lunca14
|
Lunca-kako pa kaj mali gusar? Aleksandra....moram priznati,da se je umiril,pa laski počasi rastejo,tako,da je sedaj že malo bolje,pa po pravici povedano je prav priden fant,se moram kar malo pripravit do tega,da ga večkrat in bolj pohvalim,ker je meni samoumevno,da je tak,pa ni res....ful je priden,ima pač svoje muhe,ampak je le otrok.Drugače pa vidim,da si ti kar aktivna,mogoče celo malo preveč,glej,da boš dovolj počivala,mene je v drugi nosečnosti zvilo prav tisti dan ,ko sem pripravljala za moža party,tako,da lepo počasi,s presledki..ok.Si me pa spomnila na to,da bi bilo dobro kaj obdarovati otroka,moj bo spet rekel,kaj a spet igrače,pred parimi dnevi sva tavečmu vzela kolo prez pedalov-poganjalca.Je bil zelo vesel,se noče vozit s kolesom s pedali,pa se je lani že vozil brez koleščkov,tako,da sva mu nabavila taveliko kolo.Ma glej sem malo zabluzila,mej se lepo,pa pazi nase. Drugače pa me je že začel dajat počasi gnezditveni sindrom,bi že kar posteljoco postavila,še prej jo moram pobarvat,pa 10001 stvar bi kupila....ma moram malo moža opozorit,da me preveč ne zanese....drugače pa se moram pohvalit,glede na to,da vas večina jamra kako vas že vse boli in da že postajate okorne,jaz še veselo skačem na fitnesu in sem aktivna ,ne mi zamerit tega stavka,ampak res sem ponosna nase,vem pa ,da če ne bi hodila na telovadbo bi me sedaj tako kot vas že vse bolelo in bi se vlekla ko megla.Tako,da jaz upam ,da zdržim vsaj še pet tednov,dokler bo fitnes odprt,potem pa nordijska hoja. Kaja...upam,da si že kaj bolje,mene tudi stiska že misel na selitev,pa gremo v svojo hišo,brez sosedov,blažen mir....pa tud mislim,da bomo selitev malo prestavili,ker je še ogromno stvari za naredit,in potem,ko bova sama,brez babice,bova storila lahko še manj.
|