|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
26.3.2008 8:35:44   
surya
Lina, jst sem mu druga dva obroka kar nekako naenkrat zamenjala. Je že takoj od začetka vse rad jedel in sem mu kar dala. Sva vmes imela dva par dnevna predaha, prvič, ko je bil zaprt - sem mu dala sam zizo, drugič, ko je imel vročino - sam ni hotel drugega.

Poje pa ful različno, enkrat cel lonček, enkrat samo dve žlički. Ga pa čisto nič ne silim. Mogoče mu ne paše okus, ali ni lačen... To mi je svetoval moj P - namreč, da ga ne silim. Če hoče je, drugače mu dam malo kasneje zizo user posted image .

Mu pa tudi zaenkrat še vse miksam.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
26.3.2008 8:38:24   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: surya
user posted image  A vse ostanke od doma pripravljene hrane mečete, al daste kej v skrinjo?
Jaz sem namreč prejšnji teden npr. pripravila zelenjavno juhico (brez krompirčka), zgoščeno z grisom in se ostanke dala v dva frutkova lončka in dala v skrinjo. Je to v redu? Sej bi to pol v kakih 14 dneh ponucala...
Pa npr. včeraj sem kuhala ajdovo kašo, zdej pa ne vem, če mu jp lahko še danes dam? Sem pustila skuhano v loncu, zdej pa ne vem...
In še ful je takih stvari, ki jih vržem pa bi blo fajn, da ko se vrnemo s potepa mam kej sam za pregret user posted image

To pa tudi mene zanima??? Jaz sem zaenkrat vse stran metala, ampak je včasih res škoda.

Sem se še nekaj spomnila:
user posted image Sem nekaj brala o igračkah za user posted image . Pa me zanima ali ste že kej novega nabavle,da se user posted image  zabavajo? Našemu igralni center ni več tolk zanimiv, pa ropotuljic ima tudi počasi dovolj. Sem včeraj kupila ene take kocke, na katero pritisneš pa se vrtijo eni deli...mah ne znam opisatuser posted image user posted image . SKratka piše 6m+. Sem mu hotla kupit še eno tako škatlo v katero daješ različne like, ampak piše 12m+, baje pa ni fajn, če daješ otrokom zadeve, ki jim naj ne bi bil dorasel.....mater sem zakomplicirala, a neuser posted image user posted image .

Sem bla zdele zunaj....v senci je fullllll mrzlo, na sončku pa že prijetno toplouser posted image user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.3.2008 9:15:22   
Anonimen
Jaz hrano kar stran zmečem. V bistvu uporabim tisto, kar jem jaz, pa že pri kuhanju malo stran dam, da je posebej za user posted image .
Čeprav zadnje dni ni nekega navdušenja nad hrano.

Glede igračk se mi zdi, da bo sedaj nastopila faza tistih piskajočih, ki imajo dva gumba.
Pri nas je zajček prinesel tisto knjigico of Fisher Price, pa je najbolj zanimiva. Drugače pa še vedno....čez moje sladke lase ni nibene igrače, jaz najlepše zacvilim, ko me pocuka.user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.3.2008 9:16:22   
surya
Ja, Lina, vem kaj hočeš rečt. Jaz sem mu pred kratkim dala ene kocke, s katerih pol stolp narediš, al pa eno v drugo daš. Pa tud piše, da so 12+. Zdej jih itak sam grize user posted image , ne sestavlja stolpa. Mu pa nameravam enostavne knjigice kupit, iz kartona, da bova čitala in da lahko on zraven gleda. Mi je žal, da bi uničil une z mehkimi listi, ki jih imava doma.

Pa te fore so mi dobre, ko se jim skrivaš, al pa biba leze. Najbolj ima pa rad tisto knjigico iz blaga.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.3.2008 10:02:43   
Rožica*
helena jaz tudi imam tako super mini blazino user posted image
V mislih sem imela ta vzglavnik, ki se dobi zraven posteljnine.

Za čiščenje zobkov pa sem mislila po železu, ker naj bi baje železo škodilo zobem.

Jaz hrane ne zamrzujem, ker mu skuham vedno malo mogoče včasih za dva obroka, kar ostane pa dam v Aventv lonček in v hladilnik in navadno porabiva kasneje, drugače pa zavržem. ne shranjujem pa krompirja, ....
Navadno pa shranim, kakšna jabolka, kurjo juhico, zlenjavno juhico, slivovo kašo,....

IGRAČE:
Naš ima že kar nekaj časa to pojočo knjigico in je ena nbajljubših igrač poleg, pamatnega kužana in eno veliko žabo ki "raste skupaj z otrokom", na njej so razni dodatki, zdaj so mu trenutno všeč deli ki šumijo in so super za grizljanje, ima pa tidi oštevilčene, raznobarvne prste prste, skratka poučna in vsestransko uporabna. To so naše top tri igrače
Grem pa danes po tega polžka, ki je prav tako, dolgo uporaben, zdaj za grizljanje, in plazenje za njim, kasneje za sestavjanj in razvijanje motoričnih spretnosti.
user posted image  Trenutno je v BC v akciji

Katere igrače pa ve priporočate?

Aja sem pozabla dodat, da uporabljava tudi te kartonaste knjigice, ki imajo dodatke, da lahko npr. potipa kožušček kužka,....
In obožije ene avteke, ker se mu karnaprej speljejo drugam in pol ves jezen plazi za njimi, tako je simpatičen za pogledat. Kupila sem jih v Euro spinu (user posted image  nisem vedela da imajo tolk igrač in vse nejkaj piska,...), so čisto kompaktni varni, za take male, lepo zaokroženi robovi,... mali jih obožuje.
Mislim da so bili trije v kompletku, in komaj nekaj evrov, se splača pogledat
Od očija pa je dobil eno žirafo, ki poje nevem koliko različnih pesmit, tudi iz E. spina.

LP.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 26.3.2008 10:11:54 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.3.2008 10:10:14   
ana b
Najprej domača naloga
user posted image Daje katera železov sirup?
Tudi mi smo od včeraj med srečneži, ki morajo dajat Legofer. Nismo še poskusili, mislim pa da bom poskusila z brizgo.  
S kakšnim sokom jim ga dajete?user posted image , Kako?user posted image
Napišem čez kak teden
Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke?user posted image
Jih še nimamo, smo pa na dobri poti, da kmalu pride ven prvi.

user posted image Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)?user posted image

Ne, ima eno pleničko raztegnjeno in zatlačeno za robove, ker jo sicer čisto zvleče. 

user posted image Kako oblačite malčke?user posted image
Doma je v bodiju in žabicah, za ven pa še ene hlačke bundico, če je hladno in flisek, če je toplo, je pa še zmeraj v žaklu. 

GH? 
Obup.

Jamranje 
Jamra, še večkrat pa ima monologe.

Sedenje, prekopicanje z trebuha na hrbet in obratno 
Zaenkrat samostojno pride samo na bok. Sedi še neuser posted image  

Srečanje
Srečanje 5.4. upam, da mi bo uspelo prit

Tianna wlekome back!!!

Pri nas je user posted image  že četrti dan z vročino, pa nikjer nič ne najdejo. Vse v redu, ušesa, pljuča, nosek čist, kri, voda, vse v redu, on pa siten ko user posted image  in vročina.

Zunaj tak lep sonček midva pa bova domauser posted image

Lep dan

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.3.2008 10:17:00   
jst86
jutro

Leon je po groznem joku zaspal.spet bo po moje kakšen zobek.nič mu ni prav,priden je edino ko lahko mojo brado grizeuser posted image

igrače: naš ma najraje enga klovnčka ki se sveti in poje. je pa tud edina stvar ki ga pomiri če greozno joka.nasploh so mu pa najljubše "igrače":vrečke,daljinci,majice,pokrovčki od flašk,pa s tistimi etiketami ki so na igračah ma tud ful za opravtuser posted image ,itd. zdej je čist vesel, če ima 2  stvari in tolče po eni z dugo.

vzglavnik: ja naš ma že ene 2 meseca v svoji postelji moj povšter in leži na njem s celim telesom.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.3.2008 10:45:41   
annie
Pozdravljene!

Midva pa sva ravno s ceplenja. Bi skoraj pozabila, da je danes 26.3., sem zamešala datume in sem mislila, da ima jutri cepljenje. Še dobro, da sem zjutraj radio poslušala in reče, danes 26.3.,...jaz pa kar user posted image    user posted image user posted image
Bošček je ful jokal, že ko ga je samo  pregledovala, se je jokal, kot da bi ga iz kože dajali user posted image Ma glavno, da je mimo, zdaj pa spi ko top. Še dobro, da je naslednja  posvetovalnica šele čez tri mesece...nič kaj rada ne hodim tja user posted image

Igrače: naš ima zaenkrat še vse katere ima ful rad. Ta teden je začel res lepo sedet in se v sedečem položaju najrajši igra. Najraje ima take mehke igrače za grizit, potem raznorazne ropotuljice, da z njimi maha sem in tja...ja najraje pa ima mamine očala, vedno mu jih uspe dol vrečt. Še dobro, da so neke raztegljive, drugače bi že bile polomljene user posted image user posted image

Hrana: jaz mu tudi zelo malo skuham, če pa kaj ostane, pa kar jaz pojem user posted image

Kaj ste najprej nadomestile poleg kosila, dopoldansko ali popoldansko malico?
No, mi smo najprej nadomestili dopoldansko in popoldansko malico. Drugi teden pa začnem s kosilom. Tako mi je svetovala patronažna, pa tudi P.  Sicer pa ga po GH včasih še podojim, tako, da malic še nismo čist nadomestili...odvisno kako mu tekne.

Sedaj pa mene še nekaj zanima user posted image Katere jabolke odpirajo- kuhane ali naribane? Namreč danes sem P omenila, da je Nik še malce zaprt in je rekla, da mu naj naribam jabolko user posted image Meni pa se je lih zdelo, da naribana jabolka zapira, ali se motim?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.3.2008 11:30:28   
babyrok
annie - Naribana jabolka so ok za prebavo, samo je dobro, da jih čimprej poje, ker postana naribana jabolka pa res zapirajo in jih priporočajo, ko imajo otroci drisko.

Zgleda, da bo koncert od Balaševiča res glih 5.4. in ne bom mogla pridet, ker sva se z mojim že prej zmenila, da bo šel in nočem zdaj težit. Če se jim pa slučajno kaj zaplete...mogoče se pa bouser posted image ... pa sigurno pridem.

Pri nas je blo par dni bolj zatišje glede zobkov in ni bilo opazit, da bi ga bolelo, zdaj ga pa spet vse boli. Tudi, ko mu dajem za jest isto cvili, kot je že takrat, ko je imel vse zatečeno v ustih. Ko bi jih vsaj ene pet naenkrat pokukalo ven, da bi bil za en čas miruser posted image

Drugače pa še vedno poje okrog 160-200g in sem prav vesela, da kljub temu, da vsake toliko časa kar nekaj cvili odpira usta.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.3.2008 12:28:23   
ursikazala
Pozdravljene... vas večinoma bolj berem, ker moja kot da bi vedela, da sem na PC, kadar ne spi... začne takoj jamratuser posted image user posted image  

user posted image Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)?
Ne, samo pleničko.

user posted image Kako oblačite malčke?
doma v bodyju, žabicah in majčki (ali tanki jopici), za ven pa ji dam čez tako debelejšo flis jaknico. Vrečo imamo še vedno, ja.

user posted image GH? 
Zamenjujeva cca 2 obroka, okoli kosila in zvečer. Najrajši ima jabolka, banane in korenček, dol je spravila tudi kolerabo, bučko in krompir (ampak s korenčkom, brez ni šans). Včasih ji dam tudi Hipp-ovo kašico breskev, marelica... Riževe kaše ne mara, ni variante, kar jokat začne. Mogoče zato, ker se meša z AM, ki ga ne prebavlja. Frutolino pa je v redu.

user posted image Jamranje 
Jamra, kadar ji kaj ni všeč, drugače pa tudi vriska, se smeji in pogovarja. Tudi če je sama (dokler ne zatečnari po nekaj min. in začne mene klicat z jamranjemuser posted image )

user posted image Sedenje, prekopicanje z trebuha na hrbet in obratno 
Tudi Nika zaenkrat samostojno pride samo na bok. Sedi še ne sama, le pri meni, ko jo tako držim. Tudi ful rada se na noge postavlja in odriva, kadar podirava kupčke na rami. Ko pase kravice, se ji po 5 min ne da več in začne težit. Včasih ji rata se skotalit na bok, pa teži naprejuser posted image  Ali pa kar na trebuhu obleži.

user posted image Srečanje
vikendi so pri meni večinoma busy... zato žal ne bom mogla. Če bo slučajno varianta, pa z veseljem, da vas spoznamuser posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.3.2008 12:30:43   
ursikazala
aja, igrače... Lok je kakor kdaj zanimiv, ampak le za 15 min. Zdaj ji je fajn tista plastična knjigica za v banjo - jo gleda ful, vleče strani in grizeuser posted image  (to itak vse, kar ji pod roke pride). Pa eno žirafo od Unicefa imamo, ki piska, ki jo stisneš, ene par ropotuljic.. Nič posebnega.
Bolj zahtevne igračke ji bom kupila, ko bo že sedela in ji bom vse lepo naštimala v stajico.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.3.2008 12:31:13   
lemavrica
Ojla,

midva sva imela danes res neverjetno srečo pri zdravnikih. K P sva šla zaradi nekih problemov in nama je dala napotnico za Pediatrično za preiskave. No in tam je bila ena zelo prijazna sestra na sprejemu napotnic in me je takoj napotila v to ambulanto za katero sem imela napotnico tam pa so ga vzeli takoj. Naj povem da ni nič narobe ampak dokler ne opravijo testov nočem pisati za kaj se gre. Potem sva šla dat kri in kljub temu da so mu jo jemali iz žile je bil ful pogumen, je jokal ampak vseeno. No in vmes med jemanjem krvi sem laborantkama omenila če bo tudi za alergije tako grozno jemanje krvi ( namreč jaz se zgrozim ob pogledu na iglo ). In sta prišle na idejo da kar danes vzamejo dodatno epruveto krvi, ko pa bom imela datum pa samo povem da je kri zamrznjena in to je to. Meni je bilo že to veliko, no pa sta se še dodatno potrudili in me spravili naprej k zdravnici za alergije kljub temu da sem bila brez napotnice ( je na pošti ) in tudi kožne teste je delala. Kožni testi so negativni, dobili smo 20 škatel Allernove na recept, če bodo tudi krvni testi negativni gre še na provokacijo v bolnico.

No zdaj sem se razpisala, Jaka spi  saj je revež res zmatran. Jaz pa se lahko po parih dneh končno malo sprostim.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.3.2008 13:27:30   
NalLa
Lemavrica držim pesti da bodo vsi izvidi o.k..!!!!!!!!!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.3.2008 14:37:42   
sandra85
LINA hvala user posted image ampak js se sploh nič ne sekiram, kaj pišejo na drugem forumu, dol mi visiuser posted image ampak sem hotela samo povedat, da boste ve vedele, pa da jih seznanim, da kljub temu, da sem blokirana (to sem šele včeraj opazila), mi take zadeve poročajouser posted image čeprav me ne briga...js imam prelepo življenje, da bi se žrla zarad takih otročarijuser posted image
lemavrica upam, dabo VSEEEEE ok!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
pa da še to povem:glede tega, da 6-mesečniki ni šans da pojedo 200mluser posted image mi je patronažna ob obisku prinesla eno fajn razpredelnico, s čim, kdaj in kako začet z uvajanjem (sem jo poslala po pošti tut guppy) in gor lepo piše, da pri 6.m pojedo okvirno 200ml, pri koncu 6.m pa okvirno 230ml, tako da ne mi pamet solit in pravit, da to ni mogoče-ker je!!!user posted image

mi imamo spet lepo vreme, smo že bili na sprehodu, zdaj Enej spančka, dragi je šel v službo, js pa kuham eneju kosilo: špinačo+krompir (nevem kako bo, ker mu krompir ne gre glih v ritouser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.3.2008 14:39:24   
nana 27
Se kar nekaj časa nisem oglasila user posted image  Imam kar pestro te dni..Najprej...Tiannna, dobrodošla nazaj user posted image Prav tako čestitke za vse nove zobke in "akrobatske" podvige user posted image  Lemavrica, držim pesti za dobre izvide user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Grem najprej naredit domačo nalogo: user posted image Daje katera železov sirup?
Ne dajemo. user posted image Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke?
Ja na zobke je treba pazit. najprej se umije z gazico ali pa z rokavičko, ki je temu namenjena. Imajo pa v lekarni posebno pasto in krtačke na nastavkih, ki si jih lahko damo na prste in podrgnemo.Majo umivam z gazico in z zobno pasto od Welede, ki je brez fluora.

Nimamo. Tudi Miha je še nima. Smo poskusili, a je ne mara.

user posted image Kako oblačite malčke? Doma v body-ju in žabicah, za ven pa še spodnji del trenirkice, copatke, toplo podloženo jaknico čez body in seveda kapico.

user posted image GH?
Zaenkrat je en obrok zamenjan in to je kosilo. Je pa zelo spasirano, ker ji gosti koščki ne grejo. Niti ne vem, koliko je količinsko, ker kar odmerim.

Maja se kotali. Lepo sedi po 20 minut in okrog sebe grabi igračke. Mislim pa da ji pri sedenju oz. lovljenju ravnotežja največ pomaga njena teža user posted image

user posted image Srečanje
Srečanje 5.4. Upam, da mi bo uspelo. user posted image IgračeMaja jih je podedovala po Mihu, tako da novih praktično ne kupujemo. Jim pa v tem obdobju najbolj ustrezajo igračke, kot so naprimer:- mehke kocke (večje. Ponavadi jih prodajajo po 6 v kompletu),- ropotuljice, ki se lahko dajo v usta in imajo kakšno tipko za glasbo in se še kaj svetijo (kot mini telefončki),- vsi mehki avtomobili ali kaj na kolesih, kar se premakne, ko pritisnejo (da imajo občutek, da so nekaj sprožili sami),- stolp, na kateraga nizaš obroče (chicco ima super zadevo, ravno tako leseni obroči, ki se zložijo na palico iz Ikee..),- napihljiv plastični valj z glasbo (otročka poležeš gor po trebuščku in malo guncaš naprej in nazaj (super zadeva za spodbujanje plazenja),pa seveda zastonj domače igrače - plastične plastenke z malo riža, fižolom (dobro zaprte!) ali pa z malo vode in cetom, da se naredijo pene...vse možne škatle, papirji za mečkat.. 

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.3.2008 14:49:07   
nana 27
user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image  se mi ravno da user posted image  No, zdaj pa šibamo na sončka..

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.3.2008 14:50:00   
LINA31
lemavrica...upam, da bodo vsi izvidi cool.

Midva sva zdajle iz sprehoda. Full je blo fajn.
Očka je pa bolan, sva ga v spalnico zaprla, da naju ne okužiuser posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.3.2008 14:54:06   
annie
Lemavrica ena velika user posted image za Jaka!

Vidim, da vse greste ven...no moj miško pa je ravno, ko sem hotela, da greva ven, zaspal user posted image ...ja nič, bom pa še malo na RR visela user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.3.2008 15:05:00   
lemavrica
Ja jaz sem optimist in upam da bodo vsi izvidi ok. Do danes sem bila sicer ful zaskrbljena, še dobro da imam moža ki me je miril ampak po pregledu mi je bolje. Hvala za dobre želje.

Midva pa danes ne bova šla ven, ker je ful zmatran in ga nočem še gor pa dol po štengah prenašat, mislim da ima za danes dosti nošenja in prenašanja.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.3.2008 15:10:55   
sandra85
nana27 user posted image user posted image user posted image za slikice! si mi kr gušte naredila in grem kako igraćko prek baby centra naročit, ker te ki jih ima, mu niso več zanimiveuser posted image gre tako hitro čas in js sem pozabila, da rabi že nove igračke-JUTRI BO DOPOLNIL 7 MESECEVuser posted image user posted image sva prejle z dragim že obujala spomine izpred 7 meseciuser posted image

še vedno čakam da se zbudi, kosilo ima skuhano, poje in greva hitro vn-kaže da bo kmalu dežuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.3.2008 15:13:33   
Anonimen
Ojla punce!
Najprej hvala vsem za dobrodošlico! Joj, jaz sem vas res prav pogrešala!!! Kot da smo kolegice, ki se osebno poznamo že full časa, ne pa samo preko interneta. user posted image

Danes smo šli po tretjo pikico in ga moram prav pohvaliti. Niti zajokal ni; seveda pa sem mu prej dala v roke neko novo igračko, da se je malce zamotil in je bilo ok. No, ko so mu kri jemali, pa je bil jok; toda se je na srečo kmalu umiril. Pediater mu je delal vse tiste teste (če prime igračko, pa rozino, pa z volno itd) in je bilo ok. Edino nogice oz. stopalca malce zvrača navzven. user posted image  Ima mogoče katera podobno izkušnjo? No, dal nam je neke vaje in upam, da bo ok.

Uspelo mi je prebrati le za par dni... user posted image  Žal mi časovno ne dopušča več, tako da pardon, če ne bom vedela zakaj se gre pri kakšni stvari.

Lemavrica, upam, da bodo izvidi in vse ok.

Se pišemo še potem, zdaj gremo ven, dokler je sonček.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.3.2008 15:17:29   
babyrok
Da 6,5 mesečniki pojejo več kot 200g je dokaz tudi naš fant - danes je pojedel cel krompir, en vršiček cvetače in en vršiček brokolija, vse zalito z 90 ml AM - skupaj je pojedel 270g. To se je zgodilo že drugič, da je pojedel več kot 200g. Nič ga nisem silila, dokler odpira ustaj mu dajem, potem pa neham. Včasih pač poje 160g, včasih pa več. Hvala bogu, da hoče.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.3.2008 15:44:31   
lemavrica
Ma pomoje se je brez veze obremenjevat s tem kaj drugi pišejo. Mislim da vsaka mama najbolje ve kaj in kako s svojim otroko. Itak da eni pojejo več, eni manj.
Pač določene osebe zdravijo svoje komplekse s tem da se zapičijo v nekaj oseb in se spotikajo v vsako njihovo besedo. Tako da Sandra pozabi in lepo piši naprej tko kot si do sedaj.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.3.2008 16:30:06   
Anonimen
Še domačo nalogo sem pozabila.

user posted image Daje katera železov sirup?
Ne.

user posted image Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke? D
Joj, jaz ne pazim in ne umivam. Še. Danes začnem. user posted image

Ne.

user posted image Kako oblačite malčke?
V stanovanju bodi + hlačke.

user posted image GH?
Obroka še vedno nisva zamenjala.

Sedenje tako tako. S hrbta na trebuh gre, obratno pa ne še.

Aja še to. Ma kaj je s Srčkom? Ma kaj ne sodeluje več na tem forumu?? Kaj je bilo? In kje je ta drugi forum? Uf sem firbčna a. user posted image

Pa še nekaj. Moja domača naloga za vas. user posted image

user posted image  Polento lahko damo to navadno, kot jo jemo mi; al moram kupiti kakšno posebno?

user posted image  Ali katera daje fluorove tablete? Kako?

user posted image  Kako so že tisti plazma piškoti brez glutena?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.3.2008 16:41:23   
lemavrica
Polento lahko daš navadno, vsaj tako je meni danes rekla P. Ker naš lahko zaenkrat je krompir, riž in polento. Vse ostalo kar vsebuje gluten šele po 8m pa še to bomo vidli kako bo z njegovimi testi.
Ma imamo kar omejeno prehrano, no od mesa lahko, purana, piščanca, zajčka in žrebička. Pa kako teletino tudi.

Fluorovih tablet ne dajem in se bom prej pozanimala pri kolegici kako sploh je s temi tabletkami.

Glede Srčka preberi so tole in potem še ene par strani
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2280191&mpage=121&key=

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!