l.daisy
|
polly, to je bilo zelo zanimivo, veš... pa malo dolga zgodba je... sem šla na prvi UZ (potem ko mi je baby check dvakrat pokazal ), s slabo izkušnjo (ker sem enkrat že imela lažen rezultat), se uležem, mi G stisne gel na trebuh in začne gledat s sondo, pa oba s sestro: vaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu... meni itak ni bilo nič jasno, sprašujem kaj je, pa pravi G, ja gospa, vi boste imela pa dvojčka.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... komaj da sem uspela rečt prosiiiiiim???? pa mi še enkrat ponovi, gospa, dvojčka boste imela.... pa smeji se zraven.... jaz v jok, sprašujem, če je res, solze mi tečejo, sestra pravi, gospod doktor, a ji ne bi znali na kakšen bolj prijazen način povedat potem me je spraševal, če sem jemala kakšna zdravila oz. če imamo v familiji dvojčke... verjetno sem mu v joku odgovarjala da ne, ker se spomnim, da me je hotel prepričat, da zagotovo imamo dvojčke v familiji, jaz pa neeee, nimamo jih... pomojem sem stokrat vprašala, če je vse ok, pa kako sploh vejo, da sta dvojčka je rekel, da bolj v redu, kot je v redu, ne more bit, da naj pogledam, da dva srčka utripata... da ne ve, kaj naj mi še reče, da je vse ok... da to ni zaželjeno z medicinskega stališča, ampak da nič ne morejo... jaz sem še vedno v solzah in v šoku, sestra me sprašuje, če mi prinese kozarec vode, G mi govori, naj se pomirim, da naj pazim na cesti..... in mi da slikco in jaz grem.... ne vem, kaj so si mislile ženske v čakalnici, ko sem tako objokana prišla ven.... pridem do avta, nisem znala speljat... pokličem mojega, me sprašuje, če je vse ok, mu povem, da je vse ok... in da pridem do njega čez 10 minut, da mu pokažem slikco.... pridem k njemu v službo, pride ven, jaz še vedno jokam, itak... pa pravi, a je zihr vse v redu, jaz ja, vse je ok, glej tukaj imaš slikco.... gleda slikco, vpraša, kje? pa mu pokažem... tukaj in tukaj... kje?... tukaj in tukaj... me pogleda, prebledi, me enih 10 sekund gleda, jaz jokam, on pa... pa ne morem bit tko dober, pa ne morem bit tko dober.... mislim, da tudi on ni dojel tisti dan... kolikor imava poznane familije, dvojčkov ni... ampak ne on pa ne jaz nimava raziskane familije po enem od starih očetov...