digi
|
Pozdravljene, že dolgo se nisem nič oglasila in po pravici povedano nimam niti časa prebrat kaj tipkate, kaj še le kaj druga.... No torej, naš navihanček Timon raste, čeblja ena dva oziroma tri tedne tako,d aje za crknit zraven: mama am am (ob 5.55), mama pil pil (6.05), celi dan : ki ati, hvala (beseda, ki jo zna najlepše izgovoriti, samo ko mu je), zala, taši (nataša), peter (pepi), ado, babi, katka, bul (obuti čevlje), ciao-ciao (za crknit), daj, to, tu, tam, jaž (aljaž), janja, an (žan), Maj (ma maj je non-stop na tapeti), naj (računalnik- sicer ne vem od kod mu to ).... itd. V glavnem za crknit kake ven spravi.... Drugače čakamo sedaj na 15 zob, ki ga kot zgleda full mantra... zob si še vedno noče umivat, tako da smo srečni, če se začne dret, da mu lahko umijemo zobe vsaj malo..... Polno zaposlena. Imam en reden šiht (preko študenta) in enih 5 takih, ki se običajno pojavijo ravno hkrati Danes sem poslala eno seminarsko profesorju (to je na filozofiji predzadnja), potem pa še em čaka ena na nemščini in seveda še 20 knjig na filozofiji- kot rečeno se mi nikamor pretirano ne mudi, saj še imam lahko eno leto statusa, šihta pa itak ni nobenega solidnega za moje področje, tako da..... Sicer pa ja, poznam te izjave: a kolko pa še maš?! Čeprav sem se kar umirila, ekr sem ugotovila, da tričetrt mojih sošolcev še ima kakih 5 izpitov, jaz sem torej zmagovalka med njimi- pa še niti otrok nimajo Smo skoraj kupili bajto (podrtijo), vendar nas je cenilka posstavila pred določena dejstva, ki so nam odprla oči- za tak denar ne... tako da iščemo dalje..... Komaj čakam,d a nekaj dobimo, ker se mi bo drugače zmešalo pri naših, ker staro in mlado in ansploh žlahta to je raztrgana plahta (tako pravijo in tudi drži). Imela bi še enega bebeka, ampak čakam.... čakam bajto, šiht in da se mi malo porihta zdravje, s katerim se mi trenutno ne da najbolj ubadat (čeprav je to svetovna napaka- vem)..... Kaj še?! Pojma nimam.... Morala bom začet malo spremljat kaj dogaja, vendar ne vem kdaj (saj malo pa moramo tudi ) Torej punce imejte se lepo..... in upam, da kmalu spet kaj preberem.... pa pa