Bajsa
|
Ojla dečve! Že dolgo se nisem javila. Naša Zala je kr pridna, kakšen dan bi bla non stop na zizi, pa ji pol dam mal dodatka, tko da imam občutek, da se naje. Drugač mislim da ji nič ne manjka, glede na to, da ima že čez 5 kg. Sistem spanja pri nas je ponavadi tak, da je v glavnem čez dan budna, to že od 2 tedna naprej, potem zvečer okrog 8 ali 9 mal zaspi, za kakšno urco, pa pol ob polnoči pa tam do 3, 4 včasih skor do 5, se pol podojiva in spet spi, pol je pa dojenje na 2 uri. No ampak sej kr gre. Mi2 sva tud dobile kapljice D3 od Plive, pa je takoj dobila hude krče, pa smo šli po avstrijske oleovit D3, pa je blo isto, tko da sem se odločila, da ji bom pač začela dajat kapljice čez kak mesec oz. ko se buši mal navadi. So pa meni rekli da ji dajem prvi teden po eno na dan, potem drugi teden dve, tretji tri, četrti in naprej pa po štiri, res ne vem kje ste vi dobile 7 kapljic. Teli zdravniki so očitno vsi mal drugačnega mnenja in ma vsak po svoje prakso. Morem vam mal pojambrat. Sploh ne vem kaj naj nardim. Moja stara mama, aprila bo stara 77 let, ima kostnega raka. Diagnozo so ji postavli en teden nazaj. Sesul se mi je svet! Še 10 dni nazaj je sama, sicer z berglo pršla v zgornje nadstropje, včeraj je pa obležala, ne more nič več, tud do wc.ja ne more. Sva ji z mami kr plenice naštimale. Ko bi vi vedle kako trpi, kakšne so to bolečine, pa ji sploh ne morem pomagat. Z mami skrbiva zanjo kokr pač lahko. Sej mogoče se grdo sliši, ampak glede na to, da za kostnega raka ni zdravila, si želim, da bi se trpljenje za mamo čimprej končalo! Veste kaj je najbolj žalostno. Mama že 8 let hodi na onkološkega na preglede, ker so ji 6 let nazaj odstranili dojko. Do pred enim tednom pa ni nobeden nič ugotovil, da je šlo to naprej.A ni to žalostno??? Probam bit čimbolj močna, ampak ne morem skoz. Ponoč ko se mala zbudi, da jo podojim, začnem razmišljat in pol kr . Pa vem, da ni to dobr za nobenga in da tud mam nč ne pomaga, sam men je tko hudo... Se opravičujem ker sem se tok razpisala, ampak mogla sem mal vn dat. Jutri želim vsem lep materinski dan!!!!!