|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
26.3.2008 8:23:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

a mi lahko katera pove, kako se prilima ikonca za album

Pri svojem imenu je ne vidiš - se tud jaz sprašujem zakaj ne, ampak tko očitno mora bitiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
26.3.2008 8:24:26   
RMRM
ups...user posted image . Pa vseeno hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
26.3.2008 8:28:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ups...user posted image . Pa vseeno hvala.

"nejzakej" - je pa ful lušna tale košara

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.3.2008 8:28:43   
RMRM
košek se namontira na strop. Najprej sem hotla malo posnemati Mišo99, ki je tad košek sama naredila, sam potem sem ugotovila, da sama res nimam takih sposobnostiuser posted image  in bi verjetno ratalo eno "skropucalo".  Sem pa te koške našla na ebayu, vendar mi ni ravno preko njih kupovati, kaj pa vem. Mi je pa super za dnevno spanje košek.

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.3.2008 8:34:56   
tancho
ej a ste opazile, da se nam danes posti sploh ne seštevajo. Smo že od jutra na istih številkahuser posted image  Kako si bom pa zdej prislužila še enouser posted image ? user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
26.3.2008 8:38:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tancho

ej a ste opazile, da se nam danes posti sploh ne seštevajo. Smo že od jutra na istih številkahuser posted image  Kako si bom pa zdej prislužila še enouser posted image ? user posted image

Pa res: Halo, kaj je zdej toleuser posted image  Preveč čvekamo al kaj bi nam radi povedali??

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
26.3.2008 8:41:12   
alea01
ja, bentiš. Izgleda, da bom mogla res kupit košek v BC. bom pa pol takoj prodalauser posted image . no, prej se bom še pozanimala pri suhi robi

No, tolk me bo pač stal košek, ker sva midva z mojim bila blazno pametna, ko smo montirali spalnico oz. pri sami izdelavi le-teuser posted image . Tako imava nočne omarice prišraufane na steno, tak da postelje nikakor ne moreva premaknituser posted image . Na drugi strani je komoda- spet prišraufana na stenouser posted image . Je pa prostor za zibko ali košek- to sva pa računalauser posted image . Da bi pa posteljico not spravla.... No nekak sva merila in bi jo stlačila not, sam pol bi jaz mogla čez moža lest ali pa čez posteljico v pojstlouser posted image . komoda se ne bi mogla odpirat.... Pa saj bi potrpeli, sam vse skupaj bi pa izgledalo kot pri ciganihuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
26.3.2008 8:43:21   
Anonimen
alea - bom jaz malo povprašala, kaj se je zgodilo z našimi zibkami, pa ti sporočim. Ok? Ti jo lahko posodim, če jo bom našla.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
26.3.2008 8:46:15   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

alea - bom jaz malo povprašala, kaj se je zgodilo z našimi zibkami, pa ti sporočim. Ok? Ti jo lahko posodim, če jo bom našla.

nya- a res? Pa ti si zlati srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vaš user posted image  bo takoj v posteljici? Ali kako imate ve to poštimane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
26.3.2008 8:48:11   
Anonimen
Naše dete bo šlo kr tkoj v posteljico, k mi je vseen, kaj postavim zraven postelje, mam dost prostora. Bom dans poklicala sestrično, pa ti sporočim. Sam mami pravi, da je bla zibka zanič, k je mel od sestrične tamal ful kg, pa so jočist razjahali. Se bom malo pozanimala.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
26.3.2008 8:51:17   
RMRM
Naš user posted image  bo od začetka v posteljici 140 x 70, sem pa želela košarico za dnevno spanje. Glede na to, da pa bodo naši user posted image  poletni in bomo večji del zunaj, koška ne bom kupovala, razen če kje dobim košaro, katero bi obesila na strop.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
26.3.2008 8:52:52   
alea01
Saj mi ni težko dat denarja za košek. Sam se mi zdi potratno. Saj ni to sebično? user posted image Saj v trgovini pravijo, da je košek za 6 mesecev, sam po moje bo zgolj za tri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.3.2008 8:54:40   
l.daisy
jutro... user posted image
jeeeeej čvekice, se vračamo na stare tire a? user posted image

alea, super šoping... si se počutila boljše ane? user posted image
glede solidarnostne pomoči: delam v firmi, kjer smo zaposleni 4je... ni sindikata, ni nič... sem vprašala za to pomoč, so rekli, da pri nas tega ni... user posted image nasploh se branijo z vsemi štirimi, da ne bi slučajno moral kaj dat...
vem pa, da je to določeno s kolektivno pogodbo, sem šla malo brskat... bolniška je pa bolniška, nima veze, zakaj te ni, pomoč je v bistvu kot neko nadomestilo za izpadli dohodek... ampak meni v pogodbi o zaposlitvi sploh ne piše, da bi veljala kolektivna pogodba, še komaj imam napisan znesek plače... user posted image

didlinaa,
ne vem, če nisem pri kilah jaz tudi že tam nekje, se moram stehtat na tešče... user posted image

mojca, o tem sem ti govorila za tisti moj nesrečni telefon... so vsi isti, se branijo dat nekaj novega kot hudič križa... dati denar pa še bolj... in te potem s takimi forami... težko jim prideš do živega, če sploh lahko... vsaj postavi se zase (oz. za svoje zahteve), da če tudi ti ne uspe, da ne boš še bolj slabe volje... user posted image

tancho tud goljufa s tedni... user posted image user posted image je že na polnih 31...

nya, tisti njegovi izjavi se vsi najbolj smejijo... pomojem jo bom celo življenje imela nekje v podzavesti "pa ne morem bit tko dober, pa ne morem bit tko dober, pa ne morem bit tko dober" user posted image user posted image

glede koška: meni tako ali tako ne pride v poštev, bi morala imeti dva... user posted image user posted image bosta šla pa takoj v posteljico, na začetku kar oba v eno, pa bosta ležala počez eden zraven drugega... pa tudi pravijo, da jih ni pametno ločit takoj...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
26.3.2008 8:56:22   
katja_k
alea01 jaz sem za malega kupila tale košek na e-bayu
 http://cgi.ebay.de/WALDIN-Stubenwagen-Bollerwagen-NEU-OVP_W0QQitemZ360035819450QQihZ023QQcategoryZ15476QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem 
Ene 4mesece je spal v njem (pri nama v spalnici), potem smo ga pa v posteljico 140x70 prestavili, pri 6mesecih je pa že šel v svojo sobo in tam pridno spi še danes.
Zraven košeka dobiš vse kar je na sliki (jogi, baldehin, obrobo, kovtrček, povšterček in posteljnino), edino rjuhe ni za jogi ampak jaz sem kar pleničko čez dala.

LP souser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.3.2008 8:56:59   
Kaja08
Dobro jutro! Hvala za kavico...
Naš se je pa dons naguzil čist na desno stran trebuha oziroma že kar na bok in se skoz neki premika. Počasi že najeda, ker je prou bedn občutek, pa še vsake toliko kar mal zaboli. Sem pa opazila, da se mu velikokrat zvečer, ko grem spat, začne kolcat user posted image  In pol to traja kar nekaj minut, preden se umiri... Svašta...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
26.3.2008 8:58:47   
RMRM
Saj mi ni težko dat denarja za košek. Sam se mi zdi potratno. Saj ni to sebično? user posted image Saj v trgovini pravijo, da je košek za 6 mesecev, sam po moje bo zgolj za tri.

Ne alea 01, meni se to sploh ne zdi sebično. Sama sem enakega mnenja. Pa tudi mislim da je košek res le za tri, maksimalno štiri mesece. Sploh v trgovinah najdeš vse živo, prodajalke te prepričujejo, kaj vse potrebuješ, potem pa sam ugotoviš, da si ogromno stvari nakupil čisto brez potrebe. Sama sem to storila prvič, drugič že malo manj, sedaj tretjič pa kupujem res samo osnovne stvari, ostalo bom pa sproti. 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
26.3.2008 9:07:24   
alea01
joj, punce moje tolk ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kolk ste mi pomagaleuser posted image user posted image

Sem še enkrat klicala na sindikat in moram prinesti fotokopije od komisije ZZZS in bodo dali nekam na komisijouser posted image  - ker je kao tak postopek- in pol čez kaka dva meseca bi mogla dobit solidarnostno nadomestilo v višini neto plačeuser posted image user posted image .
Če bo pa res, vam pa javim.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
26.3.2008 9:15:34   
Anonimen
Uživajte pupike, jaz grem na sončka, pol pa v službo. Greva z dragim še nekaj ponaredit, k pol bova vsaj do petka brez avta - tega sva že prodala, unga pa nisva še dobila.

Aja, pa še to, a nobena ni pogruntala, da sem zamenjala avatar?
LP

< Sporočilo je popravil nya -- 26.3.2008 9:16:13 >

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
26.3.2008 9:31:31   
alea01

LP

Jaz sem opazila, pa sem pozabila omenituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čudovit avatar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
26.3.2008 9:39:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

LP

Jaz sem opazila, pa sem pozabila omenituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čudovit avatar

enakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
26.3.2008 9:44:57   
l.daisy
alea, user posted image user posted image user posted image
a prav celo neto plačo dobiš?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
26.3.2008 9:48:22   
D.anna 76
Nekaj za seznam in sicer: +9 kg, pregled ta teden 28.03.2008

Zdaj grem pa mal brat za nazaj.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
26.3.2008 9:56:38   
anaj22
ojla princeske

se poravičujem ker se vam že neki dni nisem nič oglasila, nisem pršla do računalnika. Sm vidla da ste ful načvekala sem rabla celo uro da sm vse prebrala.
Z kolegico sva bli v šopingu sm se oblekla do konc nosečnosti, pa še sestrična mi je prnesla ful njenih nosečniških cun. Itak sem mogla kej kupt tud za user posted image  in ugotavljem da je vse v rumeni barvi.
Sm zasledila da ste mele debato da bosta šle prej rodit, jest upam da naša beba ne bo preveč prehitevala mava z user posted image  namen it še na poroko od prijateljice konc maja.
Zdej grem pa mal na sprehod.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
26.3.2008 9:58:39   
Kaja08

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   88 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   UZ 31.3. / spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    P in CTG 31.3. / spol:user posted image   / Ljubljana / +10 kg / O: 102 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image UZ 27.3. / spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +8 kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  UZ 8.4. / spol: user posted image  / +6 kg

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image cukr test: 1.4. / P 7.4. / spol: user posted image  (Liam) / +10 kg / O: 90 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 28.3. /   spol:user posted image   / + 9 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +6 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image P 14.4.  / spol:user posted image (Mai)  / +10 kg / O: 93 cm

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +6 kg / O: 111 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image  P 1.4. / spol:user posted image / + 12,5 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 88 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  P 17.4. / spol:user posted image  / Ljubljana / +7 kg / O: 98cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol: user posted image  / +6,5 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +7,5 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  P 1.4. / spol:user posted image   / Novo mesto / +7 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   P 4.4. / spol:user posted image   / +5 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 10.4. / spol:user posted image   / +5,5 kg / O: 87,5 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 21.4. / Novo mesto / +9 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani 
('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22 P 17.4.  / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   P 31.3.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  / UZ 2.4. / spol:user posted image  / +8 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image     spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image P 25.3. / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image    spol:user posted image  Ptuj / +6 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 10.4. / +2,5 kg / Jesenice / O: 110 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
ninazwerina UZ 27.3.
D.anna 76    P 28.3.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
26.3.2008 10:00:50   
Kaja08
Kje sta pa kej naši Kleopatra in pa Eva? Nič se ne oglasita... Upam, da ni kej narobe user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?