tasyo
|
Dobro jutro! Danes ste pa bolj zaspane, vdim... Evo, naj vas prebudi omamen vonj kavice - moja je že v želodčku. Se moram pohvalit, da sem danes spet tako fajn spala, sploh ne morem verjet, da se bliža porod, ker imam manj težavic, kot sem jih imela celo nosečnost. Vidim, da je bil čvek na Rudniku uspešen in da vam je všeč. Mogoče pa res skočim pogledat - samo ne vem, kdaj mi bo uspelo. Danes imam frizerja, potem pa me čaka čez vikend saditev dreves in grmičkov, naprej pa bomo še videli. Sem si rekla, da bom vseeno malo bolj počivala - ampak kar ni časa! Madonca, ko pomislim, da imate nekatere doma še več malih škratkov, vas res občudujem. In nikoli ne bom pametovala takim nosečkam, naj počivajo, ker je res nemogoče. Sicer sem pa prav vesela, da imam toliko energije. Včeraj sem še vse do konca zlikala, še zavese v sobi operem, potem pa - ko bo madam želela, se nam lahko pridruži. Midva jo nestrpno pričakujeva. K hiški bom pa mojega tasta pošiljala, da bo majstrom težil... Sej tudi njemu gre - sicer ne tko fajn kot meni, pa vendar. No, malo sem se razpričala že zgodaj zjutraj, pa umap, da vas to ne moti pretirano... Aja, še glede hrane - jaz ne mislim nič kaj komplicirat in zmrzovat velike količine tega in onega - saj bo mož doma, pa bo kaj skuhal, če sama res ne bom mogla. Pa mami bo tudi priskočila na pomoč, če bo treba. No, pa tašča se je že ponujala, ampak samo, če ne bo naše detece zamujalo in rodim med prazniki - ker takrat mora it pa na morje, svojo hčerkico "razbremenit", ker sama res ne more bit cel teden z otrokom. Pa njen mož in njegovi starši ji itak ne bodo v pomoč... Eh, raje ne bi o tem. Skratka, jaz mislim, da se bomo že nekak poštimali, da ne bomo lačni. Tako kot je že NiLe rekla, saj tudi zdaj prakticiramo bolj brzinska kosila. In ko smo ravno pri tem - kaj pa boste kuhale danes? No, zdej grem pa že nekaj počet - samo še ne vem točno, kaj... Aha, lubiju moram skrajšat ene rokave na delovnem pajacu, da bo lep, ko bo kopal luknje . Se javim še kasneje. Srečka, zate pa še vedno držim pesti in upam, da se kmalu javiš!
|