tany83
|
joj.... kako sem pozabljiva.. novico dneva sem pozabla povedat sva nasla stnovanje ... juuupi... o da povem kako je blo... najprej greva pogledat eno, ki je od istega lastnika kot to kamor sva zdaj... in je bla kuhinja tko majhna, kot da je ni... katastrofa ... pol se z mojim voziva gor pa dol in isceva, gledava, vidiva eno fuuul lepo, zaprto okol in okol, lepe terase ma, pa elektricna vrata, pa pokliceva, pove cene, kar ugodno, sam rece da ma sam 1 sobo... sit.. ker so res lepa, pol studirava kaj nardit, ker maja pride moja mama, pa si misliva da bi lahk midva ji sobo prepustila pa spala v dnevni... pol greva v en drug konec se mal gledat, blize morju, pa se spet voziva gor in dol pa pokliceva par stevilk, se noben ne oglasi... pol greva se v en konc, vidiva da se oddaja v najem, pa je bla na balkonu ena zenska jo vprsava kolk so velika pa kolk stanejo. Pa pove, da so 2 sobi in lepa, pa da niso draga... in da lastnik in lastnica zivita zdraven in nam lahk pokazeta... pol res pride ena zenska in nam pokaze stanovanje in mi je blo vsec kako je zgrajeno, pa koplnica, kuhinja... v glevenm lepo... veliko dovolj... edino je v 3 nadstropju, je pa na zelo mirnem kraju, ni prometa, ker je ulica skrita in ne gre cesta skoz, soseska prekrasna in zelo, zelo blizu obale, lahko pes grem in fuul blizu centra vendar zadosti oddaljeno da te hrup ne moti... sosedje so rekli, da je mirno in lepo in zgledajo fajn, tko da moj danes poklice in se zmeni da skleneva pogodbo in mogoce se kar seliva drug teden ... sem res vesela p.s. zdaj sem cel roman napisala