|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
27.3.2008 18:14:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

VSAKEMU ČLOVEKU JE USOJENO,
 DA BO NAŠEL ZAKLAD.
 A LE TISTI, KI POSLUŠA SVOJE SRCE
 BO ZAKLAD TUDI NAŠEL.

Tudi nam bo uspelo,..enkrat bo prišel naš zaklad user posted image

Darja

user posted image user posted image    Drži se in poslušaj user posted image .....

Lp,

user posted image

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.3.2008 18:14:27   
YULIAH
iannia, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.3.2008 18:14:52   
konina
Gospa Zvezda, čestitke še z moje strani. Pa za slike se tudi pofočkam.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.3.2008 18:41:08   
sonček33
Joj, eno vpr. Tiste, ki ste na GK. Kdaj  je ponavadi ura za sestro blanko, ko se greš zment pa po inekcije? ob 8. 30????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.3.2008 18:41:39   
dajamaja
Da vas mal pozdravim.... Ful gužva, v službi, doma, sam letam okol in študiram kaj sem še pozabla narest. Berem vas vsake toliko tko, da sem mal pri stvari, napišem pa že težje. Sicer pa ni kej pisat, če nisi na fronti. Imam pa zeleno luč od mojega G, da je vse ok in lahko grem v postopek. 

Žal mi je za dekleta, katerim ni uspelo, Darja, Ianna, Žirafca. Darja itak, da mamo tukaj vse probleme z zanositvijo, torej vsaj v nesreči nisi sama user posted image . Dej poskusi s prehrambeno dieto in mal rekreacije, se ti bo gotovo poznalo na rezultatu. 

Pridn se fajtite in držte fronto do takrat, ko pridemo me iz rezerve. Abra, bo kmal rezultat? Pija, berem, da maš že špike user posted image user posted image . Pikovit, Mišmiš, ste pridno javljate. Daisy dej si kišto zrihtaj. Lara, javi se kdaj naprej!? Šibam dalje na teren .... veliko sreče punce!!!!    

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.3.2008 18:48:34   
YULIAH
Imam eno vprašanje, Je imela katera po punkciji drugi dan neke čudne delce na hlačkah???Ko grem lulat imam tudi na papirju (kot neka mala žilica)user posted image ???Ne vem če je to normalno?Imam pa še vedno bolečine v spodnjem delu trebuha, sploh ko grem lulat.
Prosim za odgovore....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.3.2008 19:15:10   
Grethy
Ojla user posted image user posted image user posted image tole je za vas drage moje ;Darja,iannia, žirafca in še kakšna , ki ni imela moči javit ...

mismis - 1.4. grem k sestri Blanki  ( user posted image zame ) neskromno rečeno , sem pa pri  dr.Požlep-ovi ... več sproti javljam

Hvala vsem za lep sprejem in za vspodbudne besede ... lepo je biti med vami user posted image

Grethy

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.3.2008 19:15:19   
sapi
sonček33 jaz sem imela uro ob 8.30.

sapi

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.3.2008 19:15:30   
konina
sonček, sestra Blanka naroči ob 8.00 ali 8.30

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.3.2008 19:31:07   
sabsa
Iannia pa to ni res! Tik pred testom. user posted image
Žirafca tudi tebi pošiljam en velik user posted image .
Mogoče se pa vidimo septembra. A sta obe na GL LJ? Z možem sva se odločila, da s postopkom nadaljujeva septembra, kljub temu, da bi nama ponudili že junijski postopek. Razen v primeru, da bi nama ginekolog zaradi ponavljajoče endometrioze svetoval čim hitrejši postopek.

Marec se je začel tako pozitivno, kar se novih nosečl tiče. Konec meseca pa je precej porazen, ha? Tudi sama sem v torek zjutraj (10. dan po ET) dobila rjavi izcedek, ki se vleče še danes (12. dan) - že 3 dni. Vedno temnejši je in me ful živcira. Že v torek sem user posted image user posted image user posted image  in sprejela konec, čeprav sem imela velika pričakovanja.

Vsem trepetalka želim VELIKO SREČE, vsem, ki se špikate z injekicjam ... naj čim hitreje mine ... vsem nosečkam pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.3.2008 19:35:10   
pikovit
Iannia mi je zelo žal.Sem mislila,da boš med srečnicami.Vse kar ti lahko rečem,je to,da se izjoči potem pa zopet na fronto.

Dajamaja saj veš,da sem vedno vesela vsakega tvojega javljanja.

Pija,Abra,Mlinčka,Dejzi in ostale metuzalemke kje ste?

Sonček user posted image  želim ti uspešen štart

GA. Zvezdica ti pošljem link mojih poročnih prstanov na zs,da ne bom tle gor smetila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.3.2008 19:35:49   
sapi
iannia user posted image  ... ne obupaj ....
ledenka nam grejo tele špike vsak dan je bolje ... tudi jaz mislim, da proti koncu špikanja, ko so jajčniki povečani ni ravno dobro, da se ukvarjaš s športom ... baje se lahko zavežejo okoli svoje osi ... naj me katera popravi, če se motim ...
hormonček super za folikle si jih veliko pridelala ... držim pesti za soboto ...
m.rudovic zelo dober beta in si potrjeno srečka nosečka ... naj se še naprej veča ...
Darja* kot so ti že ostale svetovale poskusi z dieto in poskusi še pri drugem G... samo ne nam obupat saj mislimo nate in ti držimo pesti za v naprej ...
gold fish tukaj se še jaz podpišem ... tudi jaz imam špike z zeleno plastiko za superfact in so super ... no z drugimi še nimam izkušenj ...
Zvezdica važno, da si bila srečna na tvoj dan in boš še vse dni naprej kljub vremenu ... srečno ... torej naslednji ciklus pa zares ... ti jo je pa zagodla tale tvoja .... ja fotografije-jaz tudiuser posted image
mavrica72 naj se najdejo skupaj ... pa čim manj bolečin ...
dajamaja super za začetek ...
Grethy user posted image  torej aprila začneš superca naj ti čimprej mine ...

sapi

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.3.2008 19:35:54   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 28.03.
Bambi75 - UZ

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET
Hormonček - punkcija
Mavrica72 - ET

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 31.03.
Goldfish - UZ 

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
   Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Jadrnica greje    user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, špikarka)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.3.2008 19:37:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Iannia pa to ni res! Tik pred testom. user posted image
Žirafca tudi tebi pošiljam en velik user posted image .
Mogoče se pa vidimo septembra. A sta obe na GL LJ? Z možem sva se odločila, da s postopkom nadaljujeva septembra, kljub temu, da bi nama ponudili že junijski postopek. Razen v primeru, da bi nama ginekolog zaradi ponavljajoče endometrioze svetoval čim hitrejši postopek.

Marec se je začel tako pozitivno, kar se novih nosečl tiče. Konec meseca pa je precej porazen, ha? Tudi sama sem v torek zjutraj (10. dan po ET) dobila rjavi izcedek, ki se vleče še danes (12. dan) - že 3 dni. Vedno temnejši je in me ful živcira. Že v torek sem user posted image user posted image user posted image  in sprejela konec, čeprav sem imela velika pričakovanja.

Vsem trepetalka želim VELIKO SREČE, vsem, ki se špikate z injekicjam ... naj čim hitreje mine ... vsem nosečkam pa user posted image user posted image user posted image .

Sabsa, pa si ti naredila test? Ne vem, mogoče si ga pa nisem zasledila. Kajti naša nosečka Gu Gu je tudi imela ves čas izcedke, ko pa je naredila test, ji je pokazal željeni user posted image . Mogoče sem te pa jaz prehitro (ravno tako kot Gu Gu) vzela dol s seznama???

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.3.2008 19:39:18   
pikovit
Sabsa kaj?Črne izcedke imaš že 3 dni?A si že nehala jest progesteron?Kaj pa če bi ti test naredila.Nočem te nič zavajat,samo moja kolegica ima danes doma punčko.Jst bi šla na 14 dan delat krvni test,če bi imela še naprej črne izcedke.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.3.2008 19:51:25   
mismis
Iannia in Darja, samo objemčki user posted image , žal mi je, da vama ni uspelo  user posted image
Darja, da še jaz pristavim user posted image , mislim, da sem tudi jaz na forumu med.over.net prebrala o dieti za PCO in da tej ženski uspelo, da je sedaj srečka nosečka

Sonček33, dober štart 10.04. ti želim   user posted image

Poglej, poglej gospa Zvezdica se nam je javila, ČESTITKE ob novem statusu  user posted image

Dajamaja, kako novi user posted image , se je že navadil na vas, ali je kaj jokal prvi dan, ko ste ga pripeljali domov?

Hormonček, tebi pa želim veliko uspeha na punkciji v soboto.

Mavrica72 user posted image za uspešen ET v soboto

Yuliah, tudi zate user posted image za uspešen ET v soboto

Pikovit, kako kej, kaj novega pri tebi?

Daisy, kje si, zdaj bi pa že počasi bil čas, da malo pokukaš k nam in javiš kakšno je stanje pri tebi?

Dakec, I say hay

A sem katero spustila, joj zihr sem, ko nas je toliko veliko...Brez zamere, vsem skupaj želim en prav lep večer, jaz pa se grem sedaj posvečati  user posted image , a sem priden, a ne?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.3.2008 20:02:56   
sabsa
Pikovit in mismis test sem delala 10. dan po ET in je bil negativen. Mislim, da ta rjav izcedek, ki je bil danes že skoraj črn, vodi v menstruacijo. Sem prepričana, tudi nič znakov nimam za nosečnost. Sedaj samo čakam ... da pride  user posted image  in da za nekaj časa odmislim celotno zadevo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.3.2008 20:07:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Pikovit in mismis test sem delala 10. dan po ET in je bil negativen. Mislim, da ta rjav izcedek, ki je bil danes že skoraj črn, vodi v menstruacijo. Sem prepričana, tudi nič znakov nimam za nosečnost. Sedaj samo čakam ... da pride  user posted image  in da za nekaj časa odmislim celotno zadevo.

10 dan je absulotno prekmalu za test.Ponovi ga.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.3.2008 20:08:25   
Goldy
sabsa - naredi še en test. Kaj če je bilo 10 dan prehitro?

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.3.2008 20:09:40   
Goldy
Ma, smo tečne, tle gor. Kajne sabsa?user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.3.2008 20:11:10   
pikovit
Evo Mismis pr men nič novega.Beda.Čakam,da bo maj,da se bo zopet začela kakšna akcija.Kje je šele september,da se bo res kaj konkretnega dogajalo.Jst sem bila pa včeraj cel dan pridna in sem likala.Sem pa pogledala v koš za perilo in je že do polovice.men se bo kar zmešal.Očitno sva midva prašiča,da se v 3 dneh nabere cel koš.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.3.2008 20:14:16   
pikovit
DAKEC če nas bereš.Samo zate.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.3.2008 21:17:58   
mavrica72
Oh, cel roman sem napisala, pa me je dol vrglo user posted image
Zato sedaj samo povzetek - še dobro da znam hitro pisati user posted image

Iannia - enuser posted image  zate, zelo mi je ža da ti ni uspelo

Yuliah - mislim, da je čisto normalno, da imaš še spodaj bolečine. Jaz sem jih imela v prejšnjem postopku kar ene tri dni, potem pa se je začelo izboljševati. Zato me danes sploh ne preseneča, da se s težavo premikam, ko je šele prvi dan. Najhuje je, ko grem na wc. Nič se ne obremenjuj s tem, vse bo minilo. Ene imajo srečo, da bolečin nimajo, druge pa moramo malo potrpeti. Vse pa mine

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.3.2008 21:25:13   
mavrica72
Hormoncek -  ne, sama punkcija me niti ni tako bolela. Še zdaleč ni prijetna, ampak se da preživeti. Kot pa verjetno veš, v Po ne dobiš nobenih protibolečinskih inekcij ali pa celo anestezije.
Lanska punkcija je bila zame veliko bolj boleča. Razlog pa je verjetno v tem, ker sem takrat imela več celic, pa bolj sem bila napeta. Danes pa me je dr.Merlo poskusil čimbolj sprostiti (lani mi jo je delal dr.Reš), in tudi to je malo pomagalo. Vmes pa včasih zapreš oči in pomisliš na kaj lepega. Samo strah te ne sme biti preveč, to sem sedaj opazila.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.3.2008 21:39:33   
YULIAH
Misis, hvala user posted image user posted image user posted image
Mavrica , tudi tebi za odgovoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?