|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.3.2008 15:08:51   
tany83
Ojla ancica...

a spps je dobila user posted image  ??? user posted image user posted image user posted image   upam, da je aprila pa res ne dobis vec... ta usran zajc nam ni nic prnesu, ga najdem in golaz nardim iz njega user posted image user posted image user posted image

ja bom poslal fotkice brez skrbi, ko bo vse na mestu pofotkam in odposljem...

hm... moje pocutje... moje user posted image  za enkrat se ni, danes je 31 dan... zvija me grooozno, kot da me bi en z nozem spikal, pol pa kot da mam prebavne motnje, v glavnem groza... joske me bolijo za ponoret... kriz mi hoce prelomit... cakm, kaj bo... al se danes pokaze user posted image  al pa jutr... ker na 32 dni jo mam kar pogosto... user posted image user posted image user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
27.3.2008 15:15:20   
_ancica_
ja, sem na marcevski temi prebrala, da nasa spps lovi zajca, je tudi rekla da bo pripravila zajcjo obaro iz njega...hahaha...skoda ker ne jem mesa user posted image lahko pa naredim izjemo za tega prekletega zajca user posted image user posted image user posted image

a pol pravis da bo tudi tvoj user posted image kmalu tukaj user posted image joj joj joj!!! Jaz imam tudi obcutek, da se bo kmalu vlilo user posted image user posted image user posted image jaz imam tudi tak filing spikanja spodaj, pa tudi vcasih malo prebavnih motenj, ampak to pri meni niti ni tako cudno user posted image user posted image user posted image joske pa NIC!!!No mogoce me cisto cisto cisto malo bolijo, ce res fajn pritisnem nanje user posted image drugace pa nic. Cudne zadeve se dogajajo.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
27.3.2008 15:25:06   
tany83
Ja sam res ta presnet zajc, joj ce ga najdem user posted image ...

mah jaz nevem, skoz mam obcutek, da se bo vlila ta presneta user posted image ... sam saj ves kako je, tud zivcki delajo svoje... mater ja... nevem kaj naj delam, da se mal zamotim, skoz mam obcutek, da je nekaj priteklo ven user posted image user posted image user posted image ...

mene pa joske tko bolijo, da je za ponoret pa jaz si jih ne smem nic fajn pritisnit... sam tebe bodo mogoce se zacele bolet, ce te zdaj na prtitis bolijo te bojo mogce pol na otip user posted image user posted image user posted image  ker si mela bolj pozno O...

se dobro da je ze tle dan ko naj bi jo dobila, se danes morem dat skoz in jutreuser posted image user posted image user posted image  ce ma za pridet naj pride, ce pa je ne bo user posted image user posted image user posted image  (me bo kap)...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
27.3.2008 15:26:08   
_ancica_
joj tany...ne vem kaj je to, ampak na tagged-u sem danes prejela vsaj ene 15 mailov od nekih tipov user posted image ....prej pa nikoli nic, razen od tebe. kaj je narobe s temi tipi, a ne znajo brat???   A se da kako blokirat folk ki ga ne poznam?? Si se vedno nisem vzela cas za prestudirat zadevo, ampak to danes je pa prav nadlezno. Kr neke zenitne ponudbe dobivam user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
27.3.2008 15:29:47   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

joj tany...ne vem kaj je to, ampak na tagged-u sem danes prejela vsaj ene 15 mailov od nekih tipov user posted image ....prej pa nikoli nic, razen od tebe. kaj je narobe s temi tipi, a ne znajo brat???   A se da kako blokirat folk ki ga ne poznam?? Si se vedno nisem vzela cas za prestudirat zadevo, ampak to danes je pa prav nadlezno. Kr neke zenitne ponudbe dobivam user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne blokirat se jih ne da... sam ne jih sprejet med prijatelje, zavrni, une maile, pa ki jih dobivas je najboljs da kar birises, pa naredi da je tvoja stran privat, sam prijatelji jo lahk vidijo...

jaz sem mela tud probleme, ma zdaj ni vec panike, ker mas status porocen, tle spostujejo to user posted image user posted image user posted image ...

al pa daj kako grdo sliko, pol te bojo pustili pr miru user posted image user posted image user posted image

aja, ce si jih pa ze dodala med prijatelje pa jih lahko brises...user posted image

meni tiste k mam niti tolk ne tezijo, ker vejo da sem marrieduser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
27.3.2008 15:34:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image  ne blokirat se jih ne da... sam ne jih sprejet med prijatelje, zavrni, une maile, pa ki jih dobivas je najboljs da kar birises, pa naredi da je tvoja stran privat, sam prijatelji jo lahk vidijo...

jaz sem mela tud probleme, ma zdaj ni vec panike, ker mas status porocen, tle spostujejo to user posted image user posted image user posted image ...

al pa daj kako grdo sliko, pol te bojo pustili pr miru user posted image user posted image user posted image

aja, ce si jih pa ze dodala med prijatelje pa jih lahko brises...user posted image

meni tiste k mam niti tolk ne tezijo, ker vejo da sem marrieduser posted image

jaz imam tudi porocen status gor, pa ga ocitno sploh ne vidijo user posted image bom naredila tako, da bo privat...ce bom nasla kako user posted image user posted image user posted image Pojdi na mojo stran, bos vidla nekaj smesnega...en tip mi je poslal comment, mene je skor kap ko sem vidla kaj je poslal user posted image user posted image ...upam, da se ga da zbrisat nekak user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
27.3.2008 15:37:17   
_ancica_

mah jaz nevem, skoz mam obcutek, da se bo vlila ta presneta user posted image ... sam saj ves kako je, tud zivcki delajo svoje... mater ja... nevem kaj naj delam, da se mal zamotim, skoz mam obcutek, da je nekaj priteklo ven user posted image user posted image user posted image ...

mene pa joske tko bolijo, da je za ponoret pa jaz si jih ne smem nic fajn pritisnit... sam tebe bodo mogoce se zacele bolet, ce te zdaj na prtitis bolijo te bojo mogce pol na otip user posted image user posted image user posted image  ker si mela bolj pozno O...

se dobro da je ze tle dan ko naj bi jo dobila, se danes morem dat skoz in jutreuser posted image user posted image user posted image  ce ma za pridet naj pride, ce pa je ne bo user posted image user posted image user posted image  (me bo kap)...

hehe...upam da te kap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene bojo pa joske najbrz res kmalu zacele bolj bolet, ce je bila O res tako pozno.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
27.3.2008 15:40:36   
tany83
Sem sla pogledat user posted image user posted image user posted image  sem kmal dol padla, se se zdaj rezim... nevem kako se to zbrise... user posted image user posted image user posted image ... nikar pa ga ne dodaj...

aja, za privat stran pa gres account...  pol privacy settings... pol my page privacy in das da jo lahk vidio sam tvoji prijatelji... sam je se zmer vidna vsem, sam ne cela, se da viset sam tvoje podatke, drgac pa lahk zmer racun ukines, ce je prehudouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
27.3.2008 15:43:15   
_ancica_

Sem sla pogledat user posted image user posted image user posted image  sem kmal dol padla, se se zdaj rezim... nevem kako se to zbrise... user posted image user posted image user posted image ... nikar pa ga ne dodaj...

aja, za privat stran pa gres account...  pol privacy settings... pol my page privacy in das da jo lahk vidio sam tvoji prijatelji... sam je se zmer vidna vsem, sam ne cela, se da viset sam tvoje podatke, drgac pa lahk zmer racun ukines, ce je prehudouser posted image

a ni faca tip??? hahahahaha...me je skor kap ko sem tisto sliko zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi zdi da se da zbrisat, bom probala. Hvala za navodila, bom to cimprej zrihtala, ker se mi inbox polni 100 na uro user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
27.3.2008 15:43:32   
tany83

hehe...upam da te kap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene bojo pa joske najbrz res kmalu zacele bolj bolet, ce je bila O res tako pozno.

haha... ja hvala.. sam upam, da prezivim user posted image user posted image user posted image

ja mene so joske v nedeljo zacele tko grooozno bolet, pa sploh ne morem na njih spatuser posted image user posted image user posted image  skoz se zbujam in neki obracam user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
27.3.2008 15:45:43   
tany83

a ni faca tip??? hahahahaha...me je skor kap ko sem tisto sliko zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi zdi da se da zbrisat, bom probala. Hvala za navodila, bom to cimprej zrihtala, ker se mi inbox polni 100 na uro user posted image

user posted image user posted image user posted image  krepas od smeha... ja sej se mi zdi, da mesice ti vseeno lahko posiljajo user posted image user posted image user posted image ... ma od kje ti to posiljajo, s kirih koncev sveta??? user posted image user posted image user posted image

jaz sem mela ta problem, ko sem pozabla dat status porocena, pol sem dobivala razna povabila taka in dugacna, zdaj je OK... sam kak me doda pa kako sem ok kje sem... ma nic posebnegauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
27.3.2008 15:49:28   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  krepas od smeha... ja sej se mi zdi, da mesice ti vseeno lahko posiljajo user posted image user posted image user posted image ... ma od kje ti to posiljajo, s kirih koncev sveta??? user posted image user posted image user posted image

jaz sem mela ta problem, ko sem pozabla dat status porocena, pol sem dobivala razna povabila taka in dugacna, zdaj je OK... sam kak me doda pa kako sem ok kje sem... ma nic posebnegauser posted image

men se ni to prej dogajalo, danes pa odprem mail in enih 30 neprebranih mailov zagledam user posted image Nisem niti gledala od kod so tipi, ampak so bili v glavnem vsi temnejse polti...eden vem da je bil indijec, ene par iz tunizije, za ostale pa niti ne vem...tisto sliko sem pa uspela zbrisat hahahaha...bo jo mogla pustit gor in mojmu user posted image pokazat hahahahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
27.3.2008 15:55:18   
NAJBOLJŠA
Ancica, men gre to tud full na jetra..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5563
27.3.2008 15:55:46   
tany83
user posted image user posted image user posted image  crkens... sej vecinoma kontaktirajo taki iz kakih revnih drzav, jaz ko mam kraj domikanska republika vejo, da si z mano ne morejo dost pomagat user posted image user posted image user posted image

ja ce tvojmu pokazes, te ne pusti za internet vec user posted image user posted image user posted image ... tak maco k ti je poslala tako lepo sporocilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
27.3.2008 15:57:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Ancica, men gre to tud full na jetra..

za znoret user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5565
27.3.2008 15:58:47   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  crkens... sej vecinoma kontaktirajo taki iz kakih revnih drzav, jaz ko mam kraj domikanska republika vejo, da si z mano ne morejo dost pomagat user posted image user posted image user posted image

ja ce tvojmu pokazes, te ne pusti za internet vec user posted image user posted image user posted image ... tak maco k ti je poslala tako lepo sporocilo user posted image user posted image user posted image

ja vsi so tako ogabno sladki hahaha...so prav smesni. user posted image user posted image user posted image Ampak tisto da sem porocena jih nic ne moti user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
27.3.2008 16:02:25   
tany83

ja vsi so tako ogabno sladki hahaha...so prav smesni. user posted image user posted image user posted image Ampak tisto da sem porocena jih nic ne moti user posted image

Ne zakaj jih bi motilo, ce se le da provajo malo... jaz nisem mela lih teh problemov, ker ko sem napisala, da sem porocena in blazno zaljubljena so odpeketali, provajo pa itak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
27.3.2008 16:04:52   
_ancica_

Ne zakaj jih bi motilo, ce se le da provajo malo... jaz nisem mela lih teh problemov, ker ko sem napisala, da sem porocena in blazno zaljubljena so odpeketali, provajo pa itak user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no saj zdaj je moj profil zaseben...bomo vidli ce kaj pomaga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
27.3.2008 16:10:11   
tany83

user posted image user posted image user posted image no saj zdaj je moj profil zaseben...bomo vidli ce kaj pomaga user posted image user posted image user posted image

velik srece user posted image user posted image user posted image user posted image

ceprav se zmer te lahk vidijo, sliko, pa podatke, pa sporocilo posljejo... je sam en del zaseben user posted image user posted image user posted image ... nevem zakj ne vseuser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
27.3.2008 16:11:58   
_ancica_

velik srece user posted image user posted image user posted image user posted image

ceprav se zmer te lahk vidijo, sliko, pa podatke, pa sporocilo posljejo... je sam en del zaseben user posted image user posted image user posted image ... nevem zakj ne vseuser posted image user posted image

a res? sranje!!! grem pogledat ce sem kak nov mail dobila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
27.3.2008 16:12:50   
_ancica_
...za 1x se nic...upam, da tako tudi ostane. Sprejemam samo tvoja sporocila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
27.3.2008 16:13:47   
tany83

...za 1x se nic...upam, da tako tudi ostane. Sprejemam samo tvoja sporocila user posted image user posted image user posted image

pocakajmo do vecera user posted image user posted image user posted image

no lepo, da nisi se mene blokirala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
27.3.2008 16:15:58   
_ancica_

pocakajmo do vecera user posted image user posted image user posted image

no lepo, da nisi se mene blokirala user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da te nisem user posted image user posted image user posted image user posted image ...tam sem izbrala tisto moznost kjer je profil dostopen samo prijateljem user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
27.3.2008 16:18:10   
tany83
Ne po moje me nisi... ker to itak ne blokira sam dostopa ni... sem se zmer tam kamor sem bla user posted image user posted image user posted image ...

tle nekdo cisti s kloroxom, pa disi kot da bi bil bazen v blizini user posted image user posted image user posted image  mi dela skomine, da bi sla mal plavat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
27.3.2008 16:28:03   
_ancica_

Ne po moje me nisi... ker to itak ne blokira sam dostopa ni... sem se zmer tam kamor sem bla user posted image user posted image user posted image ...

tle nekdo cisti s kloroxom, pa disi kot da bi bil bazen v blizini user posted image user posted image user posted image  mi dela skomine, da bi sla mal plavat user posted image user posted image user posted image

jaz bi tud sla plavat!!!!! zadnjih par mesecev kar naprej sanjam o bazencku, tok bi rada malo zaplavala user posted image user posted image user posted image pa soncka bi tudi rada mela!!! Vceraj je bil prav lep pomladanski dan (je bilo celih 4 stopinj nad niclo user posted image user posted image user posted image pa soncek), danes je pa spet nekam oblacno user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?