|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.3.2008 16:30:09   
_ancica_
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....spet me nekdo hoce dodat na seznam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image ce bo slo tako naprej bom kar skenslala svoj profil...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
27.3.2008 16:32:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....spet me nekdo hoce dodat na seznam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image ce bo slo tako naprej bom kar skenslala svoj profil...user posted image

aja???

ma sej kaki te sam dodajo pol pa ne tezijo user posted image ... prej poglej njegov profil... mene jih je fuul dodalo, pa so cist normalniuser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
27.3.2008 16:33:43   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ne po moje me nisi... ker to itak ne blokira sam dostopa ni... sem se zmer tam kamor sem bla user posted image user posted image user posted image ...

tle nekdo cisti s kloroxom, pa disi kot da bi bil bazen v blizini user posted image user posted image user posted image  mi dela skomine, da bi sla mal plavat user posted image user posted image user posted image

jaz bi tud sla plavat!!!!! zadnjih par mesecev kar naprej sanjam o bazencku, tok bi rada malo zaplavala user posted image user posted image user posted image pa soncka bi tudi rada mela!!! Vceraj je bil prav lep pomladanski dan (je bilo celih 4 stopinj nad niclo user posted image user posted image user posted image pa soncek), danes je pa spet nekam oblacno user posted image

Ja meni je kar zadisal bazenuser posted image user posted image user posted image ...

tle je ponoci padal dz, zdaj pa je lepo soncek user posted image user posted image user posted image  toplo pa itak skozuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
27.3.2008 16:34:51   
_ancica_

aja???

ma sej kaki te sam dodajo pol pa ne tezijo user posted image ... prej poglej njegov profil... mene jih je fuul dodalo, pa so cist normalniuser posted image

a jih potem ti tudi dodas ali odklonis?..jaz sem do zdaj vse odklonila

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
27.3.2008 16:39:10   
tany83

aja???

ja jaz jih dodam, ce zgedajo normalni user posted image user posted image user posted image ... ce bi mi zaceli pa kaj tezit jih bi pa brisala pol... nevem, jaz mislim, da mogoce najdes kakega ki zivi blizu, pa ga lahko za kak nasvet vprasas... sam zenske me zal ne dodajajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
27.3.2008 16:41:55   
_ancica_

aja???

ja jaz jih dodam, ce zgedajo normalni user posted image user posted image user posted image ... ce bi mi zaceli pa kaj tezit jih bi pa brisala pol... nevem, jaz mislim, da mogoce najdes kakega ki zivi blizu, pa ga lahko za kak nasvet vprasas... sam zenske me zal ne dodajajouser posted image user posted image user posted image

ja sej v tem je problem, samo tipi naju nadlegujejo user posted image user posted image user posted image bom vidla kako bo v roku enega dneva...ce bom dobivala prevec mailov se bom kar zbrisala s tam, ker mi gre ful na zivce ko dobim toliko mailov, pa so vsi za v kos user posted image jaz bi raje kaj bolj pametnega brala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
27.3.2008 16:45:57   
tany83
user posted image user posted image user posted image  ja res so zal sami moski user posted image ... jaz te k mam dodane nimam niti nevem kakih problemov, so vsi normalni... vprasajo kako sem itd... nic posebnega, sem oa dobivala rana sporocila, pa nisem odgovarjala in jih nisem dodajala... sej ce bi mela jz probleme bi se tud izpisala, to je najboljs, al pa da sliko umaknes in das neki nevtralnega, tko kot imamo tle za avtar...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
27.3.2008 16:50:22   
_ancica_
ja imas prav, mogoce bo pa zadostovalo ce samo sliko spremenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom pocakala do jutri in ce bo se tako, bom dala gor eno grdo krastaco hahaha user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
27.3.2008 16:52:36   
tany83

ja imas prav, mogoce bo pa zadostovalo ce samo sliko spremenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom pocakala do jutri in ce bo se tako, bom dala gor eno grdo krastaco hahaha user posted image

user posted image user posted image user posted image   najboljsa resitev user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
27.3.2008 17:02:58   
_ancica_
zdaj grem pa malo prah pobrisat, ker ga vceraj nisem user posted image se se malo kasneje tipkamo...user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
27.3.2008 17:05:50   
tany83
Jaz sem pospravljala posteljo ter obleke v omaro, me tko kriz boli, da ne morem stat user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem dat meso v zacimbe za vecerjo, ker ta teden se nisem kuhala... sva zmer neki malga jedla al pa odzuni... danes pa morem user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
27.3.2008 18:14:43   
_ancica_
jaz imam pa na enkrat ful dela user posted image moram koledarje dokoncat do sobote (samo ideje, da jih bo potem moj oci izbral)...potem pa cel april dela cez glavo user posted image bom vsaj imela kaj za delat user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
27.3.2008 18:17:43   
tany83
aja?? kaj bos pocela aprila??? sej je fajn, da si zaposlen tko gre cajt hitro mimo in nimas casa mislit na neumnosti user posted image user posted image user posted image

jaz po komaj cakam maj, da pride mami na obisk user posted image user posted image user posted image

pa da se preseliva user posted image user posted image user posted image

zdaj pa jem, sem si nardila mal belega riza in ga zmesala z ribanim sirom... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
27.3.2008 18:37:39   
_ancica_

aja?? kaj bos pocela aprila??? sej je fajn, da si zaposlen tko gre cajt hitro mimo in nimas casa mislit na neumnosti user posted image user posted image user posted image

jaz po komaj cakam maj, da pride mami na obisk user posted image user posted image user posted image

zdaj pa jem, sem si nardila mal belega riza in ga zmesala z ribanim sirom... user posted image

sem malo cudno napisala prej...aprila bom zacela s koledarji (5 oz 6 razlicnih koledarjev). Zdaj trenutno delam samo na idejah za posamezen koledar. Potem ko bojo izbrane najboljse ideje bom zacela z izdelavo koledarjev. Se pravi, da bom vstavljala slike za vsak mesec, spreminjala datume itd. Bo ful dela, ampak sem kar hepi, mi vsaj ne bo dolgcas...me bo pa fajn hrbet bolel hahaha, ker bom non stop za racunalnikom...no, saj zdaj sem tudi hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
27.3.2008 18:38:00   
spps
alora punceuser posted image user posted image user posted image kako sta?jaz še vedno iščem zajcauser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa mal prej prišla domov iz nastopa,ki ga je mala mela za materinski dan.
tany čestitam za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk sem prebrala sta kr oblegani na taggeduuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz se sploh vpisala nisemuser posted image user posted image user posted image in drugače?ne me razočarat ta mesec,ker navijam in stavim na vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
27.3.2008 18:40:09   
tany83
Ojla spps...

tle mas enega zajca, pa daj ga skuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

nevem kaj si msili ta zajc smotan... jaz navijam, mocno, mocno da aprila ugledasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
27.3.2008 18:42:00   
tany83

sem malo cudno napisala prej...aprila bom zacela s koledarji (5 oz 6 razlicnih koledarjev). Zdaj trenutno delam samo na idejah za posamezen koledar. Potem ko bojo izbrane najboljse ideje bom zacela z izdelavo koledarjev. Se pravi, da bom vstavljala slike za vsak mesec, spreminjala datume itd. Bo ful dela, ampak sem kar hepi, mi vsaj ne bo dolgcas...me bo pa fajn hrbet bolel hahaha, ker bom non stop za racunalnikom...no, saj zdaj sem tudi hahaha user posted image user posted image user posted image

aaa... super touser posted image user posted image user posted image ... mene boli hrbet za ponoret... zadnje case pa sploh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
27.3.2008 18:44:45   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alora punceuser posted image user posted image user posted image kako sta?jaz še vedno iščem zajcauser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa mal prej prišla domov iz nastopa,ki ga je mala mela za materinski dan.
tany čestitam za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk sem prebrala sta kr oblegani na taggeduuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz se sploh vpisala nisemuser posted image user posted image user posted image in drugače?ne me razočarat ta mesec,ker navijam in stavim na vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

se ti bom pomoje kar kmalu pridruzila pri lovu na zajca...mater mu user posted image hahaha user posted image user posted image user posted image ga bo treba pokoncat!!! Me ze pms daje...ponavadi kar malo agresivna ratam user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
27.3.2008 18:47:59   
spps

Ojla spps...

tle mas enega zajca, pa daj ga skuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

nevem kaj si msili ta zajc smotan... jaz navijam, mocno, mocno da aprila ugledasuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom že dobla,pa mu bom uhe potrgalauser posted image user posted image ups,zdaj pa že na agresijo udarjauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5594
27.3.2008 18:48:44   
spps

se ti bom pomoje kar kmalu pridruzila pri lovu na zajca...mater mu user posted image hahaha user posted image user posted image user posted image ga bo treba pokoncat!!! Me ze pms daje...ponavadi kar malo agresivna ratam user posted image

ne vem če bo za vaju še kaj od zajca ostalo,ga bom farderbalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5595
27.3.2008 18:50:29   
tany83
Bogi zajc... ste me nasmejala... jaz nisem nic agresivna... mogoce je meni kaj prnesu ta frdamani zajc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
27.3.2008 18:50:32   
spps
tolk,da sem se vama mal javila danes,moram it mal pospravit,ker nisem mela časa še nič,pol pa grem počivat,ker sem uničenauser posted image user posted image user posted image (beri od lova zajcauser posted image user posted image )
lepo se imejta še naprej in upam,da vama bo ta mesec bolj naklonjen kot je meniuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa-pa

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
27.3.2008 18:52:27   
tany83

tolk,da sem se vama mal javila danes,moram it mal pospravit,ker nisem mela časa še nič,pol pa grem počivat,ker sem uničenauser posted image user posted image user posted image (beri od lova zajcauser posted image user posted image )
lepo se imejta še naprej in upam,da vama bo ta mesec bolj naklonjen kot je meniuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa-pa

Pust zajca spps... ni vredno... ga ze dobis, ko bo najmanj cakal, plani na njega...

jaz bom sla pa mal pocivat... me kriz prevec boli...user posted image  ne morem vec sedet

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
27.3.2008 18:52:55   
_ancica_

ne vem če bo za vaju še kaj od zajca ostalo,ga bom farderbalauser posted image user posted image user posted image

hahaha  user posted image user posted image user posted image nemarni zajec!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
27.3.2008 19:29:01   
tany83
a vse zajca lovite??? user posted image user posted image user posted image

mene kar neki spika tam odspodi..user posted image user posted image user posted image

bom sla kar mal pocivat, ker sem nakam utrujena od delanja NIC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?