|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
25.3.2008 11:41:48   
Anonimen
na kratko: men se rola!

Tinkarin najnovejši stavek- to ni tvoje, moje jeuser posted image  in potem hodi po stanovanju in govori: moje je, moje je.....za vsako stvar in to že od 6ih zjutrajuser posted image , pa še mene še zmeraj ali že spet, ker včeraj je bilo ok, nekaj zvijauser posted image

Frrrr- no mene je pa od Tinkarine zdravnice sestra razjezila- je rekla, da se ni treba nič hodit kazat, na kontrolo po antibiotiku- joj jih bo slišala ko jo vidim!
Če bi se šle prejšnji teden pokazat, ko je s Hiconcilom prenehala mogoče zdaj ne bi bili spet na antibiotikuuser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
25.3.2008 13:22:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

na kratko: men se rola!

Tinkarin najnovejši stavek- to ni tvoje, moje jeuser posted image  in potem hodi po stanovanju in govori: moje je, moje je.....za vsako stvar in to že od 6ih zjutrajuser posted image , pa še mene še zmeraj ali že spet, ker včeraj je bilo ok, nekaj zvijauser posted image

to pa zna biti kar zoprno...ampak dokler ti dela doma je še ok.......jest našemu vedno govorim '''share share share''' in če sva v parku, pa hoče drugo igračo, potem z otroci zamenjamo....ampak vedno moram imeti kakšno igračo.....če hoče oboje, potem mu ne dam nič, ga umaknem in zamotim z drugimi stvarmi....zadnje čase pa dela ''no no no''', za vsako stvar ki mu ne paše.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
25.3.2008 13:25:39   
Anonimen
pa dobro jutro po neprespani noči....jah, mi se odvajamo nočnega hranjenja.....a je to normalno, do dveh zjutraj je pojedel in spil celoooo flašo mleka ( 3 dcl ) in ob petih je znova hotel eno flašo....pa če bi mu dala, bi tudi to celooo pojedel...

Nisem pa čisto prepričana če mu dam premalo za večerjo: jogurt, kos kruha, palčka sira, čokolino, potem gricka muslije, pa vmes še kakšen kos kruha, ....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 13:57:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
25.3.2008 15:02:14   
pikapolona2
Lina...naša tudi ne poje toliko....joče pa tudi ponoči in če bi ji dala mleko bi ga vedno zeksala...samo ji ga ne dajem. Poje pa za večerjo kakšen jogurt z nadrobljenim kruhom ali pa mlečni gres ali žganci ali mlečna kaša.....včasih poje tudi malo šmorna če imava pozno kosilo....karkoli namazano na kruh pri nas ne pali...noče jest...zato imam kar probleme ko si izmišljujem njene jedilnike. To poje okoli 18 ure nato pa dobi še stekleničko mleka pred spanjem tam okoli 7 30. POpije pa cca 230ml

Remy sej bo boljše...pomoje je to samo faza...meni se je tudi že kar rolalo prejšnji teden ker je bila bolana pa doma in sva bili skoz skupaj in se me je oklepala in je bil jok da sem samo v drugo sobo šla.

V nedeljo sva šla k prijateljem na obisk...tamalo sva dala spat ...in me je mami po 2 urah klicala da se je zbudila in da že 1 uro stoka in samo kliče mami ati....sva sam spokala in šla domov. Danes je bil jok ko je morala v varstvo.
Da ne govorim kako smo se spet cmihali v avtu...user posted image user posted image

Mis...smotano tole z denarnico upma da se čudežno pojavi :-))

Frrrrrrrčkova pozdravi se no.......ampak trmasta pa si....smučat greš v takem vremenu in z vročino :-))

Vava...taborniki....jst tudi hodila....sm bila čisto nora na njih....to je bil najboljši del OŠ...pa taborenje polet. Kje ste taborili...mi smo imeli tabor v Ribnem.
Luštna sobica.....jst sm ji tudi porisala sobo....ima mačko, psa, raco in sonce + stene malo zelena malo rumena in miceno oranžna. Pa vsako jutro ko vstane kaže in ponavlja hov hov, gaga...sonce.

Komaj čakam na 1 maj....sem rezervirala Rovinj za 4 dni....upam da se vsaj do takrat malo otopli.

Zdej pa šibam po Brino
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.3.2008 15:47:56   
frrrr
pikapolona, vročine nisem imela, samo grlo in nos me hecata user posted image in na začetku ni snežilo 

drgač je pa Jaša v nedeljo dobil 8. zobek - spodnjo dvojkico in zdej je simetričen user posted image zadnje 3 al 4 mesece je imel spodaj 3 zobke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.3.2008 15:50:30   
frrrr
*lina*, men se zdi to veliko hrane... Jaša ne poje toliko... kašico + malo kruha ali pa kos kruha z namazom... res pa, da se pred spanjem še podoji in na joški nimam merice user posted image
no, po moje mu ne daš premalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.3.2008 15:55:19   
frrrr
eno vprašanje: če si zaposlen za določen delovni čas in zanosiš, greš v bolniško in naprej v porodniško... kako je s statusom in kako s kešom? HVALA za odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.3.2008 15:57:57   
Anonimen
pri nas pa zobki v parih ven hodijo, zgoraj ima zdaj enke, dvojke in štirice, spodaj pa enke in trojke grejo zdaj ven- jo pa ful matra, ker bi vse grizla

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
25.3.2008 16:00:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

eno vprašanje: če si zaposlen za določen delovni čas in zanosiš, greš v bolniško in naprej v porodniško... kako je s statusom in kako s kešom? HVALA za odgovor!

kakšnim statusom??
drugo pa mislim, da je tako kot bi bil za nedoločen čas, edino nekam te lako pošljejo...
a si user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 16:24:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
25.3.2008 17:19:11   
Anonimen
hvala vsem za odgovore....ma ne, sej ne poje takole za večerjo vse naenkrat...sva recimo zunaj, dve uri, šibava gori doli, ko prideva tam okoli petih notri mu dam potem jogurt, pa kakšen kos kruha. Potem tam okoli pol sedmih pojeva čokolino, pa se potem do osmih še igra in vmes mogoče še kakšen musli gricka ( to so taki otroški, so recimo lunce, pa zvezdice,medvedki....itd ).....

Ponoči je pa bilo tudi tako, da je dobil zvečer flašo mleka, pa potem do jutra nič. Ob petih pa spet flašo. In to je bilo to. Sedaj je pa čisto zmešan. Bi kar jedel in jedel. In seveda mi ni bilo normalno da je takooo lačen. Se mi pa zdi, da je nekam fulll zrasel. Je rekel kolega, ki ga en teden ni videl, da se mu zdi, da je zrastel za 10 cm....ne vem več...

V glavnem, povzetek vsega bo: UKINJAM FLAŠKE, takšne in drugačne, PONOČI NE JEMO VEČ. Danes sem že napumpala turbomaksimuz, da bo mož lahko vsaj v miru spal, jest se grem pa VOJNO. In dragi moj Tristan, še sanja se mu ne, da sem jest veliko bolj trmasta kot on.....

Neposredna povezava do sporočila: 937
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 17:24:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
25.3.2008 17:31:16   
moci
dan.
zmatrana, jezna na službo, čaka me še šoping.

Neposredna povezava do sporočila: 939
25.3.2008 17:32:15   
moci
drage mamice, čestitke za naš praznik, za opravljanje natežje in najlepše službe na svetu. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.3.2008 17:36:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

Lina, kdaj se vračate v slovenijo?

avgusta 2008

Neposredna povezava do sporočila: 941
25.3.2008 18:20:20   
pikapolona2
Lina...a veš da jst opažam da ima Brina včasih prav take dneve ko bi fuul pojedla...potem pa spet nič....in potem je tko da ji nekaj časa raste buši...nato pa se potegne in je brez njega...po moje ni nobene panike...fant raste...sploh pa kolikor se spomnem iz fotk tvoj mož ni prav majhen in suhcenuser posted image .

Je pa pri nas tako da ji ne ponujamo prigrizkov vmes...ko je za jest se je za mizo...in ne nosi stvari naokoli. No...če bi bila ultralahka kategoria bi ji mogoče tudi to dovolila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.3.2008 18:21:52   
pikapolona2
moci hvala za lepe želje...jst sm se mal prej spomnila da je materinski dan, ko sem na otroški koledar pogledala user posted image ......tudi tebi enako...pa predvsem da bi našla službo ki te vsaj nebi nervirala.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 943
25.3.2008 18:30:52   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jutro!

Noč nespanja, pa bomo že.. .zunaj sonček, gremo kasneje na sprehod...

Pozdravčke..

Kdo pa ni spal? Na kolk se pa doji Sergej ponoči?

Mislim da na 2uri....user posted image ... moti predvsem to, da samo jamra oziroma se ful napenja ko pančka.. in to predvsem ponoči...user posted image ... potem pa se selim v dnevno ker vsi spimo v eni sobi..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 944
25.3.2008 18:41:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

porodniška se računa iz povprečja zadnjih 12-ih plač oz. dohodka, kakšrenkoli že je.
Status - ko ti poteče pogodba je pač konec, razen če ti pogodbo pač podaljšalo.
Če se ti pogodba izteče preden začneš porodniško, se še vedno upošteva povprečje zadnjih 12-ih plač in pač normalno prejemaš porodniško leto dni.
Če te še kaj zanima, me povprašaj bolj podrobno.

< Sporočilo je popravil altati -- 25.3.2008 18:42:21 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.3.2008 18:43:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pri nas pa zobki v parih ven hodijo, zgoraj ima zdaj enke, dvojke in štirice, spodaj pa enke in trojke grejo zdaj ven- jo pa ful matra, ker bi vse grizla

Mi imamo pa že dve trojkici, pa sploh ne vemo od kdaj....
tako da imamo zdaj mislim da 14 zob....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.3.2008 18:44:20   
altati

bolniška je 90 % plače

bolniška nad 30 dni je 90% plače, do 30 dni  80 % plače.

Neposredna povezava do sporočila: 947
25.3.2008 18:45:06   
altati

delovna doba ti v tem primeru ne teče, lahko pa potem ta leta odkupiš. se mi zdi

vse zavisi od tega kdaj nastopiš porodniško. V času pogodbe za določen čas ali po prenehanju....

Neposredna povezava do sporočila: 948
25.3.2008 18:45:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

V glavnem, povzetek vsega bo: UKINJAM FLAŠKE, takšne in drugačne, PONOČI NE JEMO VEČ. Danes sem že napumpala turbomaksimuz, da bo mož lahko vsaj v miru spal, jest se grem pa VOJNO. In dragi moj Tristan, še sanja se mu ne, da sem jest veliko bolj trmasta kot on.....

Bravo, lepo da so se te prijele moje kritikeuser posted image user posted image user posted image .
Pa kar pogumno, pa poročaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
25.3.2008 18:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Lina...a veš da jst opažam da ima Brina včasih prav take dneve ko bi fuul pojedla...potem pa spet nič....in potem je tko da ji nekaj časa raste buši...nato pa se potegne in je brez njega...po moje ni nobene panike...fant raste...sploh pa kolikor se spomnem iz fotk tvoj mož ni prav majhen in suhcenuser posted image .

Je pa pri nas tako da ji ne ponujamo prigrizkov vmes...ko je za jest se je za mizo...in ne nosi stvari naokoli. No...če bi bila ultralahka kategoria bi ji mogoče tudi to dovolila user posted image .

user posted image user posted image user posted image  in prav nobeden od naju ni ne vem kako suh in majhen...moj mož bi pa itak moral biti velik čez 2metra, ker pa se je rodil z eno nogo krajšo kakor drugo, so mu pri 13 letih ustavili rast......jeva pa oba tudi zelo rada, tako da se najinemu zarodku prav nič ne čudim.....user posted image user posted image

Prigrizkov pa tudi ne dajem. Izjema so ti kao neki musliji, ki so seveda tudi bolj zdravi od kakšnih piškotov, smokijev, palčk itd.....pa seveda kakšna banana, jabolko...

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?