|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
26.3.2008 19:39:50   
Šarki
zato da vama sline cedim k se samo o solatkah pogovarjatauser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
26.3.2008 19:41:40   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

zato da vama sline cedim k se samo o solatkah pogovarjatauser posted image user posted image

je ze v redu user posted image user posted image user posted image ... si ga bom sla kupit... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
26.3.2008 19:44:18   
Šarki
user posted image user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
26.3.2008 19:48:56   
_ancica_
mmmmm....PUUUUDIIIING!!!! user posted image user posted image user posted image jaz sem ga nazadnje pred kakim mesecem, imam pa doma se eno vrecko, tako da mogoce ga pa danes skuham user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
26.3.2008 19:50:52   
tany83
user posted image user posted image user posted image  privosci si ancica user posted image user posted image user posted image ...

jaz pa grem zdej lepo posodo pomit, ker me ze tazadnja boli...user posted image user posted image user posted image

se javim bolj pole... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
26.3.2008 19:55:01   
_ancica_
jaz grem pa zdaj res kopanico spucat, potem me pa tudo nekaj posode caka in pa kosilo...uf je dela! user posted image user posted image user posted image
se tipkamo se kasneje user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
26.3.2008 20:07:03   
tany83
Sem mogla priti se nekaj vmes napisat user posted image user posted image user posted image ...me je klical zdaj moj user posted image  da greva ob 6 ih pogledat eno stanovanje... user posted image user posted image user posted image ... upam, da je OK, ker se mi ne da vec iskat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5532
26.3.2008 20:28:31   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Sem mogla priti se nekaj vmes napisat user posted image user posted image user posted image ...me je klical zdaj moj user posted image  da greva ob 6 ih pogledat eno stanovanje... user posted image user posted image user posted image ... upam, da je OK, ker se mi ne da vec iskat user posted image user posted image user posted image

super to!!! user posted image user posted image user posted image upam, da bo to stanovanje ta pravo in da vama ne bo vec treba iskat user posted image

jaz sem se pa koncno znebila kopalnice...jupi!!! user posted image user posted image user posted image zdaj pa se moram stusirat, potem pa pocasi kaj skuhat user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
26.3.2008 20:45:03   
NAJBOLJŠA
Tany, upam, da sta našla kaj dobrega...
"čer. Kako ste, dame?
Kaj dogaja?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
26.3.2008 20:51:55   
tany83
ancica user posted image user posted image user posted image  za kopalnico... jaz sem vse koncala... stusirala sem se tud pa pobrila... vse komplet user posted image user posted image user posted image ... zdaj pa oddihanje user posted image user posted image user posted image

Najboljsa jaz sem OK.. kako pa ti kaj???

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5535
26.3.2008 20:57:21   
_ancica_
ojla NAJBOLJSA, kako kaj? user posted image

tany
...jaz bom pocasi sla kar pred tv malo pocivat user posted image user posted image user posted image sem prav zmatrana od tega ciscenja user posted image potem grem pa ven na sprehod user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
26.3.2008 21:08:16   
tany83
hm ja, saj mas prav... jaz sem tud utrujena od vsega dela user posted image user posted image user posted image ... najboljs da se dam v lezec polozaj in pocakam na mojega user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
26.3.2008 21:32:54   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

hm ja, saj mas prav... jaz sem tud utrujena od vsega dela user posted image user posted image user posted image ... najboljs da se dam v lezec polozaj in pocakam na mojega user posted image ... user posted image user posted image user posted image

ja tany...v lezec polozaj...v pripravljenosti user posted image pa glej da bos na trebuhu, da ne bo prehuda user posted image user posted image

jaz pa si grem lase posusit, na hitro skuhat, potem pa ven user posted image

ce se ne tipkamo vec danes vam vsem zelim en lep vecer in pa lahko nocko... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
26.3.2008 21:39:05   
tany83
user posted image user posted image user posted image  bom provala ancica  se kar nastimat na trebuh user posted image user posted image user posted image ...

no jaz bom tud sla pocas na kavc...

lepo se mejte... lahko nocko user posted image
se tipkamo jutri...user posted image

papa user posted image  naj vam storkljica kaj lepega prinese... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5539
27.3.2008 9:50:18   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro, dame.
Se opravičujem, sem včeraj zaspala že predčasno na kavču....user posted image
Danes sem nepričakovano prosta, tko da uživam v miru.Malo sem dala k babici, da bom lohk kaj naredila.Moram likat, pa za sodelavke bom naredila pecivo...
Kaj ve počnete?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
27.3.2008 9:53:25   
sončnica24
Dobro jutro najboljša jaz sem po starem slabo mi je pa danes zgodaj zjutraj me je glava tako bolela sem mislila da mi jo bo razneslo sem en lekadol pojedla pa je zdaj boljše čeprav se mi zdi da me bo spet začela bolet.
Ti si medicinska sestra, kaj priporočajo nosečnicam s slabostmi ki se nikoli ne nehajouser posted image , ker mene to res ubija?

Moram pa danes sobo pospravit pa bo kaj bo ker je katastrofalna

Neposredna povezava do sporočila: 5541
27.3.2008 11:20:57   
NAJBOLJŠA
Nič posebnega, Lekadol je , se mi zdi, še vedno najboljši.
Za same slabosti pa kaj posebnega ni, na žalost le čakanje, da to obdobje mine.
A sem te potolažila....zanič, a ne?
No, jaz sem pecivo že spekla, pa pomila vse, sedaj grem pa mal likat...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
27.3.2008 11:45:45   
sončnica24
Najboljša ti pa si pridnauser posted image , saj sem se jaz spomnila da je napisal da ingver pomaga tako da mi ga mama potem z learne prinese.

Pride pa zdaj tašča na obisk tako da grem kapočino kuhat.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 5543
27.3.2008 12:54:51   
NAJBOLJŠA
Sem nekaj že zlikala, mal se mi pa ne ljubi...bom pol . Grem mal z Zalo spančkat, ko je zdej še mir.
Se beremo pol.

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 5544
27.3.2008 13:15:16   
sončnica24
Jaz se tudi za danes poslavljam, če bom kolko dobra čez uro boma verjetno z mojim lubijem še kaj odpihala da pridem malo na zrak, želim pa vam lepo klepetanje popoldne pa se tipkamo in beremo kaj jutri.

Pa pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5545
27.3.2008 13:50:13   
tany83
user posted image

Kako ste kaj cvekice???

jaz sem OK... pravkar vstala in zdaj pijem kavico user posted image  prav pase...

pol si pa moram lase umit... pa se kaj se bo naslouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5546
27.3.2008 14:24:33   
tany83
joj.... kako sem pozabljiva.. novico dneva sem pozabla povedat user posted image user posted image user posted image

sva nasla stnovanje user posted image user posted image user posted image ... juuupi... o da povem kako je blo... najprej greva pogledat eno, ki je od istega lastnika kot to kamor sva zdaj... in je bla kuhinja tko majhna, kot da je ni... katastrofa user posted image user posted image user posted image ...

pol se z mojim voziva gor pa dol in isceva, gledava, vidiva eno fuuul lepo, zaprto okol in okol, lepe terase ma, pa elektricna vrata, pa pokliceva, pove cene, kar ugodno, sam rece da ma sam 1 sobo... sit.. ker so res lepa, pol studirava kaj nardit, ker maja pride moja mama, pa si misliva da bi lahk midva ji sobo prepustila pa spala v dnevni...

pol greva v en drug konec se mal gledat, blize morju, pa se spet voziva gor in dol pa pokliceva par stevilk, se noben ne oglasi... pol greva se v en konc, vidiva da se oddaja v najem, pa je bla na balkonu ena zenska jo vprsava kolk so velika pa kolk stanejo. Pa pove, da so 2 sobi in lepa, pa da niso draga... in da lastnik in lastnica zivita zdraven in nam lahk pokazeta... pol res pride ena zenska in nam pokaze stanovanje in mi je blo vsec kako je zgrajeno, pa koplnica, kuhinja... v glevenm lepo... veliko dovolj... edino je v 3 nadstropju, je pa na zelo mirnem kraju, ni prometa, ker je ulica skrita in ne gre cesta skoz, soseska prekrasna in zelo, zelo blizu obale, lahko pes grem in fuul blizu centrauser posted image user posted image user posted image  vendar zadosti oddaljeno da te hrup ne moti... sosedje so rekli, da je mirno in lepo in zgledajo fajn, tko da moj danes poklice in se zmeni da skleneva pogodbo in mogoce se kar seliva drug teden user posted image user posted image user posted image ...

sem res veselauser posted image

p.s. zdaj sem cel roman napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5547
27.3.2008 14:27:39   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo full dobr. a bo kej slikc??

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
27.3.2008 14:56:00   
tany83
Ja bo ja, ko bo opremljeno in bom vseljena noter.... boste mogle mal potrpetuser posted image  tko kot sem jaz ko nisem vedla ce bova kaj nasla user posted image user posted image user posted image ...

zdaj sam upam, da se moj zmeni z lastnikom in bo stanovanje najino...user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
27.3.2008 15:00:46   
_ancica_
Dobro jutro drage moje user posted image

spps... user posted image user posted image user posted image ...tega zajca bo treba res pokoncat, tako je obljubljal na konciu pa nic prinesel user posted image user posted image user posted image bo pa aprila bolje user posted image

soncnica...user posted image zgleda da bos kar mogla se malo potrpeti da bodo slabosti minile. user posted image

tany...jeeeeee!!!! Super!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj cakam da vidim tvoje novo stanovanje user posted image user posted image user posted image sej bos poslala kako fotkico a ne? user posted image Sem ful vesela zate!!! user posted image user posted image user posted image

Pri meni nic novega...joske me se vedno ne bolijo kot bi me mogle, spodaj me pa kar naprej nekaj zvija, pa kriz me boli...hudic se bliza user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?