|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:32:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Očitno vsak dela kot jim paše. jaz vem da sem dve let nazaj prav hotela mal zamaglit, ker se mi ni zdelo potrebno da mi hodi... Pa je kar sama prišla.
Tako da pri nas te najdejo brez da jih kličeš in tako so povedali tudi v MŠ v Ljubljani...

Daj povej kaj se zdaj dogaja na BB??  Kaj je zdaj s to Damjano?user posted image


****: nam so na MŠ rekli, da baje po tanovem niso dolžni oni nas iskati, ampak jih moramo mi obvestiti.




Saj ti pravim zgleda da od občine do občine drugače. Al pa je to neki novega. Ti kar tak naredi kot so vam rekli v MŠ. Ker oni že vejo kako je za vaš okoliš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:37:06   
Anonimen
naty:user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sobote se moraš poštimat komaj čakam da vas spet  vse vidim...in še kakšno novo seveda.
 
In dajte zmenmo se zdaj kje se dobimo. Bo treba rezervirat!!!

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:38:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

eh to o Sandiju sem pa prebrala, cel pogovor... Fuj, sem ti že včeraj rekla da mi je antipatičen do daske.

sandi o svojih podvigih - preberi tukaj

A unedve se pa jokata? No ja ni lahko zaslužit te dinarčke... bo treba kar mal truda.


sta se že umiriliuser posted image . Danes sta DEJAN in SEBASTJAN fraj, tako da Damjana dela z nesposobnima sestrama, pa z tistim mulcom Nasketom.

Kakršnakoli že je, mi je bolj cuul kot pa ti dve sestri. Čeprav tudi ona je za svoja leta  user posted image

Poročam, ko bo kaj zanimivegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:43:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos


So nam pa posebej povedali v MŠ: da patronažna ni dolžna priti k tebi, če jih ne pokličeš, da sta že doma. Midva sva itak zmenjena, da takoj ko bom zvedla, kdaj grem domov, bo moj user posted image poklical in se zmenil za obiskuser posted image


V Po ti dajo list papirja za patronažno pri odpustnici in neseš v kaselc v ZD (ki je na vratih pisarne od patronažnih), naslednje jutro pride k tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:43:39   
narava
Naty user posted image

zato pa ne dvomim, da bo tvoj pobcek imel eno super mami, ki mu bo vedno in povsod vrnila nasmesek!! user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:44:27   
katy82
Kodrana te plenice iz kika so se mi skrčle po moje tko kt vsake k jih opereš,sam pol k sm jih speglala so ble pa kul.Kaj mislš s tem dvojno tkane?Tkane so isto kt tetra navadne v kvadratke.Po kake pleničke pa  hodte v dm?

Špelina jst vem da pr nam v B pridejo k tistim k ne morjo več skrbet zase iz socialne pa oni pol ocenjo al je človk prišteven al ne.Kako je pa to doma pa ne vem,po moje mora bit podobn,pa tud v domu bi ti znal povedat.Poročaj kaj boš zvedla

****,narava in edina svaka vam čast,da ste se tko lepo zmenle,ker k sm brala ta prve poste k so se začel na temo vere sm bla zihr da se bote mal užgale.HB da ste tolk civilizirane,da znate kritiko konstruktivno sprejet in stvari objasnt na normalen način.user posted image Bravo za vas tri

Glede Markota sm pa tko negativno presenečena,se mi je revček od začetka smilu sj itak ni povedu zakaj je klošar.Zdej pa preberem tle gor kaj govori od lastne mame,sej zastopm da je lahko jezn nanjo pa da jo prezira ampak da to čist tko lagano govori folku k ga pozna dober tedn.Najbrž je to spet fora,da bi si dobu občutljive dušce na svojo stran.Glede higiene pa no comment,da ga ni sram da tak za sabo pusti pa k ve da ga cela SLO vid,že zarad tega bi se lahko mal potrudu.Joj če me ne boste nehale rajcat s tem BB mi bo lubi mogu jutr letet po kartico,da bom lahko skoz gladala kaj se dogaja.user posted image Lumpe ste tko da veste,krivdo bom pa kr na vas zvalila!!!user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:47:32   
Taula
 
Ok, zdaj pa da prešaltam temo imam dve vprašanji:

1. kaj storiti, če ti doma odteče voda in v kolikem času moraš oditi v P in ali lahko sediš vsepredaj v avtu ali pa moraš obvezno ležati?

2. Ko rodimo ali moramo kak obrazec nesti v dežurno službo k babicam, da jih obvestim, da sem rodila in prišla z domov? Malo sem že pozabila, vem da pokličeš, ampak za kak obrazec pa nevem?


V MŠ so nam rekli rešilec oz. leži v avtu. Ker se lahko kaj zaplete z popkovino. Če je par kaplic orej avto..če nisi daleč. Če je pa naliv pa rešilec. V P pa čimprej, nič čakati.

Če rodiš v Lj, nič ne rabiš nesti. Tako so nam rekli na MŠ, oni sporočijo. Če si iz Lj in rodiš drugje, naj bi očka poklical partonažno (v tisti okoliš kjer si doma) in sporočil kdaj prideta domov.


Glede izjav o mamah pa. Ne vem kaj je rekel, ampak mama ni oseba ki te rodi, ampak oseba ki te vzgaja. Vse mame si ne zaslužijo spoštovanja...žal ne. Vidim v šoli kake so te ''mame'' na papirju...niti slučajno si ne zaslužijo spoštovanja otrok.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 14:56:37   
Anonimen
katy: če se pogovarjamo normalni ljudje med sabo potem pride tak rezultat...ko pa dobiš kakega fanatika ali pa nestrpneža pa pride do bedarij, ki jih gledamo vsakodnevno po TV. In hvala za komplimente vsem trem, smo same fejst babe zgleda z pošlihtano podstreho...in se zato da vse na normalen način povedat. user posted image

Tudi drugače sem jaz nad tem delom foruma se pravi majčice 2008 zelo navdušena ker res so mi vse od prve do zadnje full uredu punce in se lahko pogovarjamo ma čist vse. In to mi je full všeč. In res komaj čakam da se spet mal družimo.

Za tetra planice pa, če smem malo svetovati, ker jih še vedno prerem saj jih tudi pri Samii še uporabljam za marsi kaj.
No jaz jih nikoli ne dajam v sušilca ker imam pol full dela z njimi. Ko so oprane jih lepo stepem in vsako prepognem in jo tako prepognjeno še enkrat stepem in obesim... še likat jih potem ni potrebno... samo poravnam in so kot speglane..
No sam tok če vam ta nasvet kaj prav pride...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:03:41   
katy82
Naty boga pikica kaj si mogla dati skozi.Hitr en taužentuser posted image zate pa za tvojo pokojno babi.Sej zdej pazi nate in na tvojga user posted image .

Drgač pa punce mam informacije iz prve roke glede Sandija.Je od bratove punce bratranc pa je celi familiji bed k je sploh šel noter zdej po teh izjavah jih je po moje pa še sram.Je bil pa res z eno punco skupi tri leta pa sta se mela ful rada,ona je njega oboževala pa stanovanje sta si zrihtala pol se je pa njemu sprdnlo,da je ma dost.Valda je zdej BB izgovor da jo je lahko po domače povedan nekam steral.Na konc ji je še kao neki pizdil če bi bla skup,pa mu je res pogoj postavla da ali ona ali BB.Izbral je BB.Zdej je mala čist na tleh pa še non stop ji ga vsak omenja tko ji je še bolj hudo.Važn da bo postal "medijska" zvezda.Je pa drgač bratec mi reku,da je ful zajebant pa za žurko ta pravo nardit nobenga problema  sam v glavi praznina.Kaj češ tud taki so.Bom pa poročala k zvem kaj je s tistimi 25-imi kamor naj bi ga "namakal".Po moje nč od nč.

Hijenca vse naj naj za RDuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:19:02   
Anonimen
Punce, katera naju je opravljala:NARAVA, **** jaz imam že cel dan kolcadamico v bušijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:27:44   
Naty*
Punce hvala za user posted image , vračam. Sej je bla to res travmatična izkušnja in še neki let me je ful bolelo, ko sem govorila o tem. Ampak HB so bili okrog mene vedno dobri ljudje, ki so poznal situacijo in sm si s pomočjo njih in pa svoje zdrave pameti (oz. vrednot, ki mi jih je privzgojila stara mama) pošlihtala življenje. Ampak ni panike... zdej vem, kolk sem močna in vem, da lahko vse v življenju preguraš s prijaznostjo, dobro voljo in trmo pa zato ne rabiš postat drogeraš al pa alkoholik.

narava res je pa, da bo moj piščanček mel prav zato sigurno še boljšo mami, kot bi jo mel drugače user posted image . Ampak js sm sigurna, da bomo vse majčice dobre mamice, ker se vidi, da mislimo na naše malčke še preden so rojeni user posted image .

**** js dvomim, da bom v soboto prišla na srečanje user posted image . Glede na moje pikanje v nožnici in otrdevanje trebuha si skor ne upam... Pa tud moj me že komi kam spusti. Dons sm šla z njim v Ljubljano zrihtat novo kartico, pa en krog sva šla po Intersparu, pa sm komi hodila. Čist sm adijo pa iz Logatca že komi upam... zadn čas, da je maj user posted image .

Glede BB... midva mava 24-urni dostop pa sam vsake tolk mal pofirbcam, pa moj isto user posted image . Men so vsi tolk čudni... ne morm pomagat. Js si sploh ne predstavljam, da maš vse pošlihtan, pa greš na BB. A si predstavljate pol it med ljudi, ko take klobasaš pred celo Slovenijo?

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:29:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce, katera naju je opravljala:NARAVA, **** jaz imam že cel dan kolcadamico v bušijuuser posted image user posted image user posted image user posted image


Teško verjamem da je kera od naju kriva ker ker smo skoz na vezi.... hmmm?user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa a je to vreme al kaj, ker tud moj danes neverjetno veliko pokovcava... sedaj je že tretjič...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:30:41   
katy82
Joj kolk sta pa te dve sestre glupe,moj je včer kr brez besed ostal k jih je poslušal k so se spičle.Ma k gledaš pa tipe zraven so pa tud vsi tih k riti,a drgač ful pametni.Ma da bi bla jst njuna mama me noben bodygard ne ustav,da ne bi prlezla not in jih sklaftala.Sam vprašanje,če niso tud tastari taki škisiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:32:51   
katy82
A je mpžn da naša pa ne kolca k jst sploh ne vem kako zgleda?Včasih mi trebuh mal zavibrira ampak mam glih tak filing k da mala enga ornk spusti ne pa kolcne.user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:34:03   
kasso
Naty user posted image user posted image user posted image ma ko berem to o tvoji mami, ki te je rodila, me je kar srh spreletel...sploh ne razumem take ženske. Ma ti si pa taka super punca, da je tvoja babica odigrala odlično vlogo prave mame. Ti boš pa še boljša user posted image
Imam pa prijateljico, ki je bila zelo na podobnem kot ti, le z razliko, da očeta ni poznala in pred leti je umrl. Živi pa še vedno z babi, ki ima sedaj se mi zdi 85 let.

Pri nas pa je spet noro vreme, dopoldne je bil sonček in toplo, prejle pa se je naenkrat popoblačilo, parkrat zagrmelo in začelo snežit...zdaj že konkretno.......

Kaj srečanje bo tudi v primeru takega vremena kot je sedaj??? Jaz si ne upam na cesto. Sicer nikoli ne paničarim in sem vozila že v precej hudih razmerah, ampak sedaj noseča, pa res ne bi reskirala, da ne ostanem kje na avtocesti v zastojih  zaradi kakih neumnih voznikov tovornjakov... ali pa kakega norca z letnimi gumami, da vame prileti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:34:30   
špelin@
Vidim, da ste pridne za pisat user posted image  Meni je danes polepšala dan prijateljica, ki je imela rok sicer šele konec aprila, ampak je že kar zdaj rodila svoje tretje dete user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Punči je za 35. tednov zelo konkretna dama, ima skoraj tri kile!!! user posted image
 
Glede naše stare matere je pa tako: do bivanja v domu se glede na priporočila zdravnika in ostalih strokovnih služb pride tudi hitreje, čeprav je uradna čakalna doba obupna user posted image  Moja mami je danes zbrala pogum in stari omenila, da ne bo mogla na dolgi rok skrbeti zanjo, da gre le za začasno rešitev. Kaj hujšega! No, bomo videli user posted image  Zdaj čakamo, da prideta zdravnik in patronažna - upam, da do konca tedna, ker rabimo vsaj hojco za pomoč pri hoji, ker se drugače stare matere niti do wc-ja ne da spraviti, jo morata dva krepko podpirati, to pa pri moji mami sproži napad ledvičnih kamnov user posted image
 
Mojega user posted image  sem za zvečer naročila pri zdravniku, tako da gre po službi tja - držite pesti, meni je res hudo, ker vidim, kako ga matra user posted image
 
Si bom kasneje vzela čas in malo pokomentirala vaše poste - če jih ne bo preveč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:38:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

A je mpžn da naša pa ne kolca k jst sploh ne vem kako zgleda?Včasih mi trebuh mal zavibrira ampak mam glih tak filing k da mala enga ornk spusti ne pa kolcne.user posted image


jaz kolcanje prepoznam tako, ker mi na eno strani trebuha utipa, ne znam razložiti dobro, kot bi mi ena žila ful močno utripala, pa to traje tudi po par minutuser posted image

Pri nas spet sneži na velikoooooooouser posted image



(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:47:43   
Čmrlika
Sm vidla, da se pogovarjate o spoštovanju do mamic. Glede BB in Markota sicer lahk rečem, da take izjave js sicer ne bi dala... ampak... iz prve roke lahko povem, da niso vse mame vredne čestitk ob materinskem dnevu . Moja že ne. Po ločitvi se je na novo poročila, mene pustila pri svoji mami in ustvarila novo družino. Ko sem jo srečala na cesti in se ji nasmejala, se je obrnila stran, da vam ne razlagam, kako te to boli kot otroka. Ko sem bila v osmem razredu, je moja stara mama zbolela za rakom na črevesju in štiri leta kasneje umirala na grozen način. Ko sem požrla ponos in mojo mami - njeno edino hčerko prosila, naj jo pride pogledat, je ni prišla. Po tistem, ko sem edino žensko, ki mi je kdaj bila mama držala za roko ko je umrla, me je moja prava mami vrgla iz stanovanja, ki bi moglo bit moje, ga prodala in pobrala denar, mene pa dobesedno pustila na cesti pri osemnajstih letih. Samo mojmu atiju, njegovi ženi in staršem mojega bivšega se mam za zahvalit, da nisem končala drugače kot sem. A sm zamorila? Ni bil namen, sam težko sodit, če ne vemo, kaj se je komu dogajalo... Men je žena mojga atija lahko mami, ni mi pa mamica tista, ki me je rodila in tega se ne da komentirat, če se ti določene stvari ne zgodijo. Ne želim ji slabega, ampak to za mene ni mami. Je pa lepo, da ima večina mamice, ki jih spoštujete tko kot je treba . Mamico te ne naredi porod, ampak dejanja, ki jih počneš, ko je otrok že rojen!

jaz sicer take izkušnje na srečo nimam, pa jo ima moja prijateljica, pa še kr nekaj jih poznam...in nisem vedela kako bi jaz o tem pisala,...se pa zdaj podpišem pod to!user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:50:06   
barbaw
Edinaos jaz sem boniške dobile še manjkot ti, clih 433 eurov. O krditih pa ne b, ker ta največji znaša 250 euro, ta druga dva pa oba skupaj toliko. Kreditov mam več kot bolniške. Se pač moramo znajt pa pasove malo zategnit. Tako pač je. Zato pa sem jaz odločena, da poiščem bolje plačano službo.

GP je pokazal, da je vse ok. Zaprta sem še ful, brca, ... Sem dobila vse papirje za P. Samo še odpustnica od Špeline mi manjka. user posted image  Pa še podatek za Estrello naslednji pregled 15.04. Kile pa ne vem, če bi pisala. Jih je pa res tu mač. user posted image



_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 15:52:13   
katy82
Punce mojga puntota so popravl,ga greva jutr lahko že iskatuser posted image user posted image user posted image ,edin kar moram plačat je 1% odbitne franšize,drugo je pa iz kaska.

Moram pa jutr it k zobarju k mam en zob za spult pa sm mislila da bo lahko še mal počakal pa me že dva dni hoče neki bolt.Se ga tko bojim čeprav je ta zdejšnja ful v redu sam kaj,če pa slabe izkušnje nardijo svojeuser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 16:05:37   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

A je mpžn da naša pa ne kolca k jst sploh ne vem kako zgleda?Včasih mi trebuh mal zavibrira ampak mam glih tak filing k da mala enga ornk spusti ne pa kolcne.user posted image

Jaz, ki pričakujem tretjega otroka imam še manj pojma kako izgleda to kolcanje v trebuhu user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 16:29:26   
MARTINA25
OJLA MAJČICE!!!!

Na začetku bi vsem mamicam zaželela vse najlepše ob današnjem prazniku!!

Danes je bil spet delovni dan, bolniške je konec, jst pa zdej zares že odštevam do zadnjega dneva v službi.Zjutraj se mi je zgodila podobne situacija kot enkrat Naravi....v svoj avto sem lezla skozi prtljažnik.....pridem do avta, ga odklenem, prižgem, potem grem pa ven da bi očistila stekla. In pazite to:ko sem hotela nazaj v avto, se vrata niso več odprla...avto je bil parkiran čist ob ograjo, tako da z druge strani ni bilo možnosti v avto....tako da sem nekaj minut stala ob prižganem avtu, brez mobitela, in ključev od hiše....potem sem pa rekla...jah nč, da vidmo če sem dovolj gibčna za tak podvig!!!!hehhe in je uspelo!!!

Aja pa še to bi komentirala:Marko iz BB....on je dejansko Željko...ampak to ni pomembno. Živel je v družini, kjer je mama bila alkoholičarka. NJej je bil alkohol daleč pred družino.....velikokrat ko je šla iz trgovine z cekrajem so bile v njem samo alkoholne pijače....nikoli piškoti za otroke. Ko je bil Željko še otrok jim je pogorelo stanovanje. Sosedje so jim priskočili na pomoč-v pravem pomenu besede-prenova stanovanja je stekla zelo hitro. POtem je postal alkoholičar še oče. Za otroke se ni zanimal nihče. Stanovanje so jim zarubili...zaradi neplačanih računov. Potem je oče napravil samomor. Otroci so šli vsak z culo po svetu. Željko je postal klošar v Ljubljani....vse te njegove zgodbice o stanovanjih in ne vem kaj še...to je vse privlečeno za lase...model nabija!JSt bom rekla samo to-res je imel težko otroštvo,ampak lahko bi skrbel za svojo osebno higieno-vsaj zdaj v BB ko ima vse možnosti za to!!!No comment res.On je glumac...Drugač pa si bom pomoje res šla nabavit kartico.....user posted image  

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 25.3.2008 16:30:41 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 16:42:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Sm vidla, da se pogovarjate o spoštovanju do mamic. Glede BB in Markota sicer lahk rečem, da take izjave js sicer ne bi dala... ampak...  iz prve roke lahko povem, da niso vse mame vredne čestitk ob materinskem dnevu user posted image . Moja že ne.  Po ločitvi se je na novo poročila, mene pustila pri svoji mami in ustvarila novo družino. Ko sem jo srečala na cesti in se ji nasmejala, se je obrnila stran, da vam ne razlagam, kako te to boli kot otroka. Ko sem bila v osmem razredu, je moja stara mama zbolela za rakom na črevesju in štiri leta kasneje umirala na grozen način. Ko sem požrla ponos in mojo mami - njeno edino hčerko prosila, naj jo pride pogledat, je ni prišla. Po tistem, ko sem edino žensko, ki mi je kdaj bila mama držala za roko ko je umrla, me je moja prava mami vrgla iz stanovanja, ki bi moglo bit moje, ga prodala in pobrala denar, mene pa dobesedno pustila na cesti pri osemnajstih letih. Samo mojmu atiju, njegovi ženi in staršem mojega bivšega se mam za zahvalit, da nisem končala drugače kot sem. A sm zamorila? Ni bil namen, sam težko sodit, če ne vemo, kaj se je komu dogajalo... Men je žena mojga atija lahko mami, ni mi pa mamica tista, ki me je rodila in tega se ne da komentirat, če se ti določene stvari ne zgodijo. Ne želim ji slabega, ampak to za mene ni mami. Je pa lepo, da ima večina mamice, ki jih spoštujete tko kot je trebauser posted image . Mamico te ne naredi porod, ampak dejanja, ki jih počneš, ko je otrok že rojen!


Oh, Naty*, zlata moja user posted image , zdaj mi je vse jasno user posted image user posted image user posted image  O tebi mi je pripovedovala sestrična - sicer brez imen, ampak ji je bilo res hudo, Vidiš, po toliko letih spoznam to prekrasno punco, ki je dala skozi toliko hudega. Ko bi te le lahko zdajle čisto zares objela user posted image user posted image user posted image  Lahko si močno ponosna sama nase, jaz sem počaščena, da sem te imela možnost spoznati user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 16:53:39   
Anonimen
Punce če katero zanima imam 15 tetra plenic za prodat. In pa 10 povijalk šenkam zraven.  Drugače pa bom itak dala v oglas...

Martina imaš ZS...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
   RE: Majčice '08 - 3.del
25.3.2008 17:21:10   
valentina2006
Majčice user posted image  ojla... po doooooooolgem času. Moj user posted image  je za silo popravljen. S pisanjem ste full pridne, čist preveč, da bi vse prebrala, ker vas že kr neki časa nisem mogla spremljat, brat. Sicer nč novga pr men... veseli me samo to, da grem še 2X v službo...pol pa, hmmmmm...

A mi lahko kera plisss pove, kaj je glede srečanja? 

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.