|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
26.3.2008 17:03:56   
itata
ne morem verjet, da je jakob ležal v svojem ležalniku več kot pol ure (vmes sva se sam previla) in se veselo "pogovarjal" z mano, zdej je pa celo zaspančkal!! sem zelo zadovoljna! ne morem verjet. k prej ni blo šanse, da ga kam odložim, skoz bi se nosil in gledal okol. tak firbec, da konc.
pa odkar mu ne dajem AD3 kapljic prisežem, da je to čist "drug otrok"... ga nič ne zvija in ne matra - no tolk minimalno, da ni omembe vredno prej je pa SKOZ neki jamral... nasl teden bom rekla zdravnici za D3 kapljice in konc... no eno kapljico AD3 mu dam, da ne bo revež brez vitaminov. bom probala tud 2 pa 3, če bo ok. sam 7 mu jih pa ne dam več!

buči dobr si ga ujela kako se režiuser posted image  men še ni uspel...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
26.3.2008 17:19:06   
Februarka08
No, midve sva iz drugega sprehoda danes, čeprav sva ble zdele dobro uro samo pred hišo, ker piha in sem iskala zavetje... Je pa tako fletno zunaj na sončku, da le pihalo ne bi.user posted image
Vidim da se o kg pogovarjate... Jaz sem jih tud mela ful preveč in vem kakšen user posted image in križ je to... Red in disciplina, pri meni ni drugega veljalo in pa telovadba seveda. Groza, se sploh ne smem spomnit. Zdaj mam še ene 5 kg plusa od teže pred user posted image , ampak bodo šle že dol. Saj pravijo, 9 mesecev gor, 9 mesecev dol. Čeprav bi bla najraj že kuj v starih hlačah, ko sem iz P prišla...user posted image
Uh, tale frišn luft je še mene zdelal, grem kar mal zraven naše user posted image zaležat. Seveda če bo mir. Evo, se že oglaša.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
26.3.2008 17:44:52   
ella79
mene je tudi frišen luft zmatru in grem mal odspančkat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
26.3.2008 18:50:07   
srečka nosečka
čer,

vidim, da ste danes na veliko vozičkale in sedaj vse počivate. user posted image  Vreme je bilo prekrasno, sva tudi midve izkoristile sonček in se potepale po mestu. Pa na veliko zapravile. Je Lana bogatejša za cel kup novih oblačil. Zase pa tako ali tako ne kupim nič več. user posted image  

buči - jaz imam nek DVD Osnove pilates body tehnike, ti bom probala prepečt, če bo šlo in ti ga pošljem. Če pa kaj nuca, ne vem, ker še nisem probala.
Grem kar poskusit, če obvladam tole presnemavanje.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
26.3.2008 18:55:12   
srečka nosečka
buči - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , DVD je zaščiten proti kopiranju.
A morda obstaja kakšen trik, da ga vseeno skopiram?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
26.3.2008 20:29:35   
buči
srečka nosečka, hvala, ker misliš name. user posted image Ja, DVD moraš klonirat ne kopirat. Baje obstaja prav program, ki se imenuje nekaj v zvezi s "klon"-om, mapka ne vem točno, ker meni take stvari naredi kolega, ker midva nimava DVD pekača. Če ti pa slučajno uspe, bom pa FUUUUUUUL vesela! user posted image  Se ti obilno oddolžim, ker me je danes zares zagrabilo, da začnem nekaj delat, mi je itata prav moralo dvignila glede telovadbe. Hvala tudi tebi, itata. user posted image

Sem bila pri G, je vse ok, ampak baje lahko še ta teden pričakujem menstro. Fajn ... user posted image user posted image user posted image  Sem se zmenila zamireno, le malo me je zmotilo, ker piše v brošuri, da lahko trakca ven visita, pa da lahko patner to čuti. ?!? user posted image  Pa upam, da ni to kot vrvica od tampona ... user posted image

Grem dat fanta spat, da se še malo odpočijem. Nočka!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1456
26.3.2008 21:25:45   
Janey
Čer
user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj sem jaz danes nardila...ne morem niti dihat, še zdaj se cela tresem...bili smo na obisku pri kolegici. Doma so v mansardnem stanovanju in jaz sem jakca oblačila tam na koncu in ko sem se vstala z njim sem ga ful zabila z glavico v tisto mansardo stenouser posted image user posted image user posted image sicer je imel na glavi eno debelo kapo, kapuco od mikice in še kapuco od debele jaknce. Pa čisto malo je zajokal pa nazaj zaninal(ker je ravno ninal). Ampak vseeno sem mislila, da gremo v bolnico da pogledajo če je vse ok.Smo šli na pediatrijo in so nas poslali na urgenco. Ampak tam je bila taka gužva, jakec je pa spančal in smo šli raje domov hitro poklicat našo zdravnico. Jakec nima niti buške, niti nič rdečo...pač mene je tako strah da je kaj noter. Zdravnica je rekla da načeloma ni panike, da pa naj ga opazujema če bo kaj nemiren al pa če se mu naredi podpludba da naj gremo v bolnico. Ne morem si oprostit kak sem lahko bila tako nerodna in slepa. ne vem zakaj nisem bolj pazljiva. user posted image user posted image user posted image zdaj se je eno uro smejal na previjalni in tudi ućival v kopanju..čisto nič ni kazal znakov da bi bilo kaj narobe in tudi zdaj je lepo zaspančkal.Res upam, da je vse ok z pikecem mojim.

Prebrala vam bom pa jutri sem videla da spet maratone šibate(buči vodi daleč pred vsemiuser posted image user posted image user posted image se vidi da ima pridnega tilenčka...lupčke za njegauser posted image user posted image )

grem spet pokukat k njemu

lahko noč

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
26.3.2008 21:43:20   
Janey
Vse ok..pikec lepo nina. POmoje če bi kaj bilo nebi. Ne vem
sem prebrala skoziuser posted image

buči kontracepcijskih tablet mi ni htela dat že pred nosečnostjo ko sem se ful zredila, zdaj imam pa 12 kg več kot takrat. Bomo videli kaj bo rekla.
Za odvečno kožo...telovadba, telovadba, telovadba...ni druge..no, pa veliko pij, jej sadje ki ima veliko vode, zjutraj pojej vsak dan eno žličko jabolčnega kisa, če ne moreš čistega pa si zmešaj z vodo. Pa moj mali nasvet, da bo zraven kože šla še kaka kila...ne jej belega kruha in zelo zmanjšaj sladkarije. Če le lahko za kosilo jej samo meso+zelenjavo ali prilogo+zelenjavo. Ne govori si da si na dieti, to naj postane del tvojega življenja. Predvsem je pa pomebno da imaš 5 obrokov na dan. Obrok je lahko tudi kakšen sadni sok, če nimaš časa 5x jest (vidim pri sebi, da ni časa). Lahko si nabaviš 100% sok v trgovini. To so le moji mali nasveti...jaz vem tolko o tem, pa se skoz bojujem s to mojo težo..lahko je bit pameten, ampak ko se je treba spravit pa ne gre. Vsako leto pridem enkrat na svojo zaželjeno težo in potem lepo počasi spet delam zaloge. Zdaj sem se odločila da se tu konča. Upam da mi res uspe, ker take volje še nisem imela. sicer pa tak nimam časa mislit na hranouser posted image
pa še en majhen nasvet: če se ti nekaj ZARES zalušta si moraš to takoj privoščiti(če lahko...v majhnih količinah, ampak pomembno je da si!!) pa res velko pij!!VODE

srečka nosečka
jaz tut ne morem iz trgovine, ne da nabavim kaj za jakca..zase pa sploh ne pogledam več...me ne zanimauser posted image user posted image mam doma kup trenerk in druga ne rabimuser posted image user posted image kje si pa zapravljala? Moj ati gre pa jutri v london in je dobil cel spisek kaj mora prinest iz nextauser posted image user posted image user posted image user posted image

itata vsak dan bo lepše. Le uživajte

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
26.3.2008 22:16:04   
ella79
buči jaz mam tudi neki pilatesa na DVD-ju, mislim da je to tisto k so na TV prodajal, sam da je v angleščini,pomoje, že tok časa nisem delala da sem že pozabila user posted image user posted image glede štrikca pri mireni, ne gleda tok ven oz. sploh ne gleda, sam notr ga pač more bit mal, da lahko mireno kasneje odstranijo. Tako sem si jaz razlagala to user posted image pa če bi vn gledu, potem bi lahko po nesreči potegnili za napačni štrikec in bi skoz k G hodil, da jo ponovno vstavijo

srečka nosečka lahko tudi iz neta dol potegneš brezplačni prigram DVDFab Decrypter, ki ti skreka tak DVD, da daš na disk in nato na DVD

janey bogica user posted image user posted image če bi jakca kej bolel se sigurno ne bi smejčkal in lepo zaspal. Pomoje nas starše take stvari mnogo bolj zabolijo kot user posted image . Ti se lepo smejčkej z njim, pa bo najbolj zadovoljen. Mi je pa čist jasno, da si polna skrbi, sej kdo pa ne bi bil. Lepo se naspite  user posted image user posted image user posted image user posted image

me je prej tašča klicala, kako sva z user posted image k sva sami user posted image sem bla kar mal presenečena, k midve se ravno ne kličeva, čeprav se mi je čist fajn zdelo, da niso pozabil na naju user posted image user posted image user posted image
lepo spančkejte

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
26.3.2008 22:24:27   
srečka nosečka
Naša frkolinka že spi in evo mene tukaj. user posted image

buči - če imaš ti možnost to presnet, ti pošljem DVD po pošti in mi jih potem vrneš. user posted image  

janey - Vaš mali pa bo zelo "nobel". user posted image  Midve sva nakupovale v H&M, C&A in v novem KIK diskontu. Tam imajo fuuuul lepe stvari za user posted image , cene pa smešno nizke. Kvaliteta je čisto OK. Meni je v glavnem všeč in bom še več pri njih nabavila. user posted image

ella - hvala za nasvet za kopiranje. Bom poskusila, čeprav nisem nek računalniški frik.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
26.3.2008 22:26:03   
srečka nosečka
janey - za vaju z Jakcom user posted image user posted image user posted image . Vse bo vredu. Ne mislit, da si zaradi tega slaba mamica. Za tvojega sončka si najboljša na svetu.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
26.3.2008 22:29:26   
mala_pikica
Joj Janey te čisto razumem, da ti je ful hudo. Meni je moja Lana pri 11m padla s previjalne mize, mene je skoraj kap zadela, sem tudi jaz user posted image user posted image  kot nora, še tri dni nisem prišla k sebi. Še zdaj mi kar slabo postane, ko samo pomislim, kaj bi vse bilo lahko narobe takrat. Ampak user posted image  so še celi mehki in v večini primerov ni res nič narobe. Tudi z Jakcem bo vse vredu, boš videla. Paziti moraš le, če bi slučajno bruhal, ali pa bi postal pospan, pa bi ga težko zbudila.
Jakcu pa pošiljam enouser posted image . Sem ga pogledala v albumu in je ful zlati fantek.

Jaz pa sem sama in prav uživam. Otroci spijo, mož pa je šel na pijačo, ker je kolega postal že tretjič očka. Imajo pa kar tri fantkeuser posted image user posted image user posted image .  Jaz pa zdaj lepo pijem čaj in klepetam tukaj. Bom pa počasi šla tudi jaz v posteljo, mi očke kar skupaj lezejo. LP

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
26.3.2008 22:31:49   
mala_pikica
Srečka nosečka, kje pa je KIK diskont, jaz vem, samo za tistega v Avstriji? LP

Neposredna povezava do sporočila: 1463
26.3.2008 22:33:52   
srečka nosečka
mala pikica - KIK so pred kratkim odprli v Melju, zraven GIGA sporta.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
27.3.2008 7:23:29   
buči
Janey, user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jakca! Kot so siže punce rekle, opazuj, če bruha ali ful spi, pojdi na urgenco. Meni je Aljaž pri nekje 7 mesecih s postelje padel, je imel buško večjo kot pol obraza. Zaropotalo je tako, kot bi omara zgrmela na tla, sta moja dva iz spodnjega nadstropja pridrvela gor. Aljaž je tulil 2 minuti, potem pa vse ok. A ni zanimivo, kako milsimo, da znamo vse predvidet in vnaprej poskbet za neše user posted image , potem nas pa par cm zjebuser posted image ! Pomiri se, v vsaki kritični siuaciji moraš obdržati trezno glavo, čeprav te potem, ko je najhuje mimi, sigurno zvije od živcev.
Jaz sem pred obema nosečnostima imela tablete, pa sem se pri Aljažu tudi ful zredila, pa ni bilo panike glede tablet. Je pa res treba pazit, če bi imela kakšen izcedek, je to lahko znak, da ne primejo dobro, ker glede na težo potrebuješ malo več hormonov.
A je ta način prehranjevanja, kot si ga opisala, po ločevalni dieti? To sem enkrat že prakticirala, ampak sisitem po 90 dneh, torej da ne kombiniraš določenih živil, pa so kile šle počasi dol, pa nisem bila lačna in predvse, kot si ti rekla, da je pomembno, nisem imela občutka, da sem na dieti. Ta misel me ubija Ločevalno sem zdržala samo 2 tedna, potem sem pa znorela,posebno s tistimi zrezki za večerjo, pa čeprav imamrada meso. Je pa moja šibka točka čokolada ... user posted image  Pa zelenjava, ki je ne maram ... user posted image  Posebno ne skled solate ... user posted image , ki jih ješ brez vsega ... user posted image  kruh pa ni problem, ker ga pečem sama - tudi polnozrnatega, če je treba. Ga jem sicer sama, ampak je ok.

DIETA (zmerna) PADE, TELOVADBA PA TUDI! Sem se trdno odločila. Najprej 4 kg od Tilna. To bo prva zmaga!

srečka nosečka, če bi mi res posodila, bi bila zelo vesela. Ti na ZS pošljem naslov.

Glede mirene pa kar mislim, da jo bom imela. Če pa ne bo ok, jo bomo pa ven dali ...

Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.3.2008 7:47:22   
pina-1
dobro jutro.
no jaz sem kot zombi. ana je sicer spala, sam je ob štirih, med hranjenjem, tako bruhala, da je blo treba vse preoblečt, pa psi so ven hoteliuser posted image , jaz pa nisem več zaspala... Sedaj bi pa tako spala...

vidim,d as te se pogovarjale včeri o kg in telovadbi. Jaz bom jutri videla koliko kg mi je ostalo od Ane. Upam, da nič.user posted image  Jih je od mie dovolj.
Buči mam tudi jaz cd Windsor pilates- iz tv shopa, lahko pa hekerko guerino vprašam, če jih presname pa ti jih pošljem oz. prinesem v ljubljano ( saj veš da pridem gor okoli 15 aprila).
jaz sem si pa pred nosečnostjo kupila leg magic, tako da se ta od jutri dalje seli ponovno v hišo, da se začneva spoznavat. PRavijo da je zadeva fajn. Pa ena kolegica mi bo posodla eno drugo zadevo iz top shopa za trebušnjake. Sem se tudi jaz odločla, da bo treba kaj nardit zase, če ne....

Glede prehranjevanja, je pa meni najbolj odgovarjal montignac. Po tej metodi sem lahko najlepše kombinirala in zelo malo stvarem se moraš odpovedat. Je na netu ogromno napisanega.
Ločevalna pa tudi meni ni pasala.

janey ubogi jakec. Samo da je vse ok. Tako kot ti je buči rekla, se mamice sekiramo včasih še več kot je potrebno, samo kaj ko iz kože ne moreš. MEni je Mia iz postle padla, ampak na bok. sem se tudi vstrašla, ampak na koncu je blo vse ok.

Grem sedaj gres napast, dokler ana spi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.3.2008 8:29:54   
mala_pikica
O, hvala srečka nosečka, bom šla malo pošnofat v ta Kik, če imajo kaj za dojenčke že s kratkimi rokavi. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1467
27.3.2008 8:53:01   
pina-1
No jaz mam že kosilo kuhano. user posted image user posted image user posted image  Škoda da je grdo vreme in ne moreva ven, upam, da ne bo deževalo, da bova vseeno lahko šli malo na potep

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
27.3.2008 9:06:35   
Suzi*
Jutro
Naša dečva še spi. user posted image  Je pa čula do pol enih ponoč. user posted image user posted image  pa niti ni imela nekih izrazitih krčev, ampak je 3x kakala skor zaporedoma, pa sem jo budila s previjanjem.user posted image  Pol je pa spala do petih, pomalcala, od takrat pa spet drnjoha. je zgleda mal dan pa noč zmešala. user posted image  jaz sem pa ob večerih čist fertik. kako bi blo lepo se enkrat ob devetih zvečer počit na kavč in uživat.

Pina, ti maš pa že kosilo skuhano????? user posted image  Madoniš si pridna. user posted image  kaj pa bo dobrega?? Jaz sem tudi prej šibala jest, dokler še spi, pa še kar spi, ne bi blo treba hitet. Danes je tudi pri nas deževno, škoda. Bom pa mogoče šla likat, če ne bo za ven it. Včeraj sem pa sama skočila ven v mullerja, je tašča tamalo čuvala, itak je pa cel čas spala. Sem nabavla mal zaloge vate, robčkov, plenice,..

Jaz bi tudi telovadla, bo treba, da trebuh spravim v normalno stanje, ker vse še kar visi z mene, samo meni to doma nikakor ne gre, da bi se sama spravla migat. Sem pa slučajno tudi jaz včeraj v predalu opazila CD o pilatesa, pa ga nisem šmirglala. user posted image  Bom probala najprej na hrani popazit, sploh pri sladkarijah, ki si jih po nosečniški dieti zdaj kar malo preveč privoščim, špehec pa zarad tega kar haja. user posted image  meni pa bolj paše ločevalna, sem parkrat že lepo kilce zgubila, nazadnje tik preden sem zanosila.

grem par položnic plačat.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
27.3.2008 9:10:24   
Janey
Dobro jutro. Hvala vam za vse nasvete..sem včeraj tak govorila z zdravnico pa mi je to povedala. Jakec je dobro. Ni enga znaka da bi bilo kaj narobe, pa niti buške nima. Sej pri vsem tem kaj je mel ma glavici bi blo že čudno.

buči ne to ni ločevalna, to sploh ni nobena dieta, to so samo moji nasveti za zdrav način prehranjevanja. Meni je bistveno samo to, da se dobro počutim. Zdaj med prazniki ko sem jedla vse kar sem kje videla sem bial 2 dni napihnena, z bolećinami v trebuhu in lena. Če pa zdravo jem pa se zelo dobro počutim.

Grem si nardit zajtrk. Pa dober tek vsem in uživajte v sončiju

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
27.3.2008 9:13:33   
itata
jutro,
jakob spet drema v ležalniku, ga zibam z nogo in imam obe roke frejuser posted image  ponoč ga je neki matral in mi ni hotel nazaj zaspat. in to že na prvem hranjenju ob pol enih je še mal zadremal, ampak prehitr in zaspančkal, pa se zbudil ob 2h pol je blo pa konc zabave do 3:45 sem se matrala z njim. pa očitno je bil ful lačen, ker je po dolgem času spet enkrat obe joške pomalcal... user posted image  sej pol je spet pridno spal do 7:30 nič ne rečem, sam sem ga mela vseen tolk časa pokonc, da sva še midva komi nazaj zaspala z mojim. moj spet k zombi v službo šeluser posted image  bo že-.
drugače je pa klele dež. nimam avta, še sreča, da prideta dve kolegici na obisk, da bom mela mal družbe. mojga itak do res pozno ne bo, ker tamalo merka...
pridne bodite se pol še javim...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
27.3.2008 9:20:04   
buči
pina, hvala. Sem sicer s srečko nosečko v navezi, da mi pošlje DVD, in če nama bo to uspelo v krajšem času, torej predno ti pridem v Lj, se ne bom branila, ker imam zdaj res elan za začet telovadit, da me slučajno ne mine, pa da ne dobim spet kakšne glupe ideje v glavo, da bom spet našla izgovor, da je ok, da imam preveč kg, da ne bom spet ugotovila, da mi ščitnica nagaja, pa bom imela "poteredilo" zdravnika, da je ok oz. opravičljivo, da sem predebela. ko pa bom namenena v Lj, sporoči, da se dobiva.

Danes bom pa tako ponosna mami, da se bom najbrž od sreče in vsega morala zjokat. Aljaž in nejgovi prijateljčki v vrtcu namreč pripravljajo za nas starše pozdrav pomladi in nam pripravljajom predstvo. Bodo peli in plesali. Včeraj je celo popoldne vadil doma in pel. Kao je luškan! Potem se pa ne spomni točno besedila, pa kar nekaj poje.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
27.3.2008 9:36:28   
nizy
Pozdravljene,

buči - se bova medve skupaj zmenile za kilce dol spravljat ,tudi jaz  sem  po porodu  na 9... user posted image ,pa pri mojih 160cm. Mam pa namen si leg magic nabavt , orbitrek mam že .... ločevalna  bo tudi prisotna ,sm jo že probala pa sem shujšala 12kg user posted image  user posted image pred user posted image ,ker se pol nisem merkala sem dobila  5kg in nato zanosila ,pa seje nabralo spet.

prej je blo govora o zaščiti , no jaz je nerabim , pri nas itak brez klomifena ne rata absolutno nič. Upam ,pa ,da se ni nič spremenilo po 3 porodih ,dase ja nebi pol kaj prijelo...user posted image user posted image user posted image .

Plenice smo zj dali 3 pa naši  , ko je pokakana še zmeraj na hrbtni strani vn prteče ,ker tekoče kaka .
A ma še kera pri pampers3  ,ko otroka vzameš v naročje občutek  ,da je  pamperska vlažna  .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
27.3.2008 9:42:30   
MetiLu
Punce moje, za nami je prečudovita noč user posted image user posted image user posted image user posted image  moj mišek je spal od 10-ih zvečer do 3.20 zjutraj, jaz pa z njim, a veste kok je to, skoraj pet ur in pol v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  potem pa hrana in en oreng kupček in spanje od 4.00 do 6.30, ko se je začelo napenjanje in prdkanje, pol sva papacala in spančkala še eno urco user posted image  sem ga sred noči tko lupčkala, da revež tud jest ni mogu v miru user posted image user posted image

Res pa je, da je bil med 19 in 21 h zvečer skoraj skoz na zizi, pa 2x se mi je fajn pokakal, da se je bilo treba po kopanju še 2x previt user posted image  pol ga pa nič po črevesju ni matralo in je spal user posted image user posted image  aja, pa v tem času je obe zize spraznil, sem že mislna da bo treba še flašo naštimat, pa je potem zaspal brez dodatka user posted image

Janey, samo da je vse ok user posted image user posted image user posted image  te čisto zastopim, kako se počutiš. Jaz sem mojmu zadnjič en nohtek preveč odstrigla, tko, da mi je kri tekla, pa sem se dva dni sekirala in user posted image  in skoz nohtek gledala, če že nazaj raste. ko da lahko zraste v parih urah user posted image user posted image user posted image

Punce, jest bi šla tud v šoping, ker moj Janezek tako raste, da smo že na št. 62/68, sej bodijev imam dost, žabic pa ful primanjkuje... pa skoraj vsi copatki (razen enih user posted image ) so nam premajhni... Pa v müllerja moram po pleničke in vatke, pa še kakšno cotkico zase rabim user posted image  kakšna športna vetrovka bi mi zelo prav prišla za vozičkanje, imam same zimske, ki bodo počasi pretople user posted image  bo treba počasi supernovo na rudniku obiskat

no, zdele mi je pa tamal na roki zaspal in prov smrči user posted image user posted image user posted image

Grem dat cunje sušit, pa mogoče malo za likalnik. pa neki bo treba še pojest...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
27.3.2008 9:43:40   
nizy
kukuc  stari vidimo te , si nas pozabu user posted image  user posted image  

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?