|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
28.3.2008 8:19:39   
spelka12
bambi75 danes si na vrsti za naše pestke. Dobro opravi.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 751
28.3.2008 8:30:47   
mismis
Bambi75 veliko sreče na UZ, da bi bilo videti ogromno foliklov user posted image

Ozone, veliko sreče danes in da bi na testu zagledala en velik user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.3.2008 10:13:27   
hormoncek
mavrica - hvala. Si me le malo potolažila. Upam, da si danes kaj boljše.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.3.2008 10:18:38   
pikovit
Ozone držim pesti.Javi.

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.3.2008 10:25:59   
YULIAH
Ozone, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,navijamo....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 755
28.3.2008 10:39:23   
Mijavček
Punce, jaz sem čist iz sebe. Prejle sem vidla na wc da mam mal rjavkast izcdek user posted image user posted image user posted image .  Saj je res svetlo rjav, ampak mene je tok strah. Sem 8t4d... Nočem zgubit mojih dveh pikic !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj nardim? Saj vem, da se zgodijo te izcedki,..., a naj grem na urgenco? Čist sem iz sebe, samo jokam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 756
28.3.2008 10:42:49   
hormoncek
Mijavcek - najprej vdihni globoko in se pomiri. Obriši solze in se nasmehni. To absolutno ne pomeni nič. Če pa te je tako strah pokliči svojega ginekologa ali pojdi na urgenco. Jaz sem prepričana, da je vse v redu.

Pa hitro piši, ker si me dodobra prestrašila.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 757
28.3.2008 10:45:26   
mismis
Mijavček

mogoče ti je pa kakšna žilica počila, ko si bila na veliki potrebi??

Da pa boš 100% pokliči svojega ginekologa in se dogovori za pregled. Zihr je pa zihr, tako boš vsaj mirna

Držim pesti, da bo s tvojima pikica vse v redu user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 758
28.3.2008 10:51:57   
konina
mijavček,prepričana sem, da je vse v redu. Upam, da si se pomirila. Pa le pokliči G, da boš prepričana.

Ozone, navijam, navijam. Verjetno že proslavljaš, ker si zagledala user posted image .
Bambi, tudi zate držim pesti in navijam.

Mene se je pa lotil prehlad in malo me grlo heca. Sem vsa švoh. Upam, da se ne razvije v kaj bolj neprijetnega. Sedaj pa res ne bi rada zbolela.

Lp,Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.3.2008 10:57:35   
Abra
Včeraj sem napisala cel roman, pa me je ven vrglo user posted image ponavljat se mi pa res ni dalo, zdaj pa tudi ne user posted image
Žirafca in Iannia za vaju en velik objem

Mijavček, če je svetlo rjav izcedek ziher ni panike. Najbrž še jemlješ progesteron in je zato izcedek. Včasih kaka mala žilica poči in se ta izcedek rahlo obarva. Pokliči svojo G, da boš mirna, na urgenci te bojo najprej vprašali, če si že bla pri svoji G, ker je danes delovni dan. Kot je hormonček napisala, globoko vdihni in se pomiri. MIsli pozitivno na svoja otročka in vse bo ok! Če bo prišlo do krvavitve, pa kar takoj do G. Pošiljam ti en velik objem in držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
28.3.2008 11:04:01   
ledenka
jutro, punce user posted image  a je normalno, da sem po teh hormonih takooooo zaspana? samo gledam, kako bi se zleknila na pisalno mizo user posted image  kave pa ne morem, mi smrdi. črna čaja pa sem že dva spila, naslednjega bom šele po kosilu. pa na trenutke mi šumi v ušesih, kot začetek vrtoglavice - moj pritisk je zgleda v kleti...

špikanje gre, zjutraj je moj stisnil brizgo z menopurjem, ker pri meni to traaaja user posted image  sam danes sem imela malce packarije, nekako je v brizgi preveč zraka, ko spuščam tekočino iz ene stekleničke v drugi user posted image  se bom že navadila naredit tako, da bo ok user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.3.2008 11:10:09   
hormoncek
Draga ledenka,

če imaš nizek pritisk ti odsvetujem pitje črnega čaja. Ta je namreč poln teina, ki je ekvivalent kofeina v kavi in je zato odvajalo. Posledično zaradi tega imaš le nižji pritisk.

Poskusi z vodo. Grem staviti, da ti bo takoj boljše.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
28.3.2008 11:19:34   
ledenka
hormoncek, voda žal ne pomaga user posted image  kar se čaja tiče, spijem 3 na dan, več ne, kavo pa sem čisto črtala. če se bom slabo počutila, bom šla domov... in spat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 763
28.3.2008 11:21:11   
hormoncek
Tudi ta je dobra ideja.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.3.2008 11:29:41   
kikaa
Ozone - veliko sreče pri testu, da bi pokazal + !!! Poročaj...

Neposredna povezava do sporočila: 765
28.3.2008 11:45:43   
mavrica72
Mijavček - držim pesti, da je to samo kakšen izcedek in ni nič resnega. Naj pikici ostaneta pri tebi  user posted image

Ozone - upam, da že proslavljaš ker si zagledala dve črtici

Hormoncek - ja, danes je počutje že boljše. Sicer še čutim malo bolečine spodaj, ampak ni sile. Čudi pa me, ker imam še vedno rjav oz. roza izcedek. Včeraj sem po punkciji rahlo krvavela, proti večeru pa se je že čisto umirilo.
Sem pa zvečer si dala prometrium noter in zjutraj vidim, da kar je ven steklo je bilo roza barve, pa tudi danes dopoldan imam še vedno izcedek. Upam, da ni to nič narobe.

Imam pa eno vprašanje, če mi lahko katera pove. Od punkcije naprej moram 2x na dan jemati prometrium, kaj pa na dan ET? A ga vzamem že zjutraj ali potem ko ti že vstavijo zarodek? Mogoče je malo čudno vprašanje, ampak raje vprašam user posted image

Goldy - kako pa kaj tvoje počutje? Vedno bolj si blizu dneva ko boš zagledala user posted image . V prejšnjem postopku mislim da sva imeli celo test na isti dan. Želim ti veliko sreče user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.3.2008 11:56:03   
mismis
Mavrica72 mogoče so te malo ranili na punkciji, pa imaš ato krvav izcedek. Ko se ta pomeša s prometriumom, postane rozaste barve.

Kar se tiče vstavljanja prometriuma na dan ET, jaz sem bila sicer na GK LJ, ampak jaz sem si utragestan vstavila šele po prenosu zarodkov, torej po ET-ju.

Če se motim naj me katera popravi.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 767
28.3.2008 12:01:55   
ledenka
glede prometriuma, tiste, ki ste pri Rešu, kdaj ga dobite? a da recept in se to dobi pri nas ali je treba it v Italijo ponj?

joooooj, kolk mam vprašanj user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 768
28.3.2008 12:20:50   
Abra
Mavrica, jaz sem tudi malo krvavela, do ET bo že vse uredu. Prometrium si pa kar vstavi po urniku. Jaz sem Reša vprašala in je rekel, da on že očisti tisto, kar ostane. Važno, da dobimo dozo user posted image in to ob pravem času. Torej, če ga jemlješ 2x na dan, ga jemlji na 12 ur, če 3x, na 8 ur!

Ledenka, prometriuma se pri nas ne dobi, zato nas REš po punkciji pošilja v Italijo. Ena škatlica je 5.30 eur, ponavadi ti reče, da jih kupi 6 (200mg). To je naravni progesteron, pri nas se dobi samo sintetičnega. Lahko ga greš že prej kupit v lekarno na Fernetiče, takoj desno za mejnim prehodom.

Konina, jaz sem tudi ful prehlajena, danes kar ležim in se s čajem nalivam. Očitno je tak čas. Važno, da nimaš vročine, veliko C vitamina pa bo šlo mimo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
28.3.2008 12:28:31   
Goldy
mavrica72 - postajam nestrpna, danes je 12 dan, vse ok, razen, da me prsi manj bolijo. Upam, da to ni kak drug znak?user posted image  Mi je pa včeraj vsa hrana smrdela. Bljak. Upamo na najboljše!

Zdržat je treba, ni kaj. Bodo user posted image , bodo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 770
28.3.2008 12:41:48   
ledenka
Abra, hvala user posted image  a potem rabim tudi za tam kak recept ali ne? bom videla, kako se bo odvijalo...  mogoče bi res šla prej to kupit, vsaj malo dozo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
28.3.2008 12:45:56   
Goldy
Dobila izcedek, tako da bom sicer naredila test vseeno, pa vam javim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
28.3.2008 12:48:52   
spelka12
ajsika nič ne rabiš recepta, ti kar šibaj v Italijo. Moj je bil ravno včeraj, škoda da nisi povedala, bi jih še za tebe prinesel. Sam pol bi pa mogle na kavo it user posted image .
mijavček javi se takoj, ko kaj izveš. Res si me prestrašila. Upam, da je vse o.k. z vami 3mi.
ozone user posted image  a bomo še dolgo čakale?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
28.3.2008 13:08:52   
Abra
Ledenka, vidim, da ti je že Špelka odgovorila user posted image je fajn prej poklicat in rezervirat, ker se lahko zgodi, da jim ga zmanjka. Enkrat ga je šel moj dragi iskat in mu ga ni hotla dat, ker ga skoraj ni imela več in nisva rezervirala, sem bla pa že čisto brez in to nosečka, pa se ga je pol usmilila in dala eno škatlo, čez par dni pa še ostalo user posted image Ti si kar kupi 6 škatel, to je za dobrih 6 tednov, ga je pa potrebno jemat do 12. tedna. Zdaj nimam tel. pri roki, ti bom kasneje napisala.

Špelka, sem ti že zadnjič napisala, da se ne nacejaj z ananasom user posted image poglej prvo stran!!user posted image

Goldy, držim pesti!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 774
28.3.2008 13:11:43   
Ozone
Ne, ne ne boste več dolgo čakale. Še vedno nima M, ampak bhcg je pa tudi negativen. 1,06 je pokazalo. Sem pa šele okrog 11 dobila izvide, potem sva z mojim šla na kosilo in sedaj sem v službi, da sčekiram mejle. Torej drugič več sreče.

Sicer pa grem že v četrtek 3.4. v Marobor k Reljiču na razgovor, 6.5. v Medgen v Postojno, vmes pa mogoče še en postopek pri Rešu, če ne bo ravno dopusta imel.

Iannia user posted image user posted image user posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?