|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
29.3.2008 13:27:43   
jadrnica
končno glas od mene user posted image

mi je srček prinesel lep top v postlo, keer namreč kr dost ležim, no zdej se me pa ne boste znebile user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka jaz počivivam in se pustim crtati, se en teden imam do testa, temperatura mi zvečer zelo narase, da kar gorim, drgač sem pa cool, no pa prsi imam tako za eno in pol stevilko večje, ampak ne vem al je to od inekcij al od cesa drucgauser posted image user posted image user posted image

SAYURI- ko sem jaz mela zmrznjnče, sem imela tud progesteron vaginalno user posted image za ustavljat, aspirina pa ne

sedaj pa tud aspirina ne jem, ker se mi ne zdi cool, sem ga jedla samo do ET, ker  se mi zdi, da mi preveč razredči kri.......sem pametna.....no bomo vidl. aja, jem pa aglurab zarad PCO

KAJSICA - ti si pa prava sportnica ratala. pisuka, jaz sem se tud zredila v teh postopkih, sploh me pa hlače čez stega že kar vežejo,se pa jaz zredim v moškim ljube dele, tako da se moj srček ne pritožuje user posted image user posted image user posted image user posted image ampak sedaj počivam, da se faj prime, hujšala bom  pa po porodu- uf sem pozitivka

sem samo to stran prebrala, grem sedaj se nazaj, da se za druge RRjevke kaj napišem

KONINA - tebi pa čestitke za user posted image user posted image , sem ze prej prebrala, saj nisem nič pisala, tako da lepo nosečnost in še lepše srčke ti želim, vse pridemo za tabo, da vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.3.2008 13:40:49   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kikaa, kako počutje, danes si že 4. dan po ET, a ne?

O, hvala, hvala...počutje  je v redu, trebuh je malo uplahnel, ni več tako nabit, kot ena žoga... bomo videli...zaenkrat nič posebnega.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.3.2008 13:58:20   
mavrica72
No, pa smo tudi MI nazaj. Zjutraj sva bila z user posted image  še sama, sedaj pa smo že štirje. Upam, da se najina dva user posted image user posted image  ne bosta več ločila od naju.

Je bila pa danes neverjetna gneča. Merlo nama je rekel, da naj prideva že kar ob sedmih, potem pa smo več kot tri ure čakali do transferja. Še dobro, da nama je prej povedal "rezultat", drugače bi dobila že sive lase od živčnega čakanja user posted image .
V glavnem, od štirih celic so se tri oplodile. Glede na to, da sem imela že drugi dan ET, se je ena izredno dobro delila, druga je bila malo slabša, tretja pa že malo zaostaja. Mi je kar povedal, da za tretjo je malo možnosti, da preživi do petega dneva, da bi jo zamrznili. Ampak, upanje obstaja.
Ja, test imam pa 12. aprila (mi je reklel "pred kosilom") user posted image

Yuliah - čestitam za user posted image user posted image . Sedaj bova skupaj trepetali in upali na user posted image .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 853
29.3.2008 14:10:05   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET
Hormonček - punkcija
Mavrica72 - ET

Pomedeljek, 31.03.
Bambi75 - UZ
Andreja07  - ET

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 31.03.
Goldfish - UZ 

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Jadrnica greje    user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje    user posted image user posted image   - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, špikarka)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič, 31.03. nizki štart špike)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 29.3.2008 14:14:12 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 854
29.3.2008 14:11:29   
pika74
Jaz pa v ponedeljek začnem s špikanjem. Tokrat bo 4. IVF (dolgi postopek).

Tok, da se pofočkam user posted image .

lep dan še naprej user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 855
29.3.2008 14:12:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

Punce a mogoče katera ve kakšna je čakalna doba za IVF v Lj.?

snežinka, čakalne dobe so se kar zmanjšale, vsaj meni se tako zdi. Jaz sem bila februarja v postopku z zamrznjenčki, v ponovni postopek grem pa junija. Pe še to se mi zdi, da bi lahko šla že maja, če ne bi imela šele maja posvet pri Drobniču, tako sva se z mojim  user posted image odločila, da greva junija.

Res pa je, da sem isti dan, ko sem dobila datum za posvet, klicala tudi za zaporedno številko za postopek, sicer sem poudarila, da želim iti šele junija.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.3.2008 14:15:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

evo zdaj si pa tudi ti zabeležena, da te bomo lahko spremljali skozi postopek.
veliko sreče v tem 4. postopku.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 857
29.3.2008 15:17:03   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: konina

yuliah, čestitke za user posted image user posted image . Naj bo srečno do konca in na koncu dvojni user posted image user posted image . Sedaj pa polahko pa malo na sonček. Pa razvajat se pusti!

Lp, Nina

Se kar podpišem pod tole.

mavrica72  tudi tebi čestitke za user posted image user posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.3.2008 15:47:25   
sapi
Zvezdica gotovo je nekje s teboj ...
Oh Goldy pa tako sem upala user posted image ...
Mijavček samo, da je vse ok s teboj in tvojima pikicama ... sem se prav ustrašila zate ...
andreja 07 držim pesti za ponedeljek, da pikici ostaneta s teboj ...
sonček33 ja dolgi postopek ker začneš 22 dan ciklusa ... ja važen je rezultat tudi, če malo dlje traja ... tudi jaz sem v dolgem postopku trenutno se špikam s superfactom 1 teden ...
konina no vidiš tudi slabosti so za nekaj dobre user posted image  ...
YULIAH upam, da bo čimprej bolje in da ni kaj hujšega ... no vidiš sedaj pa lepo počivaj in misli na svoji pikici ...
ledenka meni je sestra na GK rekla, da zaradi inejkcij lahko, da M sploh ne bo ali bo zelo šibka ali pa bo zelo močna ... saj veš, da se ne bom ustrašila kaj je sedaj to ...
sabsa zate sem močno držala pesti in upala ... res ne vem kaj naj ti rečem ... bodi pogumna, spočij se potem pa v nov postopek ...
kajsica super za kilogramčke ... le tako naprej ...
zorica, pika74 super za začetek ...
snežinka7 pri meni se je vse skupaj odvijalo kar hitro, ko sva zbarala vso potrebno dokumentacijo je 19.2. potovala na konzilij, pošto prejela 04.03., 21.3. pa sem imela datum pri s. Blanki, kjer sem dvignila superfact in špikice ...

jadrnica si na dobri poti, da zagledaš magični črtici ... držim pesti ...

sapi

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.3.2008 15:51:04   
jadrnica
PIKOVITEK – naša nevestica, sem čist pozabla tvoje prsane pohvalt, meni sta lepa, taka šiki, saj najbrz je vajina  ljubezen vsaj 100 x lepša kot prsta, kaj ne. 
glede tiščanja okol vratu pa lahko povem, da je meni  full fajn bit poročen, sicer ne konkuririam ozone, ki ima ze 10-letne izkušenje   Ozone s temi tvojimi poročnimi šalami pa res sekaš – uroki pa to...jajo, a te tvoj preveč zgačka in rebra šteje al kaj user posted image
PIKOVITEK Glede ginekologinje – h kateri pa hodiš? a je to slučajno šormaz berginčeva, ki dela poleg Reška?Poleg tega me zanima ali ni tako, daa ce ti tudi morulo na 5 dan dajo notir, da je vse ok lahko – saj veš kaj pravi reško, vse je mogoče,
ABRA – kaj berem, pa saj ne morem verjet...sem cist brez besed...jao ti dohtarji
ZVEZDICA- iskrene čestitke za poroko, se pa priporočam za slikice, se pa strinjam s tabo, da je po poroki odnos drugačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mijavček - si nas pa prestrašla, no sam da si cool

ostalim pa lep pozrav sem vas prebrala, sam pišem v postli, pa ni glih my favorite position

cau

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.3.2008 16:05:30   
bambi75
Zorica seveda se te spomnim. Tebi še posebej želim, da ti že v prvo uspe. user posted image

Yuliah naj tvoja dva lepa zarodka postaneta čez nekaj mesecev dve lepi user posted image  user posted image .

Andreja uspešen ET v ponedeljek, da se obe celici oplodita.

Mavrica bravo za tvoja dva user posted image  user posted image  . Ti jima kar povej da morata ostati pri tebi.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.3.2008 16:13:13   
bambi75
Ozone verjetno ti bo potrebno določene stvari ponavljat, ni pa rečeno. No verjetno bo pa samo razgovor kako naprej in nič drugega, ker meni je bilo takrat rečeno, da ne smeva 2 dni user posted image  , ker bodo user posted image  delali spermiogram. Meni bi pa takrat bili vzeli kri, če bi bila od 2-5 dne user posted image .

Pika  user posted image  za začetek postopka.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 862
29.3.2008 16:14:20   
bambi75
Jadrnica meni se pa zdi da si na dobri poti user posted image  do user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.3.2008 16:38:40   
kikaa
Mavrica72 - user posted image  za user posted image user posted image !

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.3.2008 16:54:35   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Ozone verjetno ti bo potrebno določene stvari ponavljat, ni pa rečeno. No verjetno bo pa samo razgovor kako naprej in nič drugega, ker meni je bilo takrat rečeno, da ne smeva 2 dni user posted image  , ker bodo user posted image  delali spermiogram. Meni bi pa takrat bili vzeli kri, če bi bila od 2-5 dne user posted image .

Ja to, da morava imeti dva dni pauze, so mi rekli ja. Če pa res dobim te dni M (danes je šele nekaj malega rjavega izcedka), mi pa bodo res lahko kri vzeli. To bi bilo pa čisto ok. Si morem tabelco s postopki dopolnit, da ne bom kakše neumne povedala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

glede tiščanja okol vratu pa lahko povem, da je meni  full fajn bit poročen, sicer ne konkuririam ozone, ki ima ze 10-letne izkušenje   Ozone s temi tvojimi poročnimi šalami pa res sekaš – uroki pa to...jajo, a te tvoj preveč zgačka in rebra šteje al kaj

user posted image seveda je lepo biti poročen, saj drugače se ne bi mogla tako hecat.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.3.2008 17:20:30   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

Punce a mogoče katera ve kakšna je čakalna doba za IVF v Lj.?

Snežinka - jaz sem imela postopek lani junija, potem oktobra (zamrznjenčki) - bi lahko bilo prej, če ne bi menjavali okenuser posted image , drugi postopek pa že novembra in sedaj sem že user posted image ....

Držim pesti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.3.2008 17:21:45   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Pika - veliko sreče v tem postopku ti želim.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.3.2008 17:46:43   
Goldy
Punce, še ostalim, ki ste se spomnilče name, res hvala lepa.

Pa še tole bi vprašala - ali vas je veliko, ki ste se prestavili, midva namreč razmišljava, da bi šla še na pogovor k Rešu. Saj ne da ne zaupava GK v Lj, samo da bi poskusila še drugje in pomirila tudi svojo vest, da sva pač poskusila vse variante, ki se pač ponujajo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 868
29.3.2008 17:48:11   
pika74
Hvala punce... saj sem že kar malo pozabila, kako je s špikanjem, ker je bil zadnji - tretji IVF lani maja. Ampak najbrž bom hitr not pršla user posted image .

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 869
29.3.2008 19:39:03   
jadrnica
bambi - upam, da tvoje besede postanejo resničnost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.3.2008 19:51:00   
jadrnica
pika - boš vidla, da boš 123 not , igle, pa ampule pa zbadanje, zakon ti rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.3.2008 19:57:59   
Pija76
Čer punce,
no sem morala najprej prebrati 12 strani, uffffffff sem kar dolgo rabila, sploh ne vem koliko sem si zapomnila.

Pika74 in Sonček 33 vse skupaj začnemo s pikanjem na isti dan user posted image , to bo tud dobra kombinacija a ne? Ej kaj če bo toliko celic kot če bi vse naše številke skupaj seštele?

Goldy punca žal mi je, da ti ni uspelo, vidim, da te je močno prizadelo. POgumno naprej punca!

Pa Ozone in Sabsa tudi vama želim, da gresta pozitivno naprej!

Tista, ki je spraševala za zamenjavo klinike, moja kolegica jo je zamenjala, šla je iz LJ k Rešu in so ji takoj ugotovili PCO in predlagali Agrulab. Tako, da pomoje ni slabo menjati.... Jaz zaenkrat še ne bom, naslednjič pa verjetno ja, če bo potrebno

Dajamaja vidim, da sva časovno na enakem....bo kmalu boljše? Pri meni JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Abra kaj je zdaj s tabo? Kakšen je plan? Bova skupaj, ali blizu skupaj?

Pikovit drug teden pade kava, od torka dalje, prideš do mene?

Mismis tebi pa res čestitke za seznam! Kako si drugače?

Sayuri jaz pri pingvinih nisem nič imela!

Mijavček sem se ustrašila za tebe, sem pa sedaj vesela da je vse OK.

Kikaa kako si? Otročka ubogata? user posted image

Lara kje si, kako si? Dej kako spesni tle gor.

Naš je danes naredil inventuro zaloge v kleti, in mi poročal, o wc papirju in mleku nisem imela pojma koliko ga je, da je pa piva pol platoja to sem pa rekla da dobro vem user posted image .

Čestitke vsem novim nosečkam, vidim da vas je res veliko...vsem srečno user posted image !

Trepetalke mirne živčke vam želim, pa da vse na koncu zagledate user posted image user posted image .

Vsem puncam pred punkcijo in ET-ju želim čimveč celic, pa seveda oplojenih!

No se kaj tipkamo!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.3.2008 20:13:00   
kikaa
Pija76 - otročka sta že pridna, to že...ampak danes me spet mal panika, ko me ene parkrat čez dan zvilo v trebuhu kot pred M. Tako kot vedno v postopkih. Tolažim se malo s tem, ko je ena zadnjič napisala, da so ji sestre rekle, da je to krčenje jajčnikov. Skoz potem na to pomislim, pa je bolje...
Kako pa ti? Z fixanjem si že takoj not prišla, a ne?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.3.2008 20:17:17   
Pija76
Kikaa veš da so to nosečniški znakiuser posted image ! Ti samo pozitivno misli, pa kakšne kalamare pojej, pa grozdje. JAz sem danes za kosilo kalamare, je naš komentiral če imam predsezono user posted image user posted image user posted image , ampak so bili odlični.
S pikanjem začnem v ponedeljek, madoniš si bom mogla opomnik na mobi nastavit, da ne pozabim, ker sem res v grozni gužvi zadnje čase user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.3.2008 20:18:40   
Pija76
Punce kje že najdem zadnjo verzijo seznama pred punkcijo in pred ET? Mismis a me imaš kaj rada?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?