|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.3.2008 18:43:27   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mamice, našla sem na RR zanimiv članek, predvsem koristen za tiste, ki imate bolj zahtevne dojenčke.
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978260,1978279#msg-1978279

Res dolg članek, vendar vreden časa, da si ga preberete, ko boste utegnile. Jaz lahko samo ploskam teli teoriji user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem šla prec mojga malčka polubčkat user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa banjico naštimat, da pol sam še vodo natočim in ga malo "potunkam", ko se bova najedla user posted image . Ker sva sama, imam malo več dela... 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.3.2008 19:04:50   
srečka nosečka
meti - tudi meni je članek fuuuul dober, user posted image  za dober pregled pri G in šoping

janey - kako luškan je Jakec user posted image , predvsem tista slika, ko ima dudico v ustih

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.3.2008 20:35:49   
Janey
A vse gledate bb?? Lepo pančite

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.3.2008 20:40:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

A vse gledate bb?? Lepo pančite

janey točno to sem hotla napisat, pa si me prehitela user posted image user posted image user posted image
naša user posted image je že skopana in spančka user posted image se mora danes naspat, k jutri ati pride, pa jo bi itak sam crkljal user posted image user posted image user posted image
mi je danes tok noro dobr kruh ratu, pa da niti ne omenim, da sem se ga zdele pošteno najedla user posted image user posted image pa bi ga kar še mal user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.3.2008 21:11:23   
buči
Jaz pa ne gledam BB-ja! Kje ste? No, smo imeli obiske, pa so šli istočasno kot ati na rekreacijo. Je bila cela panika, Tilen lačen, Aljaž bi se tuširal, potem je polil celo koplanico z vodo, seveda fino padel na ploščicah, Tilen ni hotel jest, ker je bil preveč utrujen. Zdaj Tilen spi v ležalniku, Aljaž v sobi, vmes sem pospravila koplanico, enga prižgala - moj bo znorel, ker sem ga kr v koplanici, se zdaj zrači, pa dala kruh pečt, pa kuhinjo pospravila, pa posodo prat, zdaj vas počekiram , še enga zasmradim , ker je tako ali tako že vseeno, malega preložim in grem v mižule - upam, da vsaj za 2 uri.

Janey, mislim, da imamo isti vrtiljak, Tilen je nor naj! Se Zamoti zudi po 3/4 ure. Je čisto tiho, gor gleda, maha z rokami, gode. Fajn zadeva! Mislim, da bi midve ful funkcionirale skupaj, jaz bi kuhala, pekla, in pospravljala, ti bi me terala s telovadbo, pa mulce popazila, potem bi šle pa v šoping zapravljat, moj bi malo tvojega nalezel kar te tiče očetovstva, ker kot vidim, da oba nežna in se rada cartata z malimi, samo moj ima malo več kilometrine, pa je že navajen, da me mora prenašati, ko mi hormoni podivjajo, pa da ka naredi kar sam od sebe. Veš, to pride po 30. letu. Sta pa ful pogumna, da sta se tako mlada odločila za dojenčka. Svaka vam čast! Jaz sem kar preveč odlašala, pa bi moj imel že ful prej bejbiko. No, jaz sem bila pri Aljažu 28, moj pa 31. Bova pač že siva na maturantskem plesu. Vidva imata še dovolj fore vsaj še za 2, tako da kar pogumna! user posted image  Upam, da ne morim preveč s tem mojim razmišlanjem ... user posted image

Nočka!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.3.2008 21:32:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjka, kakšne kolke je pa imela tvoja ob rojstvu (oznake mislim).

Oznake so bile 1A in 2A user posted image  Zdej je pa 1B in 2A user posted image  Ša berem, da je pri nekaterih podobno, jaz pa sem že mislila da imamo invalida user posted image  Mah ti dohtarji user posted image

Vam moram pojamrat spet! Vročina mi je padla, zize pa še vedno svinjsko bolijo user posted image  Tamala cel dan ni spala (kar ni normalno za njo, saj običajno samo spi in je, maksimalno 3 ure je budna kar tako) in popoldan jo je začel šraufat k pr norcih in sem jo imela od 1h pa do 8 praktično stalno na rokah user posted image  Sumim antibiotik in na koncu sem ji kljub temu, da je pri meni veliko popila (tudi moje mleko po flaši), dala še Aptamil in je še 50 popila user posted image  Pa seveda se je vmes ene 3x usrala user posted image  Zdej pa ne vem, al naj ji dajem Aptamil dokler sem na antibiotikih (cel teden) al naj jo vseeno kaj dojim in reskiram zvijanje po cel dan user posted image  Kaka ideja? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.3.2008 21:39:41   
mlavla
uboga dolenjka...na žalost ti ne znam svetovati..le želim ti,da tale tvoj mastitis čimprej odpraviš...

drugače pa sem bila danes v lekarni in sem dobila testerčke od kremic Mustela..bomo še to probali za našo malo ritko

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.3.2008 21:48:54   
ella79
dolenjka a maš iste antibiotike kot prejšnjič? Kakšna je pa bila takrat situacija? Želim vam mirno noč, da si odpočiješ user posted image

mlavla katero hladilno mazilo pa si zdej uporabljala? Naša rita je vidno boljše user posted image od včeraj zvečer jo mažem z nivejinim hladilnim mazilo, pa 1x sem jo vmes z bepanthenom, bom tako cel vikend, pa da vidimo. Drugač mi pa to mazilo ni preveč všeč, ker se ga zelo težko umije z rite user posted image Bom najprej rito s tem probala v normalno barvo spravt, potem bom pa katero drugo še spobala in če bo odgovarjalo bom pri tistem ustala

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.3.2008 22:07:50   
Janey
Evo pikec je končno zaspal. je bil tako utrujen pa smo se mogli še skopat. Kak utihne in gleda in se smeji. Pol pa komaj pojedel in zdaj se je mučil pol ure, da mu je revčku uspelo zaninat.

buči mi2 bi se najbrž res ful štekale..pri več stvareh. Se mi zdi da mama kar podobno mišljene in da se nama celo podobne stvari dogajajo. Res se moramo spoznat. Sej če bo drug teden lepo potem pidemo mi v lj in obvezno moramo na kavo. Glede čisčenja in vsega tega pa se nebi branla pomoči. Otroke pa obožujem tako da jim mam cel dan...tvoja2 sta pa itak kot sem lahko razbrala prava cukerčka. Ojoj zdaj nama je 250l akvarij začl točit in je kar nekaj vode ven steklo (ene 50 litrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) sem kar stare brisače na tla pometala. Uf...upam da nebo parketa dvignilo. Šit ne...stara 2 od mojga bota že pizdlauser posted image user posted image
buči ne vem kje sem ostala sem preveč pufuser posted image user posted image user posted image zdaj mi je sicer že smešno,ampak ko se bo parket dvigil sma pa našpukala.

Kaj pa ko smo od babice dobili od chiccota enega takega kratkega pajaca, pa eno kratko majco in kratke hlače...TAKO DOBREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babi je bla v trstu..carica pa je kar prinesla. Bo dobla jakca za kakih 10 min doluser posted image user posted image user posted image user posted image hehe

zda grem pa dalje brisat

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.3.2008 22:46:36   
Janey
dolenjka kar doji. Če boš nehala se bo tut ponudba mleka nehala. Te krčke če so zarad antibiotika boste že prživeli. Nič ni lepšega kot cartanje na zizi, verjemi. Jaz sem si tako želela, pa sem imela vsak dan manj mleka. Probaj ji sploh ne dat aptamila. Kar pristavljaj jo...kar naprej. dva dni pa ga nebo več rabla. Glede na mastitis maš veliko mleka. Pa če negre drugač si črpaj pa ji da raje tvoja 50 po flaši. No to so moji nasveti. Jaz sem se 3 tedne ubijala s tem. Potem pa je preprosto nehalo tečtuser posted image zato če maš možnost, kot jo imaš ti, je ne odreči, ker je preveč lepo to...ta pristen stik z mamo in user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in tvojo situacijo. Vem da si močna punca in sposobna si vse to premagat. Mi smo tu zate da se nam potožiš kadarkoli in kadarkoli je kaka pripavljena te malo potolažit. Vem da čisto te ne more, ampak kaka sposbudna beseda dostkrat naredi čudeže. Ti pa si res ena krasna punca in boš že prebrdoila to krizo. Čakaj še kaka 2 tedna da se začne mala smejat in to...ni lepšega. To ti bo dalo energijo in te potegnilo na zadnjo stopnicouser posted image medtem pa smo tukaj me. Lepo pančkite.

sem še tu, ker moj še kar drka po tem akvariju. Pomoje bi rad še eno poplavo naredil. Sej je skor nad posteljo od tastarih spodaj(mogoče se keri ni stuširal bo hitro eno dozo dobil...bom še malo mila med parket vlila..ker je vso vodo že vpil..jutri bo tak bulauser posted image )

buči ja...res sma se hitro odločila, ampak smasi oba ful želela...pa na svojem sma bla (se je žal izjalovilo..celo sranje je blo), jaz mam tak za nedoločen čas službo, moj pa preko študenta lahko lepo zasluži če je priden. Tako da take stvari sma mela porihtane, razumema se tak noro dobro(pač ok...so težave zdaj ble par dni ampak danes naprimer je bilo čudovito), ljubezni je med nama tolko da jo kar okoli talama, sse mi zdi da nama kar v očeh piše...pa tak...že kak sma skupaj prišal in to...vse je taka usoda..da morama to z nečim zapečatit. In sma...jakec je najina sreča. Za vse ostalo pa res škoda da nismo sosedje...mi2 bi čvekale in smradile (jaz sem bla tak srečna ko sem lahko spet prižgala čik), ona2 bi pa kaj vem kaj delala...kajmebrigasamodamamami2miruser posted image user posted image user posted image )

Zdaj pa je baje feritk, ampak pomoje še bo kaj videl. Grema še enga pripalit pol pa pod tuš pa v posteljo. Upam da kake sestavine danes padejo...sma kar pridna zadnje dniuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 28.3.2008 22:47:05 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.3.2008 7:05:05   
buči
Janey, saj ne morem verjet! user posted image  Moj user posted image  ima tudi akvarij, in ko se spravi rihtat stvari, to dela celo popoldne, pa tako je natančen, da je kar joj. Nor je na ribe! Ej, a ni zanimivo, da si res lahko najdeš sorodno dušo, ki jo neizmerno ljubiš in veš, da je to to. Tudi midva se ful štekava, pa imava vsak svoje fore, malo se jih navadiš, malo se prilagodiš drugemu ... To je tako lepo. Super za vaju! user posted image  Midve se pa res morava dobit! Upam le, da prideš kakšen drug dan, kot pa bom imela jaz obiske. So se mi napovedale 3 bivše sodelavke na 2 različna dneva, ki pa še nista "določen", glede na to kako bodo imele čas. Ja, to imem najraje ... Včeraj sem cel dan notri ždela, ko je pa dež nehal, sem pa čakala kolegico, ki je prišla šele po 17 uri. Vmes bi lahko naredila že 1,5, urni sprehod, če bi ženska kaj poklicala. user posted image

Dolenjka, jaz sicer nisem nobenkrat dojila, ampak mislim, da ni fino nehat. Drži se! user posted image

Da vam še povem, da smo super spali. Zvečer je jedel ob 19.30, pal do 1.00, nato se zbudil ob 6.00. Pa še Huggies plenica je zdržala 11 ur, ne da bi bilo kaj vlažno ali pa premočeno! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.3.2008 7:55:19   
tuna
Živjo, punce!

Vsak dan vas berem pa ko hočem ali pa začnem kaj pisat, se oglasi Anja. Tako da upam, da bo zdajle mir, saj vsi moji sončki spijo (moža štejem zraven)
user posted image user posted image user posted image  Te dni sem pa imela doma še Nino, ki je drugač v vrtcu, tako da je bilo veselo; sploh ker je padel dež in nismo mogle preveč ven. No, včeraj smo vseen šle, ker ni tako močno deževalo... je pa nehalo vmes...

Dolenjka, jaz počasi nehujem z mlekom. Pri prvi Nini sem dojila oziroma brizgala eno leto, zdaj mi pa ne rata. Imam tud precej manj mleka kot takrat, ker sem imela probleme z zdravjem med nosečnostjo in tudi ta dva mesca, od kar imam user posted image , smo preživeli virozo in hudo bruhanje..., tako da k sebi prihajam in ne uspem skoraj vsako uro dojit. Sem pa zdaj ugotovila, da če si svoj mlek zbrizgam in ji ga dam, popije velik več kot Aptamila, je pa po uri in pol lačna, Aptamil pa drži 3 ure... Zgleda, da res nimam kvalitetnega mleka, kot mi je že ena zdravnica rekla. Tako da se ne sekiram več (je bilo že pri prvi ogromno izgubljenih živcev) in zbrizgam, da ima za dvakrat, ostalo pa Aptamil.

Bamby, naša Anja je požeruhica. Sedemkrat na dan se hraniva, dvakrat moje mleko. Ga popije 150 ml, pa je čez najkasneje dve uri sestradana. Aptamila pa popije 100-120 ml pa je 3 ure mir. Moje mleko pa res ni tisto, kar je bilo pri Nini. Spimo pa kar še ne in ne user posted image  Štiriurna runda je maksimalno, kar premoremo.
Je pa tvoja Anaja zelo zrasla user posted image , tako da se ne sekiraj, da premalo poje. Če primerjam Nino in Anjo, je to čist kontra glede hrane. Z Nino sva se matrale s hranjenjem, tud po steklenički ni tok popila mojga mleka. Pa je zdaj v vrtcu pol glave večja od vseh ostalih. Na pregledu za 3 leta je rekla pediatrinja, da je velika za 4 leta, tehta pa za 5 - ima 105 cm in 18,2 kg!

Jaz sem ravno včeraj dvignila plenice od Baby Bonusa v DM, pa me zanima, če so ok. Sporočim vsem!

Kar se pa tiče hujšanja; moja kolegica je pojedla cel obrok, potem pa, ko jo je prijel, da bi še jedla, je žvečla čigumije, tako da je imela nekaj v ustih. Je rekla, da je bil ta način zelo uspešen.user posted image Jaz sem imela ravno obratne probleme in sem se že nazaj zredila user posted image

Punce, lep dan in vikend vam želim! Jaz grem danes po dolgem času sama na klepet s kolegicami s faksa. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.3.2008 8:35:24   
mala_pikica
Dobro jutro ženskice!

Mi pa zadnje dni slabo spimo. Mali se proti jutru kar naprej zbuja, predvsem zaradi noska, ki še zmeraj ni najboljši, je pa že bolje. Pa zanima me, da tiste, ki dojite, če vaši tudi kakajo še zmeraj ponoči? Našega sem danes mogla previti ob 1h ponoči, 3.30h, pa še ob 6h zjutraj je bil pokakan. Lana je bila tudi dojena, pa sem jo ponoči previjala le kakšne 3 tedne, Luka pa ima že 2 meseca.

Janey sem pogledala slikice, mali je pravi cartek, je pa malo našemu podoben, predvsem frizurauser posted image user posted image . Pa, če ti je tašča prinesla takšne lepe stvari, si res zasluži Jakca vsaj za 10 minutuser posted image . Za parket pa res upam, da ti ne dvigne, ker je kar občutljiv. Meni se zdi pa fajn, da sta se tako mlada odločila za user posted image , jaz sem kar predolgo odlašala, pa sem tudi imela pogoje, da bi lahko imela kakšno leto prej, mi je sedaj malo žal. Če bi vedela, da je tako luštno jih imeti, bi jih imela sigurno prej. Jaz ful uživam v vlogi mamice, sploh sedaj, ko imam 2, mi je res lepo.

Februarka in dolenjka, jaz pa na vajinem mestu ne bi dodajala. Če spije manj kot 50 ali pa tam nekje 50 to še ne pomeni lakote. Ampak user posted image , povečini pač pijejo ker jim teče. Tudi jaz imam kdaj čisto mehke zize, ko se pogosto doji. To je normalno. Sploh prve tedne so radi nonstop na zizi, pri meni je pri obeh bilo tako, sem včasih lahko pogledala celi film z user posted image  na zizi. Pač menjavaj dojki, saj se mleko dela sproti. Tam nekje pri 6 tednih pa gredo stvari na boljše.
Dolenjka glede antibiotika, pa lahko, da ima Tara res krčeke, vendar bi jaz kljub temu dojila. Upam, da boš čimprej dobro. Jaz nisem imela nikoli mastitisa, pa sem oba krat imela ful naval mleka. So pa mi pri Lani in pa sedaj dali v bolnišnici Syntocinon razpršilo za vnos, sem ga obakrat uporabljala, vedno ko so me bolele zize in je bilo takoj boljše. Bi vidve s Pino tudi lahko rekle za njega!

Meti, meni je to tudi dober članek. Bi rekla, da je vse kar je napisano tako resnično. Čeprav sem ga bolj na hitro prebrala. Pa fajn, da tvoj zlatek Janezek zadnje dni boljše spi. Saj bo, boš videla, tudi on se bo vnesel. Eni pač rabijo malo več časa, sploh tisti user posted image , pri katerih je bil težek porod. Tisti so še bolj razdražljivi in več jokajo. Je bilo tudi z mojo Lano tako. Porod je bil dolg in mučen, Lana pa je že takoj prvo noč, tulila vso noč so mi jo sestre nosile, pa bi človek pričakoval, da bo po takem porodu utrujena in bo spala. Pa je pediatrinja rekla, da so user posted image  po težkem porodu ponavadi zelo razdražljivi in več jokajo, kot pa ostali user posted image .

srečka nosečka, če so kolki vredu se user posted image  ne povija na široko. Pri širokem povijanju so pamperska, zmajček, dve plenička po dolgem, in povijalna plenica. Če so kolki vredu pa je samo ena plenica po dolgem. Se pa povija tako zato, ker so delali študijo in so ugotovili, da se kolki lepše razvijajo. Je pa to preventivno. lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.3.2008 8:43:22   
mala_pikica
Tuna, pa to ne moreš verjeti, da ti zdravnica reče, da nimaš kvalitetnega mleka. Ta je tudi prava dohtarca. Normalno, da so dojeni otroci prej lačni, to pa zato, ker je materino mleko lažje prebavljivo in ga hitreje prebavijo, kot pa umetno mleko.  Mleko čisto vsake mame je poponoma prave kvalitete za njenega user posted image . Razen, če je mati podhranjena dalj časa ali pa resno bolna. lp

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.3.2008 8:48:30   
Janey
Jutro

Jakec leži v košari in bUUUli v vrtiljakuser posted image user posted image user posted image user posted image se kar z rokicami in nogicami z njim pogovarja. Norouser posted image user posted image user posted image mami pa je zelo vesela, da ga je kupila. Danes mi je res jutro polepšal. Se mi je tako na vsa usta smejal ene 15 min, da sem še zda vsaj blažena. Potem pa ga je kolcat zaćelo revčka in sma mogla se vstat in it pit. Zdaj sem ga dala pa pod vrtiljak in sem lahko celo na RRuser posted image user posted image

buči sej ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image moj je tut nor na ribe. Mamo 3 akvarije ne enegauser posted image . Pa sej ok, važno da je srečen. Ne morema it nekaj v kaki šoping center ne da bi šla v kako to trgovino z malimi živalmi in pol bulima v tiste akvarije.
Jaz bom tak kak dan ali dva prej vedela kdaj gremo v lj, pa tak bomo cel dan si vzeli, pa bomo šli še malo po trgovinah pa tak...sej se boma takrat slšali. Če ne pa sem jaz tak primorana še na kak izpit letos it pa se bomo takrat kaj zmenli.

Oooooo kak mamo lepi sonček. Zdaj samo počakama da se ati zbudi pa šuse veeeen. joj...obožujem sončka.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.3.2008 8:50:25   
Janey
mala_pikica ti bi tut lahko dala kakšno slikico v album. Lukca še nismo videliuser posted image user posted image (ampak glede na vaju z možem je zagovtovo pravi lepotecuser posted image user posted image )

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.3.2008 8:50:43   
Februarka08
Dobro jutro.user posted image
Danes ponoči smo imeli samo 1 hranjenje.user posted image Sem ful vesela in upam da bo šlo tako naprej. Zvečer je zaspala ob 21.30 in spala do 3h! Potem smo se sicer 2 uri dojili, se mal repenčili, previli ker je bila čist premočenauser posted image , podirali kupčke in se mal ponosili da je zaspala nazaj, tako da je šla spat spet ob 5h, zdej pa še nina ampak se že po malem oglaša, tako da bo kmal spet lakota.user posted image Ni važno, jaz sem tudi že sita in zadovoljna, pa še lep dan bo, tako da bova zunaj, čeprav imam ful cun za prat in stanovanje mal v red spravit. Bom že...
Mi je pa zvečer mala pojedla samo ene 30 dodatka, prav tako prejšnji večer, tako da zgleda rabi samo eno piko da se do konca naje. Samo upam da ne tehta premalo... ko berem nekatere poste da se ne redijo, vem da bom sama na istem in bom poslušala šolanje o dojenju...user posted image
Grem se hit mal zrihtat, potem pa malo na joško.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.3.2008 8:56:04   
Janey
Februarka nič ne boš poslušala šole o dojejuuser posted image user posted image sej vsaka mama ve kaj je najboljše za njenega otroka in sama vidi kaj mu je dovolj in kaj ne. 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.3.2008 9:07:22   
mary_lou
DOLENJKA ko sem jest mela masstitis so me opozorili da nej bom samo pozorna na kakec od tamavga, da ce bi bil slucajno penast pol takoj k nazaj v P, nisem si pa zapomnila zakaj neki v zvezi z alergijo na antibiotike al neki tazga no. Jest sm mela drugac amoksiklav in ni Tai-ja nc zvijal. Mi je pa takrat nehu zizat ker so ble joske prevec otecene in ni mogu zagrabit tko da smo zdej na flasi in posledicno mam manj mleka tko da smo pol na mojem pol na novalacu.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.3.2008 9:41:54   
mala_pikica
Ja, janey saj bi dala, pa ne znamuser posted image user posted image . Še se sploh nisem zraven spravila, da bi pogledala, kako se to naredi. Glede lepote, je pa tako. Lep je kot mami, pameten pa nima po kom bitiuser posted image user posted image user posted image .
Povej janey, a ti še kaj prideš s tvojim v Novo vas, se mi zdi, da si enkrat napisala, da se tvoj po tistem poligonu naganja z deskouser posted image user posted image . Jaz imam tam mamo, pa sem skoraj vsako nedeljo tam, pa se lahko kdaj dobima. Lahko pa pridem tudi kdaj med tednom.

Moj Luka pa že celo jutro dremucka v ležalniku. Mi je že malo dolg čas po njemuuser posted image . lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.3.2008 9:42:14   
ELMA
sem še tu, ker moj še kar drka po tem akvariju. Pomoje bi rad še eno poplavo naredil. Sej je skor nad posteljo od tastarih spodaj(mogoče se keri ni stuširal bo hitro eno dozo dobil...bom še malo mila med parket vlila..ker je vso vodo že vpil..jutri bo tak bula )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Janey ta je pa dobra ....user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.3.2008 9:43:08 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.3.2008 9:48:46   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

DOLENJKA ko sem jest mela masstitis so me opozorili da nej bom samo pozorna na kakec od tamavga, da ce bi bil slucajno penast pol takoj k nazaj v P, nisem si pa zapomnila zakaj neki v zvezi z alergijo na antibiotike al neki tazga no. Jest sm mela drugac amoksiklav in ni Tai-ja nc zvijal. Mi je pa takrat nehu zizat ker so ble joske prevec otecene in ni mogu zagrabit tko da smo zdej na flasi in posledicno mam manj mleka tko da smo pol na mojem pol na novalacu.
DOLENJKA jaz tudi imam amoksiklav , pa ta malo neč ne zvija .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.3.2008 9:58:37   
larisa
Jutro bejbike,

sončeeeeek je in lahko bomo šli veeen, juhuuuu.
Mi imamo že jutranje krčke in posledično jokamo...user posted image

Ella, poslala sem ti ZS.

Se beremo potem, papa

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.3.2008 10:05:28   
MetiLu
Dan punce, dones sva se z mojim malčkom celo noč crkljala oz. skupaj pančkala user posted image  Zvečer je zaspal šele ob desetih in je bil ob pol enih že auf user posted image  Pol sva pa papcala, pa kupčka podirala, pa neki je sitnaril, pa ga vzamem ven iz spalne vreče in je bil revček čist moker, ja, pamperska nam je spustila v pasu user posted image  user posted image  user posted image  pol sva se šla pa hitro previt in je brez nadaljnjega sitnarjenja ali dojenja zaspal na moji rami user posted image  pol sva pa kar skuap "kampirala" na sedežni, je spal na trebušku na meni od 2 do 6-ih zjutraj user posted image  user posted image  user posted image  jaz sem sicer zlo slabo spala, ker sem se skoz zbujala in ga gledala, kako lepo pančka user posted image user posted image

Dolenjka moja, ne nehaj dojit, tako kot so ti že punce napisale. Dojenje je nekaj posebnega in če boš prekinila za 1 teden, ne vem kako se bosta potem nazaj zalaufale... Tara bo že preživela te krčke, sej je težko gledat ko se tako matrajo, samo imej v mislih, koliko ji daš z dojenjem. Ne samo hrane, tvoje zize so ji sedaj maternica, varno zavetje in ne vzemi ji tega če ni treba. Pa pogumno punca! odpočij se, če boš pa res žalostna, me pa kaj poklič, pa bova kakšno rekle user posted image  user posted image  user posted image

Februarka, če ti poje tako malo dodatka, ti predlagam, da ga čist opustiš in svojo punčico večkrat pristavljaš, sploh zvečer, če ji zmanjka, pa se malo dalj časa dojita. Mojga je tudi zadnjič razmetavalo in je tulil in potem grabil jošk, pa je moj hotu že dodatek narest, pa sem rekla, da ne, in sem ga imela kar naprej na zizah, sploh zvečer in zjutraj, no, pa se je v treh dneh spet vzpostavilo dojenje na 1 zizo. Če pa nima dost, ga pa še zdej dam na obe, ponavadi v presledku pol ure, ker takrat pogrunta, da bi pa še malo papcal user posted image

Punce, meni se je čez noč vnelo grlo in me prov peče in zdele mi pa še neki iz nosa kaplja user posted image  a lahko vzamem lekadol +C, glede na to da dojim???

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.3.2008 10:21:11   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Ja, janey saj bi dala, pa ne znamuser posted image user posted image . Še se sploh nisem zraven spravila, da bi pogledala, kako se to naredi. Glede lepote, je pa tako. Lep je kot mami, pameten pa nima po kom bitiuser posted image user posted image user posted image .
Povej janey, a ti še kaj prideš s tvojim v Novo vas, se mi zdi, da si enkrat napisala, da se tvoj po tistem poligonu naganja z deskouser posted image user posted image . Jaz imam tam mamo, pa sem skoraj vsako nedeljo tam, pa se lahko kdaj dobima. Lahko pa pridem tudi kdaj med tednom.

Moj Luka pa že celo jutro dremucka v ležalniku. Mi je že malo dolg čas po njemuuser posted image . lp

Jaz bom danes najbrž tam okoli šetala, pa najbrž tudi jutri, pa še kak dan, ker so en nov objekt dobili in se bo moj še kar pogosto poganjal tam zdajuser posted image user posted image user posted image ti napišem zs

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?