|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
24.3.2008 22:37:13   
Alina_alin

Vsem hvala za čestitke za 1. zobek! ampak spet sem važička:
juhuhu, na veliki ponedeljek je zajček no.2 prinesel Tjaši še 2. zobek user posted image user posted image  user posted image user posted image (sp. levo enkica).

Evo, sedaj pa upam, da bomo boljše spali. Je imela v zadnjih  10 dneh finte, da se je zbujala na urco. Jaz sploh nisem bila več sposobna pogledat koliko je ura, ko sem jo pristavila, ampak sem jo samo priklopila in ajo ajo naprej. Potem sem se zbudila za en čas, pospravila zizo, ker sem ugotovila, da nisva več priklopljeni in zajala v svojo stran. Pa je minil spet kratek čas in spet se je zbudila... itn itn. do jutra. Edino s čimer sem se tolažila je to, da vsaj jokala ni , ampak se je hotela samo priklopit. Koliko pa je jedla, pa me ne vprašat, ene parkrat mislim, da sem ji bila samo duda. Kaj če pa nobena znamka ni tako fina, kot so moje... user posted image
Ravno sedaj sem se spomnila, kaj mi je danes rekla 2,5 letnica: Mami, zakaj imaš ti tako velike zizike? Jaz: jaz imam velike? Ona:ja.  Jaz: ker imam mlekeca za Tjašo. Pa ona meni: Pa zakaj samo ti ?(smo v fazi zakaj) Jaz: Ja, kdo pa potem nima velikih? Ona: Jaz nimam velikih, pa ati nima velikih. Zakaj imava midva male, pa samo ti velike?
mama06, si me nasmejala z nasvetom glede spanja "ne sekiraj se" - se ga res držim.
Huda mravljica - pesem, pa sem se je naučila, ko je bila naša malčica dojenčica in sem ji pela skozi. Še sedaj.
Tudi jaz bi imela geslo, da vidim. Midve greva v četrtek 1.na pregled zaradi usločevanja v Razvojno. Bomo videli, ali bova hodile tudi na kake vaje.
Živa
, potem če ti ne da P napotnice, pa razkiraj cekinčke in idi privat. Jaz bom videla, kako bo sedaj v četrtek, če ne bom zadovoljna, bom šla tudi privat. Čisto vse mamice, ki so hodile na vaje, hvalijo napredek. Zato sem prepričana,da škodit ne more, če hodiva na vaje. P sicer pravi, da je vse ok, ampak napotnico nama je dala brez problema. Imam pa občutek, da se usločuje vedno bolj: danes je ležala na hrbtu, in se tako usločila, da je bilo pod hrbtom 10 cm lufta. Glavo je imela čist zvito nazaj in naslonjena na petke. Saj ne vem, ali sem dovolj razumljivo sedaj to opisala... A tvoj user posted image tudi to dela?
valči, čestitke Mihaelu! In mi smo se ravno danes na RD tvojega malčka peljali 10 km stran od tvojega kraja. Sem mojemu rekla, da je ena RR-jevka tam doma (tabla 10 km naprej) in sem se spomnila nate. Sem komaj sedaj prebrala, da si imela torto- če bi že zjutraj preden smo šli zdoma bi se kar zapeljali do vas in bi skupaj pojedli 2 torti: tvojo (Mihaelovo) in mojo (taščino) user posted image
lane31,veš koliko otroških pesmi sem jaz po rojstvu prvorojenke obnovila in iskala tekste user posted image , no, vsaj sedaj pri drugorojenki tega dela nimam, da iščem tekste pesmic. En plus, da imaš dva otroka.user posted image
Noa vi ste pa res teeeežki! Bravo Ajšauser posted image raste kot goba. Saj po izgledu je tudi veeelika. Je bila velika že prvič, ko sem jo videla.
Lepotni spanec (spanje čez dan): samo v vozičku zunaj: (redko tudi dopoldansko rundo na zizi) če jo "pocukam" da zaspi in pustim vozek na terasi v mirovanju: 20 minut - to je 1.runda. Za 1,5-2. uri 2.runda, ki jo spi 20 min, če jo vozim včasih celo 1,5 ure. Potem pa še 3.runda 20 minut. To je to.
Naša 2,5 letnica spi več kot dojenčica. Narobe svet, kaj? Ko pa je bila dojenčica, pa je isto ful malo spala. Spet ena tolažba, da bo bolje.user posted image
NOčka,

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.3.2008 22:58:28   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
Živa, potem če ti ne da P napotnice, pa razkiraj cekinčke in idi privat.

Saj hodim privat, ampak dajat 35 evrov za vsak obisk, ko imamo za obnovit stanovanje (obnova in izdelava mansarde, popolna menjava strehe, svoj vhod ... - skratka res projekt), mi ni prav preveč lahko, sploh ko vidim, s kakšnimi težavami dobijo otroci napotnico (recimo oktoberka, od katere punca pase kravice z iztegnjenimi rokami, ali pa mali od mame06, ki tako lep sedi!!!)! P mi je dala napotnico za RA, ampak ta ima tako gnečo, da smo prišli na vrsto po 7 tednih, pri dobrih 4 mesecih, potem nas je pa naročila na prvi prosti termin po določenem datumu, do katerega ima očitno vse zasedeno, in to je pri 7,5 mesecih - napotnice za NFTh mi pa ni dala! Da ne govorim o tem, da že od začetka delam po handlingu.

No, dovolj jamranja, se ponavljam kot stara plošča user posted image .

2ursae, kok ste corti user posted image ! Bor že res lepo sedi!

A ste slišale po poročilih, da je bil v SLO najpozneje sneg 20. maja, leta 1969? Jao, samo da ne bo tako tudi letos user posted image . Tole vreme mi preseda 100/h. Pri nas je bilo snega samo za vzorec, še za kepanje premalo, do popoldne je bilo že bolj ali manj blato. Mali je namesto po snegu bolj skakal po lužah user posted image .

Čestitke vsem za obmesečnice, RD, zobke in Daschi za vrnitev med žive user posted image .

Lahko noč,

živa

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.3.2008 23:13:39   
janja
Alina_alin - čestitke Tjaši za 2 zobka.  user posted image user posted image

valči - čestitke Mihaelu za 5. rojstni dan. Upam, da ste lepo praznovali. user posted image

polenta - mi sicer  ne uporabljamo adaptiranega mleka, vendar tudi jaz mislim, da se ga ne sme prevreti. Lahko pa skuhaš polento na vodi (bolj redko) in potem ko je kuhana vmešaš adaptirano mleko. Upam, da delaš tako tave? Je pa tvoj itak tak požeruhec, tko pridno papa.

otroške pesmi - jaz jih imam nekaj bolj znanih v Word dokumentu, pa lahko kateri pošljem, če želi. Naj mi pošlje mail na ZS.

spanje - naš Urban podnevi zelo slabo spi. Zato ga ko postane tečen, nesem v sobo, vse zatemnim, pa jošk v usta in nama rata do pol ure spanja. To se zgodi nekje 2x dnevno (okrog poldneva, pa okrog 16., 17. ure). Zvečer gre pa spat med 19. in 20. uro. Poje svoj večerni obrok, ga dam v posteljico in spi do 7.30 zjutraj. Seveda se vmes obvezno vsaj enkrat zbudi (okrog 3. ali 4. ure).

Zdaj grem pa spat...nočko user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 403
24.3.2008 23:17:32   
skuštrana
Madona, Bor izgleda kot da je star že vsaj 2 leti, zdej ko sedi pa s to čupouser posted image user posted image Glavni je, sploh nič dojenčkastuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.3.2008 23:23:51   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Saj hodim privat, ampak dajat 35 evrov za vsak obisk, ko imamo za obnovit stanovanje (obnova in izdelava mansarde, popolna menjava strehe, svoj vhod ... - skratka res projekt), mi ni prav preveč lahko, sploh ko vidim, s kakšnimi težavami dobijo otroci napotnico (recimo oktoberka, od katere punca pase kravice z iztegnjenimi rokami, ali pa mali od mame06, ki tako lep sedi!!!)! P mi je dala napotnico za RA, ampak ta ima tako gnečo, da smo prišli na vrsto po 7 tednih, pri dobrih 4 mesecih, potem nas je pa naročila na prvi prosti termin po določenem datumu, do katerega ima očitno vse zasedeno, in to je pri 7,5 mesecih - napotnice za NFTh mi pa ni dala! Da ne govorim o tem, da že od začetka delam po handlingu.

Draga živa,te popolnoma razumem, da is jezna. Mi smo dobili napotnico za RA ko je bil mali star 3,5 mesece. In pred tem sploh ni mogel nič z glavico, da bi ga pestovala v pokončnem položaju, saj je bila kot iz čigumija, usločeval se je nazaj, kar dela še sedaj,..Da lepo sedi je delo in vaje iz FTH, saj brez tega naš mali še danes ne bi tako sedel.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.3.2008 23:25:28   
2ursae

P mi je dala napotnico za RA, ampak ta ima tako gnečo, da smo prišli na vrsto po 7 tednih, pri dobrih 4 mesecih, potem nas je pa naročila na prvi prosti termin po določenem datumu, do katerega ima očitno vse zasedeno, in to je pri 7,5 mesecih - napotnice za NFTh mi pa ni dala! Da ne govorim o tem, da že od začetka delam po handlingu.

pa daj jo poklič pa zasitnari, no user posted image . Malo podrezaj, če se ti Anže ne zdi ok in da bi potreboval NFTh. Plačevat pa res nima smisla, saj je to ena od (redkih) stvari, ki ti pripada.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.3.2008 23:26:11   
mama06
BIBA LEZE

Biba leze, biba gre,
da bi prišla do gore,
do gore, do biser vode,
kamor nihče drug ne more.

Pod goro je vrt meden,
biba leze, da bo njen,
po drevesih so kolači,
med cedi se po pogači.  

Iz studenca mleko teče,
Kar želi si vsak naj reče,
biba se vode napila,
pravo pot je zgrešila

Evo še eno pesmicouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.3.2008 23:30:05   
jasna
user posted image No, zato pa je tako grdo vreme. NEHITE TOLK ČVEKAT!user posted image

Alina, čestitke Tjaši na 2 zobkauser posted image .

Boru in Nini  čestitke k obmesečnici za včeraj in Zoji za jutriuser posted image

Kasia, glede spanja prosim ne primerjaj Eliana z drugimi dojenčki. In ne razmišljaj v stilu kako bi moralo biti. Ti ga samo opazuj in če bo na splošno zadovoljen, mu nič ne manjka!
Kdaj gremo po trgovinah? Verjetno je po tem vremenu ne bo prijetno. Kaj pa v četrtek kar po srečanju? Živa, kdaj imaš ti čas?

Živa, a se ti pišeš na P? Sem nekaj brskala po sicrisu in mislim da naletela nateuser posted image

mam06, tvoj Jernej je pa tako lep fantekuser posted image . Pa prav zadovoljen je sedeuser posted image . Enako kot Jernej in Aneta ga tudi Neli sračka s spanjem, če ni njene posteljice v bližini. HB za sling.
Izvornih celic nismo dali shranit.

2ursae, jaz pa ne najdem novih fotkuser posted image . V katerem albumu so? Tale ideja z baby legs je super. Al pa, če jim kar ščitnike namontiramouser posted image . Btw. so bli dobri piškoti?user posted image  Pa čestitke za polno kahlico (ali je že školjka?)user posted image

tave, suzanamai in Lane, a lahko huuser posted image  nehate omenjat emšo in vse kar sodi zraven! Me že daje deprauser posted image

noa1, a sem to prav prebrala, da se uspavate kar 1-2h? A si prepričana, da je Ajša takrat res zaspana? Mogoče bi ti pa prav prišla kakšna nosiljka?

Daschi, user posted image  sem te pogrešalauser posted image

Valči, tvojemu Mihaelu vse najboljše!user posted image  Kako čas beži. Jaz se za vsak rojstni dan mojih čist raznežim in ko zaspijo, pozno v noč gledam posnetke rojstva, pa prvega smeha, pa prvih žličk, pa prvih korakov, bušk, besed...user posted image  pa smo spet pri emšouser posted image

mehurčica, upam da vam čudovit razgled zamenjajo še bolj čudoviti sosedjeuser posted image

živa in lane, kako si upata predlagat, da se dete prestavi spat v drugo sobo? Pa saj bi vaju novodobni vzgojitelji žive požrliuser posted image . Ne me resno jematuser posted image . Sem ta vikend mal prebirala Spocka. Ampak izdajo iz 70ih let, ko je že preklical svoja načela o permisivni vzoji. In sem se mal zabavala. A veste, da če se 3-5 let star fantek še igra ženske vloge (igre s punčkami, mamice...) ga je treba peljat k psihologu, da ugotovi kaj je z  njim narobeuser posted image .

Skuštrana, ej, če mi res lahko posodiš knjigo, bi bila zelo vesela. Ampak pol boš ti kriva, če ne bom nič študiralauser posted image . Veš kaj me je najbolj zmotilo? To, da je vse opisano črno belo. Kot da vmes ni nobene možnosti. In da ima npr. otrok samo možnost se podrediti staršem ali se upreti. In meni se s podreditvijo staršem ne zdi nič narobe. No, saj sem rekla, da ne smem prehito sodituser posted image .

Tako, sedaj pa imate romanuser posted image . Ta vikend smo bili pri mojih, spotoma sem pri sestri za eno noč izgubila moja fantiča. Sta hotela kar ostati. Tako je to, ko malo zrastejo in se uprejo staršemuser posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 408
24.3.2008 23:30:45   
jasna
In seveda vmes ste spet naklofale eno stran. GRRRRRRRRuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.3.2008 23:33:11   
2ursae
še mal besedil na:

http://www.micka.si/

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

2ursae, jaz pa ne najdem novih fotkuser posted image . V katerem albumu so?

na http://2ursae.moj-album.com/

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.3.2008 23:35:13   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

mam06, tvoj Jernej je pa tako lep fantekuser posted image . Pa prav zadovoljen je sedeuser posted image . Enako kot Jernej in Aneta ga tudi Neli sračka s spanjem, če ni njene posteljice v bližini. HB za sling.
Izvornih celic nismo dali shranit.

Hvala jasna.

ALina_alin čestitke za drugi zobekuser posted image user posted image

Vsem slavljencem vseh starosti pa iskrene čestitke, tudi kakšnemu za nazaj, če sem izpustila kak danuser posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.3.2008 23:39:56   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Madona, Bor izgleda kot da je star že vsaj 2 leti, zdej ko sedi pa s to čupouser posted image user posted image Glavni je, sploh nič dojenčkastuser posted image

Res jeuser posted image .

Pa snežak je tudi super. Mi smo ga tudi uspeli narediti v sobotouser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.3.2008 23:41:27   
mama06
ČIN ČIN ČIN DREŽNICA

Čin, čin, čin, Drežnica,
kje so kozice,
gori na travici,
kjer ni vodice.
Hojaja, hojaja, hojajaja ...  

Sončece sije,
dežek nam gre,
naš mlinar pa melje
brez vsake vode.
Hojaja, hojaja, hojajaja ...  

Dekle je šivala
vse brez šivanke,
fantič brez noge
je skakal čez planke.
Hojaja, hojaja, hojajaja

Pa še ena za dobro voljouser posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 24.3.2008 23:42:37 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.3.2008 23:43:59   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa daj jo poklič pa zasitnari, no user posted image .

Joj, saj vem, ampak meni je tako nerodno težit strokovnjakom, ki 100 % vedo bolje od mene, kaj je potrebno user posted image .

Jasna, najbrž sem prava, imam dva priimka. V šoping gremo pa lahko tudi v četrtek po srečanju, je pa menda od srede dalje napovedano boljše vreme.
P.S.: Album od 2ursae ni na RR, klikni na povezavo v njenem podpisu user posted image .

Spanje v različnih/istih sobah user posted image : naš večji je bil čisto nesrečen, če smo spali skupaj. Je že od rojstva v svoji sobi. Naš mali pa tudi, če temu lahko rečemo soba - smo s knaufom predelali jedilni kot user posted image .

Ok, bi šla lahko počasi spat user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.3.2008 23:47:59   
2ursae

Joj, saj vem, ampak meni je tako nerodno težit strokovnjakom, ki 100 % vedo bolje od mene, kaj je potrebno user posted image .

sej lahko da je videla, da Anže rabi terapijo, pa si pač žrtev gužve, v kateri pa pridejo prej na vrsto tisti, ki se zavzamejo zase, tihe miške pa ostanejo zadaj. POKLIČI!!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
24.3.2008 23:58:45   
Ulaa
2ursae: A za Bora imas ze rezerviranega frizerja?  user posted image user posted image
Jaz kadar pogledam tvoje slike sem cist paf kok je lasat tale vas user posted image . Full hud dojencek.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 416
24.3.2008 23:59:29   
mama06

sej lahko da je videla, da Anže rabi terapijo, pa si pač žrtev gužve, v kateri pa pridejo prej na vrsto tisti, ki se zavzamejo zase, tihe miške pa ostanejo zadaj. POKLIČI!!

se popolnoma strinjam!

Sedaj pa lahko noč!!!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.3.2008 0:15:15   
2ursae
tolk mi je toplo pri srcu, ko ste pohvalile našo čupco, da vam pošiljam še eno zelo konkretno za lahko noč:

user posted image

user posted image user posted image user posted image
sladke sanje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.3.2008 0:44:13   
živa
Joj, 2ursae, škoda, da nimam nobene punce, bi bila z veseljem ženitna posrednica, če bi mala le hotela user posted image .

No, če bom imela še enega bejbija in bo slučajno deklica, jo zagotovo pripeljem na obisk user posted image .

Zdaj grem pa res spat, mali se je ravnokar najedel, večjega sem prestavila nazaj v posteljo, ker je spal na tleh, jaz se grem pa stisnit pod kovter user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.3.2008 7:41:11   
lane31
Dobro jutro......evo dete spi, jaz pa ne morem user posted image
Ej ko vidim Bora in Dona....naj mi oprostijo vsi user posted image (tudi moja) ,ne morem si pomagat,meni sta najlepša cukra
2ursae....sem že mislila da samostojno sedi,kot Jernej od mame06...moja tudi tako čiča ...pa jo bremzam, da ne sedi predolgo časa....a ko je tečkica ji prav paše user posted image

Jasna.....pol bi jaz tudi morala hoditi k psihologom,ko sem se le z avti in kičkami špilala...sem toliko kičk pobrala pubecom, da so vedno bili jezni name user posted image
Pa ne bit huda za leta....me smo itak v najboljših letih...in drugo leto mi bojo peli
33 let,33let, ko leta hitreje bežijo user posted image user posted image
HB je mož 10 let več,da se meni ne zdi taka kriza user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanwebdra....super user posted image user posted image user posted image

Alinna alin- vedve pa sta carici....a zdaj bo vsak dan en ali kako user posted image
Ta večja jih pa strela kaj user posted image user posted image
No pri nas ni duha ne sluha....se samo slinimo v potokih in tišimo v usta prav vse kar se znajde v ročicah user posted image

Živa......tečnari,tečnari in pol še enkrat tečnari !!!!!!!!

Dashi.....welcome back user posted image

Nič grem na balkon kafe popit....pol bo pa menda že bujenje

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.3.2008 7:46:30   
sanosan
Drage moje! Želim vam najprej dobro jutro!

Takoj za tem pa VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN!!! Vsaki poklanjam eno user posted image , pripravila sem tudi user posted image , čajček in ostale napitke, za zajtrk pa je žal časa zmanjkalo, ker Brina user posted image .

Se tipkamo...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.3.2008 7:53:34   
lane31
Seveda...materinski dan....sem čisto pozabila....hvala Sanosan,hitro grem mami sms poslat user posted image
Kje pa je MICLA .....se že dolgo ni javila user posted image Pa ORKO že tud pogrešam user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.3.2008 8:10:42   
sanosan
Sem dodala nekja slikic od velike noči v album, če katero zanima.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.3.2008 8:13:16   
*Lana*
Jutro!

Vsem želim čimlepši materinski dan... user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.3.2008 8:25:32   
metkica1
Dobro jutro vsem!

Najprej čestitke vsem nam - mamicam. Naj nam bo vedno toplo pri srčku, ki nam ga grejejo naši čmrleki.

Prazniki so mimo, to je itak eno samo najedanje, mislim s hranouser posted image . Drugače bi pa bilo lepše, če bi vreme bilo malo bolj naklonjeno. Mi smo bili večinoma doma, ker je več ali manj skoz snežilo.

Alina alin bravo za zobek, že tadrugi, a ne? Pri nas še nič ne kaže v tej smeri.

Valči upam, da ste fajn praznovali Mihaelov rojstni dan in ga tudi zapili. Aja ti ne smeš velikouser posted image user posted image

Izvorne celice nismo dali shranit.
Daschi no fajn, da si se le malo javila in še večkratuser posted image user posted image
Skuštrana glede avtosedežev si se že tadrugič podrudila in napisala. Se popolnoma strinjam s tabo, dokler je glavica na svojem mestu oziroma ne gleda ven iz lupinice naj mali ostanejo v jajčki. Punce ne hitite, ni panike, če gledajo noge ven. So še resnično premali.

2ursae tvoj Bor je pravi mali maneken in res, kot je ena napisala zgleda na sliki v albumu kar malo starejši. Drugeče pa pravi lepotec in ti laski.....cukerček res.

Lep materinski dan vam želim!

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 25.3.2008 8:26:51 >

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......