|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
27.3.2008 21:15:20   
mis
No, dajte vse ki imate v kratkem vprašat, pa bomo zvedleuser posted image  Hvala!!!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
27.3.2008 21:31:07   
moci
piškot, kako pri vas?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
27.3.2008 22:04:01   
piskot
evo, bruha ne vec. pije in je se vedno zelo malo. v bistvu je zadnjic jedel ob 16h. ima pa spet vrocino, tam okoli 38. jajca. nc, se en dan dopusta user posted image

v nedeljo smo bili na obisku pri prijateljici, katere sin je imel 10 dni prej rota virus. upam da to ni to.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.3.2008 0:17:12   
Anonimen
dober večer,

berem kva bi morali otroci pri 18 mesecih znat, pa sem prišla na poglavje o varnosti in piše:

'' If you must have a gun in the house, keep it and the bullets in a seperate locked place.''

Komentar ? jest ga raje sploh nimam....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.3.2008 6:17:20   
vava
Dobro jutrooo!
Kaže, da je takale ura še edina, ko imam kaj časa. Pa še kave nam je zmanjkal. Itak sem se ji spet odpovedala, samo jutranji obred sem pa vseeno obdržala. Malo kave, več mleka, RR in ena pomaranča ... No in že 3. jutro sem brez. Ja sej če bi čez dan kaj razmišljala ...
Pikapolona mi smo imeli večino taborov na Kolpi. Na sosednji parceli, kamor zdaj hodimo k mojemu dragemu. Ko me je pred leti prvič povabil k sebi (na žurko za rd) , me je skoraj kap, ko sem se dol pripeljala in videla, da je to to. Totalen flash back in vrnitev v otoštvo. Priznam, da sem to sprejela, kot "znamenje" in nisem nič kaj dosti več razmišljala user posted image  Sem seštela dve in dve in hitro sva bila skupaj.

Ko smo ravno pri številkah, Lukov najljubša je ravno dve. Jo precej smiselno uporablja in zraven kaže dve s prsti. Pove, da ima dve nogi in dva balona (dva ba), ali pa karkoli vidi v paru, kaže in dela zraven dve. Ostalih številk pa ne zna in ne izgovarja.user posted image

Arabela user posted image user posted image user posted image  si moj vzgled in upanje.
Piškot upam, da je bruhanja konec in predvsem, da ste ugotovili kaj je bilo.

Mi smo imeli tudi nekaj podobnega. Iz nedelje na pon. ponoči 2x bruhal. V pon. in torek zelo malo jedel. Vročine ni imel nič. V torek ga nismo dali v vrtec, smo se doma matrali karkoli vanj spraviti pa nam ni prav uspevalo. V torek po zajtrku spet bruhal. Sicer je bil čisto ok. Živahen, brez vročine. V sredo je za zajtrk pojedel malo skutico in pol kosa kruha s pašteto. Smo šli v vrtec. V vrtcu po kosilu malce bruhnil, popoldne pojedel samo nekaj žlic pireja in spil 1dcl soka. V spanju sem mu poturila flaško mleka. Včeraj začel normalno jesti, v vrtcu vse super, pil veliko, po trebuhu pa so se mu pojavile pikice. Vročine nobene. Počutje in razpoloženje krasno. Mislim, da ga pikice ne srbijo. So pa enakomerno posipane po celem trebuhu in prsnem košu. Po rokah, nogah ali hrbtu ni nič videti. Komu kaj jasno? Mislite, da bi morali k zdravniku? Vzgojiteljica v vrtcu je rekla, da ni panike, da bi bil tamuser posted image  Razmišljam, da je tako rekla še komu in smo potem prav od njega fasali?!?

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.3.2008 6:48:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa še eno vprašanje: če bi starši male nine shranili njene matične celice, bi ji sedaj lahko pomagali? razmišljam, da mi je žal, ker jih nisemuser posted image

ni nujno, da bi ji lahko pomagali.
Za določene vrste raka, kot je rak trebušne slinavke, so zelo uporabne, za vse ne....
Se pa svekakor splača jih shraniti. Definitivno.

Bi pa samo to pokomentirala- vse informacije ki sedaj krožijo po mail-ih, medijih itd...o mali Nini ne držijo.
Jemljite z rezervo.
Določeni ljudje pač nimajo občutka kaj lahko pišejo in kaj ne...
Več o tem ne bi....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 6:49:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.3.2008 6:50:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Martin tudi, 14.4. imamo kontrolo v RA, pa ti potem porocam kaj so nam tam povedali o tem.

user posted image user posted image user posted image user posted image
nikoli opazilauser posted image user posted image user posted image
pomoje slabo vidiš, pejd po očala!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.3.2008 6:53:32   
altati
vava - hm...jaz bi želela vedeti če je kakšna od otroških bolezni (vročina in pikice), da bi bila vsaj informirana, če jo je pač prebolel. Daj, pokliči k zdravniku, pa malo povprašaj za nasvet....jaz bi....

pa dobro jutro!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.3.2008 7:35:59   
Maxica
Dobro jutro. Glede obračanja nogic navznoter pojma nimam, bom morala prav enkrat opazovati Lana, kako hodi. Očitno brez posebnosti, saj sicer bi verjetno že opazila, kolikor sitna sem.user posted image
Lan ima še vedno vročino, no, ob enih ponoči jo je imel v ušesku 39,9, tako da je spet dobil svečko. Popoldne orng bruhal, tako da je potem samo še malo bobi palčk pojedel, pa eno juhico sem mu skuhala. Iz izkušenj predvidevam, da bo danes veliko boljši.user posted image
Lina, joj, od kje ti take pobirašuser posted image ? Kje imaš to stran, kjer zbiraš, kaj bi moral otrok pri določeni strani že znati? Link prosim.user posted image
Vava, hm, glede pikic, kaj pa vem. Pri nas se jima dostikrat naredijo takole po trupu po preboleli virozi, vendar je vedno prisotna tudi vročina. Na nek način zgleda, kot  bi šel virus ven takole. Sicer pa, če te skrbi, ga pojdi pokazat, sam da še česa ne fašeta. Baje so spet viroze na pohodu.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.3.2008 8:16:16   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jaz sem pa danes depresivna, vse sošolke, kolegice so/bodo v službi, jaz pa doma "zabušavam", komaj čakam, da grem tudi jaz delat, ker imam že dost vprašanj: "A ti pa še nisi v službi?" Ja kolk pa imaš še do konca ?"user posted image

hvala enako....mene pa že celo večnost sprašujejo kje sem z diplomsko....user posted image user posted image user posted image

Sploh se ni vredno sekirat... vuser posted image user posted image vem pa kako je ker sem sama na istem... rada sem z otroci doma, ampak mi že manjka služba... le prej jo bo potrebno najti..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.3.2008 8:18:57   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dober večer,

berem kva bi morali otroci pri 18 mesecih znat, pa sem prišla na poglavje o varnosti in piše:

'' If you must have a gun in the house, keep it and the bullets in a seperate locked place.''

Komentar ? jest ga raje sploh nimam....

Se kar stresem ob misli da bi še to imeli v hiši zdaj ko Katarina vse prešnofa...user posted image . noben predal ni varen rped njo

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.3.2008 8:22:56   
Arabela
Dobro jutro!

Včeraj malo dala k babici, pa mi je bilo v roku pol ure kar je odšla tako dooolllggčččaaas , ker je mali spal, da sem jim hotla rečt naj jo kar nazaj pripeljejo..user posted image .. ampak  bi jim verjetno srce odpovedalo...user posted image ... je pa mali imel takšne arije ubošček okrog 1h ponoči, da če bi bili v bloku bi ga vsi slišali..  zdaj pa lepo v ležalniku leži in se igra z medvedki da lahko mama kavo spije in prečekira RR..

Danes pride ati za vikend domov..user posted image user posted image user posted image ...

Lep dan in pa vikend vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.3.2008 8:38:39   
Anonimen
jutro

ali gre katera 3.4. na odvzem krvi???
Altati- veš ti komu je potrebno sporočiti koliko nas pride- ker to v e-mailu piše ampak ni nobene št. kamor bi sporočil??

danes sva spali do 7.06user posted image , prejšnje dni sva bili že malo po 6.00 pokonci. Sem ji dala včeraj kar moj povšter za pod glavo, da je lažje dihala in je zgleda delovalo. Tale amoksiklav mora bit pa ful nagnusen, ker govori ne ne že ko me vidi, da flašo iz hladilnika jemljemuser posted image

danes gre Tinkara malo k moji mamici, jaz pa pospravit in učit...

gledam skozi okno vojake, tečejo, bogi reveži, če je zdele ura 8.30 pa gredo že nazaj, pa še ene 30 minut do vojašnice, joj, kdaj so potem že začeli....user posted image
se spomnim, ko je bil moj v vojski, sem imela ful srečo, ker je bil v Mostah pri BTCju, zraven mene skoraj, pa še vsak vikend pri meni, razen 1 mesec........men so moški v uniformah tko.......user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.3.2008 8:51:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jutro

ali gre katera 3.4. na odvzem krvi???
Altati- veš ti komu je potrebno sporočiti koliko nas pride- ker to v e-mailu piše ampak ni nobene št. kamor bi sporočil??

Ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.3.2008 8:54:25   
digi
Pozdravljene,
že dolgo se nisem nič oglasila in po pravici povedano nimam niti časa prebrat kaj tipkate, kaj še le kaj druga....
No torej, naš navihanček Timon raste, čeblja ena dva oziroma tri tedne tako,d aje za crknit zraven: mama am am (ob 5.55), mama pil pil (6.05), celi dan : ki ati, hvala (beseda, ki jo zna najlepše izgovoriti, samo ko mu je), zala, taši (nataša), peter (pepi), ado, babi, katka, bul (obuti čevlje), ciao-ciao (za crknit), daj, to, tu, tam, jaž (aljaž), janja, an (žan), Maj (ma maj je non-stop na tapeti), naj (računalnik- sicer ne vem od kod mu touser posted image ).... itd. V glavnem za crknit kake ven spravi....
Drugače čakamo sedaj na 15 zob, ki ga kot zgleda full mantra... zob si še vedno noče umivat, tako da smo srečni, če se začne dret, da mu lahko umijemo zobe vsaj malo.....
Polno zaposlena. Imam en reden šiht (preko študenta) in enih 5 takih, ki se običajno pojavijo ravno hkratiuser posted image
Danes sem poslala eno seminarsko profesorju (to je na filozofiji predzadnja), potem pa še em čaka ena na nemščini in seveda še 20 knjig na filozofiji- kot rečeno se mi nikamor pretirano ne mudi, saj še imam lahko eno leto statusa, šihta pa itak ni nobenega solidnega za moje področje, tako da..... Sicer pa ja, poznam te izjave: a kolko pa še maš?! Čeprav sem se kar umirila, ekr sem ugotovila, da tričetrt mojih sošolcev še ima kakih 5 izpitov, jaz sem torej zmagovalka med njimi- pa še niti otrok nimajouser posted image user posted image
Smo skoraj kupili bajto (podrtijo), vendar nas je cenilka posstavila pred določena dejstva, ki so nam odprla oči- za tak denar ne... tako da iščemo dalje..... Komaj čakam,d a nekaj dobimo, ker se mi bo drugače zmešalo pri naših, ker staro in mlado in ansploh žlahta to je raztrgana plahta (tako pravijo in tudi drži).
Imela bi še enega bebeka, ampak čakam.... čakam bajto, šiht in da se mi malo porihta zdravje, s katerim se mi trenutno ne da najbolj ubadat (čeprav je to svetovna napaka- vem).....
Kaj še?! Pojma nimam.... Morala bom začet malo spremljat kaj dogaja, vendar ne vem kdaj (saj malo pa moramo tudi user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej punce imejte se lepo..... in upam, da kmalu spet kaj preberem....

pa pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.3.2008 9:11:52   
mis
dobro jutro!

midve sva bolj pozni ptički. Mala gre ob 20:30 spat, potem pa zjutraj vstane ob 7:30 ali8h. tako da zjutraj dremuckavauser posted image

Šibava urejat dokumente, pol pa v službo.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.3.2008 11:34:42   
mis
Mah, user posted image pa ti dokumenti. Še dobro da je mala tako potrpežljiva. Najprej sva šli za zdravstvene. Opis izgube... dobiš položnico in moraš plačat, ko dobijo potrdilo naročijo nove. Mah...
Potem občina. Osebna. Opis okoliščin. Ja gospa, ste pa skopo napisala. Vsaj napišite da ste potem iskala denarnico, da vsaj malo interesa pokažete...user posted image  Preklic, plačat preklic, ko bo v UL pa šele it novo naročituser posted image  Potem prometno. Spet način izgube. Plačat. Potem vozniška, spet opis izgube, plačat. Tud pol nazaj ko bo preklic. No, vsaj prometno sem dobila. Mala je celo flašo spila vmes, pa ene 100x kovance ven raztresla iz denarnice, jaz sem se natelovadla... Pol mi je ene 4 kovance v reže v radiator vrgla. Tavečje sem uspela ven zbezat. Jah pismo, včasih kovanci niso bli tolk vredni. Zdej pa dva evra je pa dva evra. Ni malo. Res, dobro da je eno uro in pol pridno čakala. Sicer s svojimi muhami, ampak...

Zdej sem pa reekla kupim denarnico za denar, osebno in zdravstveno, bančno, ostalo bvo v drugi denarnici za dokumente. Mah. No, sej to je pa v bistvu vse kar mamuser posted image  V bistvu sploh ne moreš imet kje drugje, ker vse rabiš. Pa najhujš so te preklici, ki tolk časa trajajo.user posted image

Pol sem pa taščo klicala če pride iz službe direkt v mesto, da Tino pobere, če ne bi še šiht zamudila.user posted image  Nč, šibam.

< Sporočilo je popravil mis -- 28.3.2008 11:35:23 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.3.2008 12:47:39   
pikapolona2
jst sm danes čist zabluzila....namesto da bi delal in brala strokovno literaturo me je čisto posrkalo leposlovje...beem en odbit ruski roman in kar ne morem nehat......mislim dami bo uspelo do 15 ure končat.

Sm prišla na skret pa na mail pogeldat če je kej nujnegauser posted image

Piškot a je martin boljše?

Pozdravčke ostalim

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.3.2008 12:50:19   
tasha23
Živ, da se še jaz malo javim po dolgem času. Prav hudo mi je ko berem, da je toliko oktobrčkov bolnih user posted image . Upam, da kmalu se vsi pozdravite. Jaz pa tako kot 2 leti od tega sem v 4 mesecu zbolela in že od torka, ki kuham visoko temperaturo, kašljam ko nora in bruham user posted image . Gael na srečo je zdrav in navihan še bolj kot prej. Vsak dan bolj govori in komunicira z vsemi. Zdaj ga še najbolj navdušuje beseda Bager (katero spreminja v gager in jager user posted image user posted image user posted image user posted image ).
Ves čas sem razmišljala kaj vse vam moram napisati zdaj pa imam spet težko glavo in sploh več se ne spomnem več kaj sem vam morala povedati user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.3.2008 13:01:20   
vava
tasha pozdravi se!!!
bager je pri nas tudi navdušenja vredna beseda, samo da jo pri nas izgovarjamo baga, bagaaaa!!!

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.3.2008 13:05:25   
vava
pikapolona boš zaupala naslov? Kakšno urico ponoči bi pa še našla za dobro knjigo.
Pred 3 tedni, ko sem bila sama doma - ati in luka sta šla k babici, sem od 18h do 2h zjutraj brala knjigo Trije v postelji. Sicer žepnica za hitro branje, ampak blizka (a je to sploh beseda?) tema - tretji v postelji je namreč dojenček. Hmmm, v šunku sem jo prebrala in pustila kup perila za naslednji dan.user posted image  Priporočam

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.3.2008 13:08:17   
tasha23
Ojla Vava kako kaj tvoje počutje?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.3.2008 13:20:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lina, joj, od kje ti take pobirašuser posted image ? Kje imaš to stran, kjer zbiraš, kaj bi moral otrok pri določeni strani že znati? Link prosim.user posted image

Ni na internetu. Je knjiga, dobili smo jo za Tristanov rojstni dan.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 13:33:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?