tasyo
|
Ojla, pozdravček še od mene... Vidim da ste danes večinoma vse zelo zgodaj zaštartale... Pridne. Ja, kljub temu, da niti nimam tega občutka, izgleda, da nas tole gnezdenje vseeno mal prijemlje. No, jaz sem že bila pri hiški, predebatirala še par stvari z mojstri in upam, da mi do sobote ne bo treba še kej v nadzor... Ampak nikoli ne veš. Me pa danes maša mala tako buha, da me že samo ob sedenju vse boli, sploh ne morem nič počet. Zdej bom šla malo likat, ampak tudi sede- čeprav ne vem točno, če mi bo tole uspelo. Načvekajte se v Supernovi in potem poročajte, če se splača it kej pogledat. Me veseli, da ste večinoma mnenja, da novih vozičkov ni treba prat, ker meni bi bilo to tudi čist odveč. Pa tudi to, da mamice ostanejo z nami do konca meseca, se mi zdi super. Sem upala, da boste tudi druge tega mnenja. Srečka - veliko sreče in upam, da bo vse v najlepšem redu - pa čakamo na novičke o tvoji punčki!!!!! Srečno in naj ti porod mine čimprej in čim lažje! NiLe - upam da je bilo tole samo prehodno in bo tvoja punca že jutri popolnoma zdrava. Pa sj ni čudno, da vsi otroci nekaj bolehajo - en dan je toplo, drug dan sneg, potem je pol ure dež, spet sonce - idealno za prehlade in razne virozice... Lepa posadka, tudi jaz se strinjam z Jabolko, da je super, ker sobice niso prenatrpane s pohištvom. Pa ful mi je všeč, kako ste vašemu škratu pobarvali stene - podoben je najin kabinet zdaj... Ves črtast. Pa se ga še nisem naveličala. Meni so sobice ful luštne. In baby kotiček tudi. Hja, naš baby korner ste že videle, otroška sobica pa bo nared, ko bomo že na drugem forumu, bo pa sigurno tudi živahna. Samo ideje pa še nimam prave... Tako, zdaj grem pa res še kaj naredit, dokler je sploh še kej volje.
|