Naty*
|
Daaan! Kako ste kej majčke? Js sm bl slabo... sm se postavla v vrsto za tistimi, ki ste mele že prehlade, boleče grlo, vročino, pa še spala nisem ponoč, pa žre me, ker je mali že dva dni ful preveč miren proti prej . Sej vem, da se umirijo, ampak iz takega hiperaktivca je v enem dnevu ratal tak, da ga čutim samo parkrat in še to čist mal...zdej me pa kr skrbi ... Eh grem ležat, pa se smilit sama sebi, sam da mal prečekiram, kaj se kej z vami dogaja. Katina ža ti pri kruhomatu ne znam pomagat, ker ga nimam, pa tud iskreno... vse ostalo sm že delala, kruha pa nikoli. Sm pa vidla, da je kr neki takih majčic, ki so znale pomagat . Denarnica pa ...eh, sej veš. Moški pa denarnice po žepih, hvalabogu, da mamo ženske torbice. hijenca vse najboljše!!! Pa vse mamice čestitke ob materinskem dnevu!!!!! jana ne sekiraj se zaradi obsega glavice. Punčka od moje sestrične, ki je rodila februarja je mela obseg 36. Sicer je bla res precej pošita, ampak se mi zdi, da je to kr hitro pozabla. Moj je mel pa obseg, ko se je rodil 37, pa njegova mami ni bla niti prerezana, niti raztrgana. Sej pravim, se mormo vdat v usodo, kakor bo pa bo... sej ko bomo vidle , bomo vse pozable . aurora sicer mam sama dva Liscina modrca za dojenje, ki sta mi še oba prevelika, zato ne vem, kak je Müllerjev, ampak sm slišala, da je dobr kupit kr številko večjega, kot maš številko na koncu nosečnosti. Ampak seveda ne govorim iz lastnih izkušenj, tko da me ne kregat, če se motim . jana in edina soblondinke , a veste kaj je men moj ati včeri reku... Je opazu, da zdej nisem več blond, pa je reku, da mu je všeč. Pa sm js rekla, da bom po porodu spet šla na blond, pa mi on pribije...ma ne men je pa dobr, te starejšo naredi! . Definitivno grem nazaj na blond!!!!! Sm že študirala, da dam še js slikco gor, pa sm se odločla, da se mi ne da . Aja pa edina... tud js te ne bi NIKOLI prepoznala!!!! Anitka ko končam post, bom šla na delo s seznamčkom na zs. špelin@ ti maš pa kr eno smolo zadnje čase , še dobr da si tak pozitiven človek, pa boš vse dala skoz . **** js bi ti sicer priporočala mojga G, ampak ne bom, ker ti verjetno ni, da bi se v Postojno vozila ane. Če pa vseeno, pa povej, pa ti bom dala cifro. kasso mene je tud prejšnji teden zabaval napis v nosečniškem koledarju, ampak sem za vsak, ko sem ga vidla poštudirala...pa koga vi za nos vlečete . Tamara glede razmišljanja o porodu se čist strinjam s tabo. Sej kakorkoli mislimo da bo, se lahko vse čist drugače obrne, tko da se je brezveze že vnaprej sekirat. Držim pesti, da si zrihtaš bolniško!!! Pa upam, da se boš pridružla notranjskemu čveku (obenem pa, da ne bi js tolk zbolela, da nazadnje ne bi mogla it). No sm zdej vidla, da maš bolniško ! narava js tud likanja ne maram, ampak ko sm te mejhne cunjice likala je blo pa tolk fajn . In zdej jih skoz hodim gledat, kako so lepo poštimane v previjalni in čakajo našega malčka . Sm vidla, da se pogovarjate o spoštovanju do mamic. Glede BB in Markota sicer lahk rečem, da take izjave js sicer ne bi dala... ampak... iz prve roke lahko povem, da niso vse mame vredne čestitk ob materinskem dnevu . Moja že ne. Po ločitvi se je na novo poročila, mene pustila pri svoji mami in ustvarila novo družino. Ko sem jo srečala na cesti in se ji nasmejala, se je obrnila stran, da vam ne razlagam, kako te to boli kot otroka. Ko sem bila v osmem razredu, je moja stara mama zbolela za rakom na črevesju in štiri leta kasneje umirala na grozen način. Ko sem požrla ponos in mojo mami - njeno edino hčerko prosila, naj jo pride pogledat, je ni prišla. Po tistem, ko sem edino žensko, ki mi je kdaj bila mama držala za roko ko je umrla, me je moja prava mami vrgla iz stanovanja, ki bi moglo bit moje, ga prodala in pobrala denar, mene pa dobesedno pustila na cesti pri osemnajstih letih. Samo mojmu atiju, njegovi ženi in staršem mojega bivšega se mam za zahvalit, da nisem končala drugače kot sem. A sm zamorila? Ni bil namen, sam težko sodit, če ne vemo, kaj se je komu dogajalo... Men je žena mojga atija lahko mami, ni mi pa mamica tista, ki me je rodila in tega se ne da komentirat, če se ti določene stvari ne zgodijo. Ne želim ji slabega, ampak to za mene ni mami. Je pa lepo, da ima večina mamice, ki jih spoštujete tko kot je treba . Mamico te ne naredi porod, ampak dejanja, ki jih počneš, ko je otrok že rojen!