bamby
|
buči, ni problema se v Logatcu dobiti. Poznam eno fajn slaščičarno, kjer imajo božanske tortice, pa kavico tudi dobiš, čeprav sem kje že boljšo pila . Če bi pa hotele kaj več, bi bilo treba pa drugje kaj poiskat. februarka, bravo zate. Sem mislila,da ste se vseeno kaj pomenili glede starokopitnih pogledov na današnji svet, pa vidim, da se vaših ni še nič prijelo. No, v glavnem da je tudi to za tabo. Po eni strani se nima smisla z njimi dajat, čeprav bi jaz itak po svoje naredila (sem si glavo že v P oprala). Upam,da tebi in Larisi velikonočni zajtrk ni nič škodil. Sta obe žegenj dobili! meti, ti moja uboga revica. Meni se prav smiliš! Ti bom vseeno nekaj svetovala, kako boš pa naredila se pa sama odloči. Po tem kar pišeš, tvojemu Janezku ne manjka dosti da bi spal, če ti jošk samo 2x potegne pol ima pa dosti. Se pravi da lačen ni! Jaz bi vseeno raje malo potrpela, da bi malo jokal, kot da bi cele noči dežurala ob njemu. Probaj mu malo dudice dat, pa pleničko čez glavico (kot da bi mu šal ovila, pa ne okrog vratu), pa tako čez dudico, da mu ne bi padla ven. Morda ti bo uspelo, da bo potegnil. Ti pa lahko povem,da je meni enkrat Tim kričal celo uro ponoči, ker je hotel biti pokonci, jaz mu pa nisem ustregla, oziroma me tudi mož ni pustil da bi ga dvignila. Sem pa vedela, da mu nič ne fali, ker ko sem ga obgovorila, je reagiral tako, da bi bil rad le pokonci. Bil je pa takrat star 3 mesece in pol. No, pa kričal je takrat pa pol nikoli več. Če so pa krči, kar boš že vedela, je pa druga pesem, tam pa res ne vidim druge, kot ga malo pocertat. mary lou, mi smo pa na Aptamilu, pa tudi spimo v kosu po 7 ur. Krčki so pa vseeno malo prisotni, predvsem dopoldan nekaj časa in ponavadi malo tudi zvečer. Zahvaljujoč avstrijskih kapljic pa je sedaj mnogo bolje . janey, lepo si ti to meti povedala !!! itata, LAFAXIN se imenujejo avstrijske kapljice, ki jih imam jaz. Jaz pa nisem ravno prepričana, da bi bile AD3 kapljice krive za krče , vsaj povsem ne. Začnejo se cca pri treh tednih (takrat kapljic še ne dobijo) in trajajo tam nekje do 12 tednov. Pri nas imamo pravo zimo. Vse je belo, višje so pa vredu kupi snega. Anaja mi je včeraj spet slabo jedla, danes je pa že boljše. Ob 8.15 mi je pojedla najprej 60, čez eno uro pa še 40 ml. Ob 12.30 pa je pojedla še malo več kot 100. Spali smo spet fajn. Ob 5h sem vstala, ko sem jo zaslišala da lovi in ji šla flaško mleka uštimat. Ko sem se vrnila v spalnico ponjo, je spala kot polhec. Niti jokala ni. Vseeno ji dam jest, ker drugače bi premalo jedla, še tako me skrbi, če dosti jé.
|