buči
|
Janey, zate in za Jakca! Kot so siže punce rekle, opazuj, če bruha ali ful spi, pojdi na urgenco. Meni je Aljaž pri nekje 7 mesecih s postelje padel, je imel buško večjo kot pol obraza. Zaropotalo je tako, kot bi omara zgrmela na tla, sta moja dva iz spodnjega nadstropja pridrvela gor. Aljaž je tulil 2 minuti, potem pa vse ok. A ni zanimivo, kako milsimo, da znamo vse predvidet in vnaprej poskbet za neše , potem nas pa par cm zjeb ! Pomiri se, v vsaki kritični siuaciji moraš obdržati trezno glavo, čeprav te potem, ko je najhuje mimi, sigurno zvije od živcev. Jaz sem pred obema nosečnostima imela tablete, pa sem se pri Aljažu tudi ful zredila, pa ni bilo panike glede tablet. Je pa res treba pazit, če bi imela kakšen izcedek, je to lahko znak, da ne primejo dobro, ker glede na težo potrebuješ malo več hormonov. A je ta način prehranjevanja, kot si ga opisala, po ločevalni dieti? To sem enkrat že prakticirala, ampak sisitem po 90 dneh, torej da ne kombiniraš določenih živil, pa so kile šle počasi dol, pa nisem bila lačna in predvse, kot si ti rekla, da je pomembno, nisem imela občutka, da sem na dieti. Ta misel me ubija Ločevalno sem zdržala samo 2 tedna, potem sem pa znorela,posebno s tistimi zrezki za večerjo, pa čeprav imamrada meso. Je pa moja šibka točka čokolada ... Pa zelenjava, ki je ne maram ... Posebno ne skled solate ... , ki jih ješ brez vsega ... kruh pa ni problem, ker ga pečem sama - tudi polnozrnatega, če je treba. Ga jem sicer sama, ampak je ok. DIETA (zmerna) PADE, TELOVADBA PA TUDI! Sem se trdno odločila. Najprej 4 kg od Tilna. To bo prva zmaga! srečka nosečka, če bi mi res posodila, bi bila zelo vesela. Ti na ZS pošljem naslov. Glede mirene pa kar mislim, da jo bom imela. Če pa ne bo ok, jo bomo pa ven dali ...