|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
26.3.2008 10:39:39   
CAC
Lex kot zgleda, je Aleks po tebi... lepo, da ti tako pridno pomaga.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.3.2008 10:43:02   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Danes sem pa jaz jezna, ko hudič:( V službi sem izvedela, da , ker nastopim 4.7 porodniško.. mi letos pripada cel dopust, naslednje leto pa mi vzamejo 10 dni dopusta, ker pride nazaj 4.7. Tega nisem vedela. Ali to pomeni, da drugo leto ne dobim niti cel regres?????????
VErjetno ste to ve vse vedela:(
user posted image

a si zaposlena za nedoločen čas?
ker jaz bi letos koristila le 10 dni dopusta med obema porodniškima in mi pripada cel regres... hm...user posted image

je pa tako..glede dopusta... za 2006 mi je pripadal cel dopust-koristila sem 10 dni, ostalo se mi prenese na 2007 in ga moram koristiti do konca junija
letos mi ponovno pripada cel dopust-10 dni moram koristiti v 2008, sicer mi pri prenosu dopusta v 2009 deset dni zapade...2009 pa mi spet pripada cel dopust...zaposlena sem pa za nedoločen čas...user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.3.2008 10:46:26   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mam eno vprašanje za tiste, ki bodo meli otroci svoje otroške sobice. Ali jih boste že od rojstva dajale spat v svojo sobo ali kasneje? Skoraj odločila sva se že, da bo od rojstva dete spalo v svoji sobici, da se navadi že od malega in ni pol jokanja in strahu. Ne vem...user posted image

sem imela iste želje in iluzije...

midva sva ga imela najprej pri nama v spalnici v svoji postelji, ker je res lažje zaradi dojenja in vstajanja na nekaj ur...v bistvu se ti otrok ne začne niti jokati, ko ga ti že hraniš...če pa moraš do sosednje sobice, je pa že kakšna minuta vmes... pa ne pozabi, da vse delaš v temi, da ne zbudiš otroka... user posted image
sva ga pa pri 5 mesecih selila na svoje, ker je praktično že prespal noč...

če pa en boš dojila, ampak bo otrok na flaši, potem pa je izvedljivo takoj...ampak misli tudi nase, ker boš kar nekaj hoje naredila ponoči... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
26.3.2008 10:47:14   
karamela6
Dobro jutro drage julije!

Včeraj po pregledu sem imela polno dela, pa celo popoldne sva pol letala okrog in študirala, kakšno dnevno bi imela. No, končno sva se odločila - danes jo greva naročit.user posted image user posted image user posted image

Torej, včerajšnji pregled: načeloma vse ok, pritisk ok, voda ok. Ker sem omenila, da imam malo več izcedka kot normalno, me je še vaginalno pregledala in ugotovila blažje glivično vnetje. user posted image Dobila sem škatlo vagisana - in zdej mi vse skup še bolj ven teče!user posted image Pa spet sem dobila 3 flaše Legoferja - jao, kako je to nagravžna brozga! user posted image Potem pa vaganje!user posted image Jaz ne vem, ali vse tako vagajo, ali samo pri moji G. Namreč, vedno sem obuta in oblečena, torej zdaj pozimi v škornjih ali težjih zimskih čevljih in bundi, ki ima še pas s težko "šnolo". In zadnjič mi je za vse to odbila 1,5kg, včeraj pa samo 0,5. In normalno pokazalo je, da sem se v zadnjem mesecu zredila za 3kg, namesto za pravilne 2. Pa tudi, če bi se, če mene vprašate: 3kg v 1 mesecu ni ne vem kak bau bau, sploh glede na to, da se nisem do zdaj toliko zredila. V glavnem, ko G vidi rezultate: "A 3kg ste se zredili?!?!?!?! A so to prazniki krivi?!?!? Jst pa vsa šokirana in začudena, ker mi vsi govorijo, da se glede kil dobro držim, da mi sploh ni še videt te 4kg plusa. Jaoooooo! In pol ko sem pršla domov sem od jeze zmazala pol tamale riževe čokolade! user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače je moja G full ok, samo ne vem, kaj je tako nastrojena proti kilam!?!?!

Ok, sem se izpovedala! Danes je torej v planu praznenje denarnice (dnevna soba) in pa malo moram pospravit stanovanje (A se vsem tolk prahu nabira, tud po tleh? Jst mam po dveh dneh sesanja in pomivanja po tleh kar skupke prahu, tiste mucke! Jao. Ok, res, da imam psa, pa vseeno. To je mučenje!

Ajaaaa, potem pa vam moram povedat, da sem doma dobila zibko!!! Danes jo bova sestavila, če bo čas, pa da vidim, če jo je treba kaj zrihtat. Stara je namreč dobrih 29 let - bila je od mojega brata in mene, pa še kakšno dete je spalo notri. Fajn jo bom sčistila, če bo treba kaj pobarvala na novo, pa nov jogi ali peno kupila. To je pa to. Itak je bla tako zavita, da sem jo komaj odpakirala. Vsak kos posebej v papir in polivinil - moj ati je res picajzl! V glavnem, komaj čakam. Bom pripopala slikico jutri v album. Ni tako ekstra kot zdaj nove, je pa moja in zame neprecenljive vrednosti.

Zdaj grem pa psa vn pelat, pol pa kot rečeno malo pospravit, naredit par stvari za faks in potem kuhanje. Standard.

Aja, pa z zamuda tudi jaz vsem čestitam za materinski dan. Prav tako Nasari88 želim za rojstni dan vse najlepše, predvsem pa zdravja tebi in tvoji pikici, da bo vse tako kot mora biti!

Sej vem, da sem še tisoč reči pozabila, zato se pa še kaj kasneje olglasim. Zaenkrat imate dovolj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 10:54:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 10:55:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 10:57:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2307
26.3.2008 11:04:11   
zabica26
mene pa prav briga za kg user posted image
pred 1. user posted image sem imela okoli 50 kg vedno...
rodit sem šla z okoli 72kg user posted image , potem so pa kg kar kopneli z dojenjem... sem prišla že lepo na 54-56 kg po treh mescih in pol...potem pa spet user posted image ... zdej jih imam okoli 62kg, ampak še vedno lepo naraščajo user posted image

hujšala bom potem...predvsem si želim bit močna, da bom lahko dva otroka dvigovala, nosila, se zafrkavala z vozičkom...

G oziroma sestra mi je samo ta prvič rekla, da sem mal preveč kg dobila, ampak sem mirno rekla, da se dobro počutim...zdej pa je raje kar tiho, ker vidi, da bo po porodu boljše...user posted image
se pa tut pri nas tehtamo v čevljih, sicer brez jakne, ampak vseeno oblečene kot medvedkeuser posted image ...pa potem odbije pol kile...kao za čevljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.3.2008 11:15:06   
CAC
Pri nas se tudi tehtamo oblečene in obute, pa nič kil ne odbijajo. Jaz sem prvič, ko sem prišla k G, protestirala in rekla, da njihova tehtnica ni dobra in kaže dobre 2 kg preveč ! Sem rekla da se doma vsako jutro tehtam in se nisem tolko zredila, kot kaže njiova. In mi je verjela, celo rekla mi je, da če se doma tehtam, da je čisto o.k., tu pa se itak dosti punc tehta in je verjetno že kaj tudi razmigana. Jaz sem se zredila 7 kg (zdaj 22 tednov), pa mi ni rekla niti besede. Zanimivo, kako so si G različni.

Je pa moja G taka bolj boječa in mi problem dobiti bolniško- mi je rekla, da če se ne bom v redu počutila, ker delam 8 ur, naj pridem pa se zmeniva. Samo meni tako hitreje minevajo dnevi, kot pa če bi bila doma. Dokler bom o.k., bom delala, sicer pa grem že konec maja na dopust, potem pa itak na porodniško.

Pa tudi tablete rada predpisuje- meni je dala spasmex za krče, čeprav jaz ne čutim nobenih krčev. user posted image

No ja, glavno da je vse v redu.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 11:28:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.3.2008 11:37:06   
CAC
Bravo Mojcek 1 zelo spodbudno si napisala tole. user posted image user posted image user posted image

Ampak saj ve kako je, malo je treba potarnat, hihi.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 12:38:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.3.2008 12:46:22   
kary
a je katera julijka tu ki je iz primorske??

Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.3.2008 12:56:28   
tims
Mene tud prov mal brigajo tele kilce. Mi je pa res butasto, da mi pozimi odbije 0,5 kg, ko imam na sebi pol garderobne omare in isto poleti, ko imam samo kakšno lahko oblekco user posted image . Ne vem, v čem je fora. Mojo kolegico sploh ne tehta. Ona se zjutraj doma stehta in na pregledu pove kakšno kilažo ima in to je to. Sicer pa, kaj nam pa morejo? Sej lahko reče da je preveč, pa kaj zdaj? Dokler je z user posted image  vse ok in je tudi moje počutje u redu, mislim, da mi nima kaj težit.

Sem pa ugotovila, da se je naša gospodična mična odločila, da bo si bo svoje nogice grela pri meni v želodcu user posted image . Me že ene 3 dni prav žge v žlički, pa me sploh ne upošteva, da bi se kaj dost premaknila. Pomaga samo če ležim.

Mi smo našga Tima tudi imeli pri sebi v sobi (druge možnosti niti ni bilo), pa mi ni čisto nič žal. Spal je v svoji posteljici, ko pa ga je bilo treba dojiti, sem bila pri njemu, še predno se je dobro prebudil in zdaj bomo čist isto naredil. Jest pravim, da za svojo sobo bo že imel še čas, dojenček je pa samo enkrat. In nikoli se nisva obremenjevala s tem, da bi bil kaj razvajen ali kaj podobnega. Tudi nosila sva ga kar velik, kljub temu, da so babice in ostali namigovali, da ne bo hotu sam zaspat, da bojo potem ful problemi, da bo pri nama spal v postelji in ne vem kaj še vse..... Pa ni bilo nič od tega res. Od dveh mesecev naprej je spal skoraj celo noč v svoji postelji, zjutraj ko sem ga dojila, sem pa vedno pustila, da je spal pri meni. Zdaj pa niti noče več spat pri nama, edino ob vikendih pride zjutraj se malo pocartat za kakšno urco preden se ne dvignemo. In mi je prav lepo. Sej to so otročki in če se tebi zdi, da tvoj otok ni razvajen potem pač ni. Jest se prav požvižgam na ta "pravila", če nam odgovarja in vidim da je otrok vesel in srečen, sem jest tud. Še prekmal odrastejo.....

Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.3.2008 13:07:50   
lex
tims s tem ta zadnjim se jaz popolnoma strinjam, ker majhne otroke imaš samo 1x in jaz imam otroke za cartat. Pa se lahko vsa pravila nekdo nekam da. Moj je bil ogromno na rokah, tako tud mis, pa noben ni razvajen. Mislim, da je ful odvisno tudi od karakterja otroka kaj kdo zahteva. Recimo Aleks se nikoli ni metal po tleh za eno stvar, pri Alini me je tega strah, ker že kar nekaj časa zna zatrmarit ko ji kaj prepovedanega vstran vzameš. Se je tud vrgla že po tleh.

Kilogrami: moja G ne komplicira ker se je sama ful zredila med nosečnostjo. Se pa moreš pri njej seut, drugače pa ne odbija nič.

Jao grem ričet nastavit, da porabim šunkico od praznikov.

Karamela tud jaz sem imela pri Aleksu mojo zibko, pri Alini pa ni blo več placa v spalnici, ker mamo že vse na milimetre. Ti jo kar vredu porihtaj, da se boš potem lahko hvalila, da je še tvojauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.3.2008 13:11:23   
Nasara88
Hojla punce,

malo se vam javljam tako med delom, na črno user posted image user posted image user posted image

Še enkrat najlepša hvala vsem za izrečene želje in čestitke!!!!

O kilah sploh ne bi user posted image + 12 kg pa se čisto nič ne sekiram, saj je šlo tudi prvič vse dol, bo pa moralo še sedajuser posted image

Voziči, hmm stokrat predelana tem, samo se sploh ne čudim glede na to koliko je različnih modelov in izvedb user posted image Pojma nimam katerega, kako, zakaj, prava veda user posted image Kolikor pa sem zasledila, mi je všeč Quinny Speedi. A ima katera kaj izkušenj z njim?

Uživajte in lep dan user posted image

(odgovor članu kary)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.3.2008 13:48:39   
tims
Lex, to so pa punčke user posted image user posted image user posted image . Hecam se, tudi fantki se znajo metat po tleh. Pri nas teh problemov s Timom sicer nismo imeli in sem vesela, da je tako. No, dvakrat je nekaj nakazal eno trmo v trgovini, pa sem ga čisto hladno vzela v naročje in šla z njim ven, mož pa je do konca nabavil stvari. In naslednjič smo mu lepo povedal, da če bo spet isto, bova šla spet ven in ne bo mogu z nama nabavljat.... In sva mela mir. No, res je vse odvisno od karakterja, ja. Moj možek pa pravi, da bo pa s pupiko sigurno drugače, ker nam že zdaj dela skrbi (krvavitve, krči...), tko kot kao vse ženske. user posted image user posted image . Je pa verjetno grozno, ko greš v trgovino in se ti otrok meče po tleh in zahteva svoje in glede na to, da ti je že tako neprijetno, te za nameček še vsi gledajo, kot češ:"Kakšna mama". user posted image  Pa saj tudi ta obdobje mine. Ampak, zdej je še vse lepo, se bomo pri petdesetih dobile in ugotavljale, kako smo vzgojile naše žverce user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 14:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.3.2008 14:51:10   
SM10
Pozdravljene,

Na 3d sem šla v SG - Štorklja d.o.o. k dr. Georgijevi.

Neposredna povezava do sporočila: 2319
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 15:13:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.3.2008 15:16:33   
Balonchy
Zimska, za C&A ne vem. Za H&M pa lahko rečem, da se da zlo lepe cunjice dobit (za moj okus). Ni ne vem kako velik oddelek, je pa izbire kar dost...

Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 16:04:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.3.2008 16:15:26   
Anonimen
Hojla punce. Joj, ene kregajo zaradi prevec, druge zaradi premalo kg. Jaz sem zdaj 26 t in imam 4+ kg. Pa jem kar pridno. Predvsem ponoci okoli enajstih ali se kasneje mi zapase kaj konkretnegauser posted image , in si grem tudi krompir peci, če mi tako zapaše za čez pa kakšne fajn piškotke. Upam, da mi ta navada ne bo ostala tudi po porodu.

Kar se tice H&M v Supernovi, pa nimajo prevelike izbire. Vsaj hlač ne. Povejte kje se splača še pogledat?

Ste se odločile kam boste šle rodit? Boste naravno ali z lajšanjem - epiduralna, ultiva itd?
Jaz se še nisem odločila.

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.3.2008 16:34:49   
Inigo
frutka - ej, meni je buzz zakon! pa tut sem ugotovila, da najbrž košare ne bom rabla, saj v sedalo paše vložek za novorojenčke od maxi cosi in tako bo naš pingvinček lahko lepo ležal notri. čisto stegjen! pa tut vodljiv je super, zložit se ga da čist n izi, ne zavzame dost prostora, tut kolesa se snamejo... skratka, jst sm očarana! user posted image drgač se mpa tut misla kupit dreami košaro - rabljeno preko bolhe ali preko RR oglasov. drgač pa kolko jaz vem je corb, kot koengurujček in ne košara. si mogoče mislila car cot? to pa je košara. je malo nižja ja. ampak baje bolj udobna. je pa smatrana kot avto sedež skupine 0. tja do 3 meseca, dokler dete hoče ležat med vožnjo in ga še svet ne zanima tolko. jst vseeno mislim, da je bolje maxi cosi in košara dreami. meni je najlepša dreami speedi. predvsem zato, ker ima še žepke, ki jih ostali dreamiji nimajo.

uf, sem bila izčrpna? user posted image

danes greva z dragim v Mengeš v Špas teater na predstavo Agencija za ločence. se greva malo smejat. že komaj čakam! user posted image

pa pr frizerju sm bla dans... pa me ni fajn ustrigla. sm tk razočarana... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.3.2008 16:36:06   
Inigo
*Angelina* - jst bom najbrž z epiduralno. zlo slabo prenašam bolečino, ne znam je kontrolirat in mislim, da bo tako najbolje. ne bi rada povzročala dodatnih težav sebi in našemu fantku... kaj pa ti? se že odločaš?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?