dolenjka
|
Dan Ženske moje, jaz sem kronično utrujena Danes sva imeli posvetovalnico ob 9.30, zamudili sicer 10 minut, ampak bili v ZD 2 uri Ko sva prišli na vrsto je Tara skoraj spala (pa že doma sem jo mogla zbudit in zrihtat, pa je bil cel kraval). Potem so mi sestre vse lepo razložile in pokazale kaj in kako, jo zmerile - 55 cm, torej smo zrasli 3 cm in stehtale - 3970 g kar je premalo, saj se je rodila s 3570 g in imela 14 dni nazaj, ko je bila babca zadnjič tu 3580 g Pote, sem poslušala predavanje o dojenju in kako naj jo zbujam, lahko je bit pameten, če pa jo zbudim in ona nič No, pol sva pa zdravnico čakali sigurno ene 20 min, malčica naga, lačna... Pol mi je pa še zdravnica, ki je mimigrede odlična in super prijazna, predavala o dojenju in kako ne po flaši mojega mleka ampak po žlički Bomo probal, pa da vidimo! Ker se je tudi Tari začela čistit koža sem čist žalostna in je predlagala, da liter vode prekuham in vanjo dam žličko kuhinjske soli (domača fiziološka) in jo s kosmi vate umijem. Bom probala, pa da vidim kaj bo Drugače pa smo imeli včeraj kontrolni UZ kolkov in same slabe novice. Nič ni boljše Zdaj smo napoteni v LJ na Polikliniko k ortopedu. Baje imamo 1 mesec še fore, da se s pleničkami uredi, drugače pa bo morala nosit šinco Napotnico sva danes dobili, zdaj pa upam, da pridemo čim prej na vrsto, ker tam je taka gužva Mene pa tko zebe, da sem v treh dolgih rokavih v bajti, pa je zakurjeno na 22 stopinj. Vse samo zato, ker sem tko utrujenaaaaaaaaaa Z mojim sva imela včeraj spet vojno, ampak tako res HUDOOOO. Sem pograbla ključ od avta in denarnico, se oblekla in si rekla, da se grem mal z avtom peljat, pa eno škatlo cigaret kupit in ene dva prižgat, pa mal misli uredit, pa me je ujel pred vrati (tamala je spala) in dobesedno odvlekel nazaj v dnevno, jaz pa jokala in kričala ko žival POl me je pa miril in se opravičeval 100/h za vse in še kaj zraven, po petih minutah se mi je celo opravičil, ker mi za materinski dan ni nič kupil, jaz pa še bolj v Sej mi nitreba nič kupit, sam ne ob osmih zvečer na kavču zasmrčat in me same pustit, ko bi se končno lahko mal pogovarjala ko zaspi Začel se je tko, da sem ga zbudila, ker je že 19.45 zaspal in ga opomnila, da ima nekaj za službo narest in da naj gre pol spat. Pa je bil cel kraval, če mi je težko ga kaj spomnit?? Ne, sam ne bom pa njega rihtala kot šolarčka, pa še za tamalo skrbela No, pol je pa v minuti ratal popoln mož, me masiral, popravil ena vodila na kuhinjskem elementu, še nekaj pospravil in predlagal, da greva prej v posteljo Danes mi je pa obljubil, da gre v naslednjo posetovalnico z mano, ker jaz jih bom iz kože dala, če bo otrok spet slečen čakal 20 min Uffff hvala k sem se lahko razpiz**** tu gor in ve to berete Drugače pa vedite da vas berem in sočustvujem z vašimi težavami, se veselim z vami ob lepih dogodkih in komaj čakam, da se spet vidimo