|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 10:02:43
|
|
|
|
Rožica*
|
helena jaz tudi imam tako super mini blazino V mislih sem imela ta vzglavnik, ki se dobi zraven posteljnine. Za čiščenje zobkov pa sem mislila po železu, ker naj bi baje železo škodilo zobem. Jaz hrane ne zamrzujem, ker mu skuham vedno malo mogoče včasih za dva obroka, kar ostane pa dam v Aventv lonček in v hladilnik in navadno porabiva kasneje, drugače pa zavržem. ne shranjujem pa krompirja, .... Navadno pa shranim, kakšna jabolka, kurjo juhico, zlenjavno juhico, slivovo kašo,.... IGRAČE: Naš ima že kar nekaj časa to pojočo knjigico in je ena nbajljubših igrač poleg, pamatnega kužana in eno veliko žabo ki "raste skupaj z otrokom", na njej so razni dodatki, zdaj so mu trenutno všeč deli ki šumijo in so super za grizljanje, ima pa tidi oštevilčene, raznobarvne prste prste, skratka poučna in vsestransko uporabna. To so naše top tri igrače Grem pa danes po tega polžka, ki je prav tako, dolgo uporaben, zdaj za grizljanje, in plazenje za njim, kasneje za sestavjanj in razvijanje motoričnih spretnosti. Trenutno je v BC v akciji Katere igrače pa ve priporočate? Aja sem pozabla dodat, da uporabljava tudi te kartonaste knjigice, ki imajo dodatke, da lahko npr. potipa kožušček kužka,.... In obožije ene avteke, ker se mu karnaprej speljejo drugam in pol ves jezen plazi za njimi, tako je simpatičen za pogledat. Kupila sem jih v Euro spinu ( nisem vedela da imajo tolk igrač in vse nejkaj piska,...), so čisto kompaktni varni, za take male, lepo zaokroženi robovi,... mali jih obožuje. Mislim da so bili trije v kompletku, in komaj nekaj evrov, se splača pogledat Od očija pa je dobil eno žirafo, ki poje nevem koliko različnih pesmit, tudi iz E. spina. LP.
< Sporočilo je popravil Rožica* -- 26.3.2008 10:11:54 >
|
|
|