslednjo bi bil prava tečka, ker je že navajen na neko uro (vsaj približno)

zdaj si grem pa nardit za jest ko človek...ati je pa letel v mesto po hano da nebomo rabli jutri zjutraj dirkat.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.3.2008 20:45:16   
Janey
Pupike kje pa ste vse?? Meni se pa taaak čveka

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.3.2008 21:03:30   
Janey
Sej ne morem verjet...

Meni pa tako dolgčas...moj je šel na biljard, mali že spi, po tv itak NIKOLI ni nič pametnega, če na RR ni nikogar za čvekat ostanejo še mejli, ki pa se mi jih v nedogled ne da gledat. Da bi se pa lotila kaj pospravit doma pa se mi po celem dnevu sprehajanja res ne da. Čakam buči da pride na metliuser posted image user posted image user posted image
Danes smo pa res bili aktivniuser posted image user posted image user posted image smo bli najprej na 3 urnem sprehodu po gozdu, potem pa smo šli jest, pa sem šla jaz sama na 2 urni sprehod med bloki pri mamici. Potem smo šli pa še malo v šopinguser posted image sem si nabavila novo barvo za lase (grem jutri) in jakec je dobil novo mikico za zdaj ko bo bolj toplo, ker tisto ki ma bo revček zgorel v njej. Danes smo v treh urah spili tolko čaja na sprehodu, ker mu je bilo revčku tako vroče kot ponavadi v celem dnevu. Pa sem ga slekla malo, samo bolj ga nisem upala, ker je pihalo. Not v košaru je pa njemu hica. Samo...ne vem kak mu naj.

sem se že spomnila kaj grem delat...sem dvgnila slike med drugim in jih grem zložit v album in pripisat komentarje. Sem si rekla, da bom res dala samo talepše razvit in da bo ta album za prvo leto...pa je po 2 mescih skoraj na poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko babike

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.3.2008 21:33:30   
Janey
Tak...sem zložila 100 slik v album in pripisala vse komentarje pa še kar nobene ni na spregled.  Zdaj grem pa počasi pod tuš, pol pa upam da že lubek pride da lahko grema skupaj ninat, da se še malo stiskamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.3.2008 21:34:00   
Janey
ooo tuna in suzika..pa le nisem samauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.3.2008 21:42:19   
Februarka08
Saj nimam časa do računalnika pridt.user posted image Nisem glih z vsem na tekočem, ampak bom prišla na čisto.user posted image Sva ble dopoldne skoz zunaj, še popoldne smo leteli po dežju ker se je tak sonček pokazal, zdaj pa uspavamo malo pa ne gre in ne gre.user posted image Mene so pa začele tako prsi bolet, da ne vem kaj bi to blo.user posted image Pa nimam vročine, samo bolijo me in me je že kar strah naslednjega dojenja. Upam da mala čimprej zaspi, čeprav ne kaže, da greva tud midva spat. Za kaj drugega itak ne bo volje v postelji k sva oba čist crknena.user posted image
Nočko vsem in lepo ninajte.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.3.2008 23:19:06   
Bajsa
Ojla punce!

Najprej hvala vsem, ker mislite name, hvala za lepe misli in želje!!
Upamo, da bo z mamo vse dobro, ker zdravniki nam še vedno ne potrdijo 100% diagnoze, vsi pravjo samo da je 99% in potem se mi tolažimo s tistim 1% in upamo, da je le zdravniška zmota.
Ne uspem vas glih vse prebrat, tako, da ne morem glih na vse dajat komentarjev. Želim pa vse čim manj težav z dojenjem, čim več pomoči vaših user posted image  in čim bolj pridne user posted image .
Naša pikica je ful pridna, je včeraj spala od 22.30 pa do zjutraj do 5.40, sm mislna, da me bo kap ruknla, ko sem pogledala na uro. To je blo sicer prvič tkole čez noč, upam da bo zmeri večkrat, da se tud mami lahko spočije user posted image .
Mi2 še vedno popijeva kakšno flaško dodatka, včasih tud samo 30ml, ampak drugače ne gre.
Hvala bamby za informacijo za robčke, smo zraven vzeli še po en paket pleničk, pa so za enkrat kr dobre, nč ne spušajo.
V mercatorju majo tako fino igralno blazino od tiny love, pa ma kr dost igračk gor, pa stane samo 33,99€, se mi zdi ful poceni, ker so drugač vse, ki sem jih gledala od 50€ naprej. Smo jo kupl in je naši miški kr všeč. Sm prpopala slikico, da lahko pogledate, pa je res fajna, tko da, če jo glih kera rabi, kr hit v nabavo, se splača.
Kar se pa user posted image  tiče, bi pa jz mojga tud kr poslala nekam kakšen dan. Se obnaša prav butast, kot da je Zala samo moja, on bi sam počival in užival, ker on je utrujen, hodi v službouser posted image user posted image ! Jaz sm pa na porodniški, mam pa 26 ur na dan čas, da vse pospravim, skuham, pa še z Zalo se morem zadnje čase po cel dan ukvarjat, ker skor nč ne spi čez dan, mogoče ene parkat po 15 min do pol ure.
Me je pa dons presenetu in mi je prnesu en roza nagelj, kar je zanj velik uspeh, ker on meni ne nosi rožic. Tko da user posted image user posted image user posted image  za user posted image .
No sej je prav, če jo že za dan žena nisem dobila, niti za materinski danuser posted image user posted image , pa moj prvi je bil, ko sem mamicauser posted image user posted image .

Nč punce lepe sanje vam želim in lepo jutro!!
Pa vsem pošiljam en topel user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.3.2008 1:49:03   
Suzi*
Čer, jutro.

Naša bejba je šele prejle zaspala. user posted image  Spet krči. Me zanima do kdaj bo danes potegnila. Včeraj je jedla nazadnje ob polnoči, kot danes in zaspala ob enih kot danes, potem je pa spala kot polh in jedla šele ob devetih dopoldne - 9 ur je zdržala!!! user posted image user posted image user posted image  Pol pa ob poldne, pa ob pol štirih, šestih, osmih, desetih in ob polnoči. kar fino. Je bla danes res pridna, pridno pančkala, se sama zamotila, čvekala, samo ti krči nas zafrkavajo in tile večeri so res ubitačni. Danes sem pa še sama, je moj na enem rd-ju. Sem pa prej mojadva sončka oba naenkrat zrihtala, mali se je kopal v bani, tamalo sem pa prvič kopala v škafcu in ji je blo ful luštno, se je po par minutah čist sprostila in kar lebdela v vodi. user posted image  Pol sem oba oblekla, sta oba jedla, mala je mal zadremuckala na rami, da sem tamalga v postlo spravla, sam pol sem jo pa v postlo dala in se je kmal po deveti zbudila s krči. user posted image  ...in tulila ko zmešana revica. pa itak ji nič ne paše takrat.

Pina, user posted image  za mireno. Pa upam, da je zvečer vse uspelo po planih!!
Dolenjka, kot ostale sem tudi jaz mnenja, da nikar ne nehaj dojit, ker imaš očitno ful mleka.

zdej pa grem spat.user posted image user posted image

aja, še to....sem že pozabla, da je jota tako dobra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
30.3.2008 7:23:51   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutroo

naše dete ma spet spremembe urnikov. Prej je spal vsaj nekaj, zdaj pa se je odločil da ne.Zaspal je ob 8ih in se na  ure zbujal. Ob 4 je še potem jedel pa še malo zadremuckal in se zbudil. In zdaj je buden že torej pol noči. Ati je tečn ko hudič, me s takim tonom sprašuje če grem jaz spat pa bo on z malim, da me je strah rečt ja, ker mu še kaj nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se pač potem "odločil" da gre pa še on zdaj malo spat. Kaj češ...jaz sem pa vklopla vrtiljak pa se vsedla za komp, ampak po 10 min tak noter že nekaj protestira. Jaz pa sem mislila, da se bom še najedla in si skuhala kavo. Pa zgleda nebo nič...šibam

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.3.2008 8:34:07   
Suzi*
jaz sem tud že tle. me je danes čist ta premik ure zj.... user posted image user posted image  Že tko sem bla pol noči pokonc, pol se pa tamal zbudi že mal čez šest po stari uri. user posted image  Tud tamala je jedla šele ob šestih. user posted image  In takoj naprej zadremuckala. Vsaj to! Zdej pa s tamalim gledam risanke, zajtrkujeva, oči in tamala pa v spalnici dremuckata. Nam pa ta premik ure ne bo nič pasal...tavelik se bo sicer kasnej zjutraj zbujal (za v varstvo ga bo treba na silo budit) ampak poznej hotel hodit spat, isto pa tamala, če se bosta kej po prejšnjih urah ravnala.  Bo pa vsaj daljši dan popoldne, da bomo lahko dlje vozičkali.user posted image

A še vse spite???

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.3.2008 9:24:38   
ELMA
 Jutro ...Mismo se tudi zbudili , po noći tudi smo imeli hude krče in nas je zvijal . IMAM ENO VPRAŠANJE naša user posted image  ko doji sem opazila kot da bi jedla luft , toliko lufta ima v sebi da ga čutim pod roko kot da bi bila prehlajena , in včeraj sem opazila da ima VODEN KAKEC .

user posted image Ali je to mogo će kaj narobe z mojim mlekom ali pa je to zaradi ( amoksiklav ) antibiotika ???

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.3.2008 9:39:23   
mami28
Pozdravljene februarke user posted image

Tolk da se mal na hitr javim. Nisem nič brala, tako da nisem na tekočem kaj se kej z vami dogaja. Upam, da bo v bližnji prihodnosti kaj več časa, ko se mi lepo poštimamo, pa najdemo utečen ritem. No, sedaj vsaj normalno lahko sedim user posted image

Zala je danes stara štiri tedne in je pravo veselje v hiši. Imam res pridno dete, rada in pridno ziza, ponoči ni prehudo, pa tudi čez dan ni veliko jokanja.

Mejte se! Pa se še kaj javim.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.3.2008 9:59:22   
Februarka08
Jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem pa spala nekje dobre 3 ure.user posted image Mala ni in ni hotla zaspat, je imela prepolhn želodček zgleda, je nekaj nazaj metala in se drla v zibki. Mi je moj zabičal da naj jo pustim 1 uro samo ležat.user posted image Pa sem jo res pustila ene 20 min da se je user posted image , potem je pa kar naenkrat zaspala. Sam ni dolg trajal. Je spala 10 min, potem pa spet jok. Jo pustim še mal, jo pogledam in pobožam, vidim da je imela čisto mokro glavico ker se je z nogami odrinla čist do obrobe za zibko.user posted image Ji dam hit kapco gor, zamenam pleničko, čakam še par minut pol pa nisem mogla več gledat. Sm jo dost dolg pustila da se je drla. Sej pol itak še ni zaspala kuj, mal je dremala, se čist zbudila in podobno. Tako da je zaspala šele okrog 1h zjutraj...

Eno vprašanje:
ena joška me ful boli ko se jo dotaknem. Okrog kolobarja mam pa mal rdeč in kar zvezdice vidim, ko tamala potegne. A je možno da je to mastitis?user posted image Samo ni logike, če je tamala skoz na joški in me sprazne... Ne vem. Boli kt user posted image ne vem kaj narest. Vročine pa nimam. Če bo tko bom šla jutr do zdravnika, al kaj?

Lepo nedeljo vsem, danes bo sonček, mi se bomo cel popoldne potepal, gremo prvič s tamalo mal v šoping. Uh, to bo še smešno.user posted image Zdej grem pa hit peglat k še spi.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.3.2008 10:53:18   
buči
Dobro jutro, pri nas niuč novega, le to, da sem danes tečna in ful razdražljiva. No, najbrž bo m, ki se že cel teden pripravlja.

Včeraj sem Tilna sama skopala z novim nastavkom. Ful fino! Edino, revež, se je ful ustrašil, ker je zelo močno puknil v vodo in je res zaropotalo, pa najbrž ga je malo zapeklo, in jaz ga ravno takrat slikam ... user posted image

Zdaj pa upam, da se naredi sonce, ker popoldne imamo obiske.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.3.2008 11:45:09   
dolenjka
Dan

Evo, jaz sem še živa, čeprav komaj user posted image  user posted image  user posted image
Tari se je čist zmešal zaradi amoksiklava user posted image  Vsaj 99% sem, da je to to! V petek zvečer je torej dobila 50 ml dodatka in je blo ok. Potem je revčka spala do 3h zjutraj in je nisem imela srca buditi, glede nato, kako neprespana je bila in zmatrana od krčev user posted image  Ob 3.30 sva pojedli 100ml Aptamila (dojenje ni bilo mogoče, pa še zaradi krčev, ji ga nisem upala dati in sem spumpala in stran zlila), podrli 3 kupčke, se čez pol ure previli in se še mal crkljali, potem pa je bruhala 100/h user posted image  Sem mogla celo preobleč in pol nisem upala nazaj zaspat, da ne bi še bruhala in se zadušila? No, ob 6h me je prebudila iz dremeža, ker ji je spet čez nos ven usekal user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Pol sva pa vstali, ker je bila lačna, daje skoraj roko pojedla, sem ji spet flašo naštimala in je pojedla 90 in čez eno uro ven vrgla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol sem se pa trmasto odločila, da ji dam moje mleko po flaši in pač ne spim en teden user posted image  Čez dan je včeraj še kar šlo, celo do Supernove po modrc za dojenje sem uspela letet, pol se je pa ob petih popoldan spet začelo in ob 8h je mal zadremala, ampak se je stalno zvijala in jamrala. Zdaj jo občasno pristavim, občasno pa brizgam in dajem po flaši ali pa kombiniram - najprej dojim in potem sčrpam preostanek in poskušam dat po flaši. Krči so nenormalni!! Prejle je končno spet zaspala (od 6h zjutraj), je pa res, da smo povečal dozo kapljic proti krčem na maksimum user posted image
Koža se ji čisti in je čisto pikasta, po celem obrazu, prav grozljivo je za videt user posted image  Kolk časa je pri vaših to trajalo? Je bilo po celem obrazu in tudi kaj po lasišču??  Jaz sem čist v kur** in bi kar nekam šla, pa čez en mesec nazaj prišla user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da se bo moj nakuliral, ker drugač res lahko uidem user posted image
Grem likat, gospod je šel pa avto tankat, pa sem ga še modrc poslala zamenjat, ker so mi dali modrega namesto belega, pa ziher je šel še na kavo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.3.2008 13:08:16   
larisa
Evo še mene malo...
Tud jaz mam danes čuden dan user posted image , cela sem nerazpoložena... Mogoče ker je nedelja in sonček, jaz pa spet sama z malim. Ti deci, skos majo neki, k je nujno. Me prav zanima kako bi blo če bi mogli bit oni skos doma z user posted image
Tud jaz bi tolk nekam šla, sama, pa s prijateljicami. Pa ne na pijačko za tiste 2 urce, ko ne dojim,ampak za dlje...user posted image ...sem pa res čudna mama, a ne...user posted image

Nejc je sicer priden ampak te njegovi krči, ki trajao cel dan in ko zaspi ga krček zbudi in jokca, pa se umiri, pa zaspi pa 5 min pa spet in tako cel dan...Ne vem, še nobene mamice nisem slišala, da bi imeli njihovi malčki tako obliko krčkov user posted image  

Vidim da imamo vse kar naporno trenutno in mislim da je to zaradi obdobja, ki je za user posted image  najtežji in bo kmalu (beri 1-2 meseca) bolje. UPAM!!!

No lep dan, pa klepetajte malo, da se vsaj malo  potolažimo, da smo vse na istem user posted image

Pa pa

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.3.2008 13:12:04   
larisa
Aja Februarka, pomoje si ti res mastitis fasala in ne čakaj na jutri ampak čim prej k zdravniku, se ni za hecat, to je zajuser posted image  stvar, če ne dobiš antibiotika dovolj kmalu! Fasala si ga pa ravno od tega, ker mala skos vleče in se ti skos tolk mleka dela ona pa ne pije ravno vedno po urniku ampak kadar je in so joškice skos prepolne...pomoje no. Res pejt k zdravniku!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.3.2008 13:18:04   
nizy
dolenjka - naši Azri vsakič po hranjenju useka na nos in usta ... pa ko zaspi se ji to še med spanjem vlije ,pa čeprav je vzglavje dvignjeno. Zaradi tega jo nikjer ne smem same pustit, jo mam čist zmeri  na očehuser posted image .Se pa samo dojiva ,ji nič ne dodajam , razem čajčka .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.3.2008 13:26:15   
nizy
Naš user posted image je šel zdaj na šiht ,pa tavelke 2user posted image peljal k moji mamici v popoldansko varstvo user posted image  user posted image ... tko,da mam zdaj čas  zase pa za našo user posted image ,ki je pravi cukrček user posted image ...

Jaz sm včeraj prvič jedla kuhan fižol pa solato s kislim zeljem ...... pa se čez noč ni nič posebnega dogajalo ,   pa tudi danes user posted image    nič ne matra user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.3.2008 14:07:21   
Suzi*
Mah ti naši deci. Jaz sem tud sitna danes. Včerej je moj imel eno zabavo za RD, je prišel sredi noči, spal do 11ih, malo počul oz. poležal na kavču pred tv, zdej pa spet spi tle. user posted image  Se je odloču gospod, da danes ne bo nič mignil cel dan, ampak bo vse 4 od sebe molil. user posted image  tamaladva tud spita zdele, mami mora pa kosilo kuhat. user posted image  men bi tud pasalo mal zalegnt, al pa mal ven it pa kaj počet, ne da sem z zizo na tamalo vezana. mah, zunaj pa tak lep sonček. upam, da nam uspe vsaj ven it ko se vsi zbudijo pa ko kosilo pojemo. Doma se mi bo kar zrolalo od enoličnosti.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 30.3.2008 14:09:50 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?