pingi
|
A se vam je čist utrgalo? Berem, berem, berem, pa komaj dohajam. Pa očitno bom rabila še prevajalca Sicer sem po mami pol Štajerka, ampak vseeno... Samo par zadev, ki so mi zdaj ostale v glavi: Avtosedež: midva sva že kupila Kiddy Infinity Pro. Meni se tista mizica, ki je namesto pasov, ne zdi utesnjujoča. Bolj služi kot nekakšna polička za igranje (so tudi gor narisane neke cestice in znaki itd.) Enim otrokom res ne odgovarja. Če pa se pač ne bo obnesel, bomo pa kaj drugega nabavili. GH: meni je ful fajn kuhat za malega, ampak nikoli ne vem, če bo kaj pojedel. Npr. cvetača in krompir je bilo bljek, ajdova kaša z jabolkom pa mu je šla v rito Midva zadnje dni nekako tako jeva: zjutraj sadje, po dop. spanju bolj zelenjavne zadeve, zvečer pa riževo oz. koruzno kašico. Včasih poje vse, včasih samo tri žličke. No, edino zvečer zmaže vse kar mu pripravim. Vmes seveda dojenje, ponoči obvezno 2x. Torej GH pri nas zaenkrat ni rešitev za daljše spanje ponoči Edino z napenjanjem imamo spet težave, ker ga ta nova hrana pač napenja. Jasna, tudi mi smo od 6h pokonci. Če je pa že čist svetlo, a ne! Bo treba nekaj ukrenit s temi strešnimi okni... Jutri imamo še zadnje cepljenje in upam, da ne bo kakšnih hudih reakcij, da bova lahko prišla na srečanje v čet. Zdaj pa grem, ker imam tamalega v naročji in bi stalno tolkel po tipkovnici Pa še brokoli kuham, da smrdi kot bi vsi prdeli Lepo praznujte naš dan! Si ga mame res zaslužijo(mo)! Aja, Mama06, na fotkah iz srečanja ni doječih mamic zato, ker pač takrat ni najbolj vljudno slikat, potem pa to še objavit na internetu Nas pa itak vsaj tričetrt še vedno intenzivno doji, tako da ni panike. Vidva z Jernejem kar uletita.
|