Alina_alin
|
Punce, danes sem se imela suuuuper. Ko sem prvič pogledala na uro je bila 13.45, in me je skor kap, kak je cajt hitro minil. Lokacija je bila super izbrana, res je bilo mogoče malo tista svetloba moteča, ampak naša Tjaša je bila danes fuuul pridna, tak da sem lahko počvekala z vami. Ji je po moje ful ustrezalo, da je malo lahko kravice pasla, ker njej je to zakon. Dostikrat noče biti v vozeku, ne na rokah, ona bi ležala na trebuhu. Tak, da po eni strani bolje, da je bil dež in smo bile notri in si je lahko privoščila. Ker ko smo zunaj, je lahko al v vozeku, al na rokah. sanwebdra:se popolnoma strinjam, da je za nas vozače, ni tako "prijazen" center, ko iščemo parking. Jaz sem že obupala, pa raje pustim avto v Europarku, in se prošetam do centra, in v tem času bi mi naj Tjaša zaajala. suzanamai-niti najmanj nisem pričakovala, da bodo tvoji ribeži tako umetniški. Ful lepi in praktični. Nisem še sicer sprobala, ampak sploh nisem oklevala, al naj kupim, al ne. hojica-skokci ipd igrala: jih nismo imeli pri ta prvi, niti jih ne bomo imeli sedaj. poganjalec:itak ga bomo imeli. Mislim, da bomo kupili še enega. Ker naša ta starejša še sedaj pri 2,5 letih se z avtom (poganjalcem) vozi po stanovanju. Pa zunaj, pa vsepovsod. Bi bila preveč bitka zanj. Ležalnik, uporabljamo. Ker v stol je še ne bom dala, dokler se samostojno ne vsede sama iz ležečega položaja. Tak sem pri ta prvi. Torej bo GH začela jesti iz ležalnika, kot prvorojenka. Pol pa nosim ležalnik iz ene sobe, v drugo, kam grem jaz kaj postorit, da me gleda. Kot mačka z mladimi. Če pa je ful boljše volje, samo da me vidi. Pa obešam perilo, pa ji razlagam, od koga je, malo pokažem in je bolje, kot pa da me mora sama čakat v sobi,da pridem nazaj. stajice,nimamo, se igramo na tleh. Imamo pa v dnevni tudi prenoso posteljo za primer, ko jo hočem dat na "varno". Ampak sedaj, ko imamo še doma prvorojenko, dojenčica ni varna pred njo v prenosni postelji, saj si Špela prinese stol zraven in bi ona kar sama zraven splezala (beri: spleza na rob prenosne in potem hop skoči v posteljo). tyna -dobrodošla. kinnie,kako sta cart tvoji dva! Starejša sestrica tako ponosno čuva (kar me spominja na našo). Cartkana! Lane31,, kaj nam ti hočeš kaj med vrsticami povedati? Beri:si srečka ? Ali rabiš spodbudo - mi smo za! Sicer pa sanje se veeeelikokrat uresničijo in so odraz podzavesti. štorkljin ugriz:Tjaša ga ima čisto še med očkama - se vidi ko joka. Je že skoraj čist zbledel. Špela ga je imela fuul. Na obeh vekah ful, zadaj na zatilju vse med lasišče. Po cca pol leta ji je izginil iz vek (sem si tako želela, ker je res imela konkretno rdeče veke), tudi na zatilju je izginil v glavnem, ker je bilo še boolj rdečo, malo ji je ostalo v lasišču, pa tam se pa ne vidi, ima tak še dolge lase. Tak da mamice, ki skrbite za to, ne se preveč obremenjevat, sčasoma res zeloo izgine. Mehurčica,, se je Tjaša začela ukvarjat z enako dejavnostjo kot tvoja Eni: poliranje po tleh. Odkar smo jo prestavili na tla, uživa 100 na uro in se veliko bolj obrača. Noa, tudi jaz sem rada točna. (Lahko sklepaš že iz datuma kdaj sem imela PDP in kdaj sem rodila: točno na termin) Je rekel babičar, da je to samo 5% porodnic. No, po porodu sem še vedno točna, ampak včasih, ko pakiram obe pupi, in to traaaja, in še kak nepredvidljiv pripetljaj (ko smo zrihtani, še kakanje ipd) -in včasih malček zamudim. Evo, zdaj sem se prebila skozi. Grem pa zdaj fotke kopirat na računalnik, da jih dam gor v album. Tista, ki jih hoče videt, pa mi naj pošlje ZS, da ji pošljem geslo, da ne bo kake zamere, če katera noče, da je album viden. papa
|