Alina_alin
|
Vsem hvala za čestitke za 1. zobek! ampak spet sem važička: juhuhu, na veliki ponedeljek je zajček no.2 prinesel Tjaši še 2. zobek (sp. levo enkica). Evo, sedaj pa upam, da bomo boljše spali. Je imela v zadnjih 10 dneh finte, da se je zbujala na urco. Jaz sploh nisem bila več sposobna pogledat koliko je ura, ko sem jo pristavila, ampak sem jo samo priklopila in ajo ajo naprej. Potem sem se zbudila za en čas, pospravila zizo, ker sem ugotovila, da nisva več priklopljeni in zajala v svojo stran. Pa je minil spet kratek čas in spet se je zbudila... itn itn. do jutra. Edino s čimer sem se tolažila je to, da vsaj jokala ni , ampak se je hotela samo priklopit. Koliko pa je jedla, pa me ne vprašat, ene parkrat mislim, da sem ji bila samo duda. Kaj če pa nobena znamka ni tako fina, kot so moje... Ravno sedaj sem se spomnila, kaj mi je danes rekla 2,5 letnica: Mami, zakaj imaš ti tako velike zizike? Jaz: jaz imam velike? Ona:ja. Jaz: ker imam mlekeca za Tjašo. Pa ona meni: Pa zakaj samo ti ?(smo v fazi zakaj) Jaz: Ja, kdo pa potem nima velikih? Ona: Jaz nimam velikih, pa ati nima velikih. Zakaj imava midva male, pa samo ti velike? mama06, si me nasmejala z nasvetom glede spanja "ne sekiraj se" - se ga res držim. Huda mravljica - pesem, pa sem se je naučila, ko je bila naša malčica dojenčica in sem ji pela skozi. Še sedaj. Tudi jaz bi imela geslo, da vidim. Midve greva v četrtek 1.na pregled zaradi usločevanja v Razvojno. Bomo videli, ali bova hodile tudi na kake vaje. Živa, potem če ti ne da P napotnice, pa razkiraj cekinčke in idi privat. Jaz bom videla, kako bo sedaj v četrtek, če ne bom zadovoljna, bom šla tudi privat. Čisto vse mamice, ki so hodile na vaje, hvalijo napredek. Zato sem prepričana,da škodit ne more, če hodiva na vaje. P sicer pravi, da je vse ok, ampak napotnico nama je dala brez problema. Imam pa občutek, da se usločuje vedno bolj: danes je ležala na hrbtu, in se tako usločila, da je bilo pod hrbtom 10 cm lufta. Glavo je imela čist zvito nazaj in naslonjena na petke. Saj ne vem, ali sem dovolj razumljivo sedaj to opisala... A tvoj tudi to dela? valči, čestitke Mihaelu! In mi smo se ravno danes na RD tvojega malčka peljali 10 km stran od tvojega kraja. Sem mojemu rekla, da je ena RR-jevka tam doma (tabla 10 km naprej) in sem se spomnila nate. Sem komaj sedaj prebrala, da si imela torto- če bi že zjutraj preden smo šli zdoma bi se kar zapeljali do vas in bi skupaj pojedli 2 torti: tvojo (Mihaelovo) in mojo (taščino) lane31,veš koliko otroških pesmi sem jaz po rojstvu prvorojenke obnovila in iskala tekste , no, vsaj sedaj pri drugorojenki tega dela nimam, da iščem tekste pesmic. En plus, da imaš dva otroka. Noa vi ste pa res teeeežki! Bravo Ajša raste kot goba. Saj po izgledu je tudi veeelika. Je bila velika že prvič, ko sem jo videla. Lepotni spanec (spanje čez dan): samo v vozičku zunaj: (redko tudi dopoldansko rundo na zizi) če jo "pocukam" da zaspi in pustim vozek na terasi v mirovanju: 20 minut - to je 1.runda. Za 1,5-2. uri 2.runda, ki jo spi 20 min, če jo vozim včasih celo 1,5 ure. Potem pa še 3.runda 20 minut. To je to. Naša 2,5 letnica spi več kot dojenčica. Narobe svet, kaj? Ko pa je bila dojenčica, pa je isto ful malo spala. Spet ena tolažba, da bo bolje. NOčka,
|