|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
28.3.2008 14:50:13   
Kasija
Lane31 hvala za povabilo user posted image  na srečanje, a je kar predaleč danes

Skuštrana hvala

majazarja dobra slika z očijem - moj tudi tako pazi na otroka  user posted image

pot oskar je pa fotogeničen. A prideš ti na kako srečanje? Ko smo bile nosečke si ga zorganizirala, zdaj si nam pa pobegnila.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.3.2008 14:51:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Želim si jih... 3 - pravjo da gre v en avto user posted image .

Moj želi ford S-maxauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.3.2008 14:56:55   
drobižek
kinnie - koliko otrok? Kot jih bo bog dal...saj ne, se hecamuser posted image Živa je najina ta prva, sigurno bova imela še kakšnega. Najprej je pa treba poiskati večji domek, pa bo že kar lažje in bolj komot. Saj se radi stiskamo, sam če bi pa blo še malo večje, bi pa bilo super in bližje Lj ali s štajerske strani ali iz gorenjske (še boljše!)

Sem pa zadnjič razmišljala kako bo, če mi bo pri naslednji nosečnosti tako slabo in če bom toliko časa preživela na wc-juuser posted image (bo moral bit moj dragi z mano na bolniški, da bo na Živo pazil)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.3.2008 14:58:50   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

metkica, ne razumem to o prekuhavanju. A misliš ko dete vodo pije? Naša tako ali tako nič ne pijeuser posted image .

To vodo za pripravo mleka sem imela v mislih ali pa instant čaja.

kinnie odgovor na tvoje vprašanjeuser posted image  jaz imam dve punčki. Oba sva se nekako nagibala k temu, da bova imela dva otroka, več ne. Kmalu za tem, ko sem rodila tadrugo je moj prišel z idejo, da bi še imeli kakšnega. Samo sem ga kar postavila na realna tla in se je ohladil user posted image user posted image  Bi nam zneslo prostorsko tudi finančno še za kakšnega ampak ne vem no bo kar dovolj.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.3.2008 15:01:15   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: pot
Ja, Klaudia, čestitke, ostalim se pa ne da.user posted image

Pa saj je čist simpl. user posted image  Pogledaš datum, kdaj je bil album narjen. Vidiš datum 18.2.08. Pol greš pa v napredno iskanje, avtor "pot", najdeš post, ki je bil oddan na ta datum v naši temi in voila user posted image .

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 855
28.3.2008 15:01:19   
metkica1
 Klaudia a nisi zadovoljna s speedijem? Sem videla, da ga prodajaš.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.3.2008 15:02:44   
metkica1

Pa saj je čist simpl. user posted image  Pogledaš datum, kdaj je bil album narjen. Vidiš datum 18.2.08. Pol greš pa v napredno iskanje, avtor "pot", najdeš post, ki je bil oddan na ta datum v naši temi in voila user posted image .

Ti si pa expert za tole. user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.3.2008 15:03:02   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

prekuhavanje: še prekuhavate vodo, tiste ki ne dojite. Jaz sem jo pred nekaj dnevi nehala pa je vse v redu.

Vodo dam smo skozi filter Brita in segrejem na tisto temperaturo, ki jo rabim. Sicer ne za AM, ampak riževe kašice, samo saj je isto AM notr.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.3.2008 15:04:29   
Klaudia

Klaudia a nisi zadovoljna s speedijem? Sem videla, da ga prodajaš.

Saj je fajn voziček, samo 3xl ima zraven še par stvari, ki bi jih rada imela. Sedež se obrne v obe smeri, naslonjalo se da čist v ležeči in pokončni položaj... pa bomo raje zamenjali.

Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
28.3.2008 15:04:34   
Kasija
kinnie imam enega otroka, želim si pa...ne vem...3 ali 4 
klaudia midva imava pa  avto za sedem oseb tako da avto ni ovira user posted image

user posted image ok pa ena genialna iz mojega loga prvič mamice. danes sem si naredila gost mangov sok in ga pijem in mi pade na pamet, da je pa to v bistvu GH. Seveda vzamem žličko in dam poskusit še mojemu sinu. Ta nekaj pomenca z tistim nedoločenim izrazom napol gnusa in jaz se lotim dalje svojega sokca. Potem pa kar naenkrat glasen jok. Seveda sem mislila, da sem mu naštimala krče. Ampak potem sem ugotovila, da mali razgrajač hoče še manga. Sem mu skuhala pol jabolka in pogrela s par žličkami manga in je snedel pol malega lončka. Vsakič, ko sem se malo ustavila, je kar jokal dalje. Si je celo sam potisnil žlico v usta, če nisem bila dovolj hitra in brcal z nogicami od navdušenja. Zgleda, da je pripravljen na GH samo ne je razkuhanih jabolk  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
28.3.2008 15:05:43   
jasna
 Glede na to, da zgleda itak ne bomo dobili vrtca, lahko kar začnemo user posted image

Sem mislila, da ste že začeliuser posted image user posted image

Metkica, če boš mleko porabila takoj, po moje ni potrebno prekuhavati. Če bo pa nekaj časa stalo pa ja. Za čaj bi pa jaz vseeno vodo zavrela. Verjetno ima flaškon kar nekaj časa in ne popije vse takoj.

Spet sem slamnata vdova za 3 dniuser posted image ...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 861
28.3.2008 15:05:43   
*kinnie*

ja simpl ja.....user posted image user posted image jest pa že vsa srečna ko sem 3 fotke dala v albumček.....no tud do gesel še pridem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 862
28.3.2008 15:06:06   
Klaudia

Ti si pa expert za tole. user posted image user posted image

user posted image  se vidi da mam same računalničarje doma okol sebe. Pa ene 5 računalnikov tut user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.3.2008 15:09:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

[Spet sem slamnata vdova za 3 dniuser posted image ...

Včasih so se norca delali iz mene na ta račun....se mi je že na 100 km bralo z obraza,..sem bila vedno takrat prav posebno žalostno-slabe voljeuser posted image

Boš pa z nami malo več poklepetalauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.3.2008 15:13:08   
*kinnie*
Kasija: A pa mango lahko daš pri tej starosti?user posted image user posted image user posted image

Mal se moram hecati.....user posted image user posted image user posted image ...glede na moje razpoloženje je lunca nekje na obzorjuuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.3.2008 15:15:40   
Klaudia
V moj album, mapa 4-6.mesecev, sem dala 3 nove fotke. Iz toplic ko smo se kopal user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 28.3.2008 15:25:51 >

Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.3.2008 15:25:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Si je celo sam potisnil žlico v usta, če nisem bila dovolj hitra in brcal z nogicami od navdušenja. Zgleda, da je pripravljen na GH samo ne je razkuhanih jabolk  user posted image

Bravo Elian! user posted image  On že ve kaj je dobro. user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 867
28.3.2008 15:28:40   
*kinnie*
joj Klaudia, bi tako rada pogledala v album pa ne morem...ne greuser posted image pravi da moram biti prijavljena-pa saj sem, pa sem se odjavla pa prijavla...huhuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.3.2008 15:30:39   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

joj Klaudia, bi tako rada pogledala v album pa ne morem...ne greuser posted image pravi da moram biti prijavljena-pa saj sem, pa sem se odjavla pa prijavla...huhuser posted image

Klaudia ima album v svojem podpisu tam poglej ali pa
user posted image user posted image
http://klaudia.moj-album.com/

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 28.3.2008 15:31:30 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.3.2008 15:46:57   
Pandica
A bi mi katera povedala "navodila" kako direkt tukaj gor nalimam slikice, da vam pokažem kako smo uživale danes na srečanju user posted image   kljub dežju, ki je padal user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.3.2008 15:51:55   
*kinnie*
metkica1 user posted image user posted image user posted image hvala. zdaj je pa šlouser posted image

Klaudia: Liauser posted image user posted image user posted image . Prava lepotička...
Naš je tud v Fredu ful užival.

Naša ta večja je pa Lio v Žana prekrstila....user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.3.2008 16:03:21   
skuštrana
Kasija,moj mož je pa pred par dnevi delal gosti sok s sokovnikom in potem smo jedli tisto ko gre zadaj ven in je A full gledal...Pa smo mu dali za polizat đlico pa ni bilo nekega navdušenjauser posted image Je bilo bolj kiselkastouser posted image Sem pa par dni nazaj razmišljala da bi začela s kako riževo kašico, ampak bom še malo počakala, čez komot ga niuser posted image

Otroci - mi imamo 2. Zaenkrat dovolj...Verjetno bomo nekega dne imeli 3, bi pa jaz imela 4, ampak smo malo prepozno začeliuser posted image Pri 40 bi rada bila še malo frajuser posted image user posted image   Bi pa oba imela še eno pupikouser posted image user posted image

Grem plenico menjat, Arsen ima na sporedu 2 dni ko kakauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.3.2008 16:05:15   
skuštrana
Jasna, jaz sem cela poletja slamnata vdovauser posted image   Oz. poletna vdovauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.3.2008 16:12:14   
skuštrana
Punce, a ste vedela da so v kanadi hojce že prepovedane z zakonomuser posted image user posted image Jaz upam, da to čimprej pride tudi k nam...Ravno par dni sem vidla noter 5 mesečnico, uboga pupa kako je visela notuser posted image user posted image Njeni starši pa meni - joj, kok je rada noter, daj še ti Arsenauser posted image A ve mislite uporabljet hojce?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.3.2008 16:21:00   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Kasija: A pa mango lahko daš pri tej starosti?user posted image user posted image user posted image

Mal se moram hecati.....user posted image user posted image user posted image ...glede na moje razpoloženje je lunca nekje na obzorjuuser posted image

pojma nimam, je bilo bolj spomtano hranjenje.

Sem si uredila album, ste mi dale motivacijo z vašimi pa še elian je danes celo spal.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!