Veki_222
|
Hej, šjore Uf, pa je za nami nuhalna Vse je ok, vse normalno, tveganje je baje za moja leta dost nizko, tako da jupii . Pri dr. Šelih je bilo v redu, čeprav se mi zdi, da govori kot bi bila navita, prava "napiflana" dohterca . Moram pa rečt, da so vse, z njo na čelu, zelo prijazne. Mali je na začetku spal, oz. bil na miru, potem ga je pa dr. malo porukala pa se je zbudil in mahal Res fino. Moj dragi je kar gledal, je bil čist zmeden, revež, je rekel, da on nič ne vidi.. aja, dobila sem tri slikice in plačala 60 €. Janja 27, tud jaz sem šla potem v Supernovo in si kupila ene hlače v H&M Da se nismo videle, hehe.. Je bilo pa tako, poskusila sem št. M in so mi bile kot ulite, samo sem vseeno vzela kar L, ki so mi še prevelike, ampak glede na to, da so poletne in glede na moj apetit, je boljše da vzamem malo večje . Je pa res, da se mi trebuh že kar pozna in sem kar vesela za to. Jaz sem Tifol jemala že sigurno 6 mesecev preden sem zanosila, ker sva poskušala kar nekaj časa, in ga jemljem še zdaj, vsak dan. Imam jih še ene par za pojest, zdaj pa sem si nabavila Centramed mami, ki ima še druge vitamine, ki jih rabimo nosečnice. Upam samo, da jih bom lahko "dol pojedla", ker so kar velike. Ok, zdej pa šibam še malo se učit... LP, V.