|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
27.3.2008 15:03:15   
hormoncek
Draga Darja,

ne bomo menda dovolili, da nam take stavri pridejo do živega. Posebej pa ne s takšnimi neumosti, kot so "rojena pod nesrečno zvezdo". Vsak od nas ima kakšno oviro, drugače se ne bi pogovarjali na tem forumu.

Glavo gor. Nasmehni se in pogumno naprej. Svetovala pa ti definitvno še kakšen posvet. Pojdi k Rešu. Mogoče ni najbolj prijazen je pa strašno učinkovit. Ti bo že svetoval kako v prihodnje.

Mislim nate.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
27.3.2008 15:08:04   
Tia-na
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

Ojla punce,

da se na hitro malo javim. Joj v službi sem že, danes sem začela delat, prav grozno je it po treh tednih v službo.user posted image
Včeraj sem bila kljub user posted image na krvnem test, da sem vsaj do dohtarja prišla. In bil je ,.....eh ne bom ga imenovala, no v glavnem ful sem bla user posted image user posted image tak sem jokala včeri, kot dež.
Ma so me zastrašli s temi policističnimi jajčniki, da je blo za znoret. V glavnem rekli so da je zelo zelo ampak res zelo slabo, da sem v treh IVF pridelala samo 2 zarodka, da to ni nič in da ne vejo kaj nardit. Kao da zdravila ni, ne upajo dat večjih ampul zaradi hiperstimulacije, aja pa še rekli so da sem pač rojena pod nesrečno zvezdom ker imam PCO in imam preveč moških hormonov user posted image user posted image user posted image , madona jaz sem bla čist aut. In da sem pač na čakalni listi,..in sem šla s povešenim nosom. Groza no. V MB so me en mal razočarali. Čeprav so zlo prijazni,..ampak tole včeri,...madona saj nisem jaz kriva da imam PCO, no da imam zelo slabo kvaliteto jajčec.
Joj momr it delat,....mal sem se vam sam potožla user posted image

čao bav
Darja

PCO ... slabi zarodki
visok FSH ... slabi zarodki
starost ... slabi zarodki
slabi plavaci in ICSI ... slabi zarodki

Če ne bi imele teh težav, se ne bi tukaj pogovarjale in se zdravile. Nobena od nas ni kriva, imamo pač to smolo, da imamo kakšno pomanjklivost in to spokušamo odpraviti oz preskočiti z IVF. In zato se zdravimo in POSKUŠAMO dalje!!!

O teh dietah za PCO sem pa tudi jaz brala, da resnično delajo čudeže. Poskusiti ni greh pa še očitati si ne boš mogla, da nisi sama vsega naredila za uspeh. Srečno naprej.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
27.3.2008 15:13:01   
hormoncek
Tia-na kako si?

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.3.2008 15:16:05   
Tia-na
V redu :)
Za zdaj me še nič ne daje in niti ne razmišljam +/- . Se znam kaar fejst zamotiti z drugimi stvarmi in mi že skor časa zmanjkuje za neplodnost. user posted image

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.3.2008 15:20:52   
Zvezdica
Ojlaa punce.

HVALA, HVALA in še enkrat HVALA za tako lepe želje in tako lepo čestitko. MIš miš, ti res nič ne pozabišuser posted image .
Zdaj sem gospa. Bilo je lepo, snežilo kot pes, imela sem mokre noge, ampak vseeno je bilo pravljično. Mi2 z mojim sva že celo večnost skupaj in se imava res lepo, po poroki je pa odnos dobil še neko kronco, sploh ne znam povedat. Skratka - tako skromno poroko sem si vedno želela in sem jo dobila.
Najbolj hecen je bil tamal, ker je vriskal, da je mamin možuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa naj vam povem, da sem med DA dobila user posted image . Noro. Še dobro, da sem bila pripravljena. In ker bi morala začet z inekcijami, je Reško že na pregledu rekel, da naj pridem naslednji ciklus, da če slučajno pride na poročni dan. Packa nemarnauser posted image je pa zbrala termin.

Abra, tebi sem pisala že na ZS, vsem ostalim pa user posted image kar tako. Grem vas brat za nazaj, ste napisale tok, da rabim še eno urouser posted image

Fotke bodo, ko fotograf pripravi in izbere. Bom povedala, če vas bo zanimalo.

LP Gospauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 705
27.3.2008 15:26:38   
hormoncek
Gospa Zvezdica, komaj čakamo, da vidimo fotografije. user posted image

Reško pa bo že počakal.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
27.3.2008 16:26:11   
pikovit
O Zvezdica,pardon gospa Zvezdica čestitkeuser posted image user posted image user posted image Pravijo.da če dežuje,da je to dobro.Pri tebi je pač snežilo,kar je še boljšeuser posted image user posted image user posted image .Ja packa si upa prit prav na poročni dan.Da je ni sramuser posted image Vidiš ta mesec ti čestitamo za poroko naslednji pa za user posted image .
Ko bodo slike sem prva v vrsti-sem se prva javilauser posted image

Še  enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
27.3.2008 16:27:30   
pikovit
O Hormonček se je pred mano postvila v vrsto za slike.Bom pa drugauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
27.3.2008 16:31:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

Ojla punce,

da se na hitro malo javim. Joj v službi sem že, danes sem začela delat, prav grozno je it po treh tednih v službo.user posted image
Včeraj sem bila kljub user posted image na krvnem test, da sem vsaj do dohtarja prišla. In bil je ,.....eh ne bom ga imenovala, no v glavnem ful sem bla user posted image user posted image tak sem jokala včeri, kot dež.
Ma so me zastrašli s temi policističnimi jajčniki, da je blo za znoret. V glavnem rekli so da je zelo zelo ampak res zelo slabo, da sem v treh IVF pridelala samo 2 zarodka, da to ni nič in da ne vejo kaj nardit. Kao da zdravila ni, ne upajo dat večjih ampul zaradi hiperstimulacije, aja pa še rekli so da sem pač rojena pod nesrečno zvezdom ker imam PCO in imam preveč moških hormonov user posted image user posted image user posted image , madona jaz sem bla čist aut. In da sem pač na čakalni listi,..in sem šla s povešenim nosom. Groza no. V MB so me en mal razočarali. Čeprav so zlo prijazni,..ampak tole včeri,...madona saj nisem jaz kriva da imam PCO, no da imam zelo slabo kvaliteto jajčec.
Joj momr it delat,....mal sem se vam sam potožla user posted image

čao bav
Darja

PCO ... slabi zarodki
visok FSH ... slabi zarodki
starost ... slabi zarodki
slabi plavaci in ICSI ... slabi zarodki

Če ne bi imele teh težav, se ne bi tukaj pogovarjale in se zdravile. Nobena od nas ni kriva, imamo pač to smolo, da imamo kakšno pomanjklivost in to spokušamo odpraviti oz preskočiti z IVF. In zato se zdravimo in POSKUŠAMO dalje!!!

O teh dietah za PCO sem pa tudi jaz brala, da resnično delajo čudeže. Poskusiti ni greh pa še očitati si ne boš mogla, da nisi sama vsega naredila za uspeh. Srečno naprej.

Tako je,kot je rekla Tia-na.Res pa je tudi,da se ne obstajajo nobene konkretna zdravila za PCO.A si probala z dieto in Aglurabom?Darja ti bom probala najt dieto za PCo in ti jo pošljem.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 709
27.3.2008 16:32:34   
Goldy
mavrica72 - kako je bilo na punkciji?

Gospa Zvezdica - čestitke,user posted image user posted image user posted image , no pol bom pa jaz tretja v vrsti za slike.

iannia, ozone - kdaj pade test, bo user posted image user posted image  bo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 710
27.3.2008 16:38:17   
mavrica72
Najprej hvala vsem, ki ste držale danes pesti.
Sedajle se vam samo na hitro javljam, ker komaj sedim za računalnikom. Bolečine od današnje punkcije se mi samo še stopnjujejo. Takoj po punkciji sem mislila, da sploh ne bo problemov, zdaj se pa komaj še premikam.

V glavnem, punkcija je za menoj. Dobili smo 4 jajčne celice (ni ravno veliko, ampak jaz sem zadovoljna že z eno pravo), plavalčkov se bo pa menda tudi nekaj malega našlo (je rekel, da se bodo že potrudili in jih našli). Upam, da bomo uspeli priti do kakšnega zarodka

Me je pa malo presenetilo, ker imam ET že v soboto, to je drugi dan. Slišala sem že, da v Lj je bilo nekaj takih primerov, ampak za Postojno pa ne vem, da bi katera imela že tako hitro transfer. A mi zna katera povedati, zakaj tako hitro?? To mi je zelo čudno

Grem zdaj spet nazaj v ležeči poležaj, zvečer pa se vam kaj pridružim (če bom seveda sposobna) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 711
27.3.2008 16:43:18   
pikovit
Ja, ja Mavrica naš Reško tole tako prakticira.Ni nič narove.Če imaš manj celic,ti prej naredi ET.Prej vrne zarodke nazaj v naravno okolje.Pa še čestitke za 4 celiceuser posted image .Zdej pa počivat pa še kakšen nalgesin si vzami.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 712
27.3.2008 16:46:20   
Zvezdica
Pikovitek in hormonček, jast tud komaj čakam slike.
Ti se kaj pripravljaš? Sta izbrala prstane?

Pri nas je bilo tako na hitro, da je bilo super. Ker skoraj ni bilo panike:) Razen zadnji dan.

Aja, Pikovit, katero g imaš, da ti take stresa?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 713
27.3.2008 16:48:53   
Zvezdica
mavric, tako hitro ET? Reško verjetno že ve zakaj user posted image
Ti sam počivaj, da boš v soboto imela trebušček pripravljen za user posted image .

Držim pesti.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
27.3.2008 17:29:22   
Darja*
HVALA vam punce za lepe besede,.....in vašo pomoč vsem skupaj in vsaki posebej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zlate ste, da ste take kot ste in samo ve lahko razumete te stvari.

Zdaj bom resnično poiskušala z dieto,...no sej če bi imela mal manjši lampek bi tud še zgledala boljše user posted image user posted image .

Ah ne saj jaz ne obupam tako hitro, ne ne,...bom zmogla, vem da bom,....z vami in z mojim partnerjem, ki mi ob teh stvareh res stoji ob strani.
No pa še 24.4. me bo Reško en mal skregal,..pa se še me bo bolj prijelo user posted image

Res še enkrat HVALA.

Darja

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
27.3.2008 17:51:17   
hormoncek
Joj mavrica. Upam, da si boljše. Štiri celice user posted image . V soboto pa veselo po otroke.

Jaz pa v soboto imam punkcijo. A te je zelo bolelo? Imaš kakšen nasvet zame?

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 716
27.3.2008 17:53:24   
iannia
Javljam, da je prišla user posted image . Me je spet našla. Pa tako dobro je kazalo. Evo, jutri bi morala na GK, pa spet ne bom prišla do tja. Upam naprej, enkrat mora ratat. Kaj č2mo?! user posted image  Ko bi vsaj vedela kdaj bo usojeno meni.
Če pomislim, da bom šele septembra spet začela s postopkom...kje je še to in kaj če spet ne rata...in spet nov rojstni dan in eno leto več...ehuser posted image  Pa je tudi meni pošel optimizem...sej verjetno ne za dolgo, ampak grenkoba je pa nekje globoko vseeno zasidrana...pa sej verjetno veste kako je to.

Grem malo jokcatuser posted image

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
27.3.2008 17:59:23   
kikaa
iannia - ja, večina nas ve kako je to razen tistih srečnic, ki jim v prvo rata... tako, da malo odžaluj, potem pa z optimizmom v nove boje. Veliko sreče ti želim vnaprej! Sej bo...enkrat bo... user posted image  samo verjet in upat je treba!

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 718
27.3.2008 18:01:13   
hormoncek
iannia user posted image user posted image user posted image . Res mi je žal. Tudi dobro vem, da ni besed, ki bi te sedaj potolažile. Vendar, če ti kaj pomeni, mislim nate.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 719
27.3.2008 18:01:34   
Darja*
Draga Iannia,

ne noo, ne obupat, vem da je to ful hudo, da  boli. Le user posted image user posted image user posted image  pomaga veš, jaz sem včeri jokala ko dež,...danes mi je bolje. Ne smemo obupat.

VSAKEMU ČLOVEKU JE USOJENO,
 DA BO NAŠEL ZAKLAD.
 A LE TISTI, KI POSLUŠA SVOJE SRCE
 BO ZAKLAD TUDI NAŠEL.

Tudi nam bo uspelo,..enkrat bo prišel naš zaklad user posted image

Darja

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 720
27.3.2008 18:02:57   
Goldy
joj, iannia user posted image user posted image user posted image mislim na te!

Neposredna povezava do sporočila: 721
27.3.2008 18:04:41   
gold fish
ZVEZDICA - čes titke še od mene...

Za slikice pa sem tudi jaz (tretja) v vrsti....  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
27.3.2008 18:08:53   
gold fish
iannia - user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 723
27.3.2008 18:10:59   
sonček33
Bejbe, jutri grem po municijo, enkrat okol10. aprila pa se začne špikanje. Se že veselim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 724
27.3.2008 18:14:07   
konina
user posted image   iannia, žal mi je, da ni uspelo. Ti se kar zjokaj, potem pa le najdi svoj optimizem in pogumno naprej. Jesen bo en dva tri tukaj, in tokrat boš zmagala.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!