l.daisy
|
jutro... jeeeeej čvekice, se vračamo na stare tire a? alea, super šoping... si se počutila boljše ane? glede solidarnostne pomoči: delam v firmi, kjer smo zaposleni 4je... ni sindikata, ni nič... sem vprašala za to pomoč, so rekli, da pri nas tega ni... nasploh se branijo z vsemi štirimi, da ne bi slučajno moral kaj dat... vem pa, da je to določeno s kolektivno pogodbo, sem šla malo brskat... bolniška je pa bolniška, nima veze, zakaj te ni, pomoč je v bistvu kot neko nadomestilo za izpadli dohodek... ampak meni v pogodbi o zaposlitvi sploh ne piše, da bi veljala kolektivna pogodba, še komaj imam napisan znesek plače... didlinaa, ne vem, če nisem pri kilah jaz tudi že tam nekje, se moram stehtat na tešče... mojca, o tem sem ti govorila za tisti moj nesrečni telefon... so vsi isti, se branijo dat nekaj novega kot hudič križa... dati denar pa še bolj... in te potem s takimi forami... težko jim prideš do živega, če sploh lahko... vsaj postavi se zase (oz. za svoje zahteve), da če tudi ti ne uspe, da ne boš še bolj slabe volje... tancho tud goljufa s tedni... je že na polnih 31... nya, tisti njegovi izjavi se vsi najbolj smejijo... pomojem jo bom celo življenje imela nekje v podzavesti "pa ne morem bit tko dober, pa ne morem bit tko dober, pa ne morem bit tko dober" glede koška: meni tako ali tako ne pride v poštev, bi morala imeti dva... bosta šla pa takoj v posteljico, na začetku kar oba v eno, pa bosta ležala počez eden zraven drugega... pa tudi pravijo, da jih ni pametno ločit takoj...