Katina
|
Aurea, se sprobala tisti recept v kruhomatu - ko je mesil seb buljila noter kot bi ga hotla hipnotizirat - zdelo se mi je, da je premalo vode in vmes sem dodala še 75ml vode. In ne moreš verjet čudo: kruh je ratal tako kot je treba. Zdaj bo moral le še prestat test za cuker (vendar glede na to, da je narejen iz polnozrnate pirine moke in notri ni nič drugega kot samo še sol, voda in kvas res ne more it cuker čez mejo) Bom tudi o tem testu poročala. Najlepša hvala za tale recept ****, me zelo veseli, da so se tvoje ledvice mal pomirile in te lepo ubogajo. [qoute] ****: Edinaos: Sem še jaz pokukala, ne bi te prepoznala na koncu sveta... Če pa smem povedat si mi sedaj s to barvo ( mislim da imaš pramena) veliko bolj všeč... Edinaos, verjetno ne boš navdušena samo se pridružujem ****inem mnenju. [/qoute] ****, tudi s pitjem ne smeš pretiravat, ker lahko s prekomernim pitjem le spiraš ledvice. Bolj strokovno ti tega ne znam povedat, ampak je tudi preveč lahko slabo. Edinaos, sem prebrala komentarje glede pravega muslimanstva. Jaz itak nimam pojma o tem, lahko ti pa samo rečem, da kapo dol pred tabo, ker si tako pametno odreagirala. Ti najbolje veš zase kako in kaj in prav je tako. barbaw ena za čimprejšnjo ozdravitev v familiji in že čakamo na poročilo o GP. - no , vmes sem tudi poročilo prebrala. Super, da je vse OK. jana81, men se pa dogaja nekaj čucnega - zdi se mi, da so se mi prsi zmanjšale - polne pa že nekaj časa niso več tako Že kar vidim, da bo imela tale mlekarna probleme . kasso bravo za 33t in spodbuden napis. narava, z veseljem bi ti poslala kakšen učinkovit recept za spanje, samo nimam ideje. Glede urina ti pa tud ne znam svetovat v primeru, da res dovolj piješ. Kaj ko bi poklicala G in prosila, da te pošlje v laboratorij dat urin? Držim pesti za bolniško - pa saj si tako pridno hodila v službo, da si zdaj res že lahko privoščiš da malo počiješ. darmar, nestrpno pričakujemo tvoje informacije s pregleda. kodrana, ja jaz tud upam, da nama s študijem uspe, ker vem kako potem ne bo nič časa, še manj pa volje, ker bodo misli drugje. Danes sem že naredila korak naprej. Skupaj sem znesla pripomočke, pregledala kaj imam že napisano in kaj ne, si pripravila bojni plan, dopolnila kazalo. V naslednjih dneh me čaka malo več skoncentriranega dela, vanar upam, da bom končno našla motivacijo. Saj veš - dokler ni papirja v roki ni nič , ne glede na to, da sem tik pred koncem. Držim pesti tudi za tvoj navdih in motivacijo. Bravo za 31t . Držim pesti, da boš s frizerskimi spretnostmi zadovoljna. Poznam to, da si prideš postrič špice in odideš s 30 cm krajšimi lasmi - sem enkrat to doživela. Tudi nazadnje, ko sem bila pri eni drugi frizerki si me je malo privoščila. Sicer nisem bila jezna, ker je postrigla velik dolžine, ampak je nato vzela še škarje za razredčevanje in mi zadnji 20 cm močno razredčila. Najprej sem bila , zdaj sem se že navadila. Tud jaz imam narastek in upam, da mi ga bo moj čez vikend pobarval, saj narastek se ne vidi samo srebrnih niti se je nabralo nekam veliko . Sončnica Sandra, jaz sem imela kruhomat že pred cca 15 leti, samo mi je po kakih 10 letih nekaj začel sračkat. Res je, da ga nisem uporabljala redno, vendar mi je prišel prav. Tokrat sem ga kupila zato, ker imam težave v preskrbi z ustreznim kruhom in se mi res ne da vsak drugi dan letat v trgovino. Moje izkušnje so, da kruh sigurno rata, če zvesto slediš receptom, problem je, ko hočeš naredit kaj po svoje - takrat imaš pa lahko zafurane serije. No, jaz imam kar srečo. zaenkrat sem vrgla stran le nulto serijo, zdaj mi pa kar gre. Pa poročaj kako si opravila s cukrom. Močno držim pesti zate. TamaraJ, bravo za bolniško . Zdaj si pa lahko malo odpočiješ, ker bo kmalu sledil nov zidarski rukar. naty, tudi naš ima občasno mirne dni in mei para živce. Včeraj sem v roke celo vzela AS in se k sreči pomirila. Danes je malo bolj živahen HB. Nam so v MŠ rekli, da ni nujno, da bo modrček za dojenje št. večji kot ta v nosečnosti. Jaz ga verjetno prej ne bom kupovala. Bo pa to moj prvi nakup po porodu, še posebno, če bo dojenje steklo. Prebrala sem tudi tvojo zgodbo. Le te lahko in ti povem, da spoštujem tvoj slog pisanja zgodbe. Všeč mi je, da o mami kljub slabi izkušnji ne govoriš zaničevalno. Res je kot praviš, da je mama več kot biološka mati, je negovalka, poslušalka, prijateljica in še kaj. Jaz vedno rečem, da ljudem, ki so meni naredili kaj slabega jaz ne bom naredila prav nič slabega. Slej ko prej jim bo življenje pokazalo kakšni so. Kadar seješ dobro, lahko žanješ le dobro. špelin@ za tvojo prijateljico. Pa da se zgodba s staro materjo zaključi čim bolj vam v prid. Ja, glede kruhomata sem že drugim tolk razlagala, da tebi ne bom še 1x. Ti čisto verjemem, da je doma spečen kruh veliko boljši - le strenirat moraš sebe in avtomat. Katy82, super, da je avto že popravljen. Jutri pa le dobro opravi, ker je zobobol res ena zoprna reč, tko da si je raje ne privošči. Valentina, pozdravljena. Super, da bo službe kmalu konec. Boš pol lahko malo več klepetala. TUd sama ne sfolgam več tega norega majskega tempa . Punce, jaz ne gledam BB-ja, ker me take stvari ne zanimajo, zato se komentiranju ne bom pridruževala. Mi je bilo čisto dovolj, da sem parkrat videla prešnji BB in moram rečt, da sem imela čisto dovolj. Pa še ena zanimivost z današnjega pogovora z mojo mamo: šele danes sem izvedela, da sva bili obe s sestro rojeni 10 dni po roku. Na rok ji je odtekla voda in je morala nato 10 dni nepremično ležati, ker so čakali na popadke . Še dobro, da ne živim v tistem času, ki sicer ni tako dolgo nazaj . Zdaj mislim, da v 48 urah sprožijo popadke, če svojih nimaš. SREČANJE, SOBOTA, 29.03.2008(VIA BONA-LJ VIČ/BOCCACIO- ŠENTJAKOB) 1. Estrella, lasten prevoz (+ Kodrana???, če še velja) 2. ****, se pelje s Tamaro 3. Špelin@, lasten prevoz 4. Valentina2006, prevoz z MARTINO25 (če še velja) 5. Kasso, lasten prevoz, Tamara, ****, se lahko peljejo z menoj (če bo fajn snežilo odpadem) 6.Martina25, lasten prevoz (Valentina velja) 7. Katina, lasten prevoz --> če katera rabi prevoz naj kar pove katy82, od kod si? Zdaj grem pa hitro pripravljat večerjo - sem že v zamudi...........
|