|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
28.3.2008 21:35:45   
*Lana*
čer!
po prebranih komentarjih sodeč ste zlo uživale na srečanju user posted image  a je možno kake slikice videt?
js upam, da se bom lahk udeležila srečanja v Celju, mogoče kdaj tudi v mb, ko bo mal bolš vreme.

mi začnemo s 1.4. z uvajanjem gh, začeli pa bomo s korenčkom, tako so nam svetovali. kak ste skuhale korenček, kolk ste ga prvič dale?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.3.2008 21:42:03   
Alina_alin
Punce, danes sem  se imela suuuuper. Ko sem prvič pogledala na uro je bila 13.45, in me je skor kap, kak je cajt hitro minil.
Lokacija je bila super izbrana, res je bilo mogoče malo tista svetloba moteča, ampak naša Tjaša je bila danes fuuul pridna, tak da sem lahko počvekala z vami. Ji je po moje ful ustrezalo, da je malo lahko kravice pasla, ker njej je to zakon. Dostikrat noče biti v vozeku, ne na rokah, ona bi ležala na trebuhu. Tak, da po eni strani bolje, da je bil dež in smo bile notri in si je lahko privoščila.  Ker ko smo zunaj, je lahko al v vozeku, al na rokah.

sanwebdra:se popolnoma strinjam, da je za nas vozače, ni tako "prijazen" center, ko iščemo parking. Jaz sem že obupala, pa raje pustim avto v Europarku, in se prošetam do centra, in v tem času bi mi naj Tjaša zaajala.
suzanamai-niti najmanj nisem pričakovala, da bodo tvoji ribeži tako umetniški. Ful lepi in praktični. Nisem še sicer sprobala, ampak sploh nisem oklevala, al naj kupim, al ne.
hojica-skokci ipd igrala: jih nismo imeli pri ta prvi, niti jih ne bomo imeli sedaj.
poganjalec:itak ga bomo imeli. Mislim, da bomo kupili še enega. Ker naša ta starejša še sedaj pri 2,5 letih se z avtom (poganjalcem) vozi po stanovanju. Pa zunaj, pa vsepovsod. Bi bila preveč bitka zanj.
Ležalnik, uporabljamo. Ker v stol je še ne bom dala, dokler se samostojno ne vsede sama iz ležečega položaja. Tak sem pri ta prvi. Torej bo GH začela jesti iz ležalnika, kot prvorojenka. Pol pa nosim ležalnik iz ene sobe, v drugo, kam grem jaz kaj postorit, da me gleda. Kot mačka z mladimi. Če pa je ful boljše volje, samo da me vidi. Pa obešam perilo, pa ji razlagam, od koga je, malo pokažem in je bolje, kot pa da me mora sama čakat v sobi,da pridem nazaj.
stajice,nimamo, se igramo na tleh. Imamo pa v dnevni tudi prenoso posteljo za primer, ko jo hočem dat na "varno". Ampak sedaj, ko imamo še doma prvorojenko, dojenčica ni varna pred njo v prenosni postelji, saj si Špela prinese stol zraven in bi ona kar sama zraven splezala (beri: spleza na rob prenosne in potem hop skoči v posteljo).

tyna -dobrodošla.user posted image
kinnie,kako sta cart tvoji dva! Starejša sestrica tako ponosno čuva (kar me spominja na našo). Cartkana!
Lane31,, kaj nam ti hočeš kaj med vrsticami povedati? Beri:si srečka user posted image ? Ali rabiš spodbudo - mi smo za! Sicer pa sanje se veeeelikokrat uresničijo in so odraz podzavesti.

štorkljin ugriz:Tjaša ga ima čisto še med očkama - se vidi ko joka. Je že skoraj čist zbledel. Špela ga je imela fuul. Na obeh vekah ful, zadaj na zatilju vse med lasišče. Po cca pol leta ji je izginil iz vek (sem si tako želela, ker je   res imela konkretno rdeče veke), tudi na zatilju je izginil v glavnem, ker je bilo še boolj rdečo, malo ji je ostalo v lasišču, pa tam se pa ne vidi, ima tak še dolge lase. Tak da mamice, ki skrbite za to, ne se preveč obremenjevat, sčasoma res zeloo izgine.
Mehurčica,, se je Tjaša začela ukvarjat z enako dejavnostjo kot tvoja Eni: poliranje po tleh. user posted image Odkar smo jo prestavili na tla, uživa 100 na uro in se veliko bolj obrača.
Noa, tudi jaz sem rada točna. (Lahko sklepaš že iz datuma kdaj sem imela PDP in kdaj sem rodila: točno na termin) user posted image Je rekel babičar, da je to samo 5% porodnic. user posted image No, po porodu sem še vedno točna, ampak včasih, ko pakiram obe pupi, in to traaaja, in še kak nepredvidljiv pripetljaj (ko smo zrihtani, še kakanje ipd) -in včasih malček zamudim.

Evo, zdaj sem se prebila skozi. Grem pa zdaj fotke kopirat na računalnik, da jih dam gor v album. Tista, ki jih hoče videt, pa mi naj pošlje ZS, da ji pošljem geslo, da ne bo kake zamere, če katera noče, da je album viden.
papa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.3.2008 21:42:15   
lane31
Ma nimam pojma kje so štajerke z slikicami....zgleda da smo preveč slikali in sortirajo
Mama...kje pa si ti....si še na večerji ostala user posted image
Lana......skuhaš do mehkega in gotovo....jaz sem ji dala toliko kot je hotela-itak prvič ne pojejo veliko,pa še tisto je več veni kot notri user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.3.2008 21:42:59   
mehurčica
Ni ena dala enkrat gor slikice od steklenega ribežna iz trgovine tukaj gor? Iščem že 15min pa ne najdem. Zdaj me pa moj že dol naganja ker ima za delat.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.3.2008 21:48:27   
noa1
Otroci: jaz bi dva...imava eno...kdaj bo drugi je ? Najbrž kar kmalu glede na EMŠO.

Lane31: imaš nekaj slikic...nisem vseh pošiljala...nisem pa uspela vaju z Aneto ulovit...me spomni, da vaju drugič slikam

Ostale mi pošljie maile, da vam pošljem slikice. V album pa mi ne gre dat, ker so prevelike, jaz pa jih ne znam pomanjšat.

Mi je bilo pa super danes, pa čas je minil kot bi trenil. Moja pa je spet bila pridna ko angelček,...ampak je sedaj pred spanjem vse not spravla. Se lahko kaj kmalu spet dobimo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.3.2008 21:48:42   
mišk
Štorkljin ugriz: Kako pa zgleda? A pride koža tam kaj bolj hrapava, ali je samo obarvana? Dona ima na stopalcu eno tako rdečo liso, ki pa je malenkost trodimezionalna.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.3.2008 21:49:47   
lane31
AlinnaAlin..........ja meni podzavest pravi da nočem več v službo ene tri leta user posted image user posted image ....če pa mi je tako lepo z user posted image ....to pa si res nisem predstavljala in že zdaj vem da bom preklela letošnji oktober povprek in podolgem....grozno mi je ob misli kaj vse bom zamudila z njo.......boljše da neham ker bom user posted image
A sem samo jaz v takem bedu ko pomislim na ločitev od nje user posted image
Ne nisem nosečka .....čeravno bi kar skozi bila....pogrešam bušija,brcike user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.3.2008 21:50:27   
jasna
Mehurčica, Kasia je dala v album.

Alina, bi prosila za geslouser posted image . A lahko pri slikicah prišepneš kdo je kdo? Sam radovedna, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
28.3.2008 21:52:23   
mama06
Čer!

smo prišli domov šele po šesti in prej ko sva tamalega spravila spat, je bila ura devet. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo slikice so v albumu, za geslo pošlite ZS, da ne bo kaj narobe, če katera ne želi javnega albuma.

Please še enkrat maile od vseh, ki želite slikice.

Če je kje kaj narobe poimenovano brez zamere, saj upam, da sem si prav zapomnila. dveh slikic pa nisem mogla prav poimenovat, ker - oprostita dečviuser posted image noa1 in teka - si nisem točno zapomnila katera je katera in raje nisem katere preimenovalauser posted image user posted image . Povejte in popravim!

Srečanje je bilo super, samo midva sva bila na knap s cajtom - žal.

suzanamai - superca tvoji hand made ribeži

Neposredna povezava do sporočila: 909
28.3.2008 21:54:08   
noa1
Ste me za celo stran prehitele.....

Hojica: ne bomo imeli....mi ni bila simpatična niti takrat, ko še nisem vedela, da ni vredu

Stajica: bo kar prenosna postelja, če bo kdaj potrebno...drugače ne

Alina_alin: prosim za slikice....mail že imaš...jaz pa grem sedaj poslat še moje tebi

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.3.2008 21:56:42   
mama06
Samo še en komentar: A STE ČISTO ZMEŠANE, KOLIKO STE DANES NAKLOFALE????user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj se nisem mogla prej javit. Da sem prebrala 4 strani, ste bile ve že na petiuser posted image user posted image

Hojica - absolutno proti

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.3.2008 22:01:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

AlinnaAlin..........ja meni podzavest pravi da nočem več v službo ene tri leta user posted image user posted image ....če pa mi je tako lepo z user posted image ....to pa si res nisem predstavljala in že zdaj vem da bom preklela letošnji oktober povprek in podolgem....grozno mi je ob misli kaj vse bom zamudila z njo.......boljše da neham ker bom user posted image
A sem samo jaz v takem bedu ko pomislim na ločitev od nje user posted image
Ne nisem nosečka .....čeravno bi kar skozi bila....pogrešam bušija,brcike user posted image

Točno tako je pri meni. Sem občasno prav v stiski. Prej sem mogoče s poklicom verjetno malo nehote zavedlauser posted image . Fizla mi pravjouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.3.2008 22:01:10   
Pandica
Štajerke pošljite mi maile na ZS, da vam pošljem slikice  user posted image

Lane31  tebi pa že pošiljam

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.3.2008 22:01:31   
lane31
Allina.......geslo prosim.....Mama06 ....geslo prosim
Noa1.......lepe slikice so user posted image  Pa saj sva na slikicah user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.3.2008 22:03:15   
lane31
O fajn kinnie....torej če bomo rable motorične odgovore user posted image
Evo ti prvega.......povej mi zakaj bolijo kolki in kaj naj delam da nehajo user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.3.2008 22:06:18   
mišk
Ouuu, Kinnie!: Pa si me mogla spomnit na moja še neopravljena izpita iz fizike in mehanike!!user posted image  Madonca, pa glih najtežja dva sem si pustila za "sladico"! Sklepam, da tebi paličja ne delajo takih problemov kot meni!user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.3.2008 22:07:32   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ouuu, Kinnie!: Pa si me mogla spomnit na moja še neopravljena izpita iz fizike in mehanike!!user posted image  Madonca, pa glih najtežja dva sem si pustila za "sladico"! Sklepam, da tebi paličja ne delajo takih problemov kot meni!user posted image

mislim, da je fizla - fizioterapevt user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.3.2008 22:10:10   
mišk
Ups, Lane31, na to pa tud pomislila nisem!user posted image  No, tudi s fizioterapevti smo imeli skoraj vsi visoki ljudje bližnja srečanja.user posted image  

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.3.2008 22:10:19   
noa1
Lane31: jaaaaaa, samo nisem samo vaju  slikala....veš...sami na sliki

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 919
28.3.2008 22:11:23   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Lane31: jaaaaaa, samo nisem samo vaju  slikala....veš...sami na sliki

Eh....takih je doma polno user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.3.2008 22:12:27   
Pandica
Alina_alin men tut geslo prosim user posted image

Lane si že dobila kaj? Ker imam full slikic...

Zdaj pa jih grem gledat od Mame06, da nem gesla pozabila začas, ko tu kloftam user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.3.2008 22:12:33   
mišk
Mariborsko srečanje: A je možno, da tudi tiste, ki se tega srečanja nismo udeležile, vidimo vaše slikce?user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.3.2008 22:12:51   
*kinnie*

O fajn kinnie....torej če bomo rable motorične odgovore user posted image
Evo ti prvega.......povej mi zakaj bolijo kolki in kaj naj delam da nehajo user posted image

uuuu ti pa si faca, to me sprašuješ zdaj, ko sem fletno v rožcahuser posted image user posted image user posted image
boš mogla kej več povedat , ampak....itak nosečnost je vse zrušla hahahahuser posted image user posted image user posted image
ne res,  moraš bolj natančno povedat. Mene pred nosečnostjo križ ni nikoli bolel, zdaj pa cel user posted image

zdaj pa zares
Odgovor: Priporočam vročo kopel  z dragim, nežno masažo v pravilnem položaju s termičnim učinkom,.....user posted image user posted image  

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 923
28.3.2008 22:16:04   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

mislim, da je fizla - fizioterapevt user posted image

user posted image sem pa mislila da sem zavila v tančico skrivnosti user posted image user posted image user posted image
ampak Mišk ima pa vseeno pravuser posted image , čeprav ....imaš v bistvu ti.
Joj kolk bluzim, bom MORALA PRITI NA SREČANJEuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 924
28.3.2008 22:18:02   
mišk
Kinnie: Ja, tud jst bom mogla prit na srečanje. user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Vozički Implast
Božička09

Kateri od Implastovih vozičkov se vam, po vaših izkušnjah, zdi najbolj primeren za makadam, pesek in neraven teren nasploh?

Clipper 3 (27%)

Bolder 3 (8%)

Bolder 4 (6%)

Bolder SD (11%)

Če bi kupovala ponovno, bi kupila drugo znamko vozička (48%)

Število vseh glasov: 84

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!