|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
26.3.2008 19:06:28   
pf
Gloria ful sem vesela zate, AC še opraviš in boš videla, da bo vse vredu.
Jadrnica lepo počivaj in grej svoja bebija. Sploh nisem zasledila, da si bila v postopku. Super.
M.Rudovic po prvem UZ-ju se naroči potem še k svojemu ginekologu. Prvi UZ že opravi še tam v kliniki, potem pa svojemu G odneseš vso dokumentacijo v zvezi z oploditvijo.
Konina kakšen betaHCG. To sta pa verjetno res dva bebija. Ti si pa rekorderka. Čestitke.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.3.2008 19:07:34   
Mijavček
Žirafca, tudi jaz sem imela po drugem postopku med M eno 1cm v premeru kepico bele barve. G mi je rekla, da je to verejtno del neprekrvavljene sluznice. Jaz sem dobila M 7. dan po ET, tako, da kakšna vrečka ni mogla bit.
V postopkih se nam sluznica zelo odebeli in se lahko zgodi, da kakšen del ni dobro prekrvavljen.
Ne skrbi, vse bo OK.user posted image

lep pozdravček tudi vsem ostalim!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.3.2008 19:14:41   
hormoncek
Yuliah - drži se. Pa poročaj. A je možno, da so bili ostali folikli prazni?

Žirafca - resnično mi je žal.

Iannia - madež ne pomeni nič. Glavo gor pa bo vse v redu.

mavrica72 - držim pesti za čim več plavalcev.

mismis - hvala za dobrodošlico in za odlično urejen seznam. Seveda se bomo pogovarjle tudi na drugem forumu. Kmalu.......

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.3.2008 19:31:53   
gold fish
...da se še jaz malo javim.... sem samo malo preletela, ker sem bila malo odsotna...user posted image

....vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost, ......tistim, ki pa jim ni uspelo, pa en user posted image .

...novinke dobrodošle.....

Gloria - sem vesela, da je vse ok in vem, da bo tako tudi v naprej.... ostalo beri zs...

pf - kako kaj ti? Sem prebrala, da pupa fejst binca..... 

Jaz sem tudi že čutila metulje...ponavadi zvečer v postelji, ko se umirim....

Darja - bravo za optimizem in za datum pri Rešu.....   Kot sta rekli Mismis in Pikovit .... ljubljančan v štajerski srajčki.... midve bova pa imeli štajerca v ljubljanski srajčki.....   (deklini popravita me, mislim, da je bilo nekak tak.....user posted image )

Citrončica - jaz bi tudi gledala slikice Dominikanske....please geslo....

... še tolikim bi rada osebno kaj napisala, pa sem res že vse pobrklala.....  te stare mačke sem si zapomnila, nove še ne.... Se bom popravila.....

Vsem lep pozdrav....

user posted image

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.3.2008 19:41:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Grethy, Hormonček, Stijan -  dobrodošle med nami.user posted image

Dobrodošle punceuser posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.3.2008 19:50:02   
konina
Uf, sem vse lepo napisala, potem pa me je ven vrglo!!!
No, pa ponovi vajo!

vse novinke in sotrpinke v teh postopkih, dobrodošle. Želim vam veliko sreče in na koncu same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Punce, še enkrat hvala za čestitke. Občutki so res fantastični. Šele sedaj sem začela res verjeti, da nam je uspelo. Slabosti so tukaj, zaspana sem, popoldne me zmanjka na sedežni, zvečer grem pa že ob 22h spat. user posted image  Kaj šele bo!

Sedaj bom pa močno močno navijala in držala pesti še za vse, ki vam še ni uspelo zagledati magični user posted image .

citrončica, sulfinija, gita - za vas pa posebna user posted image , le oglasite se večkrat, da malo pokramljamo

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.3.2008 20:48:35   
gold fish
blanč - kuku.....   user posted image     ...saj veš kaj se jaz vedno spomnim, ko vidim, da si ti gor..... user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.3.2008 21:16:38   
sapi
Grethy, hormonček, stijan dobrodošle ...
Mismis tole si pa res dobro obrazložila ...
YULIAH samo, da si dobro prenesla sedaj pa lepo počivaj, da se pripraviš na ET v soboto ... mislimo nate ..
žirafca ti se kar zjokaj samo, da ti bo bolje ... en objemček zateuser posted image  ...
iannia user posted image ,  da bi madeži izginili ...
mavrica72 držim pesti za tvojega moža, da jih bodo našli in se bodo celice oplodile ...

Meni je možek ravno dal špikico sedaj pa visim na netu potem pa na sedežno poležavat.

Povejte punce ker mi možgani spet premlevajo tisoč in eno misel. Ker se dolgi postopek začne 22 dan ciklusa je teoretična možnost zanositve pred začetkom postopka. Seveda test takrat še ne more pokazati ali nosečnost obstaja. Ali v primeru, da zanosiš superfact špike lahko kaj škodujejo nosečnosti. Ja možgančki delajo ni kaj.

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.3.2008 21:38:20   
iannia
Bambi75, dej prosim spomni me kaj je že tam pri tisti Karmen. Vem, da ste jo nekaj hvalile, samo ne vem več za kaj.

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.3.2008 21:49:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: iannia

Bambi75, dej prosim spomni me kaj je že tam pri tisti Karmen. Vem, da ste jo nekaj hvalile, samo ne vem več za kaj.

refleksna masaža stopal

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.3.2008 21:51:23   
pikovit
Sapi je možno da zanosiš.Ni pa nič škodljivo.Reško vedno pravi pa naredite testuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.3.2008 21:53:20   
pikovit
Fiši vidim, da si ok,da dete že brca.Le tako do koncauser posted image Kar se pa tiče srajčk si imela pravuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.3.2008 22:04:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No pa nas je vsak dan več, ene nove druge spet stare, enakih misli, enakih težav, enakih upanj in sanj.

Kakor je lepo, da se naše število vsak dan veča, je po drugi strani prav žalostno, koliko žensk ima težave z neplodnostjo. Želim si, da bi se vse skupaj, rajši srečale na kakšnem drugem forumu. Ampak kar je, je... zato vsem novim borkam izrekam iskreno dobrodošlico...

Mismis,to si pa tako lepo in resnično napisalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.3.2008 22:27:44   
teja*
Žirafca - žal mi je.

No jaz pa čakam na 5.4, da zagledam +.  Me občasno tud srh spreletava, ko me na vsake tok časa, kot bi me hotlo zavit kot pred menstro. Pa si spet rečem, sej ti je Teja sestra na GK rekla,  da so to čist običajni znaki, ker se jajčniki krčijo. No pa se spet boljš počutim. Ma sej nam mora zdej ratat, ane.

Lahko noč vsem.

Teja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 664
27.3.2008 6:31:21   
lejla007
Dobro jutro vsem!

Tko kot ribica sem tudi jaz stvari na hitro preletela in naj ČESTITAM vsem nosečkam, držim pesti za vse trepetalke, vse ki vam pa ni uspelo pa en velik objemček!

Konina, sem videla, da sprašuješ za Buscopan in Dabroston - jaz ju tudi jemljem in to 3x na dan, ponavadi vzamem zjutraj po zajtrku, naslednjič po kosilu, zadnjič pa zvečer. Iskreno ti čestitam! user posted image

Špelka, kako si ti kaj?

Mišmiš, res si pridna s tem seznamom - ker me kar nekaj časa ni bilo na RR, sem se samo zapodila v seznam in sem na tekočem user posted image Lahko me pripišeš še na dan 3.4., ko imam nuhalno user posted image

Drugače pa jaz sem ql, danes je 11.teden, dajejo me malo glavoboli in občasne slabosti. Pa mislim na vas, čeprav nisem tukaj veliko prisotna...

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
27.3.2008 6:57:45   
leli
Dobro jutro!
Punce kako dolgo ste jedle aspirin od punkcije?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.3.2008 7:53:23   
sapi
pikovit hvala test zagotovo pade vendar je še prekmalu ... pati kako gre s pripravami?
teja* seveda, da uspe ti le poslušaj sestro ...
lejla007 pozdravček še tukaj ...

sapi

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.3.2008 8:02:07   
Ozone

Ozon, si dobro argumentirala. Potem pa pusti, če pesmica pravi tako-bo že držalo.

Ni panike user posted image .

Kako se držiš? Jaz sem postala malo zaskrbljena , ker sem danes popoldan dobila na hlačkaš malo rjavkast madež.  To je moj 14.dan in, če se ulije do konca bom res zlo razočarana. To je moj že 4. poskus. Tako zelo optimistična in pozitivna kot sem bila sedaj, ne vem če bom lahko spet kmalu.
No, ampak bomo videli. Mi pa tudi menstr. običajno zamuja vedno, tako da je lahko tudi ta prišla zato bolj pozno.

Kako se držim user posted image , kaj pa vem. Zaenkrat še čakam kaj bo. Če se danes kaj ne ulije, grem v petek dat kri. Je pa res, da sem imela ET 2 dan in ne 5, tako, da sem res že 13 dan, vendar po PU šele 15. Čutim pa nič ne, kot da se nič ne dogaja.

Danes je še dolg dan pred mano. Bomo vidli kako se bo izteklo.

Izcedki so izcedki, ne krvavitev. To je velika razlika. Saj veš, UPANJE UMRE ZADNJE.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.3.2008 8:06:57   
Ozone
ŽIRAFCA user posted image

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.3.2008 8:31:34   
iannia

Ozon pravi: "Izcedki so izcedki, ne krvavitev. To je velika razlika. Saj veš, UPANJE UMRE ZADNJE."

Ozon, to kar si rekla, imaš prav. In že včeraj sem se takoj zbrihtala in si rekla ravno to. Dokler se ne ulije, sem noseča user posted image  in dejansko se še ni. Izcedek se je izkazal zaenkrat kot zelo voden in rahlo svetlo rjav-skratka to ni nič. user posted image  Tko da gremo naprejuser posted image , tista tečka pa naj se pod nosom ubrišeuser posted image , ker pri nas tokrat ni zaželjena.  user posted image  Kmalu bomo user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil iannia -- 27.3.2008 8:35:53 >

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.3.2008 9:11:33   
gold fish
Lejla - ti ješ tudi Buscopan 3x na dan? Imaš krče al preventivno, ker so v LJ tak rekli?   Jaz sem Buscopanov pojedla mogoče vse skupaj kakih 6, pa še to čisto na začetku... Dabroston sem pa jemala 3x na dan, pa sem nehala tam okrog 12-13 teden... po UZ... mi je gin. rekel, da je vse OK in da več ne rabim....
Moraš pa zmanjševati Dabroston postopoma ..... iz 3 na 2 pol na 1... jaz sem en teden jedla po 2, pa še pol 1 teden po 1, pol pa konec.....

Tu pri nas je zaenkrat tak lep sonček, pa so rekli, da bo dež.....  user posted image

Pikovit - user posted image

Mismis - jaz pa imam 31.3 pregled, če češ dopisat user posted image  .... Mi pa jutri jutri začnemo 17 teden..... 

Današnje akterke - go go go.....

Vsem pa en lep pozdrav...

user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.3.2008 9:17:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Tu pri nas je zaenkrat tak lep sonček, pa so rekli, da bo dež.....  user posted image

Vsem pa en lep pozdrav...

user posted image

Pri nas pa lije kot iz škafauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.3.2008 9:19:02   
Tia-na
Dobrodošlica "novim" puncam, se vidi, da je čas, ko se nam dogaja. Upm, da vas/nas bo kmalu čimmanj na tej temi in okupiramo nosečnost.

Vsem novim nosečkam čestitkeeeeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image

Tistim, ki jim pa tokrat ni uspelo, pa en topel objem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.3.2008 9:19:57   
pikovit

Ozon pravi: "Izcedki so izcedki, ne krvavitev. To je velika razlika. Saj veš, UPANJE UMRE ZADNJE."
 Tko da gremo naprejuser posted image , tista tečka pa naj se pod nosom ubrišeuser posted image , ker pri nas tokrat ni zaželjena.  user posted image  Kmalu bomo user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image .

Evo jaz ti bom pa kar zdej zaploskalauser posted image

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.3.2008 9:24:48   
konina
dobro jutro, čveke. Jaz sem že hčer v vrtec odpravila, pozajtrkovala in spila kavico z mami. Seveda brezkofeinsko. Si jo privoščim eno na dan. Pa moram reči, da je sploh ne pogrešam, čeprav sem bila velika kofetarica. Kaj vse naredimo za user posted image !

Hvala za odgovor za zdravila. Na GK so rekli, da naj buscopan jem do UZ 3x na dan. Tako, da se bom kar držala njihovih navodil. Čeprav nekih krčev nimam. Me špikne vsake toliko, ampak ni hudega. NO, že vedo.

iannia, ti kar verjemi, da bo uspelo. Držim pesti!

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!