Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 16:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ti prinese babca papirje, ki jih izpolniš in potem odneseš na občino, no partner odnese. Mislim, da moraš priložit rojstni list, fotokopijo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 16:36:22
|
|
|
|
l.daisy
|
pomojem se ne mudi toliko... pri nas za tistih 100 € lahko daš vlogo 30 dni po rojstvu...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 17:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas imaš časa 90 dni od rojstva otroka,papirje greš pa sam iskat na občino.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 20:55:19
|
|
|
|
alea01
|
Hej cvetke marjetke ! Hvala, da ste me mal potolažile ! I.daisy- čudovita zgodbica nya- ostaja naprej(beri- luli še ni zrastel ) kaja08- za začetek urejanja otroške sobice joj, se več ne spomnim kaj še moram pokomentirat Sem bilav šopingu in ful nakupla za . Tolk luštkanih cotk, sam pol na blagajni me je pa skor vrglo. 195eur . Sem pa kupila v okaidu. Kupila sem tudi lupinico od maxi cosi-a v temno sivi barvi . Ja, šoping mi je pomagal . Pa še sebe sem mal razvajala.... V rustiki sem si privoščila sladoled. *Mojca* nisem te upala poklicat, da bi mi delala družbo v rustiki . Jaz sem vas pa že prehitela pri kilah in sem na plus10 kg . Obseg trebuha pa je 88cm. Noge pa imam zvečer ful otečene predvsem leva je dvakrat bolj kot desna Verjetno bova kupila košek za , ko so pa tako cotkani. Stalo bi naju okoli 370eur . Sem že pozabila. V glavnem čez 300eur. Sem dementna kot moja babi . Bom ga pa pol prodala. Kaj pa čem? Ko pa ni nikogar, da bi mi posodil
< Sporočilo je popravil alea01 -- 25.3.2008 20:59:13 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 21:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
alea01, to pa je bil šoping. V kilah pa ne vem če si prehitela mene. Na seznamu je sicer + 12,5 kg, danes sem se vagala, pa me je kar obrnilo. Joj bom res kregana še bolj kot nazadnje na pregledu. Začetna je bila 56, povem samo to, da vaga kaže že čez 7.... Zdaj sem zlikala 2 stroja cunj in sem še komaj na nogah. Pa še pod tuš moram in kaj pojest. Danes sem kar pozabila jest. Nazadnje sem dopoldan in čez dan čokoladne pirške. Le od kje potem kile? In si gledam kožo, kolk enga špeha sem jaz dobila. Mogoče pridem še kaj naokoli kasneje.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 21:03:36
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 *Mojca* nisem te upala poklicat, da bi mi delala družbo v rustiki . Ti packa, zamerim Hec, hec. Zadnje čase sem itak tako zmatrana da komaj hodim. No, naslednjič ko prideš v LJ pa le pokliči, saj veš...za čvek v Rustiki je še vedno dovolj energije
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 21:07:01
|
|
|
|
*Mojca*
|
aja pa da vam še pojamram glede mojega stroja. Končno se je iztekel 45 dnevni rok od kar je v popravilu. Danes kličem serviserja in mi reče da se ta čas, ko je čakal na rezervni del, ne šteje Prosim? Pol on lahko 2 leti čaka en del in sem brez stroja, pa se garancija še kar ne upošteva??? Jutri bom še enkrat poklicala na to firmo, ki ima čez te debilne serviserje...ker to je pa res too much no...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 25.3.2008 22:14:02
|
|
|
|
polly80
|
l.daisy,čudovita zgodba, jaz sem tudi imela solzne oči..jutri jo še enkrat preberem,ko bom imela več časa...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 3:15:43
|
|
|
|
beyba
|
za shoping, full lepo zgodbico, kilce... mene pa išias daje, sam ne tolk da nebi m gla spat. Problem je v trebuhu, če se vležem na levi ali desni bok, da na hrbet sploh ne omenim, me boli spodnji del trebuha full, tut zravnat se ne morem... lahko sam sedim, pri sedenju me pa išias daje a mi je kera fouš. lahko sklepate kaj delam tuki ob tej uri...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:12:47
|
|
|
|
tancho
|
Dobro jutro ! Čeprav malo pozno, a vseeno: čestitke ob materniskem dnevu! Zame smo že vse mamice, sej naše že zdej nosmo okol, jim nudimo hrano in toploto, jih božamo in se z njimi pogovarjamo... Pa zdej so otročki že tolk veliki, da bomo kmalu v Rimu evo, strežem kavice, čajčke, kakave...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. No, pa naj bom jaz prva danes, ki vam kuha . Sm spala od 20.30 do danes do 6.15. Vmes sem se s pomočjo prestavila s sedežne na posteljo. Je pa res pasalo, moram rečt. No, da vas malo pokomentiram: l.daisy - sm se nasmejala tvoji zgodbici, sploh tistemu delu, ko si nesla slikce tvojmu alea - hvala, upam, da maš prav, da bodo vsi tiho, ko rodim in pa super za šoping - kaj pa za košek si pogledala pr kašnmu ribnčanu - mogoč bi se lahko kej zmenila *Mojca* - ti sam reč tam na servisu, da to ni tvoj problem in da je 45 dni minilo in da hočš denar nazaj, ker očitno se ne da zrihtat. Ja, jst bi se tud k teb priselila za ta čas, ker naša občina da pa toliko No, upam, da nisem katere pozabila - če pa sem, se opravičujem. Lep dan
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:31:06
|
|
|
|
tancho
|
l. daisy jst sem je kar zjokala...res lepo IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Aha. Še nekaj me zanima. Tiste, ki boste svoje otročke po porodniški dale v vrtec-mislite že letos-aprila, oddati vlogo? Ker potrebno jo je oddati, če nameravamo kadarkoli v šolskem letu 2008/09 otroka vpisati v vrtec. Naši pa bodo začeli enkrat junija? Čeprav je pa res, da je med šolskim letom težje dobiti mesto. Hm. a otroka se lahko vpisuje v vrtec pred njegovim rojstvom? meni so vse rekle, da lahko to urejam šele po porodu, ampak res čimprej, da rezerviram mesto, ker je v Ljubljani ful kriza z vrtci. alea01 za šoping - je fajn, a ne, ko tolk enih stvari nakupiš za bebo glede koška, pa ti samo predlagam, da ga daš lahko tudi naresti - pa si pol lahko zmišljuješ s kakšno barvo naj ti ga pobarvajo, pa višino (enim je všeč, da je bolj v nivoju postelje, da lahko kar iz postelje dosežeš in podojiš), obliko...samo predlagam glede kil pa ... sej sem jaz tudi že na ene +10, sam še čakam na uradno potrditev od G naslednji teden. Upam, da ne bo tekrat že +12
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:31:36
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro zvezdice zaspanke ! *Mojca* naslednjič te kar pokličem, brez slabe vesti. Važi? Saj bom mogla en dan iti k frizerju k mič stilingu beyba- jaz imam probleme s spanjem odkar sem noseča . Da o križu sploh ne govorim. Ponavadi mi nekak rata zaspat na levem boku in ko moram it lulat, se pa ne morem spravit pokonc ker me boli križ zapo . eh, bomo pa pol bol vajeni vstajat, ko se bodo drli Sem se tudi jaz pozanimala in pri nas dobiš 100eur ob rojstvu otroka. *Mojca* jaz grem kar v NG Jaz imam tudi filing, da bom rodila prej in to z CR . Ne vem od kje mi to in to 29.05. Dete se še veselo obrača po celem trebuhu. Me pa največ brca čist tam dol, pri sramni kosti. Tiste, ki ste nabolniški. A dobite od sindikata denarno pomoč? Pri nam kao, če si 3 mesece neprekinjeno na bolniški dobiš okoli 600 eur. Sam, ko sem jaz to zahtevala so pa rekli, da za nosečnice ne velja . So pa vse moje sodelavke, ki so bile noseče dobile . Ni mi jasno. Bom mogla zaropotat. To pa ni mal denarja, a ne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:33:50
|
|
|
|
alea01
|
tancho- kje bi pa jaz dala to narest? Saj sem razmišljala, da bi dala košek narest k enemu ribničarju Jaz sem pa danes stopila v 30t
< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.3.2008 7:34:50 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 tancho- kje bi pa jaz dala to narest? Saj sem razmišljala, da bi dala košek narest k enemu ribničarju Ja, sej sm ti jaz to tud predlagala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Solidarnostna pomoč ti pripada ne glede na to, zakaj si na bolniški. Delodajalci se samo izgovarjajo, kao da za nosečnice ne velja. Matr take pa bi v rit brcnila ej. Aja, dobro jutro. beyba, ko si ti pršla tist čas na RR ponoči, sem bila jaz na wc-ju.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:53:27
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 tancho- kje bi pa jaz dala to narest? Saj sem razmišljala, da bi dala košek narest k enemu ribničarju Jaz sem pa danes stopila v 30t za 30 t ja, lahko ribničarju, lahko pa tudi k mizarju, sam potem bo verjetno štirioglat ampak pomoje lahko on to tud malo pobrusi robove, da bo tak lep, ti pa daš notri kakšno peno, pa na košek še kakšno dekoracijo... čene sem pa tole našla, pa je kar poceni (ene 60 evrov) - je pa res, da ja to spletna stran za anglijo, sam mogoče ga majo tudi v toysu v avstriji.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 7:56:27
|
|
|
|
tancho
|
lej, lej še cenejše variante
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:01:59
|
|
|
|
alea01
|
nya- sem te mal ignorirala .Sorry, ni bilo namerno . Hvala za nasvet tancho- ja te koške, ki so na drugem linku imajo v bušiju. Sem jih včeraj gledala in košek stane 159eur, pa še stojalce 49 eur. So pa zelo nestabilni na stojalcu, tak da si ne bi upala imet tam not. Se koška sam dotakneš in se vse zaziba
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
alea - ni panike, sem že pozabila. Ja, po moje je najboljš, da greš do kšnga ribnčana, pa vprašaš, če bi ti naredili takle košek. Pa za ceno, po moje ne more bit dražje. Al pa? NO, ne vem, ampak pri nas so ful kul tile, ki prodajajo suho robo, se lahko vse zmeniš. Sicer pa beseda ni konj, kajne ?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:08:53
|
|
|
|
RMRM
|
Tiste, ki ste nabolniški. A dobite od sindikata denarno pomoč? Pri nam kao, če si 3 mesece neprekinjeno na bolniški dobiš okoli 600 eur. Sam, ko sem jaz to zahtevala so pa rekli, da za nosečnice ne velja . So pa vse moje sodelavke, ki so bile noseče dobile . Ni mi jasno. Bom mogla zaropotat. To pa ni mal denarja, a ne? Tudi meni so na kadrovski rekli da za nosečnice to ne velja (javna uprava) čene sem pa tole našla, pa je kar poceni (ene 60 evrov) - je pa res, da ja to spletna stran za anglijo, sam mogoče ga majo tudi v toysu v avstriji. V Toysu je komplet košek okrog 90 eur tancho- kje bi pa jaz dala to narest? Saj sem razmišljala, da bi dala košek narest k enemu ribničarju Pri ribničarju pa je bil samo košek brez vsega(podloga ležišča, baldahinček, kovterček...) 60 eur. Jaz sem želela nekaj čisto navadno pleteno košaro, pa so mi trije ribničarji rekli da tega ne delajo Tako da ne vem. če se pri ribničarjih ravno splača. (žal ne znam slikce prilepit)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:17:43
|
|
|
|
RMRM
|
V albumi je slikca od košarice, če pa slučajno katera ve, kje se da tako košaro kupit bom pa tudi zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:20:02
|
|
|
|
RMRM
|
a mi lahko katera pove, kako se prilima ikonca za album
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:20:25
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 tancho- ja te koške, ki so na drugem linku imajo v bušiju. Sem jih včeraj gledala in košek stane 159eur, pa še stojalce 49 eur. So pa zelo nestabilni na stojalcu, tak da si ne bi upala imet tam not. Se koška sam dotakneš in se vse zaziba mogoče zato, da tamauga lažje uspavaš a tale buši pa tkole nateguje s cenami? isti koški 2x dražji!? sm misnla, da imajo mal bolj ekskluzivno robo, pa nam očitno sam iste artikle za dvojno, trojno ceno prodajajo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 26.3.2008 8:23:13
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a mi lahko katera pove, kako se prilima ikonca za album žal ne. sem pa pogledala košek res lep! A potem je potrebno še kakšno stojalo kupiti ali se vrvi namontira na strop?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?