|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
26.3.2008 12:09:41   
frrrr
da ga ne bom samo opravljala user posted image je drgač kr priden fant - zelo zgovoren, rad pleše in poje, rad riše in gleda risanke... v ritual priprave na spanje spada pri nas tudi gledanje risank... in ker sem vse nodije videla že ohohokrat, ga poskušam prepričat, da bi frančka gledala, pa se tolk razhudi in odločno reče nodi, da je treba gledat nodija user posted image jih pa že na pamet zna in celo kakšno pesmico naprej začne pet, čeprav ima nodi take nepovezane pesmice, pa napove kaj se bo naprej zgodilo... vglavnem preseneča vsak dan...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.3.2008 13:23:01   
Maxica
Hehe, Frrr, kva je faca ta vaš Jaša.user posted image  Dobro si to pofotkala, prav res.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.3.2008 14:51:28   
Maxica
Sem se lih spomnila še nekaj, preden grem domov, pol boste pa imele mal miru pred mano.user posted image
Prejšnji dan je bila sestra še doma in otroka kar nista mogla zaspati. Potem je pa bila že mal huda, ker je bila ura res že pozna in rekla, zdaj pa, otroka, brž spat, dajmo, en dva tri. Lan pa nadaljuje : štiri. user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 978
26.3.2008 15:18:39   
mis
frrrr, Jaša je res pravi govorec če že napoveduje kaj bo v risanki.user posted image Naša ma nekaj besed,pa zdej je začela povezovat stvari in ful kaže in govori po kitajskouser posted image

Maxica, naša ma pa tri. Vse kar štejemo je tri... Le da Lan šteje že vse številke, ane?user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
26.3.2008 16:55:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

frrrr, Jaša je res pravi govorec če že napoveduje kaj bo v risanki.user posted image Naša ma nekaj besed,pa zdej je začela povezovat stvari in ful kaže in govori po kitajskouser posted image
napoveduje tako... reče "težko", pol pa din reče "te črepinje so pa težke" user posted image
sicer pa ne govori še stavkov... jaša našteva besede, mi si jih moramo pa poljubno sestavljat user posted image pridemo do vrat in pove vlata (vrata), pokaže na ključ in reče kluč... kaj hoče pa moremo sami vedet, al je treba odklent, zaklent, al nam je samo pokazat hotel ključ v vratih user posted image

Maxica, naša ma pa tri. Vse kar štejemo je tri... Le da Lan šteje že vse številke, ane?user posted image
pri nas je pa ena - tri user posted image dva manjka, pa kadar hoče povedat, da je česa veliko reče ena tri, kar pomeni veliko user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 980
26.3.2008 17:29:54   
mis
arabela, še vprašam, si ti že po novem sistemu izbirala pakete za novorojenčka? Se še da vzet denar? Sicer je najboljša varianta spletni nakup paketa ane?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 981
26.3.2008 20:47:44   
moci
čeeer.
mi smo bili pri dermatologu, pa niso nič pametega pogruntali. dali so nam reklamo za ene kremeuser posted image in dat mora kri, jutri, ker je zmešana mati pozabila na napotnicouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 982
26.3.2008 20:56:31   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čeeer.
mi smo bili pri dermatologu, pa niso nič pametega pogruntali. dali so nam reklamo za ene kremeuser posted image in dat mora kri, jutri, ker je zmešana mati pozabila na napotnicouser posted image

sta že probali bioresonanco?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 983
26.3.2008 21:16:15   
moci
ne, ker ni nič hudega, samo flekci suhe kože po hrbtu in zelo suha koža po telesu. bomo počakali krvne izvide.

ne bi smeli prenehat z uporabo krem, ki nam jih je dal dermatolog. jutri grem spet v nabavouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 984
26.3.2008 22:00:05   
piskot
cer.

nas decek je pa danes dvakrat bruhal. brez kosila in vecerje je sel spat ob 18h. zbuja se in pije. zdaj ne bruha vec, ima pa malo vrocine.user posted image

moci
pejta na bioresonanco. sej je ati privatnik, vam bo ze zneslo. tebi je mogoce vseeno za flekce, kaj pa zoji? a mislis da je nic ne srbijo?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 985
26.3.2008 22:32:42   
mis
Čer!

Naša mala je pa tako navezana name. Sej je fino, ampak se mi zdi preveč. Pa dejte tiste povedat ki ste dale to vsaj 1x že čez. Če sem jaz doma jo moram jaz zrihtat in dat spat. Če je s kom drugim in mene ni ni noben problem. Mož, mami, tašča... vse ok. Samo če mene ni. Sva jo danes kar malo na silo stran od mene, da jo je mož oblekel in spat dal. Jooook. Pa sva kar malo vztrajala, pa je takoj zaspala, brez problema, samo stran od mene it je problem...user posted image

Sem gledala zdajle oddajo o mladih skrbnikih, ko dve deklici ob slepih starših skrbita še za 5 bratcev in sestric. Grozljivka. Pa ne to da onidve skrbita zanje, ampak razmere v katerih živijo...user posted image  Je še katera gledala? Mnenje?

Še ena stvar... na desni nogi imam že ene 2 meseca flek. Premer cca 8 cm. Žile so mi popokale in je kot podplutba, ampak ni to. Srbi me, je bolj vroč kot ostali del noge... Pa relief dobiva... G je rekel pač precej normalna stvar za nosečnost... Se je ok, sam mi je čudno, ker se mi zdi skoz hujš. Pa res grozno zgleda. Nej bi šlo samo za lepoto, mogoče bo pol zginu... Ima katera izkušnje s tem iz nosečnosti? Kaj mazat? Kaj počet?

Grem v Mižo.

Nočko!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.3.2008 22:33:10   
mis
piskot, upam da je samo kaj takega pojedel in bo jutri kot nov.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 6:07:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
27.3.2008 6:57:13   
altati

Naša mala je pa tako navezana name. Sej je fino, ampak se mi zdi preveč. Pa dejte tiste povedat ki ste dale to vsaj 1x že čez. Če sem jaz doma jo moram jaz zrihtat in dat spat. Če je s kom drugim in mene ni ni noben problem. Mož, mami, tašča... vse ok. Samo če mene ni. Sva jo danes kar malo na silo stran od mene, da jo je mož oblekel in spat dal. Jooook. Pa sva kar malo vztrajala, pa je takoj zaspala, brez problema, samo stran od mene it je problem...user posted image

To je popolnoma normalno. To obdobje pride in mine. Naša Tia je bila takšna pol leta, pa je minilo...Tudi Jaša je že imel takšno obdobje, zdaj ga počasi mineva.....jaz bi rekla- ne jo na silo odstranjevat, počakaj raje da obdobje mine....

Sem gledala zdajle oddajo o mladih skrbnikih, ko dve deklici ob slepih starših skrbita še za 5 bratcev in sestric. Grozljivka. Pa ne to da onidve skrbita zanje, ampak razmere v katerih živijo...user posted image  Je še katera gledala? Mnenje?

Gledala. Groza! Za moj okus, bi te otroke morali vzeti staršem. Meni je bilo prav hudo gledat, res.....user posted image Starejši trpita, ker jim je odvzeto otroštvo in mali trpijo, ker živijo v nemogočih razmerah....sploh če si opazila higienskeuser posted image user posted image

Še ena stvar... na desni nogi imam že ene 2 meseca flek. Premer cca 8 cm. Žile so mi popokale in je kot podplutba, ampak ni to. Srbi me, je bolj vroč kot ostali del noge... Pa relief dobiva... G je rekel pač precej normalna stvar za nosečnost... Se je ok, sam mi je čudno, ker se mi zdi skoz hujš. Pa res grozno zgleda. Nej bi šlo samo za lepoto, mogoče bo pol zginu... Ima katera izkušnje s tem iz nosečnosti? Kaj mazat? Kaj počet?

Nimam pojma. priznam. Jaz sem imela vedno probleme s srbečico in krči v nogah, kaj takšnega pa ne....

Nočko!

Dobro jutro!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 989
27.3.2008 6:57:30   
altati

piskot, upam da je samo kaj takega pojedel in bo jutri kot nov.

enako.
Kuki, kako ste?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 990
27.3.2008 7:17:43   
Maxica
Dobro jutro. Stanje pri nas - Max boljši, zakuhal Lan.user posted image  Kaj so to zdaj za ene viroze nepotrebne?
Piskot, kako je z Martinom? user posted image
Moci, jaz bi tudi probala z bioresonanco na tvojem mestu. Verjetno Zoji ni lih fajn, da ima takole po koži. Se kaj praska? Pa maži jo in ubogaj dermatologa, mati.user posted image
Mis, očitno te Tina potrebuje. Saj to ni nič abnormalnega. Vsak otrok potrebuje mamico. Jaz je nikakor ne bi na silo spravljala stran od mene. Ima pač tako obdobje in jaz bi se ji pustila. Hvala Bogu, saj sem njena mamica. Ali pa jaz gledam na tole čist iz drugega vidika. user posted image
Mi je zadnjič pravila sodelavka, da je njen skoraj dveletnik ful navezan nanjo in se lepi nanjo, ko pride domov iz službe. Ga pa kar da za kakšen teden vsake toliko časa k njenim staršem. Ko se spomni, vsake toliko časa mal pojokca, ala mami, mami, ampak pol pa pozabi. Halooooo???!!! In kaj je zdaj tukaj dobrega naredila otroku? Se bo že osamosvojil, ko bo čas za to, ****tiš.
Omenjene oddaje nisem gledala, tako da težko komentiram.
Za flek pa tudi ne bi vedela, kaj bi bilo. Saj če je to normalno za nosečnostuser posted image , bo menda izginilo po porodu, al kako?!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.3.2008 8:02:47   
Anonimen
kar se oddaje tiče se popolnoma strinjam z Altati- čeprav so otroci rekli, da jim ni težko, ker so to njihovi starši....user posted image
Ampak halo, kako so spali, pa vsi posrani dokler sestrici nista iz šole prišliuser posted image , foter pa pivo piluser posted image -halooooooooo

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
27.3.2008 8:49:30   
Arabela

arabela, še vprašam, si ti že po novem sistemu izbirala pakete za novorojenčka? Se še da vzet denar? Sicer je najboljša varianta spletni nakup paketa ane?

Jutro!

Ne nisem.... sem vzela denar..250Euro... jih že ni več...user posted image

Ponoči sta oba v duetu jokala ob 1ih, jaz pa nisem vedela koga pomiriti..user posted image ... pa nam je nekako uspelo... Ej to je res hudič, ko se igram z enim me vleče k drugemu... seveda spala nisem sama nič, ampak začuda nisem zaspana... enkrat bom samo dol padla...user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes sami doma, potem bomo izvedli izlet na dvorišče...user posted image user posted image user posted image
Dedi paje šel kupit peskovnik v Hofferja, takega lesenega... bomo videli kako bo... babi pa je že kupila gugalnice za na vrt..  user posted image user posted image user posted image ... za babice in dedke...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 993
27.3.2008 8:52:05   
Arabela

Čer!

Pri nas je bilo takšno obdobje, sedaj pa ko sem bila teden dni v bolnici sem se prav bala kako bosta z atijem.. pa sta se ful uigrala.. in sedaj ko smo bili vsi skupaj jo je vedno ati oblačil (sem pokala od smeha ko ji je parkrat dal štramplčke narobe gor.user posted image user posted image user posted image ) in kopal ter dajal spat pa ni bilo problema... saj se bo samo poštimalo, boš videla, vsaj pri nas se je..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.3.2008 9:48:13   
*anč*
dobro jutro!

midva sva sama,tata je šel u Beograd in pride jutri. pride pa k nama moj bratec zvečer.  spali smo super,ga kašelj ni mučil. prou paše po 2 neprespanih nočeh. jutri bo še doma,da se do konca pozdravi, mi ga je brez veze neki na silo u vrtec dajat,da bo pol še 1 teden ornk bolan.

psaša  čestitke za malo nečakinjo! jo boš šla kej pogledat? user posted image

muki,frrrr in sivkmivka  jst tut še pašem u vaš klub doječih user posted image . arabela doji že drugega otročka, me pa še vedno naše teličke ... user posted image  ajajaj user posted image .

frrrr  kok dobre fotke! mi tut menjamo razpoloženje na 1,2,3.
tinkara in lan user posted image  za govoričenje!!

arabela  kapo dol! kako ti vse rata? zdej ko je mali na bolniški mi kup perila za likanje samo raste in raste!

moci   mi smo tut dobili reklamo za ene kreme pri alergologinji pa jih nisem šla iskat,sva prešaltala na weledo pa olje za tuširanje od loccitane in frosh mehčalec in nama paše.

martin,nejc,max,lan  pozdravite se vključno z našim! user posted image

mis  pri nas je isto. če sem jst zraven,drugi niso dobri in se samo na mene lepi. ko me ni,je z drugimi zadovoljen. zdej je hvala bogu tud tata ok,prou paše. pomoje so to obdobja.
glede fleka pa nimam pojmauser posted image  

muki  mal več se oglašaj! pogrešam prigode tvojih pup in tvoje za crknt smešne poste ...user posted image

uživite!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 995
27.3.2008 10:16:39   
frrrr

js gledala in sem bla full jezna zraven. user posted image noseča mama kadila in se čohala po glavi, foter tut ni imel blage veze kaj se z otroki dogaja, tamali dve sta pa pedenali otroke... in tastarejša je še groba z njimi, ker pač sama nikoli ni prejemala ljubezni... in taki imajo otroke user posted image user posted image user posted image pa še bi jih imeli user posted image sem bila prav vesela, da je splavila zadnja 2, čeprav tega nobenemu ne privoščim user posted image punčki bosta zihr rable pomoč psihologa user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 996
27.3.2008 10:22:44   
frrrr
Lan in Martin - pozdravita se!

mis - Tina bo še prehitro prišla v obdobje, ko se ne bo več hotela crkljati... po moje ni panike.
Maxica - sem prepričana, da se sodelavkin dvoletnik ne bi tolk lepil nanjo, če ga ne bi dajala staršem za cel teden... verjetno se lepi nanjo, ker ga je strah, da bo spet nekaj časa brez nje...

Remy, altati, mis - ste videle kako so unga triletnika previli? 8letnica ga je previjala in je bil še ves posran, pa ga je že v novo plenico takega dajala... tavelika se je pa za nos držala... foter pil pivo in kadil, mama se pa praskala in kadila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 997
27.3.2008 10:26:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Remy, altati, mis - ste videle kako so unga triletnika previli? 8letnica ga je previjala in je bil še ves posran, pa ga je že v novo plenico takega dajala... tavelika se je pa za nos držala... foter pil pivo in kadil, mama se pa praskala in kadila user posted image user posted image user posted image user posted image

videla, ja.....user posted image user posted image user posted image
Meni je bilo res grozno gledat.
jaz bi vse otroke pobrala...takoj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.3.2008 10:31:58   
*anč*
altati  sm šla mal tvoj blog čekirat pa vidm,da nisi že 1 mesec nč napisala ...user posted image   pa tok fajn te je brat! 

te oddaje pa hvalabogu nisem gledala! ja,kok otrok pa majo? kaj pa socialna?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.3.2008 11:27:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

altati  sm šla mal tvoj blog čekirat pa vidm,da nisi že 1 mesec nč napisala ...user posted image   pa tok fajn te je brat! 

Pišem po trenutnem navdihu, trenutno ga ni....še pride... user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 27.3.2008 11:39:54 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?