|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
25.3.2008 12:21:51   
aleksandra silvija
men grejo tud na živce komentarji. Pa ti vsi neki pametujejo, da maš premajhen trebuh (ta je še v redu), al pa da imaš prevelzga in da boš na koncu že ko Šerbi (ja super!). Pa doma mi vsakič, ko me vidijo, tulijo o lejo bajso. Ja fino, hvala za komplimente Sej na začetku nosečnosti sem si misnla, ajde, v redu, ratujem bajsa, sam zdej mi gre pa že pošteno na živce....že tko se vsak dan slabš obračam in zabijam v vrata, ker jih ne odprem dost (ne vkalkuliram trebuha), tko da res ne rebm, da me še drugi opominjajo na to....grrrrrr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se en tolk nasmejalauser posted image user posted image .
Pa še vse je RES!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.3.2008 12:29:46   
aleksandra silvija
Prav fino, da je Maj dobro.user posted image
Veš, mojmu je celo ime Maj všečuser posted image user posted image .

Šiht najti?
Veš, jaz sem zaradi tega čedalje bolj slabe volje.
Moj ima po novem za plačevat en tolk prispevkovuser posted image , pa vrtec in vse, še moja služba, ki itak,....user posted image . Svoje delo imam rada ampak finančno ne znese najboljeuser posted image .
Bi bilo skoraj bolje, da bi ostala doma, pa raje urejala papirje in vozila otroke naokoli. Tako pa mora un si delo tako urejat, da jih vozi v šolo, vrtec, ker moram biti jaz že 5.45 na del. mestu, pa popoldan imam tudi velikokrat obveznosti, pa,......

Spet pa biti kar doma? Kaj pa če kaj "zagusti".
Pa škoda se mi zdi šole, pa vsega.
Mah ne vem.

Je pa res, da so 12, 13, 14, 15-mesečniki in še kakšen mesec starejši res majhni za v vrtec. Meni se kar smilijo. Ampak kaj češ.

Mogoče bo na našega ta micenga do septembra pazila njegova mama.user posted image
Ampak bo tudi tedaj imel komaj 14  mesecev.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.3.2008 12:34:00   
l.daisy
kaja mal goljufa s svojo 30ko user posted image user posted image
tweetek je pa prva ta večja čveka ta prava junijka s 30ko... user posted image

jaz bom pa drug teden, a prav? user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.3.2008 12:36:56   
aleksandra silvija
kaja mal goljufa s svojo 30ko
tweetek je pa prva ta večja čveka ta prava junijka s 30ko...

jaz bom pa drug teden, a prav?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav l.daisyuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.3.2008 12:39:20   
Kaja08
Jeeeejj, od dons naprej sem pa v 8. mescu. Matr, se to fajn sliš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4030
25.3.2008 12:41:24   
l.daisy
seveda si, kaja, ko pa goljufaaaaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
25.3.2008 12:47:26   
Kaja08
jah, kaj čš...tko pride user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
25.3.2008 14:23:49   
polly80
jaz sem tudi 30t+ user posted image ,kolk se to fajn sliši... user posted image

pa tud mam občutek,da bom malo prej rodila,sem se kar potolažila,ko vidim,da nisem edina s takim razmišljanjem.čeprav upam,da ne pred kakim 37t.še vseeno pa upam,da bo dvojček ali dvojčica po horoskopu,tako kot jaz user posted image

danes sem kupila to lupinico
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174404   user posted image user posted image user posted image ,tako da zdaj pa razen drobnarij imamo že vse...user posted image

kje ste čvekice???
jz imam šolo za starše pop.,moj pa danes ne more zraven,ker je v službi user posted image user posted image

l.daisy,tebi bi se splačalo v NG preselit,bi dobila čez 800 eur,to pa ni mačji kašelj... user posted image user posted image user posted image user posted image

kaja08  user posted image da si se privadila na novo bivališče

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
25.3.2008 14:29:34   
l.daisy
hej, polly, user posted image za lupinico... čeprav mi štrajka, mi noče odpret strani... se nalaga sto na uro...

ja sej sem rekla, da se bom kar k mojci v NG preselila user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
25.3.2008 14:41:46   
Anonimen
MOjca jaz tudiuser posted image saj ne za vedno, samo da denar dobimuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.3.2008 14:47:15   
polly80
ja ta stran od BC se včasih ful dolgo odpira..mi gre to na živce,ko hočeš kaj pogledat,moraš pa čakat kot butelj...user posted image

ja,bi se blo za preselit user posted image user posted image user posted image

l.daisy,me zanima,a si bla presenečena,ko si izvedela,da imaš dvojčke al si to pričakovala (mislim,če imate to v familiji)??jaz bi bila verjetno najprej kar šokirana,čeprav bi bla potem ful vesela.mi je res luštno to,ful!ampak bi se pa morala kar preselit,ker sem komaj za 1 user posted image naredila prostor v tem majhnem stanovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.3.2008 14:49:58   
Anonimen
Dober dan. Upam, da ste se lepo imele za praznike.user posted image

Moje telo se konkretno pripravlja na finiš nosečnosti, ker me tolk bolijo te vezi in sramna kost, da se sama sebi smilim.  Ponoči se ne morem obrnit sama in zbudim mojega dragega, da mi pomaga.user posted image  Žal, saj mi je hudo, ker ga sredi noči budim,ampak tako pač je.
In trebuh se razteza, tako da moram več ali manj ležati zadnje dni. Dojenček je hvala bogu aktiven sto na uro, to se vidi že skozi pulover ali jopico, ker se mi cel trebuh zatrese kot puding.user posted image

Danes sem šla še po bolniški list za ta mesec in dobila sem antibiotično kremo, ker imam grozne izpuščaje okoli oči in po prsih.
Pa vstopili smo danes v 30 teden.user posted image

Sem pa res zelo malo na RR zadnje dni, včasih samo preberem, odgovorit pa časa ni ali grem hitro nazaj v posteljo.

Lepo se imejte na prelepi sončni dan, je bil težko pričakovan cel vikend, sploh po tem snežnem kaosu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
25.3.2008 15:08:22   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

kaja08  user posted image da si se privadila na novo bivališče

Sej ne vem, če sva se ravno privadila. Mislm, da sva se bolj vdala v usodo... Moj itak samo to razmišlja, kako bi čimprej odplačal kredit. Sicer je blo pa ta vikend prav carsko, ker ta spodnjih ni bilo doma in je bil totalen mir v hiši...milina....pa so potem žal domov prišli in ob 9 zvečer so prišli prijatlji na obisk...Mislm, kr neki....Da ne omenjam, da so od decembra že tuki naseljeni, pa jih še zdej ni uspel dat imena na nabiralnik ali pa domofon. Pa za zapiranje vhodnih vrat ni pa še nobeden slišu - niti oni niti njihovi prijatelji.... Čudaki, vam povem user posted image  

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
25.3.2008 15:21:44   
tatly
hey.prodajam nov otroski vozicek ce katero zanima

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
25.3.2008 15:28:50   
l.daisy
polly, to je bilo zelo zanimivo, veš... pa malo dolga zgodba je...

sem šla na prvi UZ (potem ko mi je baby check dvakrat pokazal user posted image ), s slabo izkušnjo (ker sem enkrat že imela lažen rezultat), se uležem, mi G stisne gel na trebuh in začne gledat s sondo, pa oba s sestro: vaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu... meni itak ni bilo nič jasno, sprašujem kaj je, pa pravi G, ja gospa, vi boste imela pa dvojčka....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... komaj da sem uspela rečt prosiiiiiim???? pa mi še enkrat ponovi, gospa, dvojčka boste imela.... pa smeji se zraven.... jaz v jok, sprašujem, če je res, solze mi tečejo, sestra pravi, gospod doktor, a ji ne bi znali na kakšen bolj prijazen način povedat user posted image
potem me je spraševal, če sem jemala kakšna zdravila oz. če imamo v familiji dvojčke...  verjetno sem mu v joku odgovarjala da ne, ker se spomnim, da me je hotel prepričat, da zagotovo imamo dvojčke v familiji, jaz pa neeee, nimamo jih... user posted image
pomojem sem stokrat vprašala, če je vse ok, pa kako sploh vejo, da sta dvojčka user posted image user posted image je rekel, da bolj v redu, kot je v redu, ne more bit, da naj pogledam, da dva srčka utripata... da ne ve, kaj naj mi še reče, da je vse ok... da to ni zaželjeno z medicinskega stališča, ampak da nič ne morejo...
jaz sem še vedno v solzah in v šoku, sestra me sprašuje, če mi prinese kozarec vode, G mi govori, naj se pomirim, da naj pazim na cesti..... in mi da slikco in jaz grem.... ne vem, kaj so si mislile ženske v čakalnici, ko sem tako objokana prišla ven....
pridem do avta, nisem znala speljat... pokličem mojega, me sprašuje, če je vse ok, mu povem, da je vse ok... in da pridem do njega čez 10 minut, da mu pokažem slikco....
pridem k njemu v službo, pride ven, jaz še vedno jokam, itak... pa pravi, a je zihr vse v redu, jaz ja, vse je ok, glej tukaj imaš slikco....
gleda slikco, vpraša, kje? pa mu pokažem... tukaj in tukaj... kje?... tukaj in tukaj... me pogleda, prebledi, me enih 10 sekund gleda, jaz jokam, on pa... pa ne morem bit tko dober, pa ne morem bit tko dober.... user posted image user posted image user posted image
mislim, da tudi on ni dojel tisti dan...

kolikor imava poznane familije, dvojčkov ni... ampak ne on pa ne jaz nimava raziskane familije po enem od starih očetov...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
25.3.2008 15:33:05   
Anonimen
l.daisy lepa zgodbicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - mi je šlo kar na jok, ko sem jo bralauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
25.3.2008 15:37:20   
Anonimen
Imam pa eno vprašanje. Trenutno imam še vedno stalo prebvališče v NG, razmišljam pa da bi se dala v LJ, ker bom itak ostala tukaj. Naša občina ti ob rojstvu otroka baje podari ene 350eur. Zanima me, če katera ve kako je s tem v LJ, ker če ne dajo nič ali pa bistveno manj, potem bom počakala še 3 mesece

Mojca, kako ti to občina "podari"? A je treba kakšen obrazec spet pošiljati in kam?

Fenks user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
25.3.2008 15:41:37   
Anonimen
Ja izpolniti moraš obrazec, je pa čisto odvisno do občine. Nekatere dajo nekaj €, nekatere pa nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
25.3.2008 15:42:26   
l.daisy
user posted image user posted image user posted image

še boljše je bilo potem doma... mami je rekla, da je vedela, da je to to, ker mi je brala z oči... sem rekla, naj še enkrat pogleda... user posted image
očetu se je pa kosilo zataknilo... sem pa prišla, pa ga vprašam, če imamo mogoče kakšne dvojčke v familiji po njegovi strani, pa mrtvo hladen reče, ne... sem rekla, ja ok, potem jih bomo imeli pa zdej... user posted image sem mislila, da bo pojedel vilico... user posted image
pri njemu sva pa zvečer povedala, pa moj da svoji mami slikco, pa reče, poglej... ona pa, ma ne da se mi zdej it po očala... pa ji reče, kar iskat jih pejt... pa gleda, pa pravi jaz tole nič ne vidim... a je to to, kar mislim, da je... pa pravi moj, ne vem, kaj misliš da je, preberi si izvid.... v izvidu je pa pisalo: v uterusu dva živa ploda, biamniota, CRL ne vem koliko in koliko, ustreza zadnji menstruaciji.... pa naju pogleda, pa reče: NEEEEE, to NI tisto kar jaz mislim da je.... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
25.3.2008 15:42:45   
mama4
hojla, pozdravček vsem user posted image ..tukaj še ena, ki je kar spuščat vodo začela ob tejle zgodbici...(mislim, pri očeh, da vam kaj drugega na misel ne pride)....samo da vas malo pozdravim, sem v redu, zatekam kot balon, v noge, baje od žil, zaradi prejšnjih nosečnosti..kile veselo lezejo gor, samo med prazniki sem dobila dve plusa..joj, joj...v četrtek pa kontrola...upam, da ne bo g. preveč huduser posted image ...obseg v pasu-oz.kjer bi naj bil pasuser posted image je narastel že na 108 cm..da se ne boste ta drobcene sekirale, če gre buši narazen...evo, izmerjeno zdejle...ma, bomo preživele, a ne...sej bo kmalu junij....zdej vas grem pa malo za nazaj prebrat....dokler me mularija z računalnika ne vržeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
25.3.2008 15:43:22   
Anonimen
 user posted image user posted image user posted image daisy ta pa je dobra

< Sporočilo je popravil ninny -- 25.3.2008 15:48:59 >

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
25.3.2008 15:47:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama4

hojla, pozdravček vsem user posted image ..tukaj še ena, ki je kar spuščat vodo začela ob tejle zgodbici...(mislim, pri očeh, da vam kaj drugega na misel ne pride)....samo da vas malo pozdravim, sem v redu, zatekam kot balon, v noge, baje od žil, zaradi prejšnjih nosečnosti..kile veselo lezejo gor, samo med prazniki sem dobila dve plusa..joj, joj...v četrtek pa kontrola...upam, da ne bo g. preveč huduser posted image ...obseg v pasu-oz.kjer bi naj bil pasuser posted image je narastel že na 108 cm..da se ne boste ta drobcene sekirale, če gre buši narazen...evo, izmerjeno zdejle...ma, bomo preživele, a ne...sej bo kmalu junij....zdej vas grem pa malo za nazaj prebrat....dokler me mularija z računalnika ne vržeuser posted image

jaz bi se tudi malo morala zmerit obseg, sem kar pozabilauser posted image

(odgovor članu mama4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
25.3.2008 15:50:43   
l.daisy
jaz se pofočkam na 111 cm user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
25.3.2008 15:51:47   
Anonimen
Moj obseg 110 cmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
25.3.2008 16:07:40   
*Mojca*
Hej čveke!

Danes ste pa pridne, se očitno spet vračamo na stare tire user posted image

l.daisy in ninny, ni panike, menjajta stalno prebivališče do junija pa pokasirata po 417eur za enga babyja user posted image . To je nagrada naše pridne tete občine. V LJ baje dobijo podporo samo socialno ogrožene nosečke.

AnjaPH nimam pojma če je treba dat kake papirje,povem junija. Mene pa takooooo tišči pod desnim rebrnim lokom da bom kr umrla user posted image

l.daisy kako lepa zgodbica user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 25.3.2008 16:13:01 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?