špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ne moj pravi razlog zakaj se ne udeležim srečanja je, DA NIMAM KAJ ZA OBLEČT. Hecam se. Zdaj si me pa fajn nasmejala IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Že od vikenda nisem OK, trebuh mi otrdeva, spim skoraj nič. In ko sem taka, res nisem za v družbo gledam samo, kaj bi se ulegla. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana , saj veš da ni razlog obleka, ampak nekak me je strah iti, pa mojga dragega tudi. Enostavno se ne počutim ok. Evo, to so pošteni odgovori , ki jih razumem Držita se Ful sem vesela, da ste tukaj fer punce, ki ste odkrite in iskrene Na, zdaj mi je pa še bolj žal, da vaju ne bo IZVIRNO SPOROČILO: narava evo, v mojem albumu bote nasle tudi slikovni prikaz cestnega rezima v Firencah brez crt, brez smeri, brez dolocenega stevila vozil, ki lahko vkup vozijo..kdor prej pride, prej gre, al kako? v glavnem, kaos Ojoooooj, sem pa tudi mene ne bi spravile vozit Estrella*, jaz s kilami trenutno "stojim" - verjetno tudi zaradi spremenjene prehrane, ker je manj slana hrana enostavno: IZVIRNO SPOROČILO: **** UDELEŽBA OBVEZNA!!!Če ne vam sledijo sankcije in sicer ne boste dobile odpustnice za v P. A je tako Špelin@?? Ej, zdaj jih bova pa res preplašili... ****, a je tisto na fotkah parking ali cesta?! Huuuudoooooooo Nikoli več se ne bom pritoževala nad LJ (pa ja... ). Naty*, pozdravi se Vsaka naj napiše, kam bi šla raje: Boccaccio ali Via Bona. Oboje poznam samo izpred nekaj let. Oz. Via Bono pozna moj , ker so imeli tam svoje čase službene fešte. -------------------------------- kasso: Via Bona špelin@: Boccaccio -------------------------------- Glasujte še ostale, drugače bo treba metat kovanec
|