@lina
|
a bo res sneg spet danes, al kaj? Maxica, jaz ga nič ne pogrešam, res ne... oddajo o teh slepih starših in otrocih sem tudi gledala...in enako mnenje delim z vami, tudi s sodelavkami smo enako komentirale... kje je socialna služba, če so celo oddajo posnel o tem, pa nič? Starša bi pa še kar mela otroke, al kaj! Saj, delat jih je res lahko, matr, pa nič skrbet zanje, s čikom v roki in samo ukazovat otrokom, da naj jih poštimajo... res sem bila ogorčena! Čist sta zafurala otroštva svojih otrok, tastarejša sploh ne želi imet svoje družine, saj je že oddelala svoje! Da ne govorim o higieni, pa da otroci kar zaspijo po tleh, kjer pač padejo od utrujenosti...grrrrrr...Pa sem gledala samo zadnjih 15 min...kolk bi me šele razjezilo in užalostilo, če bi gledala celo oddajo Mis, kaj pa ko bi šla k svoji zdravnici, pa naj te napoti dermatologu ali kam pač že? Btw, si ti dobila moj ZS - odgovor, ki sem ti ga obljubila? Bolančki mali - Martin, Lan, Nejc, Tristan - pozdravite se! Arabela, tebi pa res Ob delavniku, ki ga ima vaš ati, da sama hendlaš dva mala pikeca, svaka čast! Meni ni prav, že če ma moj mož daljša obdobja podaljševanj v službi, da bolj kasno popoldne hodi domov Frrrr, spet imate bizi vikend! Naj vam mine kar se da dobro...pogreb sicer ni prijeten, ampak... Tako, zdaj pa, kako ze rece piskot zase, bo se zame veljalo: @lina, pejt delat!
|