|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
25.3.2008 16:24:00   
Anonimen
Pri nas ti prinese babca papirje, ki jih izpolniš in potem odneseš na občino, no partner odnese.user posted image Mislim, da moraš priložit rojstni list, fotokopijo.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.3.2008 16:36:22   
l.daisy
pomojem se ne mudi toliko... pri nas za tistih 100 € lahko daš vlogo 30 dni po rojstvu... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.3.2008 17:45:08   
Anonimen
Pri nas imaš časa 90 dni od rojstva otroka,papirje greš pa sam iskat na občino.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.3.2008 20:55:19   
alea01
Hej cvetke marjetkeuser posted image !

Hvala, da ste me mal potolažileuser posted image !user posted image  
I.daisy- čudovita zgodbicauser posted image
nya- user posted image  ostaja naprej(beri- luli še ni zrasteluser posted image )
kaja08- user posted image user posted image  za začetek urejanja otroške sobice

joj, se več ne spomnim kaj še moram pokomentiratuser posted image

Sem bilav šopingu in ful nakupla za user posted image . Tolk luštkanih cotk, sam pol na blagajni me je pa skor vrglo. 195euruser posted image . Sem pa kupila v okaidu. Kupila sem tudi lupinico od maxi cosi-a v temno sivi barviuser posted image .

Ja, šoping mi je pomagaluser posted image user posted image user posted image . Pa še sebe sem mal razvajala....
V rustiki sem si privoščila sladoled. *Mojca* nisem te upala poklicat, da bi mi delala družbo v rustikiuser posted image .

Jaz sem vas pa že prehitela pri kilah in sem na plus10 kguser posted image . Obseg trebuha pa je 88cm.

Noge pa imam zvečer ful otečene predvsem leva je dvakrat bolj kot desnauser posted image

Verjetno bova kupila košek za user posted image , ko so pa tako cotkani. Stalo bi naju okoli 370euruser posted image . Sem že pozabila. V glavnem čez 300eur. Sem dementna kot moja babiuser posted image . Bom ga pa pol prodala. Kaj pa čem? Ko pa ni nikogar, da bi mi posodil

< Sporočilo je popravil alea01 -- 25.3.2008 20:59:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.3.2008 21:01:27   
Anonimen
alea01, to pa je bil šoping.user posted image user posted image

V kilah pa ne vem če si prehitela mene. user posted image user posted image user posted image  Na seznamu je sicer + 12,5 kg, danes sem se vagala, pa me je kar obrnilo.user posted image  Joj bom res kregana še bolj kot nazadnje na pregledu.user posted image  Začetna je bila 56, povem samo to, da vaga kaže že čez 7....user posted image

Zdaj sem zlikala 2 stroja cunj in sem še komaj na nogah. Pa še pod tuš moram in kaj pojest. Danes sem kar pozabila jest.user posted image  Nazadnje sem dopoldan in čez dan čokoladne pirške.user posted image  Le od kje potem kile? In si gledam kožo, kolk enga špeha sem jaz dobila.user posted image  

Mogoče pridem še kaj naokoli kasneje.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.3.2008 21:03:36   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca* nisem te upala poklicat, da bi mi delala družbo v rustikiuser posted image .

Ti packa, zamerim user posted image user posted image Hec, hec. Zadnje čase sem itak tako zmatrana da komaj hodim. No, naslednjič ko prideš v LJ pa le pokliči, saj veš...za čvek v Rustiki je še vedno dovolj energije user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
25.3.2008 21:07:01   
*Mojca*
aja pa da vam še pojamram glede mojega stroja. Končno se je iztekel 45 dnevni rok od kar je v popravilu. Danes kličem serviserja in mi reče da se ta čas, ko je čakal na rezervni del, ne šteje user posted image user posted image Prosim? Pol on lahko 2 leti čaka en del in sem brez stroja, pa se garancija še kar ne upošteva??? Jutri bom še enkrat poklicala na to firmo, ki ima čez te debilne serviserje...ker to je pa res too much no...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
25.3.2008 22:14:02   
polly80
l.daisy,čudovita zgodba,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi imela solzne oči..jutri jo še enkrat preberem,ko bom imela več časa...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
26.3.2008 3:15:43   
beyba
user posted image user posted image user posted image za shoping, full lepo zgodbico, kilce... user posted image user posted image user posted image

mene pa išias daje, sam ne tolk da nebi muser posted image gla spat. Problem je v trebuhu, če se vležem na levi ali desni bok, da na hrbet sploh ne omenim, me boli spodnji del trebuha full, tut zravnat se ne morem... lahko sam sedim, pri sedenju me pa išias daje a mi je kera fouš. lahko sklepate kaj delam tuki ob tej uri...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
26.3.2008 7:12:47   
tancho
Dobro jutro user posted image !
Čeprav malo pozno, a vseeno: čestitke ob materniskem dnevu!user posted image user posted image user posted image user posted image Zame smo že vse mamice, sej naše user posted image  že zdej nosmo okol, jim nudimo hrano in toploto, jih božamo in se z njimi pogovarjamo... Pa zdej so otročki že tolk veliki, da bomo kmalu v Rimuuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, strežem kavice, čajčke, kakave...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
26.3.2008 7:20:19   
Anonimen
Dobro jutro. No, pa naj bom jaz prva danes, ki vam kuha user posted image user posted image user posted image . Sm spala od 20.30 do danes do 6.15. Vmes sem se s pomočjo user posted image  prestavila s sedežne na posteljo. Je pa res pasalo, moram rečt.

No, da vas malo pokomentiram:
l.daisy - sm se nasmejala tvoji zgodbici, sploh tistemu delu, ko si nesla slikce tvojmu
alea - hvala, upam, da maš prav, da bodo vsi tiho, ko rodim in pa super za šoping - kaj pa za košek si pogledala pr kašnmu ribnčanu - mogoč bi se lahko kej zmenila
*Mojca* - ti sam reč tam na servisu, da to ni tvoj problem in da je 45 dni minilo in da hočš denar nazaj, ker očitno se ne da zrihtat. Ja, jst bi se tud k teb priselila za ta čas, ker naša občina da pa toliko user posted image

No, upam, da nisem katere pozabila - če pa sem, se opravičujem.

Lep dan

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
26.3.2008 7:31:06   
tancho
l. daisy jst sem je kar zjokala...res lepouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Aha. Še nekaj me zanima. Tiste, ki boste svoje otročke po porodniški dale v vrtec-mislite že letos-aprila, oddati vlogo? Ker potrebno jo je oddati, če nameravamo kadarkoli v šolskem letu 2008/09 otroka vpisati v vrtec. Naši pa bodo začeli enkrat junija?
Čeprav je pa res, da je med šolskim letom težje dobiti mesto. Hm.

a otroka se lahko vpisuje v vrtec pred njegovim rojstvom? meni so vse rekle, da lahko to urejam šele po porodu, ampak res čimprej, da user posted image  rezerviram mesto, ker je v Ljubljani ful kriza z vrtci.user posted image

alea01 user posted image  za šoping - je fajn, a ne, ko tolk enih stvari nakupiš za bebo user posted image  glede koška, pa ti samo predlagam, da ga daš lahko tudi naresti - pa si pol lahko zmišljuješ s kakšno barvo naj ti ga pobarvajo, pa višino (enim je všeč, da je bolj v nivoju postelje, da lahko user posted image  kar iz postelje dosežeš in podojiš), obliko...samo predlagam

glede kil pa ... sej sem jaz tudi že na ene +10, sam še čakam na uradno potrditev od G naslednji teden. Upam, da ne bo tekrat že +12user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
26.3.2008 7:31:36   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

*Mojca* naslednjič te kar pokličem, brez slabe vesti. Važi? Saj bom mogla en dan iti k frizerju k mič stilingu
beyba- jaz imam probleme s spanjem odkar sem nosečauser posted image . Da o križu sploh ne govorim. Ponavadi mi nekak rata zaspat na levem boku in ko moram it lulat, se pa ne morem spravit pokonc ker me boli križ zapouser posted image user posted image . eh, bomo pa pol bol vajeni vstajat, ko se bodo user posted image user posted image user posted image user posted image  drliuser posted image

Sem se tudi jaz pozanimala in pri nas dobiš 100eur ob rojstvu otroka. *Mojca* jaz grem kar v NGuser posted image

Jaz imam tudi filing, da bom rodila prej in to z CRuser posted image . Ne vem od kje mi touser posted image  in to 29.05.

Dete se še veselo obrača po celem trebuhu. Me pa največ brca čist tam dol, pri sramni kosti.

Tiste, ki ste nabolniški. A dobite od sindikata denarno pomoč? Pri nam kao, če si 3 mesece neprekinjeno na bolniški dobiš okoli 600 eur. Sam, ko sem jaz to zahtevala so pa rekli, da za nosečnice ne veljauser posted image . So pa vse moje sodelavke, ki so bile noseče dobileuser posted image . Ni mi jasno. Bom mogla zaropotat. To pa ni mal denarja, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
26.3.2008 7:33:50   
alea01
tancho- kje bi pa jaz dala to narest? Saj sem razmišljala, da bi dala košek narest k enemu ribničarju

Jaz sem pa danes stopila v 30tuser posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.3.2008 7:34:50 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
26.3.2008 7:35:23   
Anonimen

tancho- kje bi pa jaz dala to narest? Saj sem razmišljala, da bi dala košek narest k enemu ribničarju

Ja, sej sm ti jaz to tud predlagala

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
26.3.2008 7:38:51   
Anonimen
Solidarnostna pomoč ti pripada ne glede na to, zakaj si na bolniški. Delodajalci se samo izgovarjajo, kao da za nosečnice ne velja.user posted image Matr take pa bi v rit brcnila ej.
Aja, dobro jutro.user posted image

beyba, ko si ti pršla tist čas na RR ponoči, sem bila jaz na wc-ju.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
26.3.2008 7:53:27   
tancho

Jaz sem pa danes stopila v 30tuser posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za 30 t

ja, lahko ribničarju, lahko pa tudi k mizarju, sam potem bo verjetno štirioglatuser posted image  ampak pomoje lahko on to tud malo pobrusi robove, da bo tak lep, ti pa daš notri kakšno peno, pa na košek še kakšno dekoracijo...

čene sem pa tole našla, pa je kar poceni (ene 60 evrov) - je pa res, da ja to spletna stran za anglijo, sam mogoče ga majo tudi v toysu v avstriji.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
26.3.2008 7:56:27   
tancho
lej, lej še cenejše variante

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
26.3.2008 8:01:59   
alea01
nya- sem te mal ignoriralauser posted image .Sorry, ni bilo namernouser posted image user posted image user posted image . Hvala za nasvet

tancho- ja te koške, ki so na drugem linku imajo v bušiju. Sem jih včeraj gledala in  košek stane 159eur, pa še stojalce 49 eur. So pa zelo nestabilni na stojalcu, tak da si ne bi upala imet user posted image  tam not. Se koška sam dotakneš in se vse zazibauser posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
26.3.2008 8:08:40   
Anonimen
alea - ni panike, sem že pozabila. Ja, po moje je najboljš, da greš do kšnga ribnčana, pa vprašaš, če bi ti naredili takle košek. Pa za ceno, po moje ne more bit dražje. Al pa? NO, ne vem, ampak pri nas so ful kul tile, ki prodajajo suho robo, se lahko vse zmeniš. Sicer pa beseda ni konj, kajneuser posted image ?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
26.3.2008 8:08:53   
RMRM
Tiste, ki ste nabolniški. A dobite od sindikata denarno pomoč? Pri nam kao, če si 3 mesece neprekinjeno na bolniški dobiš okoli 600 eur. Sam, ko sem jaz to zahtevala so pa rekli, da za nosečnice ne velja . So pa vse moje sodelavke, ki so bile noseče dobile . Ni mi jasno. Bom mogla zaropotat. To pa ni mal denarja, a ne?

Tudi meni so na kadrovski rekli da za nosečnice to ne veljauser posted image  (javna uprava)

čene sem pa tole našla, pa je kar poceni (ene 60 evrov) - je pa res, da ja to spletna stran za anglijo, sam mogoče ga majo tudi v toysu v avstriji.
V Toysu je komplet košek okrog 90 eur

Pri ribničarju pa je bil samo košek brez vsega(podloga ležišča, baldahinček, kovterček...) 60 eur.

Jaz sem želela nekaj čisto navadno pleteno košaro, pa so mi trije ribničarji rekli da tega ne delajouser posted image  Tako da ne vem. če se pri ribničarjih ravno splača. 
(žal ne znam slikce prilepit)

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
26.3.2008 8:17:43   
RMRM
V albumi je slikca od košarice, če pa slučajno katera ve, kje se da tako košaro kupit bom pa tudi zelo vesela.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
26.3.2008 8:20:02   
RMRM
a mi lahko katera pove, kako se prilima ikonca za album

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
26.3.2008 8:20:25   
tancho

tancho- ja te koške, ki so na drugem linku imajo v bušiju. Sem jih včeraj gledala in  košek stane 159eur, pa še stojalce 49 eur. So pa zelo nestabilni na stojalcu, tak da si ne bi upala imet user posted image  tam not. Se koška sam dotakneš in se vse zazibauser posted image

user posted image user posted image user posted image  mogoče zato, da tamauga lažje uspavašuser posted image user posted image user posted image  

a tale buši pa tkole nateguje s cenami? isti koški 2x dražji!? sm misnla, da imajo mal bolj ekskluzivno robo, pa nam očitno sam iste artikle za dvojno, trojno ceno prodajajouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
26.3.2008 8:23:13   
tancho
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

a mi lahko katera pove, kako se prilima ikonca za album

žal ne. sem pa pogledala košek user posted image  res lep! A potem je potrebno še kakšno stojalo kupiti ali se vrvi namontira na strop?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?