lunica 85
|
Lunica85 dobrodošla. Pa čim prej eno malo štručko tudi zate. Bomo vse držale pesti! Kje pa si doma v Žalcu? Sva skoraj sosede . IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Joj punce, jaz že sama sebe srečujem. To je ubitačen tempo Na hitrco vas še mal preberem, pisat se mi pa že ne da več. V službi imam ludnico, doma pa nalepko Leo, ki se obeša po meni od trenutka ko stopim čez vrata pa do večera, ko jo dam v posteljo. To je pa zdaj posledica tega, da sem do 17h v službi. Se nacartava v dveh urah tolk, kot prej čez celo popoldne. Nardit pa valjda nič ne morem. Lea je končno spet zdrava (3x trkam). AB ji je res takoj prijel. Zdaj bo ta teden še doma potem pa gre v vrtec. Upam, da je Munostim že kaj prijel (saj vem, pobožne želje ) in da bo vsaj cel teden tam zdržala brez nove bolezni. Res si ful želi it med prijateljčke in je prav žalostna, ko zjutraj ostane doma, Jan pa gre v šolo. Snorlax, tole jokanje ob otroških nastopih pa jaz tudi poznam. Pa če so pa tolk luštkani, pa takoooo smo lahko ponosni na njih. V ponedeljek ima nastop Jan, tako da si ne smem maskare zjutraj namazat. V soboto pa v šoli nadomeščajo en fraj dan in so k pouku povabili tudi starše, da bomo videli, kaj delajo naši prvošolčki. Skuštrana, a zdaj pa pri vas tudi? Se mi zdi, da ste bili najbolj zdravi. Lunica85 dobrodošla. Pa čim prej eno malo štručko tudi zate. Bomo vse držale pesti! Kje pa si doma v Žalcu? Sva skoraj sosede . Špela 07, dobrodošla tudi ti. Glede zobozdravnika: jaz Leo vozim k dr. Marti Tome, dela pa v ordinaciji dr. Škapinove. Je res super, nežna in se mi zdi, da ima pravi čut za majhne otročke. Jaz sem fulll zadovoljna, Leo sem pa tudi prvič peljala, ko še ni bila stara eno leto. janeja:ja sem s čopove v žalcu.mogoče se pa poznava.hvala za dobrodošlico . pikecppokec,samo da gre sedaj s tvoim malim zakladekom vse v najlepšem redu ok.da bi se ta driska nehala. snorlax.tudi jaz se pri vsaki mali malenkosti,že ko vidim da kaka bebica poje ali pa kaj mi gre na jok od samega veselja,so mi zapeli za rd lansko leto pesmico otroci pri tašči in mi je šlo tako na jok.