|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
26.3.2008 13:31:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: konina

4876 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ninauser posted image

Pa Nina tole so trojčki.Mogoče se pa le nisem zmotila.Takle izvid te pa na rit vrže.Si prva od katere sem zvedela tako velik bhcg.user posted image user posted image user posted image
Bravo Ninočka.

Uz bo pa kmalu tu.Že komaj čakam da vidimo koliko jih bouser posted image user posted image user posted image
Nevi pa sigurno ne bo več dolgčas.Pa čestitke še Nevi!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.3.2008 13:35:49   
pikovit
Špelka ja ti imaš tudi lep in nov podpis.A ti tudi hodiš okol kot pav?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.3.2008 13:42:59   
konina
Punce, morate vedeti, da bi morala imeti jaz krvni test že v nedeljo, pa je bil vikend, v PON je bil praznik... In če se hormon podvaja vsak dan, potem že kar mora bit velik. Tako, da ni nujno, da jih je toliko. No, jaz upam na dva. Več bi me pa v paniko pognalo. user posted image

Samo, da je velik in da me je tole malo pomirilo, da vse teče tako kot treba!

Pikovit, Neva pa še nič ne ve. Bomo počakali vsaj do UZ-ja. Da ji zraven še slikico pokažemo.

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 628
26.3.2008 13:44:44   
sayuri
Jeeeeeeeeeeee Konina, bravo user posted image user posted image user posted image . Dvojčka sta 100% user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 629
26.3.2008 14:17:09   
Grethy
Najprej lep pozdravček vsem skupaj, prav prijetno je prebirat te vaše odstavke in se veselit z vami, ravno tako je težko tudi meni ob eventuelnih neuspehih ... zdaj se vam bom pridružila tudi jaz, danes sem dobila pošto iz LJ in se moram prijavit za evidenčno št. za OBMP ... in zdaj se mi poraja tisoč vprašanj kako naprej ... razen tega seveda da se naročim in dobim cifro ... malo pomoči od iskušenih bi mi prav prišlo glede na to da grem prvič v to ... 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 630
26.3.2008 14:38:37   
mismis
Grethy dobrodošla med nami user posted image

Naj ti pomagam razložiti, kako postopki potekajo. In sicer, ko dobiš pošto iz LJ, moraš poklicati telefonsko  številko kjer dobiš zaporedno številko za postopek. S tem tudi dobiš približen mesec začetka postopka. Ko pride dan, ki so ti ga določili za postopek greš v staro porodnišnico k sestri Blanki na posevet (to je v pritličju stare porodnišnice), ki ti pove kateri postopek ti pripada, ali kratki ali dolgi. Sestra Blanka ti tudi pove, katera zdravila - hormone boš prejemala. Ko zaključiš pri sestri Blanki, greš na oddelek SIII, kjer dobiš zdravila in ti tudi pokažejo, kako se špikaš. Če ti bo dajal inekcije tvoj mož, fant, partner,... je dobro, da ga imaš s seboj, da mu pokažejo.

Koliko časa se boš špikala, pa je seveda odvisno od dolžine postopka. Jaz sama sem do sedaj imela kratki postopek, ki je potekal približno takole. Drugi dan user posted image sem si dala prvo inekcijo, nato sem imela 8. dan ciklusa priv UZ na katerem so začeli spremljati rast foliklov (celice), nato so mi dali zdravila za nadaljna dva dni potem pa zopet UZ. Bolj kot se približuješ primerni velikosti folikolov oz. dnevi nič ovulacije, bolj pogosto imaš UZ. Ko doktor oceni, da so folikli že dovolj veliki, dobiš STOP inekcijo, katere naloga je, da prepreči velikim foliklom, da počijo in majhnim, da dohitijo velike v rasti. Približno dva dni po STOP inekciji boš imela punkcijo, kjer ti poberejo folikle. Na dan punkcije moraš imeti s seboj obvezno partnerja oz. vsaj njegovo seme, da potem to lahko zmešajo v labratoriju. PO punkciji dobiš v LJ pet dni bolniške. Sama punkcija je za nekatere  boleča, drugim pa ne, je kot pik čebele. Sicer dobiš tablete proti bolečinam in ketonal inekcijo za bolečine, pa tudi lokalno anestezijo.

Približno peti dan po punkciji, te čaka ET, to je prenos zarodkov. Tudi ta dan je dobro, da je partner s teboj, ker mora podpisati, da dovoli zamrznitev, v primeru da imata zamrznjenčke. Ko ti vstavijo zarodke, imaš zopet 3 dni bolniške, medtem pa 14 dni čakaš. In če v 14 dneh ne pride user posted image , imaš 15. dan po transferju krvni test na GK LJ, kjer ti odvzamejo kri, da lahko preverijo rast BHCG.

Ko boš šla prvič k sestri Blanki ne pozabi imeti napotnico za postopek, potrjeno zdravstveno izkaznico, ki jo  kasneje ne boš več potrebovala. Ko pa bosta prišla na ET, mora imeti tudi partner s seboj osebni dokument, s katerim preverijo ali je pravi, preden podpiše za zamrznitev. To sem napisala samo zato, ker moj ljubi nima navade hoditi okoli z osebnimi dokumenti, potem ima pa vedno šprinte do avta, ker gre iskati vozniško.

Upam, da ti bo ta razlaga kaj koristila. Glede na to, da je že kar nekaj časa od mojega postopka, prosim vse ostale, da v primeru, če se kje motim, da me popravijo.

A ja, še to, če želiš, da te uvrstimo na seznam na sam pošlji podatke, na kateri kliniki si (LJ, PO. MB), kateri doktor te obdeluje user posted image , in katera zdravila imaš...Potem pa ko, bo prišlo do UZ-jev in ET-ja nam tudi sporoči, da bomo lahko trepetali s teboj.

lp, mismis

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 631
26.3.2008 14:39:31   
mismis
uh, to je pa kar dolgo ratal user posted image

Tolstoj skrij se, prihaja Vojna in mir leta 2008...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 632
26.3.2008 14:49:08   
mismis
a so se današnje borke kaj javile:
Sreda, 26.03.
Andreja07 - UZ
Yuliah - punkcija
Cukica - punkcija

Punce, kako je kaj bilo na UZ in punkciji?? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 633
26.3.2008 15:18:48   
Grethy
user posted image     user posted image     user posted image   mismis,

res si en sonček tukaj gor ... najlepša ti hvala za tako izčrpno informacijo ... verjetno bo šlo vse skupaj po zelo hitrem postopku, ker mi leta zelo zelo dihajo za ovratnik ... sem pa v LJ ...

še enkrat hvala, Grethy user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.3.2008 15:40:31   
hormoncek
Končno sem zbrala pogum in se vam bom pridružila.

Moje stanje je sledeče. Sem pacientka dr. Reša. Včeraj sem imela prvi UZ po hormonski terapiji (diphereline + menopur). Zvedela sem dobro novico, da imam 12 foliklov. Jutri grem na drugi UZ, in če bo vse v redu me čez vikend čaka punkcija.

Čeprav imam čudovitega partnerja, ki mi je dal ta vzdevek (le zakaj?) in mi nesebično stoji ob strani vsako jutro, se mi zdi, da v dnevih, ki prihajajo rabim še dodatno podporo.

mismis - prosim, če me daš na seznam.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.3.2008 15:55:38   
Ozone
konina čestitke!!!!!!!!!!!!!

Jupi!!!!!!!!!
user posted image

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.3.2008 16:01:04   
stijan
Lep pozdrav vsem ,že nekaj mesecev vas spremljam,tokrat pa bi se vam rada pridružila. V ponedeljek 31.3 sem  naročena pri dr. Rešu,potem pa bomo videli kako naprej.Naj povem da sem bila prej 2x v mariboru na ICSI ,vendar žal neuspešno,je pa po 2 ICSI uspelo spontano in smo dobili našega nagajivčka , zdaj pa upamo da bo naš fantič dobil še koga za družbo,ker po naravni poti že 2 leti poskušamo pa ni in ni.user posted image

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.3.2008 16:24:18   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 26.03.
Andreja07 - UZ
Pija76 - špike
Yuliah - punkcija
Cukica - punkcija
Ledenka - špike

Četrtek, 27.03.
Mavrica72 - punkcija
Hormonček - UZ

Petek, 28.03.
Bambi75 - UZ

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
   Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Žirafca greje   user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Jadrnica greje    user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, špikarka)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.3.2008 16:25:52 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.3.2008 16:30:54   
mismis
No pa nas je vsak dan več, ene nove druge spet stare, enakih misli, enakih težav, enakih upanj in sanj.

Kakor je lepo, da se naše število vsak dan veča, je po drugi strani prav žalostno, koliko žensk ima težave z neplodnostjo. Želim si, da bi se vse skupaj, rajši srečale na kakšnem drugem forumu. Ampak kar je, je... zato vsem novim borkam izrekam iskreno dobrodošlico...

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.3.2008 16:31:01 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.3.2008 16:38:29   
Goldy
Tudi jaz se pridružujem dobrodošlici!

Res, ko si sam v takšnem položaju, se šele zaveš koliko parov ima težave z neplodnostjo. Ko vidiš koliko nas na UZ vsak dan...

Drage moje, kar pogumno v boj! Saj nam druga niti preostane ne, kajne?! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.3.2008 16:56:43   
YULIAH
Punce, punkcija za mano. Sem pa takooo zaspana od te anestezija, da joj, pa majčkeno me boli...jutri bo že ok.Torej, imam 3 celice, ET bo v soboto zjutraj. Dobila sem Dabroston...a ste ve tudi 3 dabrostone na dan pile? Glede na ogromno število foliklov, ki sem jih imela (samo na eni strani 6 velikih) se mi zdai da so 3 celice tako malo???user posted image  
No v glavnem, vsem želim vso srečo!!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.3.2008 17:35:53   
jelka123

YULIAH-bravo za celice,v soboto pa veliko sreče na et
da prideš douser posted image je dovolj že 1 celica,zato nič ne skrbi

YULIAH

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.3.2008 17:39:53   
žirafca
Včeraj nisem prišla do računalnika, tako da vas obveščam, da že od včeraj zjutraj močno krvavimuser posted image . Danes zjutraj sem na vložku opazila dve veliki beli gmoti tkiva. Ne  vem ali sta to vrečki, ali kaj. Raje bi videla, da do vgnezditve ni prišlo kot pa da vem, da sem imale spontatni splav.
Razmišljam, da bi vseeno šla na krvni test, ki bi mi mogoče pokazal ali sem bila teh nekaj dni noseča ali ne. Nekaj mi ne da miru in bi rada vedela kaj točno se je z mano in pikicama dogajalo te dni.

Ali je katera zamolčala, da krvavi in šla vseeno na krvni test?
Hvala za vse pesti, res ste zlate!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 643
26.3.2008 17:49:27   
Goldy
Ojoj, žirafca! Ne vem, kaj naj ti svetujem. Jaz sem bila v malo drugačni situaciji, pa ti jo bom opisala kasneje ali pa na z.s. , ker zdajle dobim obisk.

Drži se!

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.3.2008 18:17:19   
Pija76
Konina user posted image user posted image user posted image , pingvini so res zakon! Srečno naprej!

Kikaa imam municijo v torbici, samo še do doma jo prinesem, 31.3. začnem, pol imam pa 14.4. UZ!

Pikovit gužva za ......, kava lahko v začetku aprila a prav, bom SIR študirala pa se dobiva!

Novinke DOBRODOŠLE!!!!!!

Pozdravček ostalim, grem delat naprej user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 645
26.3.2008 18:18:29   
iannia
Ozon, si dobro argumentirala. Potem pa pusti, če pesmica pravi tako-bo že držalo.

Kako se držiš? Jaz sem postala malo zaskrbljenauser posted image , ker sem danes popoldan dobila na hlačkaš malo rjavkast madež. user posted image  To je moj 14.dan in, če se ulije do konca bom res zlo razočarana. To je moj že 4. poskus. Tako zelo optimistična in pozitivna kot sem bila sedaj, ne vem če bom lahko spet kmalu.
No, ampak bomo videli. Mi pa tudi menstr. običajno zamuja vedno, tako da je lahko tudi ta prišla zato bolj pozno.

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 646
26.3.2008 18:23:10   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 26.03.
Andreja07 - UZ
Pija76 - špike
Yuliah - punkcija
Cukica - punkcija
Ledenka - špike

Četrtek, 27.03.
Mavrica72 - punkcija
Hormonček - UZ

Petek, 28.03.
Bambi75 - UZ

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
   Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Jadrnica greje    user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, špikarka)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 647
26.3.2008 18:23:10   
mavrica72
Grethy, Hormonček, Stijan -  dobrodošle med nami.user posted image
Konina - bravo in čestitke za tako visoki hormon user posted image user posted image user posted image

Žirafca -  oh, pa sem le mislila, da je bil le kakšen izcedek user posted image .

Pri meni se je pa danes že začela pojavljati prava živčna vojna. Kaj šele bo naslednje dneve user posted image . Jutrišnje punkcije me je vedno bolj strah, pa ne mislim zaradi bolečin, tisto se že da preživeti. Oba z mojim user posted image  trepetava, ali bo dovolj plavalčkov. V prejšnjem postopku je bila kriza, upajmo, da se jih bo vsaj nekaj našlo - jaz pravim, eden je dovolj pa tisti taprav. Ampak, saj veste, napisati ni problem, uresničiti je pa drugo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
26.3.2008 18:55:22   
Abra
Žirafca user posted image user posted image user posted image Tako zgodaj vrečki še ne moreta bit tako veliki, da bi jih s prostim očesom videla. Najbrž je sluznica. Na krvni test pa le pojdi, če se ti tako zdi. Nekateri celo priporočajo, da se ga v vsakem primeru dela.

Dobrodošle vse nove!

Mavrica, držim pesti za jutri!

Zdaj pa še malo delat ... user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 649
26.3.2008 18:57:05   
citrončica
Konina bravo!!!!user posted image user posted image user posted image ,
to pa je rezultat, da se reče, čestitam, res ti privoščim, in srečno user posted image !!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

kresovanje
Lelly28 RR

Ali peljete svojega otroka na kresovanje?

da (44%)

ne (56%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!