|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
25.3.2008 13:02:05   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kjava-dobr se uč,jst mam v sredo izpit,že kr tkole gledam user posted image

A to se prav jutri? Da ne boš pozabila, da je dons že torek user posted image  Držim pesti!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.3.2008 13:05:40   
petra a
kjava-hvala,ja,to je že jutri...kr neki razturavam zadnje cajte,sm kr sama nase ponosna...držim pesti tudi jaz zateuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.3.2008 14:27:34   
Majchi
Oj punce!
Tud jaz vam želim lep materinski dan. Evo vsaki eno user posted image .

Kai, moje iskreno sožalje ob izgubi tudi tebi.
Drugače pa me veseli, da se je Anže lepo privadil, predvsem pa, da si ti ok, da ti je všeč in da si konec dneva zadovoljna mamica. Časa pa itak, da niuser posted image . Ah, bomo že! Vse pridemo za tabo.

Rogljiček, kako ti gre? Sem mal pozna, ampak vseen ti želim srečno! Ko boš imela čas, pa poročaj, kako se držita z Reyo.

Petra a in Kjava, razturita na izpitih!!!

Mene jutri žal ne bo na kavico, ker imamo popoldne pogreb, pa je treba bit že prej tam, pa še opravki, pa kropljenje,...

Materinski dan: ful sem vesela, ker letos prvič praznujem ta dan. Ful sem ponosna, da sem mamiuser posted image . Jaz sem mamici kupila rožco in se ji zahvalila, da je tok super mami in da mi je za zgleduser posted image .
Tašča bo dobila rožco od mojga, ker je pač njegova mami. Jaz obdarim samo svojo mami.
8. marec: mamic nisem dala nič, ker je ženska, tako kot jaz in morajo naši moški nas obdarituser posted image .
No, tko imam jaz to razčiščeno.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.3.2008 15:21:50   
indy
Oj punce.

Majchi in Kai moje iskreno sožalje ob izgubi vajinih dedkov. Sedaj spita v miru.

Materinski dan. Ja. Sam jaz bom skoraj sigurno ostala neopažena od mojega. Zato sem si pa jaz kar sama sebi danes kupila šopek iz vrtnic.user posted image  Pol bo ziher vprašal  zakaj so pa te rože?user posted image
Ko se bo pa Mark zbudil, bova pa moji mamici nesla rožice.
No tut pri nas pirhi in šunka in potica, ..... Luštno, požrtija.

Joj men se je pa v nedeljo ful velik herpes naredu na ustnici. In to po osmih letih.user posted image  V lekarni sem dobila eno mazilo, ker je obližev zmanjkalo.To pa peče ko hudič. Imam celo ustnico zatečeno. Je moj rekel to pa tako izgleda kot bi si dala botox not.user posted image

Ja jutri bova pa tut midva pridirkala na kavico. Pa če mi bo Putka prinesla čeveljce.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.3.2008 15:37:56   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Tašča bo dobila rožco od mojga, ker je pač njegova mami. Jaz obdarim samo svojo mami.
8. marec: mamic nisem dala nič, ker je ženska, tako kot jaz in morajo naši moški nas obdarituser posted image .
No, tko imam jaz to razčiščeno.

Jest isto mislim, sam da mojmu še na kraj pameti ne pade, da bi svoji mami dal rožco. Tud, če mu rečem, pravi  boš že ti dalauser posted image  No, tko da pol še tašči dam, ker ona pa meni za 8. marec.
Pa še dons, ko sem ji dala rožo, je rekla, ja jest pa zdej nisem nč kupvala. Ma, da sem skor popizdila (ker moram to vsako leto razlagat), da jaz pač nisem njena mami, da bi mi mogla kaj dat user posted image , ampak, da smo dons otroci na vrsti, da se spomnimo svojih mam.

Sem že prov zatežena s tem materinskim dnem user posted image . Kr neki pričam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.3.2008 15:40:26   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kjava-hvala,ja,to je že jutri...kr neki razturavam zadnje cajte,sm kr sama nase ponosna...držim pesti tudi jaz zateuser posted image

Jest mam tud včasih tak zagon, sploh če mam ful natrpano. res pa znam bit zarad tega pol tud živčna in ful tečna...
Kok pa še maš do konca?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.3.2008 19:19:07   
Putka
Čer babnice!

Indy, samo tvoje čeveljčke še imam, veš da ti jih prinesem!

Kjava, tale tvoj je pa res nepozorenuser posted image Samo to pa ni tvoja naloga ga vzgajat, je že malo pozno za to. Čeprav ravno zgled Andreju pa tudi ni.. Ne zamerit, ampak sem res nekaj anti-men zadnje čase...

Jaz sem bila spet pridna, sem miške pasirala, pa še za naslednje 2-3 x sem si material pripravila. Naj se kar malo matra moj z otroki. Pa zdaj vsem razlaga, da bo Katjo čuval, ko grem v služouser posted image Okej, mogoče max 2 krat tedensko, ostalo pa moja mami. Ampak je ta glavni mučenik zdaj..

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.3.2008 19:20:09   
felicia
ojla gremo se počasi pripravljat na spanje

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.3.2008 21:01:27   
iwa
no pa smo končno za dva dni pri računalniku

pri nas vse BP, mamo prvedva spodnja zobka - končno. izbijajo še zgoraj in je noooro

kai, majchi tudi moje iskreno sožalje ob vajini izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem puncam pa materinsko user posted image

naj se še midve dodava na seznam za dojenje, še vedno!!!!user posted image

glede naše selitve, pospešeno iščemo, bili na nekaj ogledih, a nič pametnega... obeta se spet nasledni teden neki...upamo na najboljšeuser posted image u umesnem času pa počitnikujem pri starših in iščem stanvane

ajde uživejte!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.3.2008 21:42:41   
tejč
ughhhhh, ravno iz snovika....user posted image (neee, čist zmatranaaaaa)
nočko, se jutri vidimo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.3.2008 8:18:24   
felicia
dobro jutro a pol danes velja?

sva spala do sedaj ker je Uroš vstal ob 5 in bil eno uro pokoncuser posted image
No se vidimo danes komi čakam da te vidim indy že neeki časa se nismo a ne?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.3.2008 8:41:49   
Putka
S Katjo greva že prej malo v šoping (uau, ja, po plenice, prašek...) tako da bova zihr tam.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.3.2008 9:07:38   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kjava, tale tvoj je pa res nepozorenuser posted image Samo to pa ni tvoja naloga ga vzgajat, je že malo pozno za to. Čeprav ravno zgled Andreju pa tudi ni.. Ne zamerit, ampak sem res nekaj anti-men zadnje čase...

Putka, itak da ne zamerim. Pa vem tud da ga ne bom prevzgojila, niti ne poskušam, ampak probavam čim bolje furat z njim kakršen pač je user posted image . No, saj ma tud svetle trenutke, je bil čez praznike kar dosti z Eriko, da se mi je kar mal čudno zdelo, da je zdržal.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.3.2008 9:10:16   
kjava
Jest si bom pa jutr po izpitu mal šopinga v Supernovi privoščla, če bo izpit seveda uspešen. No ja, če bom tule na RR visela, že ne bo user posted image

Kdaj se pa Supernova zjutraj odpre?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.3.2008 9:59:44   
petra a
kjava-letos mam še 4 izpite (od 12-ih,od tega 2 greha za nazaj-že narejena+2 praksi),pol pa še eno leto,pol pa upam da nam rabla tok cajta kt rožica da se bom spravla pisat diplomouser posted image ,sem pa k sreči na tekočem,tako da lažje diham...pa ti?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.3.2008 18:54:41   
s u g a r
Čer moje dame,

user posted image user posted image user posted image user posted image  we`re back

Najprej hitro za nazaj (uau kolk stvari), nakaj sladkih, nakaj kar tako malo za slino na debelo pogoltniti (saj zame), nekaj neprijetnih (sožalje obemauser posted image ).

No uglavnem vidim da sreda ob 11h nekaj v Qulandiji. Ta sreda ki je bila danes ali tista ki je drugi teden???

Šment.

No če sem zamudila so sory sej bo še prilika (upam, glede na to da se bodo začele službe - ojoj).

Jaz sem kulči - zdaj ja.

Malči in oči sta se lepo rihtala - uspelo jima je user posted image user posted image user posted image .

Novega praktično nič kaj razen le to da sva z dragim družno ugotovila da MALI GRE V VRTEC - in basta.

Nobenega varstva nobenih kolobocij - otroci in to tam nekje od 8-13 ure potem pa domov.

Putka moje dolge poste si pogrešala - hahaha. Ja nekam se krajšajo in nekam se poredko oglašam, ampak pač tak ti to doide.

sam sekundo pridem nazaj

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.3.2008 20:13:35   
Putka
Drage punce, tiste s katerimi smo se danes v Supernovi dobile (odprt ob 9h, Kjavauser posted image ), moj mali otrok je zboleluser posted image . Tako smo zgleda nenamerno prišli viruse širiti. Ni sicer nič hudega (za zdaj), iz noska teče in med mojo odsotnostjo (s petrozg na aerobiki) je zakuhala.

Smo šle pa popoldne po tem vetru na sprehod do CSD za otroške doklade urediti, je fajn pihal in mogoče sem jo takrat prehladila. Ampak malo dvomim, da bi se tako hitro razvilo. Upam, da ni noben nalezel.

Tejč, flancati so bili super! Čeprav sem šla jaz potem še za tekoči trak (Running Wok & Sushi) jest, je bilo prav okusno in sem se probala nazaj držat, pa sem se vseeno do konca nabasala. Katja je pa neke dobre pečene nudle jedla, celo štalo okrok in pod mizo naredilauser posted image Pa juhco je gratis dobila.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.3.2008 20:42:55   
tejč
Čau, ojej, Putka, boga Katja. A veš, da sta frajli (najini dve) skup grickali pokrovčke?user posted image  Ajej, upam, da ne bo zbolela, ker mormo drug teden v Podčetrtek.user posted image  

Sugar! Ja, koooooončno...

Evo, tudi moji posti so kratki, ampak vsaj SO.user posted image Šibam likat.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.3.2008 20:52:32   
rožica81
Hej žabe babe user posted image

Kar ne morem verjet, da bo že eno leto naokoli user posted image  Kakšna brzina!

Mi se kar naprej s telim kakanjem dajemo... Ful se je Nace matral s kakanjem. Kar nekaj časa, pol sem mu pa dala neolupljeno sadje, pa je bilo ful bolje. Pol pa en dan je ok, kakšen spet ne. Ampak važno, da sem poštudirala, kako in kaj.

Pa prejšnji dan je tako nerodno padel (na stopnici iz dnevne v kuhinjo), da je imel spet krvavo ustnico, pa še iz noska mu je ena kapljica pritekla. Jaz sem se čist usrala, kaj je. Ampak je bilo vse ok (že trkam).

Mal gledam tale BB... user posted image user posted image user posted image  ja fak, a ne. Teli sestri se bosta kar pobili user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.3.2008 21:05:42   
rogljicek
Čer user posted image  Preživela 1. in 2. dan službe. Delo je fajn, sodelavci tudi, vendar se pa zares dela in to praktično cel dan. Grem zjutraj ob 7ih, rabim cc 1h do tja, pridem domov cc ob 6ih. Dolga je punce user posted image  Reyo smo na koncu oddali Desovi kolegici. Sem potočila par solzic, ko sva jo oddala prvič zjutraj, ona pa nič. Očitno se počuti fajn tam. Sploh je fino, ker ima gospodična še dva svoja otroka (3 in 7 let) in imata počitnice ta teden, tako, da se imajo vsi 3 prav super.

Če jo hočeva dat v ameriški vrtec, mora biti cepljena proti hepatitisu B user posted image  Za kaj se cepijo pri nas pri 1 letu?

Se grem malo crkljat k mojemu gospodiču. 

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.3.2008 21:15:21   
felicia
oj

no Putka upam da se ne bo razvilo pri katji v kaj hudega. A je Uroš tudi s Katjo kej grizljal?user posted image  No pri nas ni zaenkrat nič in upam da tako ostane.

Sugar dobrodošla nazaj.

kje ste pa vse ostale?

Tejč- dobri flancati!

Indy- lepo te je bilo videt! In Marka!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.3.2008 21:15:50   
Putka
Super za službo in sodelavce, Rogljiček! A gre Reyo Dez kaj prej iskat?

Pri nas so cepljenje proti HepB uvedli šele nekaj let nazaj, cepijo pred vstopom v šolo. Pri enem letu so ošpice, mumps, rdečke in revakcinacija davica, tetanus, oslovski kašelj. Mislim, da je cepivo proti rdečakm bolj tvegano kot HepB, nisem pa 100 %. Malo poglej na WHO stran, kjer so cepiva. Jaz bi jo na tvojem mestu cepila, da bo šla lahko v vrtec. Pač malo prej kot bomo mi našeuser posted image

Tejč, držim pesti da bo Maša zdrava. Ker greste v Podčetrtek in pika!

Aja, vsaj ena dobra novica (razen te, da me je klical danes ob 18.45 direktor, da me čaka moje staro delovno mestouser posted image ), kile so na prednosečniški težiuser posted image . Samo še dobrih 10 do ciljauser posted image .

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.3.2008 21:17:14   
Putka
Aja, Indy. Jaz bi pa vseeno naslednjo sredo k tebi prišla. Pa javi, če ti ni ok, se bova za drug dan zmenili! Me bo postrigla, tolk da veste, pa če bom fejst bom reklamo delala!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.3.2008 21:42:34   
kjava
Mater, no, Erika je tud spet zakuhala. Sem ji namerila 39,2 °, po Calpolu je pa padlo na 38,4 user posted image  Drugač je pa normalno živahna in apetit ima super. Lička ji pa kar žarijo in po učkih se ji vidi, da je bolna. Boga.

Rogljiček, tole je pa kar huda sprememba. Še dobro, da je Reya fajn sprejela varuško, če ne bi ti bilo še težje. Si sploh ne predstavljam bit cel dan od doma.

Putka, hvala za info o odprtju user posted image . Pa fajn, da te šiht čaka.

Rožica, bogi Nace. Tkole se res ful ustrašiš. Jest sem bla v pondelk čist usrana, ker je Andrej rikverc pikiral s kavča. No, pol k sreči ni blo nič, razen buške. 

Petra a, jest mam mensezdi še 8 izpitov, pa nič diplome, ker je na našem faksu ni. Vsaj zaenkrat, baje jo bojo uvedli, ampak jaz ne padem več v to.
Kako je šlo dons?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.3.2008 21:45:04   
kjava
user posted image  putka, zdej sem šele vidla, da to o službi kao ni dobra novica, ampak o kilah. Sej za tole hujšanje si pa res pridna. Ni vrag, da ne boš še tistih 10 kilc stolkla user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (8%)

Da, 10 cigaret (5%)

Da, 5 cigaret (8%)

Da, zelo redko prižgem (5%)

Ne, sem prekinila (22%)

Ne, nisem niti prej (51%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!