|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
27.3.2008 11:40:51   
Arabela
Mi bo ratalo dat veliko spat medtem ko mali spi user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.3.2008 11:50:48   
piskot
zvecer sem videla zacetek tiste oddaje in sem rajsi preklopila, ker sem videla da ce bom se naprej gledala, da me bo sam cist razkurilo. grozno.

martin trenutno spi. je sicer malo boljsi kot vceraj, bruhal je enkrat ponoci zdaj pa nic vec. cist je zanic, lahko samo sedi in gleda tv (kar me malo skrbi, ampak kaj pa cem, ce knjigice niso vec dobre). pojedel je malo sadja iz kompota. upam da bo cim dalj spal in se prebudil kot nov.

arabela
ti si carica. sama z dvema (enako velja za vse ki ste to ze skoz dale pri taki majhni razliki) ... jaz bi spokala k svojim starsem, priznam. no to vcasih tudi z enim naredim user posted image .

mis kaj pa ce bi sla ti ta flek se kam pokazat. meni sicer vcasih rata taka modrica, ce mi poci zilica na nogi, ampak reliefno pa ni nikoli. srbi pa, ko se celi.

vsi ostali bolancki, socustvujemo z vami ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.3.2008 12:20:11   
frrrr
drugi del prejšnejga posta user posted image

Tristan in Nejc - pozdravita se!

Arabela - carica marica si user posted image user posted image

drgač pa danes po službi spakiram... jutri v službi neu časa kej pofirbcat, ker 8 ljudi praznuje rd, pa nekaj arhitekturnih sprememb bomo jutr uvedli in bo gužva user posted image po službi pičimo na koroško... v soboto greva z možem na pogreb kolegovega očeta, potem pobereva tamaučka in gremo na poroko user posted image čuden dan bo user posted image no, in v nedeljo se vračamo proti lj... v ponedeljek zjutrja imamo zobarja za tamaučka...
do torka enkrat se mi bo že uspelo kaj oglasit user posted image

lepo se imejte! bodite zdravi in se fejst crkljajte!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.3.2008 13:09:28   
*anč*
arabela  upam,da ti je uspelo oba uspavat in da si se jima pridružla,ker res nevem od kje jemlješ energijo! super mami ... user posted image

martin  pozdravi se!

frrrr uživajte na poroki! bo jaša plesal user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.3.2008 13:17:34   
Maxica
Pri nas sneži kot user posted image . Če slučajno lih katera še pogreša sneg, dobrodošla.
Me je pa mož lih zdej klical, da ima Lan že spet 39,6 vročine, pa je šele 4 ure od svečk. Majka mila, jaz pa tu v službi.user posted image
Frrr, uživajte na poroki.user posted image
Piskot, držim pesti za Martina, knjigice bo pa gledal, ko bo zdrav. Zdaj naj se "pocerta" s televizijo.
Arabela, kako je šlo uspavanje? Mah, saj itak veš, da ti gre.user posted image
Anč, upam, da se Tristan fajn pozdravi, pol pa konec bolezni za letos, prav?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.3.2008 13:32:24   
lucika
pozdravček še od mene!

za danes sem ostala sama v pisarni, pa si drznem rr gledat. napredek, kajne.

sem tudi jaz gledala oddajo in mi je bila kr groza, sploh one male boge nage ritke na vsranem tepihu. katastrofa. mi se pa sekiramo za vsako pikico, ki jo imajo kje...

naš mali mi je nekaj začel kašljati. me je tašča čist sprovocirala, naj ga peljem k zdravniku... sem bila proti, pa vendar slaba vest in to.. pa sva se načakala. letal po čakalnici z drugimi otroci, seveda vse bolani...malo prden smo bili na vrsti pa pride ven sestra, da je na vrsti nekdo, ki je ze prebolel vodene koze. ker so imeli koooozice notri. ma, kr slabo mi je bilo. upam, da se niso skupaj igrali in upam, da ni kaj pokasiral...ker naš je ok. mal pač kašlja, kar pa ni nič kritičnega. ma, mama se mora sam na svoj čut zanašat, pa bo vse ok. ne pa tasc poslušat. saj vem da je sam dobro hotla..no, bomo vidli ce smo kaj skasirali...

sem bila pa ful ponosna. ga je sestra pri doktorju vprasala, kje je mam, pa mi je dal pip na noska. pol pa za atija, kje je, je reku papa, pa nini; pa še sama sem vprašala kak je kužku našmu ime, pa je povedal: tedi je. no, to so itak vse tri besede ki jih zna:) ampak je ultra pameten izpadel:)

hiška se še vedno dela, fino nam gre. slikam pa bolj malo, kukajte v album, mogoce bo kaj novega kdaj:)

lp

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.3.2008 13:36:52   
psaša
Dan. Nič se mi ne da, dela veliko.
Jutri pride že sestra domov iz P, bo pestro.  user posted image  Jaz pa nekaj čudna, sem brez glasu.user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
27.3.2008 13:38:52   
@lina
a bo res sneg spet danes, al kaj? Maxica, jaz ga nič ne pogrešam, res ne...

oddajo o teh slepih starših in otrocih sem tudi gledala...in enako mnenje delim z vami, tudi s sodelavkami smo enako komentirale... kje je socialna služba, če so celo oddajo posnel o tem, pa nič? Starša bi pa še kar mela otroke, al kaj!user posted image  Saj, delat jih je res lahko, matr, pa nič skrbet zanje, s čikom v roki in samo ukazovat otrokom, da naj jih poštimajo... res sem bila ogorčena! Čist sta zafurala otroštva svojih otrok, tastarejša sploh ne želi imet svoje družine, saj je že oddelala svoje! Da ne govorim o higieni, pa da otroci kar zaspijo po tleh, kjer pač padejo od utrujenosti...grrrrrr...Pa sem gledala samo zadnjih 15 min...kolk bi me šele razjezilo in užalostilo, če bi gledala celo oddajouser posted image user posted image

Mis, kaj pa ko bi šla k svoji zdravnici, pa naj te napoti dermatologu ali kam pač že?user posted image  Btw, si ti dobila moj ZS - odgovor, ki sem ti ga obljubila?

Bolančki mali - Martin, Lan, Nejc, Tristan - pozdravite se!

Arabela, tebi pa res user posted image  Ob delavniku, ki ga ima vaš ati, da sama hendlaš dva mala pikeca, svaka čast! Meni ni prav, že če ma moj mož daljša obdobja podaljševanj v službi, da bolj kasno popoldne hodi domovuser posted image  

Frrrr, spet imate bizi vikend! Naj vam mine kar se da dobro...pogreb sicer ni prijeten, ampak...

Tako, zdaj pa, kako ze rece piskot zase, bo se zame veljalo: @lina, pejt delat!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.3.2008 13:44:53   
Anonimen
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20080326_3120953.php

pa samo odlomek '' Dečka so ugrabili, ko ga je mati pustila v otroškem vozičku pred trgovino, sama pa odšla nakupovat. Ko se je vrnila, ni našla več ne otroka ne vozička. ''

sej ne vem kaj je hujše : da otroka pustiš pred trgovino ali da ga ugrabiš ?

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.3.2008 14:00:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pa samo odlomek '' Dečka so ugrabili, ko ga je mati pustila v otroškem vozičku pred trgovino, sama pa odšla nakupovat. Ko se je vrnila, ni našla več ne otroka ne vozička. ''

Ej, Lina, to si pa tolk dobr napisala, da se ne morem bolj strinjati s tabo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.3.2008 14:38:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Ej, Lina, to si pa tolk dobr napisala, da se ne morem bolj strinjati s tabo.user posted image

se samo podpišemuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.3.2008 14:39:28   
moci
joj, jaz vam spet ne sledim, no.

oddajo sem gledala 5 minut, potem mi je postalo slabo in sem se preselila za računalnik. pri nas bi socalna služba sigurno ukrepala. upam. groza, prav res. take starše bi dala kastrirat. mater jima. user posted image user posted image to sploh niso starši, onadva samo delata otroke, ostalo pa ni njuna skrb.

bioresonanca, na zdaj ste me pa spravile v skrbi. kako to sploh izgleda in o kakšnih zneskih se govori.

pa še eno vprašanje: če bi starši male nine shranili njene matične celice, bi ji sedaj lahko pomagali? razmišljam, da mi je žal, ker jih nisemuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.3.2008 15:42:21   
Arabela
Ja oba sta spala...user posted image user posted image ... ko sem jo prvič dala spat ni ratalo, sem jo dala iz postelje, je še okrog letala ampak jebila že prava tečka.. nato sva previli Sergeja ki se je vmes zbudil in naju je obe pokakal s svojim rafalom..user posted image user posted image user posted image .. smo se vsi trije preoblačili.. nato sem malega dala v ležalnik (res je priden, bolj kot ta velika) medtem sem v roku pol ure malecko uspavala, je spala 2uri, medtem sem se stuširala...

Ampak mislim da bom vseeno dala danes malecko spat k babici dediju in teti... ker spala pa res nisem že od ponedeljka....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.3.2008 15:45:01   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Anč, upam, da se Tristan fajn pozdravi, pol pa konec bolezni za letos, prav?

men je prav! user posted image   vam in vsem ostalim oktobrčkom želim isto!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.3.2008 15:56:13   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa še eno vprašanje: če bi starši male nine shranili njene matične celice, bi ji sedaj lahko pomagali? razmišljam, da mi je žal, ker jih nisemuser posted image

jst sm tut že razmišljala o tem. ampak,ker je šlo za meni full previsoke zneske,nismo shranili. če bi mela možnost bi sigurno. mogoče pa drugič.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.3.2008 15:59:32   
moci
ja, grozno drago je. ampak če rešijo življenje je to zanemarljiv znesekuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.3.2008 16:24:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ja, grozno drago je. ampak če rešijo življenje je to zanemarljiv znesekuser posted image

baje je uporabno samo do določene kilaže, ker potem jih je pa že premalouser posted image
če bi imela denar, bi sigurno dala shraniti, ampak držimo pesti, da se našim malčkom ne bo zgodilo to, kar se dogaja mali Nini!

arabelauser posted image user posted image user posted image
pa naspi se danes!!!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.3.2008 16:27:16   
Anonimen
jaz sem pa danes depresivna, vse sošolke, kolegice so/bodo v službi, jaz pa doma "zabušavam", komaj čakam, da grem tudi jaz delat, ker imam že dost vprašanj: "A ti pa še nisi v službi?" Ja kolk pa imaš še do konca ?"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.3.2008 18:10:06   
piskot
Svasta. Martin je sel ob 17h spat. Prejle se je zbudil in sel nazaj spat. Ne morem verjet. No v bistvu upam da to ne pomeni, da bomo zjutraj ob 3 auf.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.3.2008 18:31:05   
mis
Hvala za vse odgovore. Za navezanost sem hotla samo vedet al so vaši tudi v tem obdobju, pa kako reagirat.
Za flek bom šla jutri v lekarno. Ja, to so v bistvu krčne žile. G je rekel da sem se nekam udarla in je tako ostalo. Potem naj bi zginilo, ni pa nujno.

Še eno vprašanje. Včeraj sem imela tolk za vprašat da sem to pa pozabila. Se mi zdi da naša tina z levo nogico malo na noter hodi. kaj narest? Povedat na pregledu pri letu in pol ali kaj drugega?

Zdej laufa gor in dol in nosi razne stvari. Sam da se zmatrauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.3.2008 18:39:34   
piskot
Martin tudi, 14.4. imamo kontrolo v RA, pa ti potem porocam kaj so nam tam povedali o tem.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.3.2008 19:35:24   
moci
zoja tudi z desno kar precej na noter hodi. če ima zimske škornje se včasih spotakne ob lastno nogouser posted image
tudi mi imamo ra v kratkem - ne vem na pamet kdaj.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.3.2008 19:48:22   
Anonimen
helu,

mi imamo pregled 1.aprila. A pri tem pregledu tudi kri vzamejo ?

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.3.2008 19:50:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jaz sem pa danes depresivna, vse sošolke, kolegice so/bodo v službi, jaz pa doma "zabušavam", komaj čakam, da grem tudi jaz delat, ker imam že dost vprašanj: "A ti pa še nisi v službi?" Ja kolk pa imaš še do konca ?"user posted image

hvala enako....mene pa že celo večnost sprašujejo kje sem z diplomsko....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.3.2008 20:25:40   
lucika
zdajle razmišljam.-....ali je ze kdo imel cepljenje, zdaj, pri letu in pol. mi bi ga morali danes cepiti. pa ga nočem, ker kašlja in ima nahod. mogoče tudi koze:)

naš pa hodi z eno nogico precej navzven, kot bi se odganjal z njo. pa smo ze imeli ra; je rekla, da to še ni prava hoja, da se v bistvu učijo in da je čas do drugega leta, da se zrihta... pa hodi že veliko boljše kot je, tak da bo res nekaj na tem. imamo pa drug teden spet, bom poročala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?