bamby
|
Sem komaj uhitela po dveh dneh na računalnik . Avto smo pripeljali domov, pirhe smo pobarvali, spekli kruh in nesli žegnat. Anajo ravno sedaj ati hrani, pa samo preklinjanje slišim zraven , Anaja se pa vsake toliko časa oglaša . Ne vem, kako se bosta nafotrala . buči, v Logatcu se tudi komot dobiva na kavici, samo reci kdaj in kje . Za tvojega bivšega sodelavca Samota ne bi vedela, morda če bi ga bolj opisala (koliko je star, kako izgleda...) Sem pokukala tvoje pirhe. Pa so ti dobro ratali . Kako si pa naredila tiste temne in z zelenimi vzorci zraven, ali so samo travce, ki jih še nisi pobrala stran? Pa res čudno,da Tilen pri atiju tako malo popije, pri tebi pa toliko . Na pijačo pa vseeno pojdi, ker Tilena ne bo pobralo . ella, verjemi, ko ti bo Zoja malo zrasla se boš že vsega navadila. Ko boš imela pa dva taka čmrlja, bo pa že čisto normalno, če bo kopalnica, soba, dnevna in še kaj pravi raztur Učki se do 6. meseca lahko spremenijo in potem ostanejo take. Lako bo imela pa tudi plave, zakaj pa ne? buči, vidim,da si me prehitela z odgovorom mala pikica, pri nas načeloma velikonočni zajček ne nosi nič, razen čokoladnih pirhov, ali pa kinder jajčk. Mi bomo velikonočno drevo tudi imeli še en teden, pol pa pospravim. februarka, je pa Larisa kar pridna, če ti že toliko potegne za spat . Pa kar pusti se razvajat, kolikor časa te bodo hoteli. Jaz bi se tudi, pa me nobeden noče več . Perilo perem čisto normalno kot prej, brez dodatnega splakovanja. Pa peglam tudi ničesar ne, samo kar je potrebno. Strojev imam pa ob vikendih 3-4, redko kakšnega čez teden. maruša, kakšen kozarček smo ga pa tudi že decembra v kavalu ruknile, al si pozabila . Če se pina ne bo premislila, potem se bomo konec aprila dobili na obali . IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby, a je zajček prinesel avtočka? Yes, janey, dej se čimprej pozdravi! Baje razsajajo sedaj eni prehladi. Včeraj je tudi moja mama ful smrkala in imela vročino nekaj nad 37. katka, tebe sem pa res že en cajt pogrešala. Malo se poboljšaj, pa se bolj pogosto javljaj . kati kati kaj pa imaš ti za en zvarek proti temencam . Od kje ti to??? dolenjka, Jaz v spalnici šele proti večeru malo radiator odprem, pol pa ga zaprem in se zjutraj zbudimo v hladni sobi. Mala spi kot ubita . meti, dva dni sem dajala po dve kaplici, pol pa po 4 naprej, ker se ne dojimo. buči, mi smo stekleničke samo prvič sterilizirali, pa nikoli več. Jih samo z vročo vodo in detergentom vsakič pomijem. Pa fajn se imej na praznovanju .
|